opet isto
opet isto
Pa jesi li ti instalirao taj Browser Plug-In ili ne?
pa normalno da jesan, al browser registrira ko da nisan
to ti je zbog n koji mora biti m
pa normalno da jesan, al browser registrira ko da nisan
Dobro pa si napisao konfiguraciju u profilu, koji browser, i tak to....
No, to na stranu, odi gore lijevo od web adrese i klikni na veliku sivu pravokutnu ikonu i vidi kad ti se otvori padajući meni da li ti je "battlelog game launcher" allowed, ako nije, moraš mu dozvolit da radi.
bravo legendo
a da pogledas u opcijama? nije lakse nego pitat na forumu glupo pitanje pa cekat odgovor?
a da pogledas u opcijama? nije lakse nego pitat na forumu glupo pitanje pa cekat odgovor?
Isto take je bilo lakše napisati Y (Z na amer. tipovnici) nego pametovat čovjeku..
Prone = legnuti
Kreni igrat na bilo koji server,automatski ce ti instalirat plugin.
Ide mi na k admini, bahati konkondrili me banaju a razlozi: cheat, base rape omg!!
zbog ovoga sam presta igrat cod4 par dana nakon sto je izasa, a sad me ovde docekala ista sudbina.
zbog trollova
Ide mi na k admini, bahati konkondrili me banaju a razlozi: cheat, base rape omg!!
zbog ovoga sam presta igrat cod4 par dana nakon sto je izasa, a sad me ovde docekala ista sudbina.
zbog trollova
Isključi čit i nemoj bejsrejpati pa te neće banati
Isključi čit i nemoj bejsrejpati pa te neće banati
normalno igram pa kao grom iz vedra neba me izbaci, tebi je to u redu? nemam nikakav čit i sto je to u ovoj igru, u pm da mi je znat..
za bese rape ok, moga je bar banat cili tim jer smo svi to radili, no ja sam kanta za napucavanje ofc
Neznam ja ništa. Meni je čit uvijek upaljen jer mi je tako lakše igrati pa kad me i banaju ne čudim se jer znam razlog
Uskoro ću 13 level i igram samo engineera. Pa me zanima koja je po vama najbolja puška za njeg, najviše igram sa M4 i nije mi loša al čitam na netu da je M4A1 bolja.
Pa i je bolja M4A1 jer je ima i auto fire mod. Meni osobno najbolja carbina je bila G36C, zašto BILA? Zato jer su je nešto oslabili sa zadnjim updateom, a i nisam igrao s njom nešto pa neznam baš dal je još uvijek najbolja.
U svakom slučaju uz G36C i M4A1 probaj i ACW-R ako imaš premium ;)
Scar-h ako ti ne izbije rame od recoila :)
MTAR-21
Da li se nekome bacit na CO-OP?
Scarass93 mi je nick.
koje je to oružje, te navođene rakete, kako se zovu u igri? ;)
koje je to oružje, te navođene rakete, kako se zovu u igri? ;)
To ti je TV raketa koju ima samo gunner u helikopteru. Ne scount helikopteru nego onom attack helikopteru.
Mislim da ti je to zadnju unlock za heli.
EDIT: i nemoj misliti da je tako lako s tim gađati, treba dosta prakse da pogodiš nešto kao što je jet u pokretu
moze pomoc ? treba mi neko za as val otkljucat, neki co op zadatak mislim
moze pomoc ? treba mi neko za as val otkljucat, neki co op zadatak mislim
Level 45.
jel vama radi uopce coop? juce smo ja i frend 2x probali..popodne i navecer..starta nam igru i nakon 10-20 sec sam izade iz igre