- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A lagano tako igrat s njubovima, uzet Vajpera dić ga u visine, otvorit klipaču i igrat džepni bilijar dok gunner njih tamani TV misilom i mašinkom
A lagano tako igrat s njubovima, uzet Vajpera dić ga u visine, otvorit klipaču i igrat džepni bilijar dok gunner njih tamani TV misilom i mašinkom
Probaj onda,i budi u igla rangeu 70% vremena
Ma jel, a oni su kao u ranđu Igli ?
Jesu,igla range je 450m i vidis da lockaju stalno
Opet je to pederski, nisam odgledo cijeli video, kako je na kraju završilo ? I ne trebam ja bit s Vajperom visoko da bi dobio takav skor
Opet je to pederski, nisam odgledo cijeli video, kako je na kraju završilo ? I ne trebam ja bit s Vajperom visoko da bi dobio takav skor
aj napravi,cekam battlereport
Napravio sam, ovdje sam i spomenuo al je davno bilo... U biti, neki lik i ja(ja i on sami u squadu) smo uzeli onaj ružni ruski Vajper na large conquestu, Firestrom, pun server(64/64) i derali smo tako nisko helić(ja vozio, ja derem oklopnjake a on ganer i dere enemije) da nas je jednom Abrams skinio tenkovskom... Igrao sam većinu runde(kasnije sam morao u trgovinu pa je AFK kickao)..
Napravio sam, ovdje sam i spomenuo al je davno bilo... U biti, neki lik i ja(ja i on sami u squadu) smo uzeli onaj ružni ruski Vajper na large conquestu, Firestrom, pun server(64/64) i derali smo tako nisko helić(ja vozio, ja derem oklopnjake a on ganer i dere enemije) da nas je jednom Abrams skinio tenkovskom... Igrao sam većinu runde(kasnije sam morao u trgovinu pa je AFK kickao)..
I onda je doletio hornet i zamotao cokoladu
Nop, kad smo nisko letjeli
koji ti je nick na bl?volio bi odigrat rundu s tobom ili nabacit neku 1v1/2v2 vjezbu,ako se bavis time
koji ti je nick na bl?volio bi odigrat rundu s tobom ili nabacit neku 1v1/2v2 vjezbu,ako se bavis time
Kalibar300, ak ako misliš igrat s premium điđa miđama onda nećemo jer ja neam premium(i DLCove)
Kalibar300, ak ako misliš igrat s premium điđa miđama onda nećemo jer ja neam premium(i DLCove)
Nadi si koga hoces, pa igramo heli 2vs2 ili 1vs2 da ti olaksamo, mozemo i jet 1vs2, tenk, infantry, sto god hoces
novi acc, nisam igrao 2 mjeseca, ali nebi trebalo predstavljati problem
Imas na kanalu jos puno edukativnog materijala, ako netko moze bolje, neka stavi ovdje video, ako ne, sutite
Nadi si koga hoces, pa igramo heli 2vs2 ili 1vs2 da ti olaksamo, mozemo i jet 1vs2, tenk, infantry, sto god hoces
novi acc, nisam igrao 2 mjeseca, ali nebi trebalo predstavljati problem
Imas na kanalu jos puno edukativnog materijala, ako netko moze bolje, neka stavi ovdje video, ako ne, sutite
Ko zna koliko puta si mašio... Eto, ja protiv vas dvojice, Firestrom recimo, Conquest i free style :)
Kad ćemo onda? Ovu subotu? Bacit malo na TS3 ?
da
Ima li još aktivnih igrača u BF3? :D
da
Eh kako bi pederski igro
Evo ja i par frendova kupili rabljene pa sad dok promjenimo imena i to mozemo bacit neki infantry ako ima koji server !?
Pa ako ima server i par vas igraca to dal bi bacili neki infantry ?
da
Eh kako bi pederski igro
sry al tolko si los da nisi vrijedan trosenja vremena
nisam arogantan,realan sam
cim si krenuo na mene s jetom i heatseekerima pa plakao da ne koristim ECM sve mi je bilo jasno
da
Eh kako bi pederski igro
cim si krenuo na mene s jetom i heatseekerima pa plakao da ne koristim ECM sve mi je bilo jasno
Lijepo smo rekli bez premium điđamiđa a vi korisitte IR smoke na heliću i avionu.... Alo bajo, plati i meni premiuma pa ćemo igrati kako treba
da
Eh kako bi pederski igro
Lijepo smo rekli bez premium điđamiđa a vi korisitte IR smoke na heliću i avionu.... Alo bajo, plati i meni premiuma pa ćemo igrati kako treba
Sad si stvarno pokazao da nemas pojma, to trebas otkljucati, ali moras imati odredenu kolicinu bodova, pogledaj pod unlocks na battlelogu, ali nemoj se zavaravati, tebi ce trebati puno vremena za to, posto ti je KPM i SPM, hmm, "nizak"
kaj stvarno igrate samo s vozilima ? Nema igraca koji znaju igrat infantry ?
Vidi tu nereda u pješčaniku.. IR smoke u premiumu
Jel ima neki naš normalan server bez karikatura kao ovi gore, di se igra pravi BF a ne neke infantry gluposti (odi igraj CoD)?
Jel ima neki naš normalan server bez karikatura kao ovi gore, di se igra pravi BF a ne neke infantry gluposti (odi igraj CoD)?
Naravno da ima, od DoT-ovaca ;)
Pičku materinu, igram BF3 već godinu dana i nisam nikad vidio da ću dobit taj hebeni IR smoke za heliće i avione, za kopnena vozila se dobije odmah
Čak i ne vidim da imam mogućnost da otključam IR smoke
Pa ne postoji IR smoke za heliće, o čem ti trabunjaš?
Pa ne postoji IR smoke za heliće, o čem ti trabunjaš?
Ma jok, ja sa Iglom lockam na Vajpera kad lik ispusti IR smoke