Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Da, i onda je taj isti ceco držao 64 slotni rush server koji nema veze sa vezom nego je čisti clusterfuck.

Practice what you speak :) 

Zato jer mu je takav server bio pun,najgore je plačati prazan server.

Zato je dobro što će u bf 4 to dice srediti,pa ako želiš da ti raste rank igrat ćeš na "normalnim" serverima, a ovakve custom gluposti će biti unranked.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 11:50 (pirat).
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Da, i onda je taj isti ceco držao 64 slotni rush server koji nema veze sa vezom nego je čisti clusterfuck.

Zato je dobro što će u bf 4 to dice srediti,pa ako želiš da ti raste rank igrat ćeš na "normalnim" serverima, a ovakve custom gluposti će biti unranked.

Pa e, puni su i fast respawn, metro trillion tickets i bazaar only knife serveri itd...srećom pa u bf4 će postupiti tako i te ''posebene'' baciti u ''kut'' a ostaviti prave servere za ranked :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Drzim 64 slotni rush jer ako prebacim na klasik bez domaci igraca prazan je u roku 5 min, zalosno ali je tako. Nema smisla drzati prazan server, a ovako kad ekipa se okupi u dva klika nam ubacim CQ mape i imamo pun server.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Drzim 64 slotni rush jer ako prebacim na klasik bez domaci igraca prazan je u roku 5 min, zalosno ali je tako. Nema smisla drzati prazan server, a ovako kad ekipa se okupi u dva klika nam ubacim CQ mape i imamo pun server.

Kao i kafane danas, ako nije cajka, zjapi prazna...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 3

Pozdravna montaža za bf3...

Stvarno što je je, bf3 kakav god pružio je mnoge lijepe trenutke i mislim da treba bit zahvalan Diceu što nam je dao takvu igretinu.

Moj PC  
18 1 hvala 5
16 godina
fila2208 kaže...

Pozdravna montaža za bf3...

Stvarno što je je, bf3 kakav god pružio je mnoge lijepe trenutke i mislim da treba bit zahvalan Diceu što nam je dao takvu igretinu.

šmrc {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uzeo sam bio igru na HB-u, čisto da probam, jedan dan sam igrao i drago mi je da više nisam potrošio na nju... svako malo problem: Connection timed out. 

MP je ludilo zabavan ovo malo što sam stigao odigrat, al hebeš ga -.-'

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Uzeo sam bio igru na HB-u, čisto da probam, jedan dan sam igrao i drago mi je da više nisam potrošio na nju... svako malo problem: Connection timed out. 

MP je ludilo zabavan ovo malo što sam stigao odigrat, al hebeš ga -.-'

probaj ugasit upnp na ruteru

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan

Čitao, al ne mogu nikako... nitko ne zna gdje su podatci od routera, tako da ne mogu ni da hoću kako bi se reklo. 

Ne znam što EA to ne može sredit kad se hrpa ljudi buni na to. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Mitsuoka kaže...

Čitao, al ne mogu nikako... nitko ne zna gdje su podatci od routera, tako da ne mogu ni da hoću kako bi se reklo. 

Ne znam što EA to ne može sredit kad se hrpa ljudi buni na to. 

Pa zovni službu za korisnike da ti daju podatke ili da ti oni to srede.

Ili je ipak lakše pljuvat po igri zato jer si lijen k'o foka?

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

Pljujem po EA jer sam jedino s njihovim MP dosad imao ovaj problem, s i ne stignem to obavit, imam toliko obaveza da sam prekjučer tek stigao uhvatit 30min za odigrat i onda razočaranje.

A i podatci su promjenjeni, ali onaj tko ih je promijenio ne zna gdje ih je stavio.

EDIT: BTW čitam sad o UPNP i čini mi se da bi nanio veći problem nego riješenje problema. Imam hrpu uređaja spojenih međusobno od TV-a, media playera, NAS-a i sl., a izgleda da se to spaja preko UPNP-a... 

EDIT2: Onaj tko daje TD inače može i objasnit ako sam u krivu. Inače taj TD nit išta znači, nit pomaže ičemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 11:02 (Mitsuoka).
15 godina
Mitsuoka kaže...

Pljujem po EA jer sam jedino s njihovim MP dosad imao ovaj problem, s i ne stignem to obavit, imam toliko obaveza da sam prekjučer tek stigao uhvatit 30min za odigrat i onda razočaranje.

A i podatci su promjenjeni, ali onaj tko ih je promijenio ne zna gdje ih je stavio.

EDIT: BTW čitam sad o UPNP i čini mi se da bi nanio veći problem nego riješenje problema. Imam hrpu uređaja spojenih međusobno od TV-a, media playera, NAS-a i sl., a izgleda da se to spaja preko UPNP-a... 

EDIT2: Onaj tko daje TD inače može i objasnit ako sam u krivu. Inače taj TD nit išta znači, nit pomaže ičemu.

Aposultno postoji hrpa tutoriala i pomoći. Prvi post u temi je prepun infomracija.

Ako ne želiš napraviti da ti igra radi kako spada zašto je onda pljuješ? Nije igra kriva jer ti ne znaš nariktat komp da ti onda radi kako spada.

I ne, ovo nije 2000.god. da što god instaliraš odmah radi bez ikakve dodatne frke oko toga.

Sad ti meni daj thumb down da se bolje osjećaš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 11:06 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ti UPnP treba (meni recimo treba) onda otvaraš portove koji trebaju biti slobodni za BF. Navedeni su na Battlelogu.

fila2208 kaže...

Aposultno postoji hrpa tutoriala i pomoći. Prvi post u temi je prepun infomracija.

Ako ne želiš napraviti da ti igra radi kako spada zašto je onda pljuješ? Nije igra kriva jer ti ne znaš nariktat komp da ti onda radi kako spada.

I ne, ovo nije 2000.god. da što god instaliraš odmah radi bez ikakve dodatne frke oko toga.

Slažem se da drami bez veze, al i ti ga drobiš.

Upravo sad bi trebalo sve radit kako treba bez drkanja. Modernije doba donosi i jednostavnije korištenje svega.

Normalno je očekivati da će sve raditi savršeno bez ikakvog angažmana od strane krajnjeg korisnika.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 11:08 (Danny_HR).

10 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ako ti UPnP treba (meni recimo treba) onda otvaraš portove koji trebaju biti slobodni za BF. Navedeni su na Battlelogu.

Za što točno?

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Neću ti davat TD, jer nemam osjećaja oko toga, ali kad se već daje možeš ga lijepo i objasnit, a mogao bi malo ti pripazit i na ton.

Prvi post mi apsolutno ne pomaže jer na svakom linku dobijem i zato pitam ovdje:

503 Service Unavailable

Resources to service this request are not available.

This message is sent by Blue Coat PacketShaper.
Danny_HR kaže...

Normalno je očekivati da će sve raditi savršeno bez ikakvog angažmana od strane krajnjeg korisnika.

E to je odgovor koji sam tražio, svugdje se navodi UPnP, nisam nigdje vidio po BF forumu ta rješenja.

Ovo drugo je totalno to što želim reć. Nijedan drugi MP koji sam igrao u zadnjih 5 godina nije zahtjevao ništa od ovoga, samo to što se papir od routera negdje pogubio govori koliko je to bilo potrebno, jer zadnje što sam prčkao je bio port forward za torrent.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 11:18 (Mitsuoka).
16 godina
moderator
Penryn kaže...
Danny_HR kaže...

Za što točno?

Za xbox mu treba(xlajv)

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

E to je odgovor koji sam tražio, svugdje se navodi UPnP, nisam nigdje vidio po BF forumu ta rješenja.

Ovo drugo je totalno to što želim reć. Nijedan drugi MP koji sam igrao u zadnjih 5 godina nije zahtjevao ništa od ovoga, samo to što se papir od routera negdje pogubio govori koliko je to bilo potrebno, jer zadnje što sam prčkao je bio port forward za torrent.

Slabo igraš,ja sam to trebao isključiti i na Homefrontu,Lead and Gold i još dosta igrica,ili otvarati portove za te igrice.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

Pa da, slabo igram, nemam vremena za više, ali što sam igrao nisam imao problema. Homefront nisam igrao više od 30min, bezveze mi je bila, Lead and Gold prvi put čujem recimo.. 

@soldier, ne, to je nebitno, za q ti kad ga vidiš, a ne znaš zašto. Ono da moraš obrazložit TD kad ga daš mi se apsolutno sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 11:20 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Danny_HR kaže...

Za što točno?

Za Xbox Live, povezivost se ne može ostvariti bez toga, odnosno ne mogu hostati MP ili co-op mečeve.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mitsuoka, ako planiraš igrati otvori si ove portove:

TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

1 0 hvala 1
15 godina
Mitsuoka kaže...

Pa da, slabo igram, nemam vremena za više, ali što sam igrao nisam imao problema. Homefront nisam igrao više od 30min, bezveze mi je bila, Lead and Gold prvi put čujem recimo.. 

@soldier, ne, to je nebitno, za q ti kad ga vidiš, a ne znaš zašto. Ono da moraš obrazložit TD kad ga daš mi se apsolutno sviđa.

Daj napravio si frku oko ulaska u router kao da provaljuješ u pentagon. To sve napraviš za 5 sekundi i igraš do mile volje.

Nije mi jasno kakvi podaci ti trebaju? Treba ti samo user name i password. Za user name ti je ili "user" ili "admin" a pass ti piše na dnu routera pod modem access code ili SN (a nije nemoguće ni da ti je samo "0000").

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
neaktivan

Ti podatci su promijenjeni i nitko ih nezna niti zna gdje su. To sam već napisao.

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ti podatci su promijenjeni i nitko ih nezna niti zna gdje su. To sam već napisao.

Resetiraj onda router sa čačkalicom pa će ti bit sve kako piše na njemu.. koji je točno model?

17 godina
Battlefield 3

Resetiraš router i vratit će se tvorničke postavke. Proble riješen.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Mitsuoka kaže...

Resetiraj router na tvorničke postavke i bit će ti defaultni pass i user name.

Čačkalicom zabodeš u rupicu i držiš par sekundi.

Ustvari ovo bubam, nek ti objasni netko tko se bolje kuži u problematiku routera :)

Ili jednostavno nazovi službu za korisnike i bok.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Mitsuoka kaže...

Pa lol tko ti je promjenio te podatke?

Kao što su ti rekli resetaj ruter i onda uđi. Mislim da je onda user i pass 0000.

Imaš na tcomovim starnicama ili negdje sve defaultne passworde za rutere, a usotalom možda ti ispod rutera piše pass.

Koji je ruter btw?

15 godina
Penryn kaže...
Mitsuoka kaže...

Resetiraj onda router sa čačkalicom pa će ti bit sve kako piše na njemu.. koji je točno model?

Joj e vi ak ne mislite pomoći bolje nemojte ništa ni pisati. Jel lijepo čovjek rekao da ima obaveza da boli glava i sad bi on još i čačkalicu trebao tražiti i onda još držati par sekundi! Jel za druge igre treba čačkalica?? {#}

Mitsuoka ma okani se ti bf-a i tak i tak je igra smeće! {#}

BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
Mitsuoka kaže...

Pa resetiraj si router. Svaki router bi trebao imati reset, samo kad ga resetiraš baš sve postavke ti se vrate na default, tako i postavke o spajanju na mrežu koje ćeš isto morat ponovo upisivat.

Paragon
13 godina
Switch kaže...

Joj e vi ak ne mislite pomoći bolje nemojte ništa ni pisati. Jel lijepo čovjek rekao da ima obaveza da boli glava i sad bi on još i čačkalicu trebao tražiti i onda još držati par sekundi! Jel za druge igre treba čačkalica?? {#}

Ne treba tražiti čačkalicu nego lijepo ode u ćevabdžinicu, uzme porciju s lukom, najede se k'o prase, očisti zube čačkalicom koja će mu biti zabodena u lepinju i nakon toga tu isti čačkalicu ubode u router... i onda baterfild ;D

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
Switch kaže...

Ne treba tražiti čačkalicu nego lijepo ode u ćevabdžinicu, uzme porciju s lukom, najede se k'o prase, očisti zube čačkalicom koja će mu biti zabodena u lepinju i nakon toga tu isti čačkalicu ubode u router... i onda baterfild ;D

{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice