Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.612.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Danny_HR kaže...
Lateralus kaže...
ceco22 kaže...

Večeras je predstavljanje PlayStationa 4, tak da bi BF4 mogao zbilja bit predstavljen vrlo brzo.

Ne vjerujem da če danas biti prestavljanje PS4, prije mislim da če danas sony samo pokazati svoju novu uslugu za cloud gaming Gaikai.

Najvjerojatnije prve informacije o bf 4 bit če na GDC u ožujku

BF3:crna_bandera
13 godina
Wolf88 kaže...

Ne vjerujem da če danas biti prestavljanje PS4, prije mislim da če danas sony samo pokazati svoju novu uslugu za cloud gaming Gaikai.

Najvjerojatnije prve informacije o bf 4 bit če na GDC u ožujku

HCL kaze ovo:

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537026_10151100690302325_1663626757_n.jpg

Pretpostavljam da imaju informacije sto ce nam se predstaviti.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Večeras je predstavljanje PlayStationa 4, tak da bi BF4 mogao zbilja bit predstavljen vrlo brzo.

ako i bude sumljam da ga vidimo nesto vise od par SS ili sec video isjecka... Ali opet tesko da vidimo ista prije izlaska End Game nastavka...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nevidim zašto bi EA predstavljao bf4 na sonyjevom eventu, ocekujte first party sony ps3 exskluzive kako to obicno biva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
k1klop kaže...

Nevidim zašto bi EA predstavljao bf4 na sonyjevom eventu, ocekujte first party sony ps3 exskluzive kako to obicno biva...

znači ide PS4 sigurno van?

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Preko Facebooka sam kratko komunicirao sa jednim od urednika Reboota i potvrdio je da 100% ps4 veceras ide na svjetlo dana...

PR0MATRAC
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Da to sam i ja mislio da bi moglo biti - jel znas mozda ili netko drugi koji System Requirements ce biti za Btf 4 - nisam bas na netu nasao ¿

PR0MATRAC
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Baš sam to htio zaljepit ,,, usudio bi se rec da je onaj tweet potvrda da ce dans uz ps4 bit predstavljan i BF4  .

Kako ce to tek  "bolesno" izgledat  BF s next gen. grafikom , jedva cekam . 

promatrac ; od kud bi znali , za igru se jedino zna da ce izac , a ostalo je sve nagađanje .

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 18:47 (Bubabug).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Mislio sam ako je mozda itko igdje procitao - ja sam vidio da bi moglo biti 3 strane kinezi rusi ameri da bi igra trebala izaci i za ps3 i za ps4 na ps4 veci broj online igraca - itd nesluzbeno naravno no nigdje za konfu koja se zahtjeva

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...
k1klop kaže...

znači ide PS4 sigurno van?

Upravo potvrdili, PS4 :)

http://www.ustream.tv/PlayStation

13 godina
Battlefield 4

Nista od BF4.

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Battlefield 4

...i ja sam ispratio - istina, nista od battlefielda 4, 

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Battlefield 4: Gadgets and Tech with Luetin & Daskro

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

ne mogu tog luetina slušat sat vremena, što čovjek pametuje i filozofira, naporan je.

Mene samo zanimaju sys. req. da znam na vrijeme kupit računalo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 13:59 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

ne mogu tog luetina slušat sat vremena, što čovjek pametuje i filozofira, naporan je.

Ja sam si to postavil u pozadinu kad surfam i slusam.

Govore o ideji o bombama na avionima, navodjenje raketa bilo gdje, npr na neku zgradu, a ne samo vozila...

Nis posebno pametno, samo kaj bi oni htjeli u igri.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Govore o ideji o bombama na avionima, navodjenje raketa bilo gdje, npr na neku zgradu, a ne samo vozila...

Ma joj kompliciraju. Bf4 ne treba ništa nešto bam super duper. Treba samo dobro balansirati klase i njihove mogućnosti. Da svaka klasa ima nešto posebno, i može dobivat score isto koliko i premoćni assault.

Što se tiče aviona i toga, 2 seat jetovi nebi bili loši, dakle da su dva jeta, jedan je 2 seat, drugi jedan seat. Također da ima više lavova, tank destroyera i tenkova mješano po mapama, ne samo tenkovi kao na firestorm.

Treba balanisirat zrak, ojačati zemljane jedince da bolje ruše zračne, tako da se spriječe rejpovi.

Ugl. bolji balans, smanjit bugove, maknut headglitch....i bude dobar bf4.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Dva sjedala u jetu bi dušu dalo!!
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ma joj kompliciraju. Bf4 ne treba ništa nešto bam super duper. Treba samo dobro balansirati klase i njihove mogućnosti. Da svaka klasa ima nešto posebno, i može dobivat score isto koliko i premoćni assault.

Što se tiče aviona i toga, 2 seat jetovi nebi bili loši, dakle da su dva jeta, jedan je 2 seat, drugi jedan seat. Također da ima više lavova, tank destroyera i tenkova mješano po mapama, ne samo tenkovi kao na firestorm.

Treba balanisirat zrak, ojačati zemljane jedince da bolje ruše zračne, tako da se spriječe rejpovi.

Ugl. bolji balans, smanjit bugove, maknut headglitch....i bude dobar bf4.

Slažem se s dzukelom...
Balansiranje bi bilo najbolje za BF4. :) Kad bi sve to balansirali i u BF3, bilo bi odlično, ali sad sta je tu je. 

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ako vam sad nisu zemljane snage trenutno dovoljno jake, onda ne znam kad ce biti. Neki dan sam na Wake sa jos jednim engijem pocistio cjeli US zracni prostor. Helici su hrana za imalo bolje uigran tenk squad. Kupola im se okrece kao i vojink sa puskom, jednostavno ne trebas klasicni aa pored njih. A rejpa ce uvijek biti dok god ne naprave neku verziju dinamicne spawn baze, koja se mjenja po potrebi. A ono najvaznije ukrotiti taj vraziji FB 2, da se ne teleportiram 10 metara nakon preskakanja 10x10cm kamena, da mogu unistiti svaki zid kao u BC serijalu.

Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

E ja nebi volio da su 2 sjedala u jetu, onda bi bio ovisan o noobu pored :S kao ako udes u vipera koa gunner a nubara te vozi pa ste za 30sec dolje.

Dok si s jetom ovisan sam o sebi i to mi se svida. To nebi volio da promjene.

To je samo moje misljenje.

Volio bi da stave potpuno unistenje, da se i najvece zgrade mogu srusiti sa ogromnom kolicinom eksploziva :D

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:47 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

E ja nebi volio da su 2 sjedala u jetu, onda bi bio ovisan o noobu pored :S kao ako udes u vipera koa gunner a nubara te vozi pa ste za 30sec dolje.

Volio bi da stave potpuno unistenje, da se i najvece zgrade mogu srusiti sa ogromnom kolicinom eksploziva :D

DA, pa da ti treba 5 grafičkih i 6 procesora da ti igra radi kako spada.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...

DA, pa da ti treba 5 grafičkih i 6 procesora da ti igra radi kako spada.

Cuj rusenje kuca u bc2 i bf3 je ionako skriptirano, tj uvijek se isto rusi nakon odredenog damega, pa sto nebi mogli i za one zgrade tipa na khargu napravit, ne bas one ko u karkandu :S.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 21:01 (MARKOcVp).
14 godina

volio bih da u BF4 treba imati skilla da bi znao voziti jetove i helice, recimo kao u BF1942 i BF2

nadam se da nece biti nikakvih filtera u igri kao sto sad ima plavi filter u bf3

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

kako mi mogu neki zatucani dignuti zivce. Komentiraju da je bf postao cod, pa da su MoH i BF iste igre {#}, kako precesto izlazi, da je svaki isti itd. Pa odkad je BF izlazio je u 2-3 godine razlike, nekad jedna za naslove rezervirane konzolama. I ni jedan, ama bas ni jedan nema nista zajednicko, mozda najmanja razlika BC i BC2. MoH je potpuno druga igra to je isto da kazem da su Far Cry i SoF ista stvar. Mahh ma neka im je....

13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
PR0MATRAC kaže...

kako mi mogu neki zatucani dignuti zivce. Komentiraju da je bf postao cod, pa da su MoH i BF iste igre {#}, kako precesto izlazi, da je svaki isti itd. Pa odkad je BF izlazio je u 2-3 godine razlike, nekad jedna za naslove rezervirane konzolama. I ni jedan, ama bas ni jedan nema nista zajednicko, mozda najmanja razlika BC i BC2. MoH je potpuno druga igra to je isto da kazem da su Far Cry i SoF ista stvar. Mahh ma neka im je....

Tamo na HCL-u je uglavnom mladja populacija forumasa i oni nemaju uglavnom pojma o cemu govore , konzolasi uglavnom koje nezanima kako sta funkcionira, - tj. poistovjecuju stvari jer nisu usli u sustinu Battlefielda - Igra Battlefield 3 sama po sebi mislim da nije uopce usporediva sa bilo kojim fps-om ili igrom opcenito  zbog svoje tehnicke dubine i slojevitosti - prikaza realnosti itd - mislim da ce Battlefield 4 ispravit neke male djecije bolesti Battlefielda 3 i da cemo dobit savrsen online multiplayer.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Siguran sam da će nam BF4 donesti još više sadržaja nego BF3, tako da će vjerojatno popraviti bugove i malo balansirati klase...

Samo se brinem kako ću upasti u beta testiranje. {#}

Sniping is my job.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice