Patch je izašao za BF4 pa su očigledno nešto sje*ali u BF3 -.-'
Mislim da su ''ubili'' bf3, moh, i bf4. I to će trajati par sati dok ne pathcaju servere.
Mislim da su ''ubili'' bf3, moh, i bf4. I to će trajati par sati dok ne pathcaju servere.
Evo dosli su nazad
Dok ne patchaju patcheve
Mislim da je ovo prvi put u povijesti da je BF3 tema došla na 4. stranicu.
Mislim da je ovo prvi put u povijesti da je BF3 tema došla na 4. stranicu.
Ali i dalje najjača tema na BUG forumu
Šta je sve ovdje bilo........... kad se samo sjetim cheatera, problema, svađa, warova..................................
Ima li tko osim mene problema s punkbusterom? Izbacuje me van non stop. Neki eror comunikacije punkbuster, nemam pojma šta se to događa, proba sam reinstalirat, skinio sam ga čak ponovo, proba sam neka 2 youtube videa i još uvijek ne radi?
Jel itko imao ovaj problem i kako ga je rješio, molim vas pomozite! :D
Ima li tko osim mene problema s punkbusterom? Izbacuje me van non stop. Neki eror comunikacije punkbuster, nemam pojma šta se to događa, proba sam reinstalirat, skinio sam ga čak ponovo, proba sam neka 2 youtube videa i još uvijek ne radi?
Jel itko imao ovaj problem i kako ga je rješio, molim vas pomozite! :D
jesi probo sa PunkbusterServices?
ajde ako oće ko igrat nek se javi na PM ;)
nisam neki pro, oko 80h možda imam
pa onda TS ili Skype i deriiii
Evo znam da ste vi ljudi fanoi Battlefielda ali mi recite ozbiljno ako činim pravu stvar...mijenjam CoD BO2 za BF3 je li to loša zamjena za mene ili je BF3 još uvijek popularan
Evo znam da ste vi ljudi fanoi Battlefielda ali mi recite ozbiljno ako činim pravu stvar...mijenjam CoD BO2 za BF3 je li to loša zamjena za mene ili je BF3 još uvijek popularan
Ja kao " fanoa " Bf a ti kazem da nisi pogrijesio - Bf 3 se i dalje prasi , cak su neki frustrirani cetvorkom vratili se ili povremeno navrate .
aaaahaha ok onda se mjenjam btw sok + tipkovnica = "v" koje šteka
Da si prolijao pivu nebi se ljepilo i nebi stekalo .
zapravo je bilo kuhano vino pa se zato ljepilo i sad su mi R F i V ljepljive i ne vračaju se odmah
evo ak netko zeli sudjelovati u benchanju svojih pila u bf3 slobodno nek odvrti test...
http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/battlefield-3-gpu-benchmark/201209.aspx
lp
Trebam pomoc!
Kad god pokusam uci u neki BF3 server mi javi eror gdje pise "No contact with EA online. Please try again later!" , a frend moze uci u sve servere bez problema..
Zna tko sta je to i kako to rjesiti?
Trebam pomoc!
Kad god pokusam uci u neki BF3 server mi javi eror gdje pise "No contact with EA online. Please try again later!" , a frend moze uci u sve servere bez problema..
Zna tko sta je to i kako to rjesiti?
ni meni ne radi isti bullshit pise
Prvo je rank bio resetiran na 0 a sad uopće ne mogu se spojit!!!!
Imam problem. Ne mogu ući ni u jedan server. Počne se igra učitavat i onda me izbaci s porukom da je veza sa serverom pukla ili da me PunkBuster izbacio??? Što se događa? HELP!
Imam problem. Ne mogu ući ni u jedan server. Počne se igra učitavat i onda me izbaci s porukom da je veza sa serverom pukla ili da me PunkBuster izbacio??? Što se događa? HELP!
probaj napravit update pb
probaj napravit update pb
Jesam. Nije pomoglo.
Mislim da par ljudi ima ovaj problem i sa BF4 od jučer.
moze li mi ko reci jel moguce igrat bf3 multiplayer sa ovin konfigom na najlosijim settingsima i rezolucijom?
AMD Athlon 64 x2 5200+
2 gb ram ddr2
ATI radeon 3600 hd series
windows 7 32-bit
moze li mi ko reci jel moguce igrat bf3 multiplayer sa ovin konfigom na najlosijim settingsima i rezolucijom?
AMD Athlon 64 x2 5200+
2 gb ram ddr2
ATI radeon 3600 hd series
windows 7 32-bit
nebi, mogo bi pokrenuti ali bi imo neigriv fps
skinuo bf3 settings editor i makao directx11,
rezolucija 1024x768 na caspian borderu imam 30 fpsa stabilno
ali imam problem veliki, znaci u svakom vozilu crosshair mi se ne pokazuje a kad sam isao promjenit settingse u igri to izgleda ovako
http://i.imgur.com/P4XWY9Q.jpg
i kad idem loadout promjenit isto se nista ne prikazuje
http://i.imgur.com/dvDjS8p.jpg
isto tako kod biranja klase....
http://i.imgur.com/qBUFVv3.jpg
jeli iko zna rijesenje?
da, nikakve promjene nema :(