ma sve mi se isplati otkljucavat. i mp7 je tu! ... osim ove puske kh nekaj.. sto je burst!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na originu rediman code za ekspanziju Back to Karkand a kad se idem joinat na server onda mi trazi da moram imat ekspanziju....
jel je moram negdi dowloadati ili je moran jos negdi aktivirati ?
Pa moraš skinut DLC da bi mogao igrat.
Na originu rediman code za ekspanziju Back to Karkand a kad se idem joinat na server onda mi trazi da moram imat ekspanziju....
Odem na my games i tamo bi je BF nema nigdje updade game
Stisni desnoga na tu sličicu "Back to Karkand" i trebao bi ti ponuditi download...
Odem na my games i tamo bi je BF nema nigdje updade game
Mozda ides na servere koji imaju sve dlc.ove, zakaci u filteru samo bf3 i b2k za pretrazivanje servera
Hvala na pomoci sad radi
Jel vama radi Battlelog?
Mene neće ulogirat ni na Origin ni Battlelog.
Jel vama radi Battlelog?
Mene neće ulogirat ni na Origin ni Battlelog.
We are currently experiencing troubles with logins and game launch. We are working on fixing the problem.
sad je proradilo, zasad
Jeli ko za igrat BF3? Neznam dali ima razlike ali ja igram na PC.u.
Ime na Originu mi je GroundZeroCro.
edit.
Jel netko zna do čega je problem ? Mogu igrati nekih 15-20 minuta i samo me izbaci i piše mi connect time out(tako nešto).... Šta da napravim da se to popravi, apdejto sam igru, repairo je i sve i opet neće :S
Jel netko zna do čega je problem ? Mogu igrati nekih 15-20 minuta i samo me izbaci i piše mi connect time out(tako nešto).... Šta da napravim da se to popravi, apdejto sam igru, repairo je i sve i opet neće :S
Jesi li ugasio UPNP na ruteru ?
kako da to ugasim? Gdje se nalazi u postavkama rutera?
kako da to ugasim? Gdje se nalazi u postavkama rutera?
Da udjes u postavke rutera i tamo ugasi.
Sutra platis pivu : )
Šta ću plačat kad je imam kod kuče :D Al ti dolaziš kod mene xD
Koji je ono IP od rutera? Ne mogu ga naći ispod a 192.168.0.1 ne želi da otvori IE11 s Metro UIem
EDIT: Evo, ugasio sam pa ću vidjeti jel sad radi
E mozeli meni netko pomoc prije sam stalno igro bf3 i imao sam oko 30 fps-a a sad udjem i puuuno cekam da se upli srw a onda imam po 3 fps-a zna li netko nekakvo rjesenje O.o
E mozeli meni netko pomoc prije sam stalno igro bf3 i imao sam oko 30 fps-a a sad udjem i puuuno cekam da se upli srw a onda imam po 3 fps-a zna li netko nekakvo rjesenje O.o
Ugasi "Origin in game"
Jesam ali opet po 3 fps
Zašto meni RPG može ciljati samo avione i heliče a tenkove ne može?
Zašto meni RPG može ciljati samo avione i heliče a tenkove ne može?
Zato jer koristiš Stinger ili Iglu, a ne RPG/SMAW. Javelin ti "cilja" tenkove, a laser guidane i heliće/avione.
Koliko mi treba XPova da otključam SMAW ili RPG?
Dobro nije ti ovo RTL Kockica...
kakve veze sad kockica ima s ovim ?
Znali tko :?
kakve veze sad kockica ima s ovim ?
Sve ti je to usko povezano. RPG, kockica, masoni...
Pa zar je teško pogledati u battlelogu?
Pokušaj s friškim driverima

Pa ko ebe RPG i to, kad je helić, obaram ga a kad vidim tenk bacam bombe na njega :D
Ne.
Možda pregirjavanje, možda te nešto od softvera koči, možda ti komp radi u nekom štednom načinu, možda problemi s driverima, možda imaš nekakav malware/viruse, možda hardverska greška s nekom od komponenti, možda previsoki detalji, možda....
Pa ko ebe RPG i to, kad je helić, obaram ga a kad vidim tenk bacam bombe na njega :D
Igraj ko engineerac i sve ćeš otključati.
Igram ja sve klase osim RECONa pošto bi baš snajper ne leži u ruci kako treba :D
Nakon šta igraš dosta inžinjer klasu dobiješ Unlock, otključa ti se "Boško Buha unlock" i dobiješ granate baš za bunkere i tenkove. Ekstra su, razara...