Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.613.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odigraj bili koji aktualni FPS, ili neki stariji BF i vidi koliko ces izdrzati da se ne vratis na BF 3.. Ne kazem da je BF 3 savrsen, ali je trenutno Fps koji daje najvise i nije dosadan.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 0:02 (ceco22).
Moj PC  
8 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa kad bi birao najnoviji fps izabrao bi CS:Go, em se slusa community, kompetitivan je, a i mozes ga igrati cisto casual, skill team based igra, pa kad ti dosadi odigras koju mapu ili mod koji je community napravio ovo-ono.
Zamisli da je Valve krenuo kao Activision dodao Cs neke free kilove airstrak unistio kompetitivnost, maknuo kupovinu oruzja, voice, kao sto je ea ili dice maknuo u Bf ono sto je imao.
Na sta bi ta igra licila ? Bi i dalje bio CS ili neka muljaza?

Vidjet cemo uostalom kakv ce biti bf4

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
melem kaže...

Pa kad bi birao najnoviji fps izabrao bi CS:Go, em se slusa community, kompetitivan je, a i mozes ga igrati cisto casual, skill team based igra, pa kad ti dosadi odigras koju mapu ili mod koji je community napravio ovo-ono.
Zamisli da je Valve krenuo kao Activision dodao Cs neke free kilove airstrak unistio kompetitivnost, maknuo kupovinu oruzja, voice, kao sto je ea ili dice maknuo u Bf ono sto je imao.

i Opet imaju CS 1.5 i CS 1.6 vide nego duplo aktivni igraca.... ne kazem da je igrica losa dapace i sam je igram pored Bf i ostali  naslova... Ali mi je CS dosadan za on line igranje vec 4 5 godina... DICE itekako slusa svoje korisnike zato BF 3 i je ovo sto je, a ne sumljam da ce BF 4 po icemu biti losiji od  njega.

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
melem kaže...

i Opet imaju CS 1.5 i CS 1.6 vide nego duplo aktivni igraca.... ne kazem da je igrica losa dapace i sam je igram pored Bf i ostali  naslova... Ali mi je CS dosadan za on line igranje vec 4 5 godina... DICE itekako slusa svoje korisnike zato BF 3 i je ovo sto je, a ne sumljam da ce BF 4 po icemu biti losiji od  njega.

Neće bit lošija. Bit će isti k.. kao i trojka. BF3 je EA/DICE izmamio osmjehe na lica kad su pogledali bankovni račun. Must će taj BF do besvjesti kao i Activision što muze COD. 120€ za jednu igru je ipak bezobrazno skupo. Ja im nisam dao 60€ za primium, a pošto vidim kojim smjerom ide taj BF, čisto sumnjam da ću im dat lovu za BF4. 

17 godina
Battlefield 4

Samo se nadam da če imati otvorenu betu, tako da se mogu odlučiti. Istina BF3 beta me razljutila i skoro sam odustao od kupovine igre no dobro je da nisam. Mogu reći da igra sada funkcionira dobro uz glavne zamjerke na registraciju pogotka te dosta bugova ipak se da pretrpjeti jer je igra zabavna.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ea i DICE muzu lovu iz BF serijala ima vec deset godina.. BF 2 sa svim dodacima sam platio vise nego BF3 + premium... I imaju vec pravilan niz izdavanja naslova... A tko je pocetnik i puno mu je dati sada 50€ za full BF3.. Onda ne znam.. Svaki je DLC igra za sebe doslovno..

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Hebes 120€ ako ces BF4 igrat godinu dana. Isplati se.
Ionako nista drugo/bitno ne izlazi u dogledno vrijeme.
17 godina
neaktivan
Ma daj, dam i 200.
Kupujem na rate, dok god ima BF u imenu. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
ceco22 kaže...

Odigraj bili koji aktualni FPS, ili neki stariji BF i vidi koliko ces izdrzati da se ne vratis na BF 3.. Ne kazem da je BF 3 savrsen, ali je trenutno Fps koji daje najvise i nije dosadan.

to nije slucaj kod mene, ja jos igram BC2, Battlefield 3 jednostavno ne mogu igrati, jednostavno mi ne lezi gameplay, atmosfera

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
12 godina
protjeran
Battlefield 4

mislim da je bf3 bio marketinški trik ...i ovaj sad bf4 što će izaći je zapravo trebao biti bf3 ....zašto ? ...pa vrlo jednostavno....ea je htio da battlefield bude jedna od prvih igrica za ps 4 i xbox 720 znali su koliko će im to donjet popularnosti i da neće bit duše koja neće znat za battlefield nakon toga, a i znamo da ea već duže vrijeme cilja na konzolaše tako da je logično (znalo se je već tada da se prave ps 4 i xbox samo naravno ništa službeno) ....međutim to bi značilo da bi morali čekat sa bf 3 još barem dvije godine ( pričam o onim tjednima prije nego što je bf 3 tek najavljen)  ...i onda još je i mw3 predstavljen i ea je znao da je pametnije izbacit 2 igrice nego 1 u 3,4 godine...love radi naravno...eto moja je teorija da je bf3 požurivan i da zato nije bio niti stabilan prvih 6 mjeseci i battlelog je štekao i origin je štekao i kampanja se rušila a za multiplayer da ne pričam....uglavnom bf3 nije ispunio sav svoj potencijal jer je morao bit "stisnut" grafički i svakako da bi uopće bio igriv u to vrijeme.....plus pošto je frostbite 2.0 napravljen za bf3 bilo bi logično da bf 3 predstavi frostbite 2.0...međutim vidimo da ea želi i htio je frostbite iskoristit za mnoge druge igrice što nebi bilo moguće da je bf3 zakazan za 2013. godinu ......ok to je sve može bit i ne mora...ali ono na što zapravo ciljam sa svime time je ovo....battlefield 4 će bit super-hebenica od igrice...one glasine što ste čitali o njemu ženski vojnici, rusija, ameri i kina i posebno 80% frostbitea 2.0 i tralalala su sigurno istinite...samo se nadam da neće bit komandera (dobro je komander zamišljen ali ljudi su u ku***) ....kad se sve to uzme u obzir i doda da sam ja još uvjek zaluđen grafikom i igrivošću na battlefieldu 3 i da sam igrao i mw3 i da je razlika nenormalno nenadebiva onda vam ne moram ni reć s kolikim nestrpljenjem čekam samo ovaj teaser što će izać u par mjeseci....a znamo da teaser neće otkrivat apsolutno ništa....ali ga ja ipak jedva čekam....eto ^^

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bf 3 je itekako bio u planu za izaci u roku kad je izasao.. Dosta toga je se dodavalo i izbacivalo iz njega.. Ali je on itekako postavio visoke standarde.. I na njemu je se radilo cak i za vrijeme prije BC serijala..
13 godina
protjeran
Battlefield 4

BF3 je na konzolama smeće - nemos bf3 igrat na 24 igraca lol

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 11:55 (MARKOcVp).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...
Bf 3 je itekako bio u planu za izaci u roku kad je izasao.. Dosta toga je se dodavalo i izbacivalo iz njega.. Ali je on itekako postavio visoke standarde.. I na njemu je se radilo cak i za vrijeme prije BC serijala..

Nije, rushan je jako i nedovršen, obećali su pc eksluzivu, a zapvrao je samo malo bolji port sa konzola.

Bf3 je bio test frostbitea 2.0 i pokaz, da se ekipa zabavlja sa bf3 dok rade bf4. Nadajmo se da će bf4 bit ono pravo onda.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Nije, rushan je jako i nedovršen, obećali su pc eksluzivu, a zapvrao je samo malo bolji port sa konzola.

Bf3 je bio test frostbitea 2.0 i pokaz, da se ekipa zabavlja sa bf3 dok rade bf4. Nadajmo se da će bf4 bit ono pravo onda.

slažem se...

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

BF 3 je po planiranom izasao... bio je vec u dobrom razvoju 2006/2007 godine... u medju vremenu samo dobili odlicni BC i BC2... Nikad nije sluzbeno najavljeno da ce BF 3 biti PC only... To su vise bile nase zelje i nagađanja. Jedino sto pozurivano u BF 3 je danas sve bolji Orgin i Battlelog iako su oni najveca boljka samog BF3. Dovoljno je viditi da se lagg u igrici moze uzrokovat sa battlelog verzijom. BF4 moze biti samo bolji , ali se nemojte varati u nicemu jer ce isto biti dobar port sa konzola.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Naravno ceco, to su bile naše želje.

gle:

Originally Posted by computerandvideogames.com
Battlefield 3 will lead on PC first because its audience "has been the one complaining".

That's according to exec producer Patrick Bach, who explained to US retail mag Game Informer exactly why the studio's focusing on PC first - and console second.

"We won't make [Battlefield 3] for console and port it to PC - that's not how we do things," he said. "We're focusing on PC first, and then we fiddle with it to fit it onto consoles."

As previously revealed, Battlefield 3 will feature 64-player multiplayer on PC - but not on console.

Why only on PC? "The PC audience has been the one complaining," Bach explained. "We actually haven't heard any complaints from the console audience. We are letting the PC audience make use of the very expensive hardware that they just bought so they can tick all the boxes and go for the 64-player fights," he said.

"We do care about the PC audience, and we will have a lot of extra goodies for the PC while also making sure console players won't be left out," he added, noting that the only bad news will come in the form of mod tools, which it won't deliver in "the same way" it did with Battlefield 2.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Naravno ceco, to su bile naše želje.

gle:

Originally Posted by computerandvideogames.com
Battlefield 3 will lead on PC first because its audience "has been the one complaining".

That's according to exec producer Patrick Bach, who explained to US retail mag Game Informer exactly why the studio's focusing on PC first - and console second.

"We won't make [Battlefield 3] for console and port it to PC - that's not how we do things," he said. "We're focusing on PC first, and then we fiddle with it to fit it onto consoles."

As previously revealed, Battlefield 3 will feature 64-player multiplayer on PC - but not on console.

Why only on PC? "The PC audience has been the one complaining," Bach explained. "We actually haven't heard any complaints from the console audience. We are letting the PC audience make use of the very expensive hardware that they just bought so they can tick all the boxes and go for the 64-player fights," he said.

"We do care about the PC audience, and we will have a lot of extra goodies for the PC while also making sure console players won't be left out," he added, noting that the only bad news will come in the form of mod tools, which it won't deliver in "the same way" it did with Battlefield 2.

Vjerojatno, neki članovi tima(koji su zaduženi za razvoj BF3) su zaboravili na to što su nam obecali... {#}

Sniping is my job.
13 godina
protjeran
Battlefield 4

BF3 je po meni odlicno optimizirana igra.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ti ceco moras pod hitno na instrukcije iz gramatike.

14 godina
Battlefield 4

cak je Dice prije 3 godine izjavio da nece naplacivati DLC-eve

ja se nadam da ce BF4 razlikovati od BF3 po gameplayu, jer sve mi je nekako kao da igram Call Of Duty sa frostbite enginom, atmosfera mi je nikakva, ni B od Battlefielda

ja bih sad volio da izbace neki DLC za Bad Company 2, nekoliko novih mapa bih volio neg ista, nebih zalio ni 30$ platiti za taj DLC, jer sad znam svaku mapu napamet

a mozda je sve to do mene, zbog toga sto sam stariji, ko ce ga znati

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

2 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

DICE je prije 3 godine izjavio da neće naplačivati map packove, znači samo mape, ne i druge stvari (DLC, ekspanzije).

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja ne znam o cemu ljudi pricaju kad se uhvate tih DLC-ova. KOJE je DICE uvijek naplaćivao za BF serijal. I nikad DICE kao DICE nije objavio da ce BF 3 PC only. Kazem to su bile zelje i zeljice nas pojedinaca, tako i pojedinaca medju njima. Te su tako dodatno podizali hype oko cjele stvari. U BF 4 ne moramo ocekivati neki drasticni BOooM kao sto je bio BC2 i BF3, vise nesto kao BC i BC2. Na to mislim da ce valjda napokon uspiti ukrotiti FB 2, koji je najveca boljka BF 3 i ubacit server side registraciju. Ali nemojmo se varati BF 4 ce biti isto port sa konzola, nadajmo se dobar kao BF 3 ili jos puno puno bolji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 0:24 (ceco22).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

stize hype train:

Battlelog: LateralusX

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

stize hype train:

a ne trollanje ?

15 godina
Jack Sparrow kaže...

DICE je prije 3 godine izjavio da neće naplačivati map packove, znači samo mape, ne i druge stvari (DLC, ekspanzije).

Dobro zaš onda nisu dali map packove besplatno, a naplatili nožiće, dog tagove i oružja?

17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

a ne trollanje ?

nedavno su rekli da ce unutar 90 dana objaviti neke detalje o bf4, ovo snizenje BF3 na originu je indikator da bi moglo biti brze nego sto ocekujemo (nakon End Game)

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dobro zaš onda nisu dali map packove besplatno, a naplatili nožiće, dog tagove i oružja?

Pa upravo zato sto je vise toga dano je i naplaceno. Isti slucaj 1942, BF2 itd...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa rekli su da se ocekuje kad i predstavljanje zadnjeg DLC-a. Tako da sumljam da su ikome osim samog DICE ti podaci dostupni, a mi cemo dobiti isto kao sa BF 3 15 sec LAV-a na metro mapi XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Zato jer nisu dali map packove, nego DLC sa mapama, oružijma, vozilima, dogtagovima itd, itd.

17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
ceco22 kaže...

a ne trollanje ?

nedavno su rekli da ce unutar 90 dana objaviti neke detalje o bf4, ovo snizenje BF3 na originu je indikator da bi moglo biti brze nego sto ocekujemo (nakon End Game)

Večeras je predstavljanje PlayStationa 4, tak da bi BF4 mogao zbilja bit predstavljen vrlo brzo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice