Samo modovi ostali u temi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Battlelog je broken, barem meni....nema vise one lijepe plave trakice dole i bblog mi se izvitoperio...
Battlelog je broken, barem meni....nema vise one lijepe plave trakice dole i bblog mi se izvitoperio...
Meni je bblog odletio dolje lijevo, bit će da je ovaj update danas to napravio.
Ali traka mi je dolje i dalje, nema promjene po tom pitanju...
Je li zna netko zašto mi se događa da nakon nekog vremena ne mogu trčati ni pucati, samo hodati i voziti. Evo i screenshotova. Inače radi se o laptopu pod "Moj PC".
Klik na igru u Origin i Repair?
Hvala, više se ne događa.
A gle, ima nekog i na ovoj temi
LOL :D
Bok Perki, kaj ima? :)

lol najjače mi je vidjeti 20-30 frendića na bf4 i onda jedan siromah na bf3 ziba tower farma
ma bf3 je prava igra naspram one nakaze bf4, samo joj fali dobar netcode.
Jel zato već imaš najviše sati bete u Hrvatskoj? I imat ćeš neki 3000h BF4?
Igraš nakazu od igre 10h dnevno. Well played sir.
Jel zato već imaš najviše sati bete u Hrvatskoj? I imat ćeš neki 3000h BF4?
Igraš nakazu od igre 10h dnevno. Well played sir.
To je ljudina, ne obaziri se, on misli da je moderno po svemu pljuvati, a onda to uživati/igrati, kao pravi 'rvat samo puj puj po svemu.
lol najjače mi je vidjeti 20-30 frendića na bf4 i onda jedan siromah na bf3 ziba tower farma
Bome ja jucer igrao bf3 i uzivao,mislio sam da cu ga obrisat kad izadje beta ali vraga.Nemogu vjerovat da sam uzivao ali jesam
Bome ja jucer igrao bf3 i uzivao,mislio sam da cu ga obrisat kad izadje beta ali vraga.Nemogu vjerovat da sam uzivao ali jesam
Ma svi bumo mi zaboravili b3 kao što smo zaboravili i bc2, jednom kad izade četvorka.
Ja se igri veselim ali nisam euforičan pa ako faila nebum razočaran
Ako nabavim BF4 za 200-njak kunica, bit cu vise nego zadovoljan.
Kao da sam platio upgrade, a da nisu DLC-evi
Ma svi bumo mi zaboravili b3 kao što smo zaboravili i bc2, jednom kad izade četvorka.
ne znam, mislim da dosta ekipe bude ostalo na bf 3. Pogotovo ljubitelji vozila, jer kakvo je stanje u beti , u vozilu nisi nista nego dobra meta. Heli je ajme meni, ova je mapa jos i dobra sto mozes bjezati iza zgrada. Navodeci projektili se uopce ne cuju kad su ti na tragu , a imas 4-5 oruzja koji te mogu lokat i rusiti. Dok heli ima jako uzasan reload flereva, i nauruzanja. Isto vazi i za tenk. Koliko mi je se to svidjalo kao idea da ce i vozila morati na punjenje sad vidim da to nece biti dobro, jer vozila gube svaki smisao.
ne znam, mislim da dosta ekipe bude ostalo na bf 3. Pogotovo ljubitelji vozila, jer kakvo je stanje u beti , u vozilu nisi nista nego dobra meta. Heli je ajme meni, ova je mapa jos i dobra sto mozes bjezati iza zgrada. Navodeci projektili se uopce ne cuju kad su ti na tragu , a imas 4-5 oruzja koji te mogu lokat i rusiti. Dok heli ima jako uzasan reload flereva, i nauruzanja. Isto vazi i za tenk. Koliko mi je se to svidjalo kao idea da ce i vozila morati na punjenje sad vidim da to nece biti dobro, jer vozila gube svaki smisao.
Kako ti ne želiš shvaitit da je ovo prastari build koji će se tako pormjeniti prije final gamea....sudiš knjigu po koricama praktički.
Sudim knjigu po iskustvu sa DICEOM. Kazem bumo vidili kad dodje igra iduci mjesec.
Sudim kjigu po iskustvu sa DICEOM. KAzem bumo vidili kad dodje igra iduci mjesec.
Postao si kao ljudina, srat po igri a igrat je miljardu sati
Viper u bf4 nije ni sjena viperu iz bf3
ne rekao sam da ovo nije dobro za ljubitelje vozila, jer je pjesadija debelo na vrhu prehrambenog lanaca. Na neke velike bugove nisam naisao. Ovakav je balans katastrofa. Sad se tek vidi kavki su igraci igrali na svim ovim videima od youtubera. pa danas smo jedan recon i engi citili sva vozila sa servera.
Sudim kjigu po iskustvu sa DICEOM. KAzem bumo vidili kad dodje igra iduci mjesec.
Postao si kao ljudina, srat po igri a igrat je miljardu sati
oprosti ali imam pravo krtitizirati nesto sto sam platiio i igram. ima stoteine dobrih stvarti ali ja sam takav da uvjek volim pronalaziti ono sto nevalja.
Ali uvijek je tako..izađe bc2 plaču svi jer se puno toga promjenilo, onda izađe bf3, pa svi plaču kako su bf2 i bc2 bili bolji. nakon par mjeseci sviu svršavaju na bf3.
Tako će biti i sada. Ovdje su vozila nerfana i bolje da jesu, nema mi smisla kad sjednu dvojica u heli i naprave 200-5 score, siluju pješake koji imaju jadne stingere i ne mogu quirca pogdotii.
Na sve je stavljen limit municije i treba pažljivo igrati timski, po skvadu i preko voipa i zato mi se sviđa. Da, snajperi na zgradama su dosadni, ali eto, sjedneš u heli, počistiš krov i bok...
Daleko je ova beta od neke balansirane i zanmljive igre, ovo je tek toliko da malo skinemo uzbuđenja prije finalke, a finalka će već bit druga stvar.
I onda će opet nakon mjesec dana svi zaboravtii bf3 i nitko ga neće niti spomenuti a kamoli zaigrati....
usotalom zar vas većina već nije obrisala bf3?
Ja bi samo htio da se mogu uć u bilo koju zgradu, izać na bilo koji krov i snajpat.
I onda bi to igrao 1000h dok mi ne dosadi recon klasa.
Ali uvijek je tako..izađe bc2 plaču svi jer se puno toga promjenilo, onda izađe bf3, pa svi plaču kako su bf2 i bc2 bili bolji. nakon par mjeseci sviu svršavaju na bf3.
Battlefield je ko vino, što stariji to bolji.
Meni je beta odlična, iako na neke stvari nikako da se naviknem, ginem bezveze jer rusham ali se i ludo zabavljam. Bugova ima, i budimo realni bit će ih i kada izađe finalna verzija.
Tako je bilo i u trojci, ali sa svakim patchem to se ispravljalo, oružja i vozila su se balansirali, igra je postajala sve bolja i za čas je proletilo 1500 sati! Uopče ne sumnjam da će tako biti i sa četvorkom.
.....ginem bezveze jer rusham ali se i ludo zabavljam......
To da. 4ka je puno sporija i mjesta za rush, kao u BF3, nema. Ali definitivno ću ostaviti BF3 na disku i sigurno zaigrati koju partiju kada i izađe BF4. Kada se zaželim malo bržeg gameplaya.
Battlefield je ko vino, što stariji to bolji.
Meni je beta odlična, iako na neke stvari nikako da se naviknem, ginem bezveze jer rusham ali se i ludo zabavljam. Bugova ima, i budimo realni bit će ih i kada izađe finalna verzija.
Tako je bilo i u trojci, ali sa svakim patchem to se ispravljalo, oružja i vozila su se balansirali, igra je postajala sve bolja i za čas je proletilo 1500 sati! Uopče ne sumnjam da će tako biti i sa četvorkom.
Meni ovo i je problem sa BF 3, jer jos nisu popravili glavne nedostatke igre. Zbog toga BF 3 dodje do toga da je skoro ne igriv. BF 3 je tu vec 2 godine i jos ne radi kako spada te je ostao BF sa najvise gresaka u finalnoj verziji. E ako se to dogodi isto sa BF 4, sa ovim balansom pjesadija>vozila igra ce se prebaciti na onaj domination i to ce nam biti BF 4.