Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.600.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Koliko to ispadne u kunama??

Get 25% off BF4 pre-orders at http://www.digikeys.co.uk with promo code 'DOOM49'

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Get 25% off BF4 pre-orders at http://www.digikeys.co.uk with promo code 'DOOM49'

kaj ti se vise neda kupovati u Indiji, Meksiku i ostalim zemljama slicnijim nasoj kupovnoj moci???

13 godina
ivanec kaže...
CyberDemonVZ kaže...

kaj ti se vise neda kupovati u Indiji, Meksiku i ostalim zemljama slicnijim nasoj kupovnoj moci???

Naravno da mi se da, al ispitujem sve mogucnosti {#}

A zamolil sam da konacnu racunicu izracuna netko pametniji, ja sam prosli put fulal za 50 kn {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
odjavljen

Zašto misliš da "treba ići"? Ako je 1,5MB/s tvoja maksimalna brzina, to je samo tvoj maksimum, no server ne mora pojedinom korisniku toliko i dati. Razloga može biti jako mnogo: od zagušenja na nekom čvoru do servera, do zagušenja samog servera.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeli ima di peko proxy servera kupit sada? Ili su svima digli cijene?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ekipa, koga zanima - može dobiti kupon za 10-15% u razgovoru s agentom preko Origina.

Prijavite neki problem uz BF3 (srećom nema ih malo) tokom razgovora i onda lijepo upitajte možete li dobiti kupon za popust na kupnju u Originu.

Većina agenata će vam dati kod za popust vremenski ograničen na 1 račun na 7 ili 14 dana.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 1:35 (191x7).
Moj PC  
1 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Jeli ima di peko proxy servera kupit sada? Ili su svima digli cijene?

imas priko meksickog proxy-a standard edition 30€ i digital deluxe 38€

14 godina
191x7 kaže...

Ekipa, koga zanima - može dobiti kupon za 10-15% u razgovoru s agentom preko Origina.

Prijavite neki problem uz BF3 (srećom nema ih malo) tokom razgovora i onda lijepo upitajte možete li dobiti kupon za popust na kupnju u Originu.

Većina agenata će vam dati kod za popust vremenski ograničen na 1 račun na 7 ili 14 dana.

I onda fino s tim popustom otić na meksički origin i ubost BF4 standard za manje od 200kn

{#}

I like it!!  

Sad samo trebam izmislit neki dobar problem sa BF3, hm....

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

t00mob kaže...
191x7 kaže...

I onda fino s tim popustom otić na meksički origin i ubost BF4 standard za manje od 200kn

{#}

I like it!!  

taj popust ne vrijedi za preorder game,nemožeš ga iskoristit za bf4

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 13:28 (M4X).
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

i da mi daju 50% popusta, opet cu uzet preko brazila il indije jer me opet jeftinije dođe

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ti kupuni se nemogu iskoristit za preorder, tako da od njih nikakve koristi, jer se osim bf-a nista drugo neisplati kupiti na originu.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 14:59 (MARKOcVp).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...

Ti kupuni se nemogu iskoristit za preorder, tako da od njih nikakve koristi, jer se osim bf-a nista drugo neisplati kupiti na originu.

da,već imam dva i neznam šta bi snjima

Origin Store coupon codes may be used on any product on the Origin Store, with the following exceptions:
Discount codes cannot be used on a game within one month of that game's release.
Discount codes cannot be used to buy virtual currency (Speedboost, Simspoints, etc).
Discount codes cannot be used for a subscription or game time cards.
Discount codes cannot be used on any SWTOR project.
Discount codes cannot be used on items that are already on sale.
Discount codes cannot be used on third party games.
12 godina
neaktivan

da.istina

14 godina
Battlefield 4

Odzvonilo indijcima izgleda, tko je jamio, jamio je:

Igrači iz Indije odlučili su pokrenuti masovan prosvjed na Twitteru zbog odluke Electronic Artsa da poveća cijene svojih igara u toj zemlji.

Naime, do sada su igre koštale između 17 i 25 dolara maksimalno, dok bi novi naslovi poput Battlefielda 4, Need For Speeda: Rivals i FIFA-e 14 dobili punu cijenu od šezdesetak dolara kao i u ostatku svijeta.

Pretpostavlja se da je odluka EA povezana s činjenicom da mnogobrojni igrači diljem svijeta koriste razne smicalice kako bi se predstavili kao Indijci i putem Origina kupovali jeftinije igre.

Zato je meni bilo čudno, kad sam nedavno gledao, zakaj je bf3 premium sada više od 1000 rupija skuplji nego kada sam ga ja onomad kupovao.

Sunce im bezobrazno kapitalističko... 

Znači, Viva Mexico!

Još malo, dok i oni ne dođu na red.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
M4X kaže...
191x7 kaže...

t00mob kaže...
191x7 kaže...

{#}

I like it!!  

taj popust ne vrijedi za preorder game,nemožeš ga iskoristit za bf4

E onda {#}

17 godina
Battlefield 4

Pa nisam ja ni rekao da to napravite sada, taj kupon si sredite kad je igra vani već cca mjesec dana.

Kud cijena igre tad bude niža jer je već mejsec na tržištu tud još imate i popust...

Troll lvl over 9000. XD

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
t00mob kaže...

Zato je meni bilo čudno, kad sam nedavno gledao, zakaj je bf3 premium sada više od 1000 rupija skuplji nego kada sam ga ja onomad kupovao.

Premium je poskupio još prije nego je izašao CQ, ja sam ga kupio nekih tjedan dana nakon izlaska, a frend je dan kasnije probao i onda je bio na sadašnjoj cjeni

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Battlefield 4

Usput, zna li netko da li igdje ima jeftinija box verzija od ovoga:

http://www.thehut.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html

Ovih 305kn je koliko ja znam najjeftinija engleska box verzija zasad. I uključuje china rising.

Ubost ću sutra BF4 pa se dvoumim između mexikanaca tj. digital downloada za 226kn ili box verzije za 10-ak eura više. BF3 imam box, pa ono.. da kompletiram. .. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
t00mob kaže...

Usput, zna li netko da li igdje ima jeftinija box verzija od ovoga:

http://www.thehut.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html

Ovih 305kn je koliko ja znam najjeftinija engleska box verzija zasad. I uključuje china rising.

Ubost ću sutra BF4 pa se dvoumim između mexikanaca tj. digital downloada za 226kn ili box verzije za 10-ak eura više. BF3 imam box, pa ono.. da kompletiram. .. {#}

Očito ćeš uzet box!

I nisam vidio jeftinije.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 17:04 (TomoR).
14 godina

Ne znam još, box je box ali 80kn manje je 80kn manje... {#}

decisions, decisions..

14 godina
Battlefield 4

Eto da probudim temu, frankie priča o bf4, ali igra bf3....i btw. u preorder brojakama, bf je ubio cod:ghosts...jel moguće da se okrenulo?? :)

http://www.examiner.com/article/battlefield-4-tops-call-of-duty-ghosts-pre-orders-for-next-gen-consoles

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 1:51 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Eto da probudim temu, frankie priča o bf4, ali igra bf3....i btw. u preorder brojakama, bf je ubio cod:ghosts...jel moguće da se okrenulo?? :)

http://www.examiner.com/article/battlefield-4-tops-call-of-duty-ghosts-pre-orders-for-next-gen-consoles

BF4>Ghost PC

BF4>Ghost Next gen

BF4<Ghost Current gen

BF4 če prodat više na next gen i PC ali če na sadašnjim konzolama ghost če 100% prodat više jer če BF4 biti vrlo oklješten.

Ja mislim če se ghost prodati u više primjeraka, ali če razlika pasti, ali neču previše nagađati, bumu videli na jesen. I preorder ionako ne znači puno jer vrlo mali postotak ljudi preordera igru. 

BF3 je imako oko 2 milijuna preordera a do danas je prodano negdje oko 17 milijuna kopija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 11:42 (Firefox72).
14 godina
Battlefield 4

Hvala na detaljnom tržišnom izvatku. 

Samo sam linkao članak, očito je cod sybeao jer nije išao na novi engine i ljudi su revoltirani prešli na bf, ali ostaje da vidimo.

Meni osobno je to meh, tim više kretena koji će igrat samo za sebe, nula bodova ptfo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

E a jel ona cijena na originu za BF4 u dolarima ili u Evrime?????

14 godina
Euros in europe only.
Kod nas u europi ti ide jednostavno preračunavanje iz dolara.
1$=1Euro
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Euros in europe only.
1$=1Euro

Kolko ovi u Americi plate dolara mi cemo tolko u evrima pi**a im materina!!

14 godina
stefagtx kaže...
robimarko kaže...
Euros in europe only.
1$=1Euro

E pa ti živi u juropi :)

14 godina
stefagtx kaže...
robimarko kaže...
Euros in europe only.
1$=1Euro

Pa plati u pesosima

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedino što želim od bf4 je da scopovi budu kao u bc2, pa da mogu igrat aggressive reacon jer tako volim igrati.

A evo kako se jedino može snajpat u bf3.  {#}

Requiscat In Pache

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice