Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.613.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
ak se mene pita dali ce bf4 biti bolji od bf3 pa vjerojatno tesko,zaista neznam sta bi se to drasticno trebalo promijeniti u bf4?grafika oce sigurno:), na fizici bi se trebalo poprilicno poraditi a ostalo tj sam gameplay?iako je i sad vrhunski, u zadnjih 5 god+ nevidim nista inovativno jedino ak periferija ode naprijed neke 5d:) naocale, ili nesto trece sto ce biti jeftino tj za mase! zapravo to nesto cemo viditi kad izade ps4 koji ce sigurno donijeti "nesto"a to implementiraju u bf4 mozda nekakav 3dM16?:))
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
16 godina
Stjepanj kaže...
ak se mene pita dali ce bf4 biti bolji od bf3 pa vjerojatno tesko,zaista neznam sta bi se to drasticno trebalo promijeniti u bf4?grafika oce sigurno:), na fizici bi se trebalo poprilicno poraditi a ostalo tj sam gameplay?iako je i sad vrhunski, u zadnjih 5 god+ nevidim nista inovativno jedino ak periferija ode naprijed neke 5d:) naocale, ili nesto trece sto ce biti jeftino tj za mase! zapravo to nesto cemo viditi kad izade ps4 koji ce sigurno donijeti "nesto"a to implementiraju u bf4 mozda nekakav 3dM16?:))

Po mom mišljenju bit će bolji zbog par stvari

User interface

Comm Rose

Commander opcija

VOIP integracija (bilo bi dobro kad bi omogućili komunikaciju među squadovima i teamovima zajedno ili zasebno), bilo bi ljepo kad bi omogućili komunikaciju koja ovisi o udaljenosti dva sugovornika ili više njih (kad su dva sugovornika blizu čuješ ih glasno, kad su daleko onda ih tiho čuješ) onaj pravi in-game VOIP

Grafički će biti bolji

pošto će biti podrška za PS4 nebih se čudio da se BF4 može igrati na nekom tabletu ili ko zna već čemu (PS4 omogućuje stream igre na tablet, i ostale gluposti server>client stream)

Mislim da će ovaj BF4 biti dobar, ali ako budu počeli slušati svoje korisnike (igrače)

valjda su dovoljno skupili feedbackova od igrača na stvari koje nedostaju ili ih treba poboljšati.

Ah kako bude nek bude

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

voip već imaš, i možeš ga lako namjetiti da radi preko battleloga. premda je netko spominjao grafička poboljšanja, zašto išta poboljšavati? ionako svi wannabe pro igrači koji igraju bogovski ESL igraju 800x600 LOW. 

3 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...

voip već imaš, i možeš ga lako namjetiti da radi preko battleloga. premda je netko spominjao grafička poboljšanja, zašto išta poboljšavati? ionako svi wannabe pro igrači koji igraju bogovski ESL igraju 800x600 LOW. 

VOIP nemaš u igri in-game tu ti je već greška

VOIP je integriran preko ESN Sonara a to ide preko browsera Battlelog-a.

Boli me kiki što pri igrači igraju na rezi nokie 5110 ja igram na full negledam druge već sebe

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bilo bi fora kad bi nas nešto od ovoga dočekalo u BF4,ha?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 4
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nitko neće htjet izaći van za Novu kad ovo čudo stigne! {#}

Maurer
13 godina

Nekakva bedastoca, ili nesto interesantno?

Vidjet cemo :)

pirat kaže...

Na Novu godinu??

Ne sjecam da je ikoja igra izasla na taj datum.

Pogotovo ne nekakav veliki naslov.

I onda vise nije u borbi s COD-om, a on ce vjerojatno prije zimskih praznika.. ili nekakvih drugih.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

ajde BF4, ali na tom popisu je HL2 E3 {#}

Battlelog: LateralusX
15 godina
Battlefield 4

Stavili su i da CoD izlazi 31.12. 2013, a uvijek izlazi pocetkom 11-og mjeseca tako da ne vjerujem bas u taj podatak.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 20:24 (Lateralus).

2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Woow, opet dolazi ono doba iscekivanja trailera i novih informacija :D

Mada mislim da bi bilo pametnije da su prvo napravili BF 2143, zatim BC3 pa zatim na BF4, malo vise iscekivanja :)

Sljedeci je vjerovatno onda 2143 zbog svih onih easter egg-ova.

Ja pa sta ce to bit, laseri oni ogromni leteci brodovi, mechovi :DD

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisu ni 2 godine prosle i vec nam dolazi B4 . EA pocinje "muzati" ovu fransizu kao i activision s codom, stvarno razocarajuce....

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
6 24 hvala 0
14 godina
Pa sada će samo predstaviti igru tj najaviti je,a izaći će vjerovatno krajem godine
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa sada će samo predstaviti igru tj najaviti je,a izaći će vjerovatno krajem godine

Pa u oktobru ce  tek biti 2 godine od izlaska B3. Battlefield 3 je bio u pre produkciji vise vremena nego sto traje cijeli development ciklus ove igre, ne ocekujte pomak kao sto je bilo s bad company2 na B3. Igra ce ujedno biti Cross-gen te ce patiti jer moraju udovoljiti konsolasima s 7 godina starim hardverom pa nece biti ni neki pomak s graficke strane osim par "Flavour" dodataka na PC-u.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
moderator
hari85 kaže...

Pa u oktobru ce  tek biti 2 godine od izlaska B3. Battlefield 3 je bio u pre produkciji vise vremena nego sto traje cijeli development ciklus ove igre, ne ocekujte pomak kao sto je bilo s bad company2 na B3. Igra ce ujedno biti Cross-gen te ce patiti jer moraju udovoljiti konsolasima s 7 godina starim hardverom pa nece biti ni neki pomak s graficke strane osim par "Flavour" dodataka na PC-u.

BF4 rade već 3g.Godinu dana prije nego je izašao BF3 su počeli raditi na BF4.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 0:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Nisu ni 2 godine prosle i vec nam dolazi B4 . EA pocinje "muzati" ovu fransizu kao i activision s codom, stvarno razocarajuce....

Vidim 10 TD si pokupio :D Uletio si u fanboj zonu. Džabe ti je ovdje išta pričat jer većina bi ovdje kupila vreću pijeska u sred pustinje samo da na njoj piše BF.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

DICE je u 10 godina izdao preko 10 BF-a + exp packova. Tako da nema razlike između activisiona šta se toga tiče, ali razlika između kvalitete i kvantitete je velika ;) 

i da, kupio bi i vreću pijeska na kojoj piše premium za svaki slučaj! 

17 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
Pvt_Baka
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 12:56 (BDS).

37 0 hvala 4
17 godina
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

https://twitter.com/Battlefield/status/313655494411710465

Straight from the video editing suite: Prepare 4 Battle - 03.27! This sneak peek now, more soon. (Please RT!... http://vine.co/v/bpeapQiWB3l

2 0 hvala 4
16 godina
moderator
Battlefield 4

Leaked Battlefield 4 details:

This info comes from the same source who was the first to leak the Battlefield 4 artwork / teaser, and who was also spot on about EA releasing a teaser trailer. So we’re pretty confident in this information.

•     Battlefield 4 will stick with 64 players. Maps are larger and more detailed.
  •     Three factions: US, Russia, and an unnamed “Eastern/Asian” faction.
  •     4 classes with “additional features and tweaks” compared to BF3
  •     Shipping with same amount of maps as BF3, there are plans for lots of DLC.
  •     DLC is already in planning stages.
  • Battlefield 4 Premium will be available on day one and include some perks.{#}
  •     Most of the guns and vehicles from BF3 will return.
  •     More squad features.
  •     Commander feature returns, but won’t be the same as in BF2
  •     Battlefield 4 is coming out on both current and next gen systems, and PC as well.
  •     Game is more of an evolution rather than revolution of the series. Both technically and gameplay wise.
  •     Will ship with more game modes than BF3
  •     Will ship with more close quarter infantry maps than BF3
  •     Frostbite 2 engine is pushed further in BF4. Better effects, higher res textures, more detailed game worlds, etc.
  •     BF3 will still be supported after Battlefield 4 launches.
  •     There is plan of some sort of integration between BF3 and BF4. Could be Battlelog-only.
  •     Battlelog will be updated for Battlefield 4 with more social features and more detailed stats.
  •     Single-player and co-op will return, new writers involved this time.

First of all, it looks like the game will stick with 64 players, and overall, the game appears to be very similar to BF3. If the rumors are true, we’ll be getting some extra features though, most notably: the Commander will return and we’ll get a third faction.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 18:54 (pirat).
Moj PC  
10 0 hvala 6
17 godina
pirat kaže...

Premium je u planu, hrpa DLC-ova je u planu, trenutne konzole također i "more close quarter infantry maps than BF3"{#} hahahaha, koja će to sprdačina bit.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
neaktivan
cinco44 kaže...
pirat kaže...

Premium je u planu, hrpa DLC-ova je u planu, trenutne konzole također i "more close quarter infantry maps than BF3"{#} hahahaha, koja će to sprdačina bit.

Mulder?

Kojiko ti imaš godina?

Jesi li uopće igrao BF3 (ne mislim na singleplayer piratski)

I Kak se zove glavni lik u COD 4?

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 4

BF4 Singleplayer  Leaked   // zajebancija, ali sumnjam da ce i igra bit drugacija 

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

I hrpa elemenata iz Hitmana,čak i muzika {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sad će agresivno početi s glupavim trailerima kao i prošli put, biti će ih barem pedesetak.

I stavit će u trailer jedinu zgradu koju moreš srušiti u cijelom SP-u kao i prošli put.{#}

1 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

The new Battlefield site is up! Log in to get exclusive BF3 tags: http://www.battlefield.com/battlefield-4

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 8
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice