Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.209.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Cojek kaže...

pozdrav ljudi, imam jedan problem. naime sa mojeg accounta igra i stari kad uhvati vremena.. isti komp isti acc... i zove me danas kao nemoze igrat...
ni sam neznam sta je problem.. pa jel vi znate? (SLIKA)
pise da sam dobio pb ban?? i onda neki pnkbstra.exe pojma nemam.
do danas sve radilo normalno, jucer se poceo gubit bf3, pocelo je jako stekat u igri, postavke nisu dirane, kao ni nikakvi modovi instalirani, koristeni hackovi, nista...
do juc sve normalno onda vidim ovo.. dakle napominjem NIJE KORISTEN NI HACK NI NIKAKAV PROGRAM SASTRANE NI NIKAKVI MODOVI NISTU INSTALIRANI ! igra je vanilla bez ikakvih dlc-ova i premiuma...

To ti se punkbuster servis ugasio.

U root-u BF3 foldera potraži "pbsvc.exe". Dvoklik na njega i on će ti ponovno pokrenuti PB servise.

Preporučam restart kompa nakon što to napraviš. Sretno

16 godina
mate123ist kaže...
intelpro kaže...

moze neka preporuka za najbolja/najdraza oruzja i koji dodaci na njih?

M98B - attachmenti po volji (definitivno najbolji sniper u igri, najbolji za long range snajpanje, metak ide do 3250 m)

Meni je za HC, pogotovo TDM igre bolji M40A5 zbog jednakog DMG (u HCu tj.), 10 metaka u šaržeru i bržeg reloada.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 19:30 (8ax).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Nisam bf3 igrao jakooo dugo i ponovno sam poceo moliv vas savjet sto tocno napraviti kada kliknem desni gumb na misu za nisanjenje i on mi nanisani i onda pocne kenja skine se s nisana pa ponovo nanisani itd itd uglavnom nisanjenje mi brejka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZujoVg kaže...
Nisam bf3 igrao jakooo dugo i ponovno sam poceo moliv vas savjet sto tocno napraviti kada kliknem desni gumb na misu za nisanjenje i on mi nanisani i onda pocne kenja skine se s nisana pa ponovo nanisani itd itd uglavnom nisanjenje mi brejka

Neispravan mis.

Pretpostavka Logitech. Najvjerojatnije stara G serija?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
Noxer kaže...

neki su problemi sa Punkbusterom ... {#}

mene je danas ovo dočekalo !!

Isto to i meni pokazuje nakon kaj sam napravio submit ticket na PB-u, tj zalba na ban.

11 godina
protjeran
Volume kaže...

Perm ban samo zbog ''fuck'' nisi sigurno dobio. Sam admin sigurno ne prati 24/7 tko šta u chatu piše već ti skripta nakon 2-3 upozorenja pukne kick/ban.

Inače trenutno su neki problemi s PB-om i ljudi dobijaju ban bez razloga u BF4/CTE, odnosi li se to i na tricu nemam pojma...

Metabans kaže da si čist pa ne vidim razlog za živciranje oko jednog glupog servera

Doslovno je bilo jednom ''fuck'' u chatu, kao sta sam rekao. Joinam u party (deployam se u onoj staklenoj zgradi RU baze), vidim US ekipa po obicaju kampa po zgradama preko puta i roka po nama, 5 min nakon kaj sam usao sam napisao ono spomenuto.

Nije proslo 5 sekundi nakon vec me bilo kickalo van...

Ako Metabans kaze da sam cist, onda ocekujem i da mi se ukloni taj ban sa servera. Jer meni ne treba 50 servera ili koliko ih tam ima, nego samo 2-3 sa 1000+ ticketa na Metro only mapi jer eto, to me jedino zabavlja vec neko vrijeme.

I jasno, od tih par imam ban pa mi izbor za party postane prilicno suzen.

11 godina
protjeran
TomoR kaže...

U root-u BF3 foldera potraži "pbsvc.exe". Dvoklik na njega i on će ti ponovno pokrenuti PB servise.

Jel bi i u mom slucaju PB bana to funkcioniralo?

Ako da, u BF3 folderu imam na dva mjesta pbsvc.exe, jedan u Instaler folderu od PB i drugi BF3 root.

Koji bi tocno reinstal.?

17 godina
Hades86 kaže...
TomoR kaže...

Jel bi i u mom slucaju PB bana to funkcioniralo?

Ako da, u BF3 folderu imam na dva mjesta pbsvc.exe, jedan u Instaler folderu od PB i drugi BF3 root.

Koji bi tocno reinstal.?

Jok, lik te ban-ao sa servera (no, može biti da je ban na tjedan dana, mjesec dana, štogod).

Po Account history si čist:

Jedino si imao ovo:

[06.10.2014 20:26:59] |173705| RESTRICTION: GreenArrow1986 (slot #14) [0ba584d88e4ab5d7de1b0b6764f22780(-) 93.138.192.50:3659] Disallowed Program/Driver [130827] 

11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Po Account history si čist:

Jedino si imao ovo:

[06.10.2014 20:26:59] |173705| RESTRICTION: GreenArrow1986 (slot #14) [0ba584d88e4ab5d7de1b0b6764f22780(-) 93.138.192.50:3659] Disallowed Program/Driver [130827] 

Nisamm siguran dali ce ban isteci jer je pisalo permanent. Jel moze tek tak sa servera puknut permu?

Taj restriction je bio kasnije ban od 1 minute jer sam koristio RPG u igri a po pravilima je kao zabranjen, sta nisam skuzio na vrijeme.

I cini mi se da je bilo jos RPG-a u toj igri, jedino ne znam jel bilo jos kickanja iz igre ili je samo mene.

17 godina
Battlefield 3

Admin te može banati i prije nego se pojaviš na njegovom serveru, tako da da, može ti puknuti permu ako njemu tako dođe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Admin me bana iako pise PunkBuster ban?

Jebat ga... danas sam gledo na history i u favorite servers i nema vise nigdje doticnog servera s kojeg sam pobro taj ban jucer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ljudi, i molim Vas da mi pomognete oko ove igre.
Dakle, dosad sam igrao reko 100 sati i sve je bilo u redu, a sad mi nešto sere xD
Da napomenem, nisam uspio pronaći identičan problem u linkovima sa prve stranice (oprostite ako nisam dovoljno dobro tražio).
Kad ulazim u igru, odaberem server i sve to, pri učitavanju mape ("loading map") igra mi se crasha, i to obično kad kliknem na ikonu od igre dolje.
Piše mi "bf3.exe stopped working" blabla. Probao sam mjenjati drivere od grafe, mislio sam da je problem u njima, stavljao sam i neke starije drivere, ali i dalje nece (imam Nvidiu GeForce 440 GT, znam da i nije neka grafička, ali dosad je sve radilo).
I da, probao sam i repairati igru u Originu, ali ni to nažalost nije pomoglo.

Pa eto, ako netko zna kako da rješim to, jer stvarno mi se igra BF3, neka pomogne! Zahvaljujem se :) 

EDIT: Evo i slika. Kad problem nije ovo sa bf3.exe, onda je problem sa driverima (koju god verziju drivera da imam)

Nekad izbaci i ovo :(( Nekad izbaci i ovo :((
Ja sam ptica i moram da letim
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 10:10 (leotom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZujoVg kaže...

Neispravan mis.

da imam logitech G700 al nije toliko star jedno 2 godine i svuda sve radi normalno ovo mi se prvi puta desilo

14 godina
ZujoVg kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZujoVg kaže...

Neispravan mis.

da imam logitech G700 al nije toliko star jedno 2 godine i svuda sve radi normalno ovo mi se prvi puta desilo

Ista stvar i kod mene. I jos 5-6 ljudi s foruma. G700 ima tvornicku gresku sa switchevima.

Ako se javis Logitech supportu dobit ces novi G700s.

A svoj ces vjerojatno morati poslati Overseasom do njih (njihov trosak)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZujoVg kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZujoVg kaže...

Neispravan mis.

Ista stvar i kod mene. I jos 5-6 ljudi s foruma. G700 ima tvornicku gresku sa switchevima.

Ako se javis Logitech supportu dobit ces novi G700s.

A svoj ces vjerojatno morati poslati Overseasom do njih (njihov trosak)

daj ne seri!!! sta stvarno ili trolas? mislim proslo mu je 2 godine garancija je istekla zasto bi mi dali novi??

14 godina
Battlefield 3
Lol, do sad si se vec stigao javiti Logitechu, umjesto da tu pises poruke :)
Nadji Logitech support, registriraj se, odaberi kontaktiranje e mailom i ispuni upitnik.
Odma posalji slike racuna, misa i njegovih podataka (nalaze se ispod baterije) jer ce te to kasnije pitati.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Gledo sam na search i server s kojeg samm dobio permu je nestao.

Jel moguce da likvidiraju server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel ima opet nekih problema s PB? Danas mi izbacuje iz igre svako malo. Mozda da probam reinstal?

Nije normalno, ne mogu niti jednu rundu napravit do kraja vec izbaci 

A nema nikakav message na dnu ekrana da bi bilo pitanje DC-a, bana ili nesto trece.

Ali i dalje mi stoji gore onaj plavi notification da su identificirali problem s PB.

Btw Jel sistem ovog foruma retardiran ili kaj? Stalno mi u post editoru govori da imam neki nedozvoljeni komad HTML koda, a nemam nista osim vlastorucno pisano, bez fontova i linkova -.-

Edit: Vidim da je nesto bas do igre sjebano opet. Poceli su teski lagovi, i vidim da protivnici trce na mjestu. Nakon toga naravno opet izbaci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 2:12 (Hades86).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Novi sam igrač BF3 i prvih 10-tak dana je radilo sve ok na medium detaljima. 

Nakon ovih obavijesti o "istrazi neželjenih banova" igra mi je počela "brejkati". 

Stavio sam sve detalje na low, u driverima pogasio AA, AF i ostale budalaštine ali mi i dalje zastajkuje.

Overclockirao sam karticu ali nista nije pomoglo, jednostavno mi kontrole postanu neresponzivne. Npr. trčim i hoću lijevo ili desno ali se nastavi kretati bez obzira što ja pritiskao a onda me kao "teleportira" i prihvati retroaktivno kontrole, promatram puškom mapu lijevo - desno i ono kao da udarim u neki nevidljivi zid, zastane fluidno kretanje i onda samo trzne u smjeru koji gledam. 

Promatrao sam fps sa frapsom kada se desi zastajkivanje i nema nekih velikih dropova i ne spušta se ispod 40, mada se krece u rasponu do 60 fps. Inače me ping zna povremeno zezati i to se manifestira drugačije nego ovaj problem, ali sinoć sam promatrao i mjerio sve je ok, nema skakanja pinga, zakucan na 23 bez ikavih problema. Kada se desi to zastajkivanje akcija oko mene se odvija u real time, pucnjava, kretanje likova, vozila na mapi se fluidno kreću ali meni nišanjenje i kretanje zabrejka. Nemam pojma do čega bi više moglo biti pa ako znate o čemu se radi bio bih zahvalan na savjetima da riješim problem. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ugasi Origin in game.

Ideš gore u application setting>Origin in game i makneš kvačicu sa enable origin in game.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pozdrav,

evo odkako je BF3 bio free na Originu imam problem s MPom... Znaci upo igre me izbaci i pise da sam diskonektiran(time out) i da provjerim neki UDB port... Kako da popravim taj problem? Kako mogu vidjeti jel mi otvoren UDB port? Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Evo i meni je BF postao neigriv, imam ping 35-40ms, FPS 75+, a igra se zamrzne na tren svakih 10s, tj. lag spikeovi.

Ugasio sam Origin in-game i nije pomoglo.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 4:15 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ugasi Origin in game.

Ideš gore u application setting>Origin in game i makneš kvačicu sa enable origin in game.

Meni je ovo pomoglo, sinoć sam igrao bez problema. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ugasi Origin in game.

Meni je ovo pomoglo, sinoć sam igrao bez problema. 

meni takodjer pomoglo.  barem zasad. jel bilo je neigrivo onako. nema vidljivog lega, al kad treba nekog koknuti onda zajebe stvar :) zast je to tak? neki bug??

Teško je biti glup,Konkurencija je prevelika
12 godina
8ax kaže...

Evo i meni je BF postao neigriv, imam ping 35-40ms, FPS 75+, a igra se zamrzne na tren svakih 10s, tj. lag spikeovi.

I meni se to događa, skužio sam da mi pomaže kad ugasim google chrome, ugl budem prijavljen na fb ili negdje dok igram i zna mi tako zastajkivati i akd ugasim chrom problemi nestanu ...

14 godina
odjavljen
Jel netko zna kako rijesiti problem koji ja imam? Par postova iznad...
16 godina
ibme74 kaže...
8ax kaže...

I meni se to događa, skužio sam da mi pomaže kad ugasim google chrome, ugl budem prijavljen na fb ili negdje dok igram i zna mi tako zastajkivati i akd ugasim chrom problemi nestanu ...

Ja moram ić preko Chromea pošto mi je IE9 jer sam deinstaliro neki security update, a na FF uopće ne radi.

17 godina
neaktivan
8ax kaže...
ibme74 kaže...
8ax kaže...

Ja moram ić preko Chromea pošto mi je IE9 jer sam deinstaliro neki security update, a na FF uopće ne radi.

Probaj Operu-Safari ?? 

Teško je biti glup,Konkurencija je prevelika
12 godina
8ax kaže...
ibme74 kaže...
8ax kaže...

Pa smiješ korisitti chrome, kad se spojis u igru onda zatvori chrome...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav
Naime imam problem sa bf3 - igrica je radila savšreno do prije jedno 3-4 dana kada sam je upalio te nakon svakih 10-15 sekundi igrica kao da se zamrzne na pola sekunde  i onda opet radi i tako cijelo vrijeme. OD kad sam je instalirao do eto prije 3-4 dana igirca je radila bez problema i sad ovo. Reinstalirao sam drivere ping konstanto 30-35, hardware imam dovoljno dobar- probao sam sve stavit i na low i opet isto. Moze pomoc molim vas?

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice