Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.178.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Ako planiraš davati 10€ za 1 DLC, ne isplati se nikako...premium ili ništa ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas ukljucio i fino ide,nekad padne fps,ali nema veze..Kad  uzmem novi komp nece bit ovoliko lose :D

Jedino sto sam los i ne znam gde ko napada..Odnosno igram onu mapu island i jednostavno ne znam odakle idu.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

drakula što koristiš da se uključiš na server? battlelog ili xfire ili nešto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz

Jedno pitanje!

Imam piratsku verziju od BF3 i zanima jel mogu kupit Premium key sa G2A.com i aktivirat igru i igrat na official serverima?

Pitam jer je tamo dobrih 10€ jeftinije nego kupovat sa Origin-a.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 17:06 (Hacknwack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Hacknwack kaže...

Pozz

Jedno pitanje!

Imam piratsku verziju od BF3 i zanima jel mogu kupit Premium key sa G2A.com i aktivirat igru i igrat na official serverima?

Pitam jer je tamo dobrih 10€ jeftinije nego kupovat sa Origin-a.

LP

Ne.

Moras imat origigi Bf3 pa tek onda uzmi Premium.

13 godina
neaktivan
tonik kaže...

drakula što koristiš da se uključiš na server? battlelog ili xfire ili nešto drugo?

Battlelog

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako da dodjem do boljih oruzja?

Treci sam rank i nista konkretno nisam dobio,sem scopea na m416

Sto je najbolje za mene nooba da igram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji si class?

Rekao bih da si Assault.

Igraj i trudi se dok ne dobiješ AEK-971 i onda se da igrat :D

Ja sam imao M416 to 15-16 lvl-a kad sam dobio AEK.

Od attachmenta imam Foregrip i Heavy Barrel za stalno, a a scopeove mjenjam. Isto sam imao i na M416.

Ne znam kakav ti je stil igranja pa ti ne mogu baš savjetovati, ali ono u što sam siguran je da moraš igrati.

Vježbaj i tako ćeš dobivati sve. Skill, rankove, oružja i attachmente.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odeš u Battlelog > Weapons i tamo ti za svaki weapon piše što trebaš ispuniti da ga otključaš. Uglavnom je to određeni score u određenoj klasi, dok se neki otključavaju kad ispuniš assignment.

Sad koliko sam ja primjetio, za assault i support ti je najbrže otići na conquest metro sa 64 players. samo bacaj medkit ili ammo box gdje ima dosta ljudi, revivaj ako si assault i možeš skupiti 20-30k scorea po rundu. Naravno, tamo nećeš skupiti nikakvog znanja ni skilla jer su takvi serveri uvijek mindless grenade spam. Engineer weapons sam otključao igrajuči conquest na normalnim mapama a recon weapons kempanjem na noshahr deathmatch {#}

Za otključavanje attachmentsa općenito ti je najbolje igrati deathmatch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ako nemaš volje sve otključavati jednostavno kupi shortcut kit i igraj s čim oćeš

battlelog - Volume_CRO

0 1 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ako nemaš volje sve otključavati jednostavno kupi shortcut kit i igraj s čim oćeš

Ili može meni uplatiti 5 Eura i ja mu otključam.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

To mi nije fora.Fora je da napredujes i s vremenom postanes pro.Ovako si noob s najboljim puskama bez.napredka

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igram support i sad sam peti rank,sutra cu biti šesti."Nabudžio" sam M416 i odlicna je.Samo ne znam sta za sta sluzi i onda se drzim sano jedne konbinacije.Obozavam reviewat,ali mrzim kad mene neko digne pa me ovaj rokne opet.Imam igru dvije godine i nikad ju nisam igrao zbog kompa jer kad sam bio skinio s origina i pokrenio ju,stekala je,a ja nisam znao kako sta i evo sad bakon dvije godine zavolio prakticki igru.Jedino sto imam problem s cloud saveom,pa kad idem alt÷f4 i krenem u drugi server nece me spojit tj. Udjem i onda samo izbaci.I jos me muci sensitivity tj. Stavim kone pure na 400 dpi isto kao i 5k,smanjim u igri sensitivity isto.Pisem ovo jer kad se okrenem,okrenem se za dva put skoro i onda umrem.

Pozz,lp

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

M16 ftw, svaka mapa, svaki mod {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam i famas,ali fali neki attachment da bude dobar jer ovaj jednostavno nije dobar.Uskoro cu dobiti f2000 pa vam javim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ekipa.Vidim da je BF3 1 euro pa namjeravam uzet,zanima me dal bi ova konfa to pokrenula(ak nebi mogla da ne uzimam bezveze)

Tosbiha Qosmio F50-125

Intel® Core™2 Duo processor P8600

4Gb RAMa

NVIDIA® GeForce® 9700M GTS(512Mb DDR3 256bitna)

Hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 za 0.99EURA NA ORIGIN :)

kiki
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Hobbss kaže...

Pozz ekipa.Vidim da je BF3 1 euro pa namjeravam uzet,zanima me dal bi ova konfa to pokrenula(ak nebi mogla da ne uzimam bezveze)

Tosbiha Qosmio F50-125

Intel® Core™2 Duo processor P8600

4Gb RAMa

NVIDIA® GeForce® 9700M GTS(512Mb DDR3 256bitna)

Hvala.

Singleplayer OK, Multiplayer 20-40 FPS na low, max 1366x768.

15 godina
neaktivan
Cojek kaže...
TalaxY kaže...

Novi Battlefield 3 Hrvatski Server sa Armored Kill mapama.. pridružite nam se..

[BsD] traži nove članove, pridružite nam se /NEMA ČLANARINE!!/

Team Speak:
Adressa: ts3.gamersplatoon.com
Kanal: [BsD] Bojna za spec. Djelovanja

Naš BF3 server:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/3247a51c-5f9b-49a1-af9b-b11bf7b05287/BsD-CROATIA-FLY-MAPS-FAST-VEHICLE-600-TICKETS/

jel ima kakvih uvjeta?

Nema nikakvih uvjeta, samo nas pronađite na Facebook Stranici "BsD Croatia clan" i zaigrajmo skupa u veselom društvu. Imamo Team Speak server i igramo raznovrsne igre kao što su, Battlefield 3 i naravno 4 kao i DayZ te se skupljamo za nadolazeći GTA V

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 21:58 (TalaxY).
17 godina
wave90 kaže...

Sad će opet bilion cheatera navalit na servere, volio bi da BF3 košta 100 eura i da cijena nikad ne pada.

17 godina
Vakaka kaže...
wave90 kaže...

Sad će opet bilion cheatera navalit na servere, volio bi da BF3 košta 100 eura i da cijena nikad ne pada.

heh bilo ih uvijek i bit će ih, jedva čekam probu bf-a. pala nadogradnja kompa za božič pa da se isproba kako radi sa novom grafom i ssd-om.

samo tko će dočekati da se sve poskida:(

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
sokre kaže...
Vakaka kaže...
wave90 kaže...

heh bilo ih uvijek i bit će ih, jedva čekam probu bf-a. pala nadogradnja kompa za božič pa da se isproba kako radi sa novom grafom i ssd-om.

Ja imaj premium i stavio sam oko 23 h.Ujutro sam se probudio i vidio da se tek jedan dlc skinioni sama igra..Samo preko noci

16 godina
neaktivan
sokre kaže...
Vakaka kaže...
wave90 kaže...

Bome, ima ih ko govana! Danas je jednog očitog banalo usred partije, valda je koristio neki generički...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 13:07 (Arabarran).
11 godina
neaktivan

0 12 hvala 0
13 godina
odjavljen

Upsss - kad sam vidio score malo sam spricnul {#} .

16 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Upsss - kad sam vidio score malo sam spricnul {#} .

Ostaje misterija otkud mu 4 killa {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

More cheatera...uobičajena situacija sa serverima bez admina, a prosječni igrač battlefielda nije dovoljno inteligentan da upiše !yes u chat...lol

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

J*ebem li im majku njima i njihovim akcijama i prodavanju igre za 1 euro. Pa ovo nije normalno koliko usranih hakera ima... A server s aktivnim adminima je nemoguće naći

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

J*ebem li im majku njima i njihovim akcijama i prodavanju igre za 1 euro. Pa ovo nije normalno koliko usranih hakera ima... A server s aktivnim adminima je nemoguće naći

13. placa = BF3 server.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Cheatera ko blata... Majstor sjedi u tenku na kanalima na spawnu i dijeli headshotove sa 30cal na tenku...

Drage volje bi sudjelovao u najmu servera, samo da netko baca tu gamad van...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice