Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Yamacha kaže...

Poslao sam upit na facebooku zavvi-u u vezi njihovog preorder bonusa i oni kazu da nije samo china rising

nego full premium.

Link

Nije...

Pa i u Originu je pisalo da je Premium expansion pack uz preorder dok nisu objavili ime, sada su to promjenili u China Rising DLC

Prije Prije
Sada Sada
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Serveri koji će imati defaultni setting će imati oznaku 'Official Battlefield Server':

Dobra vijest.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
10 0 hvala 8
15 godina
neaktivan

Ako bi doslo samo s china rising DLC-om nebi pisalo ispod igre da daju 5 ekspanzija.

Evo sto pise na stranici pod opisom :

Own more, be more with a Battlefield 4 Premium membership. Get the competitive edge with two-week early access to all five expansions, and keep the action going all year long with weekly content and 12 additional Battlepacks.

Get into the battle faster with priority position in server queues and participate in Premium events. Dominate in style by personalizing your Battlefield 4 experience with exclusive camos, paints, emblems, dog tags and more.

Features:

Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content

Two-week early access to all expansion packs for an edge on the competition

Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dog tags and more

Priority position in server queues

New content every week

12 bonus Battlefield 4 Battlepacks

Zavvi je za mene siguran ducan jer sam mnogo puta kupovao od njih.

Ako se ispostavi da je samo China rising lako se otkaze preorder jer novce uzimaju s kartice tak kad posalju igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 17:53 (Yamacha).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

mashed8 pokazuje gameplay sa brodovima i prenosi svoja iskustva sa gamescom-a

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Pišete gluposti bezveze.{#}

Pa prvo bi trebao origin dobiti opciju igra+premium pa tek ostali dućani.To je obična igra +premium.

Tak da ni oni sami neznaju šta prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:18 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Nema sanse kupiti. Kako mi idu na zivce to je cudo.

Evo sta sam dobio sada pri pokusaju.

A sua solicitação não pôde ser processada.

Não conseguimos verificar esse cartão de crédito.

U prijevodu- Your request could not be processed.

We were unable to verify this credit card.

Neznam zasto. Ocito je problem veliki kod njih. Zaista treba pricekat jos neko vrijeme da se ne pokusava previse i da se ne zakljuca account.

A ovo sta sam prije pokusavao se vidi i na bankarstvu. Samo sta nista nije oduzeto.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
BugUser kaže...
Iv4n0u5 kaže...

Znači uspjelo ti je prek starog origina na brazilu premium i to ? i nije ti blokiralo znači radi ?

EDIT: skužio sma zasto služi 1 euro hvala

da caka je kad se konektate na brazilski vpn

Otkud ti brazilski vpn?

14 godina
Battlefield 4

Sakrij moje dupe iliti   hidemyass i nadi tamo brazil

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
t00mob kaže...
 Otkud ti brazilski vpn?

http://www.flyvpn.com/freetrial 

imaš po danu 3 puta sa jedne ip adrese besplatno

12 godina
protjeran
Battlefield 4

Intervention PC gameplay:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
drahic kaže...

Nema sanse kupiti. Kako mi idu na zivce to je cudo.

Evo sta sam dobio sada pri pokusaju.

A sua solicitação não pôde ser processada.

Não conseguimos verificar esse cartão de crédito.

U prijevodu- Your request could not be processed.

We were unable to verify this credit card.

Neznam zasto. Ocito je problem veliki kod njih. Zaista treba pricekat jos neko vrijeme da se ne pokusava previse i da se ne zakljuca account.

A ovo sta sam prije pokusavao se vidi i na bankarstvu. Samo sta nista nije oduzeto.

Okay..

Uspio sam kupiti BF4 i BF4 Premium.

Prvi puta kada sam isao sa proxyem i kada se klikne da se potvrdi kartica dobivao sam error - We were unable to verify this credit card.

Nakon toga mi je Rupy rekao da pokusam UGASITI proxy i probam ponovo sto sam i napravio.

Nakon toga je kupnja uspjesno provedena i dobio sam confirmation mail.

Medutim,igre trenutno nema u Originu niti na battlelogu ista pise te sam onda isao na live chat.

Dvoje razlicitih ljudi mi je potvrdilo da ce se par dana prije ili na dan izlaska pojaviti u Originu igra i da ce se tada naplatiti.

Jedan dio transkripta sa chata.

Znaci pitao sam ga zasto se odmah nije naplatilo kako bi i trebalo-

abhishekpeaie: Okay, first may I know the payment method you are using to be more precise on the issue.
you: I used credit card- Visa
abhishekpeaie: There you go!
abhishekpeaie: In credit card's it won't be charged and if the payment is successful you will definitely receive the game on the launch of the game.
abhishekpeaie: In the PAYPAL method the charges are instantly done and shown in the account.

abhishekpeaie: You will receive the game before the game is actually released and once the game is linked to your account you will be charged.

EDIT-Ovo je prvi lik-

SumitKumar: Thank you.
SumitKumar: I have checked the order and found that the order has been placed successfully.
SumitKumar: Please do not worry.
SumitKumar: You will see the game in your account once it release.
you: Okay..And when i will be charged for that? And when the game will appear in my Origin clinet?
SumitKumar: We charge our customer at the time of the release.
SumitKumar: You will be able to see the game once it is release.

EDIT-Najbitnija stvar! Ako vec i uzimate sa necijom tudom karticom,OBAVEZNO izmjenite ime i prezime na Originu i stavite ono na cije je ime kartica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 22:55 (drahic).
13 godina
drahic kaže...

Nakon toga mi je Rupy rekao da pokusam UGASITI proxy i probam ponovo sto sam i napravio.

Vidis, ovo nisam radio sad kad sam bio na kupljenom VPN-u :)

Bas bi mogao probati :)

Stari ili novi Origin?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Okay..

Uspio sam kupiti BF4 i BF4 Premium.

Fala bogu nakon toliko muke,super

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 4

Čitam sve te postove o kupovini i qurca više ne kužim...astra budeš me za rukicu držao dok budem ja sebi kupovao to nek ti bude jasno :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Cyber- Novi OriginStore.

Blade-da,zapravo mi je to sve Rupy kupio. {#} Trazi me nekih 500krznenih al nemam pojma o cemu prica. {#}

Fila- Nema frke,ja sam isto ispokusavao masu puta sve zivo i nezivo i uspio na kraju nekako.

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Blade-da,zapravo mi je to sve Rupy kupio. {#} Trazi me nekih 500krznenih al nemam pojma o cemu prica. {#}

Boo a ko ce ga znat,uvijek trazi neke krznjake.A daj mu dobar je on {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 4

lvl cap prolazi attačmetne

Jack intervju sa Larsom Gustavssonom

edit;: COD kid koji me thumba, {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 0:55 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
drahic kaže...

EDIT-Najbitnija stvar! Ako vec i uzimate sa necijom tudom karticom,OBAVEZNO izmjenite ime i prezime na Originu i stavite ono na cije je ime kartica.

Na dosta online trgovine ne može se kupiti na karticu ili paypal  ako podaci na accountu te stranice nisu isti podacima kartice. Nedavno sam uzimao na mislim G2play ili tako nesto, i ista stvar bila. Promijenio mail kao sto mi je na paypalu i proslo.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
drahic kaže...

Upravo sam na ovu foru preko Meksika kupio Spore creator za 4 kune!

Proradilo?

I sad mi vise BF 2142 nije na popustu, bio je do jucer {#} Jucer je bio 25kn, danas je 85.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
BugUser kaže...

da caka je kad se konektate na brazilski vpn da ukucate u google old origin store 2 po redu link što ga google nađe kliknete i to je onaj stari store..mene je cijelo vrijeme prebacivalo na novi a ovako sam uspio preordati bf4 te premium sam sa cakom da sam otišao na battlelog bio logiran te od tamo pritisnuo preorder premium,te me prebacilo na stari store sa premiumom jer ako odete tražiti po defaultu ga nećete nać. 

Ovo radi!!{#}  Stari hvala ti za taj flyVPN. Mislim da mi je konačnu uspjelo naručit BF4 Premium sa Mex origina i to baš na ovaj način gore. Znači da ponovim za druge, pokrenete taj flyVPN programčić, odaberete Mexico, ulogirate se na battlelog, odete na BF4 Premium preorder, kliknete na reservar i odmah vas baca na stari Origin tj. na stari formular za kupnju, upisao sam podatke za svoju staru dobru Visu Electron i sve šljaka od prve, transakcija je prošla odmah i odmah sam dobio mail sa potvrdom. Na samom Originu i na battlelogu nema potvrde o rezervaciji Premiuma ali po forumima čitam da je to normalno i da će se to pojavit pod game details na dan izlaska BF4. Ma jel moguće da sam nakon toliko muka uspio nabavit BF4 + Premium za samo 400-tinjak kunića?? BF3(dvd box sa the hut-a) + Indijski Premium me prije dvije godine koštao oko 470 kuna i nemrem vjerovat da sam prošao jeftinije sad sa BF4 {#} 

Edit:Potvrdio u razgovoru s Origin agentom da je sve u redu, lik me tražio broj narudžbe i zadnja četiri broja na kartici za potvrdu i veli da upravo gleda moj preorder BF4 Premiuma u njihovom database-u i kaže da je sve ok, a pojavit će mi se na dan izlaska igre i na kraju me još upozorio da se novac skida na dan izlaska i da moram imat dovoljno love na računu, znači i taj misterij sa vraćanjem love na račun je rješen. I kao šećer na kraju dao mi je 15% discount code za slijedeću kupnju na Originu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 6:37 (t00mob).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači kad uzmemo prek meksika ništa nije ilegalno ma to te ja pitam još samo da premium uhvatim i da bf 5 sam miran

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Zapravo ih svi svijesno varamo jer nismo drzavljani Brazila i Meksika. 

Za tih 200+ kn razlike ce me brzo proc griznja savjesti s obzirom koliko su mi/nam zivaca uzeli i bili pederi.

Zamisli da odes na ljetovanje u Brazil {#} i da hoces kupit BF4. Radio bi istu stvar kao i sada. 

Sve je LEGALNO sta se tice kupovine i preordera,ali NIJE po njihovim EULA-ama da se smije ovako zaobilazit i jeftinije placat. 

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
t00mob kaže...
BugUser kaže...

da caka je kad se konektate na brazilski vpn da ukucate u google old origin store 2 po redu link što ga google nađe kliknete i to je onaj stari store..mene je cijelo vrijeme prebacivalo na novi a ovako sam uspio preordati bf4 te premium sam sa cakom da sam otišao na battlelog bio logiran te od tamo pritisnuo preorder premium,te me prebacilo na stari store sa premiumom jer ako odete tražiti po defaultu ga nećete nać. 

Ovo radi!!{#}  Stari hvala ti za taj flyVPN. ..........................

Da li se ovaj flyVPN mora platiti 10$ za jedan mjesec ili se može free registrirati i da li si morao mijenjati ime na battlelogu da bude isto kao na kartici kojom plaćaš?

13 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

Znači kad uzmemo prek meksika ništa nije ilegalno ma to te ja pitam još samo da premium uhvatim i da bf 5 sam miran

Brat i ja dijelimo racun na originu, a on je trenutno u Meksiku pa si je uzeo igricu dvije {#} 

16 godina
Battlefield 4

Valjda nije bilo. Z-11

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Valjda nije bilo. Z-11

hmm cudno, kad se sam disejblo u 4:45 heli mu se sam poceo popravljat

[xDx] carapa_junior
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Valjda nije bilo. Z-11

Evo taman gledam ovaj video i imam što čuti;

pa da nisu mogli DAJSOVCI promjeniti onu jednu najiritantniju stvar u cijelom BF3-u?

DAT VOICE!

Onaj pickasti visoki ruski voice acting u multiplayeru.

Odvratno je koliko mi taj glas ide na živce.

'Go-now-move' , 'Enemy helicopter spotted' itd. zvuče kao da su našli nekog pubertetliju

kojem puca glas nakon svakog trećeg glasnije izgovorenog sloga.

O majku im njihovu..

Van toga što meni osobno ruski voice acting (odnosno dva različita glasa u comm roseu - full retard) ide na živce,

pa nije valjda da će doslovno copy-pejstati istu stvar iz prethodne igre.

Nek mi neko kaže da to ne bi bilo retardirano.

Full retardirano.

Something witty.
16 godina
Battlefield 4

Ja bi da je kao u svim prijašnjim bf igrama. Ameri govore svoj jezik, rusi svoj, kinezi svoj itd.

Al šta je tu je.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 12:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači koliko sam ja sad vas sve skužio, ovo preko Mexica je sve LEGALNO?!

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni je naprosto nevjerovatno vidjet vas kako se grebete za 50-100 kuna razlike....

mislim da je vrijeme da se napravi neka zasebna tema KUPOVINA BF4 i da tamo o tome raspravljate jer ste već dosadni i bogu i vragu.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
11 15 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice