Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
dax-lax kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
Ma da, čim klokneš grafičku možeš slobodno na 4k...

I šta to znači da nema štekanja? Da imaš min. 60 fpsa?

Moja grafa koja košta ko njegov komp ima trenutke kad ne može držati iznad 60 FPSa na Ultra, tako da vjerojatno ni on nema 60 FPSa. {#}

Tako sam i ja mislio kada sam početkom prošle godine kupio 7970 da sam miran za par godina na ultra postavkama. Shvatio sam da sam u krivu čim sam pokrenuo bf3 s time da je grafa ukrštena sa 3770k i 16gb rama i nema boga da bude stabilno na ultra bili aa i af uključeni ili ne. Za fhd ultra treba ili mrga od grafe, dakle 290/x ili 780/ti ili neki mid-high sli/cfx setup

Imam 280X znaci 7970@1050/1545, na svim mapama 60+fps na 1080p, ultra, eventualno treba spustit aa na 2x jer pada na 55-60fps na najvecim mapama.

GPU usage sa 4820K@4.6GHz je 99% na TDM mapama, na velikim 64p je 93-99%.

I to sa 6GB RAMa sa dosta programa otvorenih uz bf3.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
14 godina
8ax kaže...
dax-lax kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
Ma da, čim klokneš grafičku možeš slobodno na 4k...

I šta to znači da nema štekanja? Da imaš min. 60 fpsa?

Moja grafa koja košta ko njegov komp ima trenutke kad ne može držati iznad 60 FPSa na Ultra, tako da vjerojatno ni on nema 60 FPSa. {#}

Tako sam i ja mislio kada sam početkom prošle godine kupio 7970 da sam miran za par godina na ultra postavkama. Shvatio sam da sam u krivu čim sam pokrenuo bf3 s time da je grafa ukrštena sa 3770k i 16gb rama i nema boga da bude stabilno na ultra bili aa i af uključeni ili ne. Za fhd ultra treba ili mrga od grafe, dakle 290/x ili 780/ti ili neki mid-high sli/cfx setup

Imam 280X znaci 7970@1050/1545, na svim mapama 60+fps na 1080p, ultra, eventualno treba spustit aa na 2x jer pada na 55-60fps na najvecim mapama.

Možda ti i ide ali nije na stabilnih 60. Većinu vremena je dosta preko, ali masu puta pada ispod 40. Nema boga da je dovoljna jedna 7970/280x za ultra-ultra sve na max u bf4 1080p. Čak bi rekao da i counter kaže preko 70-80, a osjećaj kretnje u igri mi govori nešto drugo. Grafa mi je na 1050/1500. Temperature nisu nikad prešle preko 65˙celzijevaca

EDIT: zaboravih reć da nemam problema s driverima ni bilokakvim anomalijama koje bi na to utjecale jer po afterburneru mi graf uredno radi na 95-99%. Ajde budem probao posnimat sve max kad nađem vremena i adekvatan program za snimanje. Provjerite kolko imate i scaleanje textura i fov jer i to utječe na računicu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 1:07 (dax-lax).
12 godina
Battlefield 3

jesam jedini koji sad ima probleme s originom i battlelogom?
na battlelogu mi kod prijave pise:Problem contacting EA Login, please try again in a while
i originu mi neda uci u online mode {#}

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ima nas još {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mihael610 kaže...

jesam jedini koji sad ima probleme s originom i battlelogom?
na battlelogu mi kod prijave pise:Problem contacting EA Login, please try again in a while
i originu mi neda uci u online mode {#}

nisi ni meni nece u online modu

FC Barcelona
12 godina
Battlefield 3

nakon par mj neigranja ponovo instaliram bf3 i moram sve ispocetka, pise da sma prvi lvl

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

nakon par mj neigranja ponovo instaliram bf3 i moram sve ispocetka, pise da sma prvi lvl

bug ti je to.. ja sad isto gledam koji ku*c, al nakon 10-15min vratilo mi je lvl

11 godina
protjeran
dennocro kaže...

Samo izadjes sa servera i ponovo joinas. To je bug neki.

Btw. Ako me netko zeli dodat na Origin za BF3 - GreenArrow1986

16 godina
moderator
SuperDox kaže...

bug ti je to.. ja sad isto gledam koji ku*c, al nakon 10-15min vratilo mi je lvl

Nije bug nego su pali serveri.

I s bf4 je bilo problema.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

Koje su najbolje mape? Volim vise neke bez puno detalja, drveca, otpada itd

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Koje su najbolje mape? Volim vise neke bez puno detalja, drveca, otpada itd

Meni su sve vanila mape dobre na svoj način. Tehran Highway, Damavand Peak, Operation Metro i Seine Crossing je za Rush. Caspian Border, Operation Firestorm, Kharg Island su mape dobre i za Conquest i za Rush, a najviše su za letenje. Tu je još za Infantry dobar Conquest (i Rush) na Grand Bazaar, Operation Metro, Seine Crossing i Tehran Highway.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Koji je limit frendova na Originu? Meni nakon 10 ljudi kaze da je full. Obrisem nekog da bi prihvatio novog, i dalje mi pokazuje full...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hades86 kaže...

Koji je limit frendova na Originu? Meni nakon 10 ljudi kaze da je full. Obrisem nekog da bi prihvatio novog, i dalje mi pokazuje full...

100 bi trebao biti limit, ali možda imaju limit za korisnike koji nisu  kupili ni jednu igru kao na steamu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 22:26 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Sumnjam da postoji neki posebni limit na akcijske prodaje igre, jer vanilla je vanilla. To je sve isto.

Nekaj zajebava Origin isto onda.

Kao da nije dovoljno kaj ''brise'' rankove s battle.loga...

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Nov sam pa zato ovakvo pitanje - jel moguće da igra ne zapamti nove unlockove? Prilično sam siguran da sam već dva puta otključao foregrip na KH2002, a battlelog mi opet računa kao da imam 23 killa do sada.

14 godina
neaktivan
Voltron kaže...

Pozdrav svima!

Nov sam pa zato ovakvo pitanje - jel moguće da igra ne zapamti nove unlockove? Prilično sam siguran da sam već dva puta otključao foregrip na KH2002, a battlelog mi opet računa kao da imam 23 killa do sada.

par postova iznad..problemi sa serverima..nisi jedini..ima nas dosta

16 godina
dax-lax kaže...
8ax kaže...
dax-lax kaže{#}

Možda ti i ide ali nije na stabilnih 60. Većinu vremena je dosta preko, ali masu puta pada ispod 40. Nema boga da je dovoljna jedna 7970/280x za ultra-ultra sve na max u bf4 1080p. Čak bi rekao da i counter kaže preko 70-80, a osjećaj kretnje u igri mi govori nešto drugo. Grafa mi je na 1050/1500. Temperature nisu nikad prešle preko 65˙celzijevaca

EDIT: zaboravih reć da nemam problema s driverima ni bilokakvim anomalijama koje bi na to utjecale jer po afterburneru mi graf uredno radi na 95-99%. Ajde budem probao posnimat sve max kad nađem vremena i adekvatan program za snimanje. Provjerite kolko imate i scaleanje textura i fov jer i to utječe na računicu 

FOV je 90, a FPS je UVIJEK iznad 60, na TDM mapama vecinu vremena iznad 75.

Pricamo o BF3, a ne BF4 ak nije tipfeler.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
17 godina
Battlefield 3

Baš je fora bilo ponovo sve otključavat.  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislim da su fixali sve. Sad mi normalno na logu prikazuje rank.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svim BF3 igračima.
Dakle, igram BF3 već preko godinu dana, imam čak i Premium (45. sam level), no zadnjih tjedana muče me neki problemi s igrom :/
Tražio sam pomoć svugdje, pa i na linkovima s prve stranice, ali nemogu nigdje naći rješenje za ovo.

O čemu se radi?
Dakle, pri ulasku u igru često me izbacuje jedan od ova dva errora (pogreške)(vidi sliku)
Da napomenem, dosad nisam imao ovakvih ili sličnih problema, sve je radilo super, a postavke su mi sve na low (vidi konfu pod "Moj PC").
Eto nadam se da će netko pomoći, jer otprilke od 3 puta kada ulazim na server, 2 puta mi se dogodi nešto od ovoga, pogotovo ovo sa grafičkim driverima.
Inače, driveri su updatani (valjda se tako piše :P) na najnoviju verziju.
Lijep pozdrav! :)

ovo tu se jako često događa! :( ovo tu se jako često događa! :(
Ja sam ptica i moram da letim
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

ljudovi moji ove crvene poruke nemoraju i dosta cesto ne znace skoro nista, vise puta kliknite(dakle brzo klik,klik,klik,klik dok ne primjetite da ste dobili plavu poruku ili onak na random;) na joint server i doticna poruka ce vam se maknuti kao da nikad nista nije bilo! provjereno radi! lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
leotom kaže...

Probaj stavit neki stariji driver.

11 godina
protjeran
leotom kaže...

Pozdrav svim BF3 igračima.
Dakle, igram BF3 već preko godinu dana, imam čak i Premium (45. sam level), no zadnjih tjedana muče me neki problemi s igrom :/
Tražio sam pomoć svugdje, pa i na linkovima s prve stranice, ali nemogu nigdje naći rješenje za ovo.

O čemu se radi?
Dakle, pri ulasku u igru često me izbacuje jedan od ova dva errora (pogreške)(vidi sliku)
Da napomenem, dosad nisam imao ovakvih ili sličnih problema, sve je radilo super, a postavke su mi sve na low (vidi konfu pod "Moj PC").
Eto nadam se da će netko pomoći, jer otprilke od 3 puta kada ulazim na server, 2 puta mi se dogodi nešto od ovoga, pogotovo ovo sa grafičkim driverima.
Inače, driveri su updatani (valjda se tako piše :P) na najnoviju verziju.
Lijep pozdrav! :)

Probaj update punkbustera napravit. To je meni pomoglo s tim svim crvenim porukama.

14 godina
neaktivan

Kako živciraju novi igrači, svi odaberu doktora a nitko ne pomaže drugome...

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
15 godina
77ari kaže...

Kako živciraju novi igrači, svi odaberu doktora a nitko ne pomaže drugome...

Kako funkcionira to lijecenje? Vidim cesto offer healing pa stisnem q

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
14 godina
neaktivan

Ja kada lječim onda stvarno pomažem ako netko pored mene bude ubijen, i stalno bacam med kit.

14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Ja kada lječim onda stvarno pomažem ako netko pored mene bude ubijen, i stalno bacam med kit.

jel ih i dizes kad vas okruze 10-orica? {#}

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
77ari kaže...

jel ih i dizes kad vas okruze 10-orica? {#}

To je več teže, ponekada nemoguće. Bacim med kit, i ako koga mogu dignuti dignem, ne riskiram svoj život da bi nekoga spasio ali pomažem.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Ako nekome manjka frendova za team play, moze me dodat - GreenArrow1986

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li negdje za kupiti ove dog tags? Znam da ih ima puno ,ali ne nalazim ovak dobre kao u BF3 pa ako netko zna gdje se mogu nabaviti neka javi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice