- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzeo Bf3 Premium preko Kinguin.net-a i sve radi, upišem kod ono prođe ali u Queueu downloada vidim samo 4 DLCa, fali mi Back to Karkand, dole mi piše 1 of 4 - downloading Aftermath + nigdje ne vidim Bf3 Premium na listi, kako ću ga opet skinit ako budem npr. rušio Windows?
Uzeo Bf3 Premium preko Kinguin.net-a i sve radi, upišem kod ono prođe ali u Queueu downloada vidim samo 4 DLCa, fali mi Back to Karkand, dole mi piše 1 of 4 - downloading Aftermath + nigdje ne vidim Bf3 Premium na listi, kako ću ga opet skinit ako budem npr. rušio Windows?
Isto je bilo i meni, ispadne, da si svo vrijeme imao instaliran B2K, tako da se ne brini.
Isto je bilo i meni, ispadne, da si svo vrijeme imao instaliran B2K, tako da se ne brini.
A zašto ne vidim Premium na listi? Kako opet budem instalirao nakon rušenja Windowsa
A zašto ne vidim Premium na listi? Kako opet budem instalirao nakon rušenja Windowsa
To ti Origin pamti.
A ako bi bilo problema, ima hrpa fix-eva za natjerat DLC-ove da rade:
https://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955065232510373936/
To ti Origin pamti.
A ako bi bilo problema, ima hrpa fix-eva za natjerat DLC-ove da rade:
https://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955065232510373936/
Hvala Tomo, predpostavljam da je isti postupak i za Bf3. Nego jel ima ikakav način da se na Battlelogu pomakne dio gdje mi savjetuje da skinem drugi browser. Trenutno koristim Edge
Dali je moguće da je onaj VBR tako neprecizan? Prvo premium vozilo u koje sam kročio, krenem pucat kad rakete bježe cca 25° od nišana
Kao da ste svi u penzij, mrtva tema lol ....
Jel vama radi battlelog na Edgeu? Meni ne, ne mogu se spojit na server. Još da nešt pitam, kako funkcionira EMC Jam? Lik mene nanišani, ja čekam da ispali i tek onda pustim EMC Jam i pogodi me. Sljedeći put kad se zvuk za lock(ono što pišti) dođe pred kraj(kad me je skroz locko) tek onda ispustim EMC Jam i opet me pogodi. Kako da dobijem Cammo za oružja?
Kao da ste svi u penzij, mrtva tema lol ....
Jel vama radi battlelog na Edgeu? Meni ne, ne mogu se spojit na server. Još da nešt pitam, kako funkcionira EMC Jam? Lik mene nanišani, ja čekam da ispali i tek onda pustim EMC Jam i pogodi me. Sljedeći put kad se zvuk za lock(ono što pišti) dođe pred kraj(kad me je skroz locko) tek onda ispustim EMC Jam i opet me pogodi. Kako da dobijem Cammo za oružja?
Ne radi na Edgu. Spoji se preko nekog drugog.
ECM jammer radi da kad cujes da te pocinje lockat,pustis ga negdje pred kraj,prije nego cuje konstantan zvuk, da uspijes pobjec s tog djela mape. Ti radis suprotno.
Pogledaj si na YT,shvatit ces.
ECM Jammer radi na naćin da ometa Lock-On raketu da te pogodi odma. Ako ti nastavljaš letit ona će te na kraju svejedno pogodit. Cilj je letjeti nisko da se ta raketa zabije u pod. Također dok je ECM aktiviran nemogu te u tom vremenu lock-on. Kada jednom ih ispustiš stani iza nekog covera, primjerice u spawnu i cekaj da se napuni novi ECM Jammer.
Hvala a ovo za weapon cammo, gdje da to dobijem?
Nikad do sad nisam zaradio 78502 poena. Ovaj Famas ubija ko od šale. Jel mi možete reći šta je to Nemesis, par puta sam dobio to a ne znam šta sam napravio i jel se u Premiumu dobivaju samo oružja i mape(+vozila i to) ili se dobivaju još i neke komponente za heliće, avione i sl..? Znam da se dobiju i neke premium kamuflaže. Jel vi možete dodati report u favorite? Meni baca nekakav error
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/86201492/1053121991/
Kad ubijes nekog 5 puta zaredom pocnes dobivati nemesis.Nemesis 50,60,70 itd.,ovisno o broju killova.Battlereportovi se ne mogu dodavati u favorite to je odnedavno izbuggano.
Kad ubijes nekog 5 puta zaredom pocnes dobivati nemesis.Nemesis 50,60,70 itd.,ovisno o broju killova.Battlereportovi se ne mogu dodavati u favorite to je odnedavno izbuggano.
Hvala, nadam se da će popravit to uskoro
Na kakvim si ti drogama,pa dice da nes popravi?Vrhunac popravljanja im je dizanje servera 6h nakon padanja
ima li tko problem da mu neće pokrenuti bf3 pod win 10. sinoć sam normalka zaigrao a sad sam morao bf3 pokrenuti pod compability za win8.
Gledam venice mod, moze li se ikako podesit cfg da mi izgleda onako ?
Kopirao sam BF3 na prijenosni, digao nove windowse, i instalirao sam Origin.
I sada sam vratio onaj BF3, i dalje mi piše da ga moram downloadati.
Pa me zanima, što moram napraviti da sredim da ga ne preuzimam, pošto ga već imam?
E da, i kad stavim da mi se skida, odmah mi skoči na 34%. Zašto?
Kopirao sam BF3 na prijenosni, digao nove windowse, i instalirao sam Origin.
I sada sam vratio onaj BF3, i dalje mi piše da ga moram downloadati.
Pa me zanima, što moram napraviti da sredim da ga ne preuzimam, pošto ga već imam?
E da, i kad stavim da mi se skida, odmah mi skoči na 34%. Zašto?
skini origin, pusti da skine jedno 100-200mb igre (da kreira sve foldere od igre), pauziraj skidanje i kopiraj bf3 u folder origingames i nakon toga pusti da se nastavi download. origin ce ti skuziti igru i u roku 5-10 min ti je sve spremno za gejmanje.
Sad još samo CoH 2 na Steamu da sredim na taj način.
Moja greška kod BF 3 je bila ta što sam ja prvo kopirao BF3, pa tek onda stavio da se skida.
Ja sam mu reko na tsu da je yebeni lazov i dao sam mu dislike,clickbaiter
isao sam brajat i 110 killova je,ako racunam svaki heli 2 killa
Kicked.. "sorry I'm making room for friend". Dobro nema problema stari ali sta nema drugih igraca za kikat, niti sam zadnji usa na server niti sam bezobrazan.
Jos ne mogu zaboravit kako sam dobio dva bana za navodno cheatanje, (sto je to cheatanje u bf3?) pa ovo je gore od cod4 gdje su admini bili vrlo bahati.
Uđem na server, piše u imenu da nea krađe helića kad ono admin ukrade amerima helić haha
Pozz, gledam da kupim bf3 ili bf4 koji je igraniji? koji je bolji (multiplayer) ? i jesu li cijene na originu svaki po 20€? je li sta jeftinije na meksickom proxyu? hval
Pozz, gledam da kupim bf3 ili bf4 koji je igraniji? koji je bolji (multiplayer) ? i jesu li cijene na originu svaki po 20€? je li sta jeftinije na meksickom proxyu? hval
četvorka je novija a time i popularnija (više igrača). Koji je "bolji" je teško reći, znam dosta ljudi koji su se vratili na trojku nakon što su probali bf4 a isto tako znam i puno njih koji se nikada nebi vratili na trojku, sve je stvar osobnog ukusa.
na meksiku ti je uvijek dosta jeftinije, nedavno je čak bio i popust 50% a možeš provjeriti i na drugim web stranicama (g2a, kinguin..). I svakako uzmi premium edition.