- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SOFLAM (ili kako se sad zove) je bez postolja, koristi se kao dalekozor
PLD ili tako nekako ako sam dobro vidio.
The SOFLAM returns as the Portable Laser Designator (PLD) in Battlefield 4.
The PLD, unlike the SOFLAM in Battlefield 3, can be carried around by the player instead of having to place it in a certain spot in order to designate targets, much like the cut LP7.
Podsjeca me na mortar iz Bc2.
Budimo iskreni,toliko patchanja će biti da će nam se zgaditi.neka daju betu na duže vremena i daju više mapa i vozila i na blogu da vajnamo i balansiraju da na izlazak igre bude finalni proizvod.
Na E3 stalno drobili o onoj zgradi koja se ruši i onom pillaru gdje spuste tenk i ona ženska na tabletu kako šalje tomahawk.
Hoces reci da na jetu nece biti strojnice koja ce imat unlimited ammo?
Za rocket podse i ostalo jos ajd,ali cisto sumnjam da ce stavit 100/200/500/1000 metaka u jet samo.
Ako pricamo o istoj stvari?
da,mislim da ce ograničiti cannon roundse pa treba vremena za reloadati.
https://twitter.com/Darkness429/status/345305007979122688
The sprint in #BF4 will be going back to the old ways of #BF2 and #BF2142, it's not unlimited anymore. But, it will be "enough"
ovo nije 100% jos
Zašto ne,pa i u bf2 si imao limited amo i kad si polako preletio preko baze si se opet napunio.
Dapače, imao si samo 6 raketa u avionu prije nego si morao otići na refil, ako se ne varam.
Avioni iz BF2 najjaca stvar na svijetu sa bombama. Da bar hoce staviti to i u BF4.
Ima negdje popis uocenih bugova?
Pa da vidimo dal ce u beti biti ispravljeni.
Ja sam iznenadjen koliko ih je malo!

The sprint in #BF4 will be going back to the old ways of #BF2 and #BF2142, it's not unlimited anymore. But, it will be "enough"
ovo nije 100% jos
ovo je cista glupost. to cu prvi dignuti bunu, opet se ide na ruku sporijim igracima kao i sa revajvanjem sto moras puniti.
sad će biti: '' yebem ti m4ter i 89 assistu"
ovo nije 100% jos
ovo je cista glupost. to cu prvi dignuti bunu, opet se ide na ruku sporijim igracima kao i sa revajvanjem sto moras puniti.
Haj ti digni bunu.
sad će biti: '' yebem ti m4ter i 89 assistu"
Haha a jesam se nasmijao,da uvijek ima nesto za j.. majku ovdje mi se cini da mu manje metaka treba za ubit,barem s nekim puskama
#The sprint in #BF4 will be going back to the old ways of #BF2 and #BF2142, it's not unlimited anymore. But, it will be "enough"
ovo nije 100% jos
Ni meni se to ne svidja. To mi je bila najgora stvar kad sam prvi puta isprobao CoD poslije godine dana igranja BF3.
EDIT: Blade, ovaj tvoj video.
On koristi LMG i skoro pa nema recoil! I to jos sa nekakvim zumom!
EDIT: Blade, ovaj tvoj video.
On koristi LMG i skoro pa nema recoil! I to jos sa nekakvim zumom!
E pa kazem kako s kojom puskom,evo nabrojao sam pred kraj mislim 6 metaka iz pistolja
neka ostane ovako kao što je sada, da sa mecima kad potrošiš pola i reloadas da sve gubiš, realistično je da izgubiš, a ne da skupljaš metke iz sanžera i spremaš u džep
3:38
novi hitreg/net code na dijelu.... umiranje iza zaklona yaay
Hmmm da izgleda tako,navodno da su to popravili,bar mi je Calinjo rekao da je cuo
Treba cekat bar da izadje kakvocna beta i gotovo, onda ce stvari biti jasnije...
BTW, vlazite se previse :)
loooooool na 3:44 je uspio poginuti za zaklona, toliko o netcodu u lanu, sta ce tek biti kada doe u lijepu nasu
Ja bih samo malo skomentirao ove tabletkomandere!
Znači šmrkljivac u 3.a pod satom bude meni srao sa tomahawk raketama po glavi?
Prelazim na COD..
neka ostane ovako kao što je sada, da sa mecima kad potrošiš pola i reloadas da sve gubiš, realistično je da izgubiš, a ne da skupljaš metke iz sanžera i spremaš u džep
pa da ako ti ostane 15 metaka u sanzeru i ti reloadas i nije bas realno da ti taj sanzer bacis, onda treba ostaviti kada potrosis sve metke onda stavljas ove polupune sanzere natrag ako cemo pucati na realnosti, ali ovo je igra i puno toga nije realno jer da naprave nesto realno ubilo bi gameplay.
Ste ubrali šta pokušavaju sa spawn protectionom.
Da traje dok ne digneš pušku, te ajmo reć 2 sek, kad se spawnaš nemaš pušku ali nemogu te ni ubiti, kad se puška digne možeš počet pucat ali si i ranjiv.
Po meni bolje nego 30 metaka u nekog i onda se on okrene i jednim metkom me ubije.
Zanimljivo.
malo vipera.
tamo pod heat seekere možda će se staviti nešto drugo,ima ona strelica u kuta kao da im ato ga još.
jao a vidi ima i paint ! 100% će biti one ralje ko na Hueyu iz Vietnama.
Ste ubrali šta pokušavaju sa spawn protectionom.
Da traje dok ne digneš pušku, te ajmo reć 2 sek, kad se spawnaš nemaš pušku ali nemogu te ni ubiti, kad se puška digne možeš počet pucat ali si i ranjiv.
Po meni bolje nego 30 metaka u nekog i onda se on okrene i jednim metkom me ubije.
Zanimljivo.
Mislis ovo
a sto se tice ginjenja iza zaklona u lanu sa pingom 1. to samo dokazuje da je nesto drugo sjebano a ne internet. nesto u tom "savrsenom"(kako oni kazu) frosbite enginu nepase, jer to je iskljucivo njegova krivica a ne krivica necijeg interenta. adsl2 je sasvim dovoljan za igranje bilo koje online igre.
a sto se tice ginjenja iza zaklona u lanu sa pingom 1. to samo dokazuje da je nesto drugo sjebano a ne internet. nesto u tom "savrsenom"(kako oni kazu) frosbite enginu nepase, jer to je iskljucivo njegova krivica a ne krivica necijeg interenta. adsl2 je sasvim dovoljan za igranje bilo koje online igre.
a sta nije odredena ekipa do prije koj mjesec tvrdila da nema do francuske optike, a sad ti odjednom tako
a sta nije odredena ekipa do prije koj mjesec tvrdila da nema do francuske optike, a sad ti odjednom tako
pa kada uzmes realno i ako zbrojis i oduzmes neke brojeve dodes do te cinjenice. naravno da ce se reci da je do optike jer kakve stvari se dasavaju u ovoj igri da je to za nepovjerovati, naravno da ti padne napamet da ti internet nije uredu. ali sada kada vidim da se u bf4 u lanu sa pingom 1 to desava jednostavno nesto drugo nije uredu.
nije mi samo jasno kako za sve druge igre mi je internet valjao a sada za bf3 nevalja, malo cudno zar ne!?
Ljudina je najbolji, njega svaka cura voli, jer on pleše linđo, jer on pleše linđo.
Hajde dragi sve pokaži, otkri sada svoje draži, pleši pleši linđo, daj zapleši linđo.