Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Evo kod za BF3,šta će mi stajat bezveze

ABEE-ZEJV-EQV3-GXUR-ACCW

Moj PC  
21 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala za ključ ne znaš koliko si me usrećio{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Takav ti je Max - voli usrecit ljude .

Bdw neznam kolko ces se usrecit u MP ako ces igrat s kompom pod moj pc - sretno {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Ima li koja dobra osoba da mi pokloni bf 3 kljuc dajem u zemjenu Shadow Defender ili Emsisoft Internet Security

Hvala :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Juniore sretan ti rođendan {#}

A evo ti i poklona koji ćeš dobiti  od mene {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
14 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Granzon kaže...

Juniore sretan ti rođendan {#}

A evo ti i poklona koji ćeš dobiti  od mene {#}

weeeeeeeee tenkju :DDD

i hvala na poklonu weeeeeeeeeeeeeeee :DDDD

hehehehe :DD..upravo skuzio sta sam dobio od buraza i cajbera HVALA !

[xDx] carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 0:37 (carapa_junior).
13 godina
Battlefield 3

Sretan rodjendan Carapica!

Poklon ti je na Battlelogu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
12 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

obozavam vas ;D <3

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo nemozete rec da se na eslu igra samo assault. Ovo je protiv favored ekipe :D

Moj PC  
4 9 hvala 1
17 godina
zdenko1991 kaže...

Evo nemozete rec da se na eslu igra samo assault. Ovo je protiv favored ekipe :D

Joj, počeo si koristiti inteligenciju!

Nekoć davno kad sam igrao ESL na tu istu garažu sam im stavio C4 s vanjske strane, dobio sam isti efekt, ali bravo za kreativnost.

No, kladim se da si odmah poslije pokupio jednu od njihovih M16 s poda.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 10:35 (TomoR).
15 godina
zdenko1991 kaže...

Otkrio si rpg na seini? {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
zdenko1991 kaže...

Nekoć davno kad sam igrao ESL na tu istu garažu sam im stavio C4 s vanjske strane, dobio sam isti efekt, ali bravo za kreativnost.

Omfg. I normalno da jesam. Zast si odustao? 2stronk? ovi kaj ste mu dali 2 tda, dajte molim vas  sredite se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 10:48 (zdenko1991).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kao sto cete cuti. Ovo su trazili od mene pa evo.

I fali jedan triple kill pas mater....

Moj PC  
7 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš dobra igra, ne more se ni mapa odigrati kako triba nego svaki put krepa nešto i izbaci na desktop.

0 0 hvala 0
15 godina
Winchester01 kaže...

Baš dobra igra, ne more se ni mapa odigrati kako triba nego svaki put krepa nešto i izbaci na desktop.

Ne mora nužno igra biti kriva. Ima hrpa sitnica koje bf-u smetaju. Prouči prvi post u temi, malo izguglaj koje probleme imaš i siguran sam da ćeš moći igrati kako spada :)

sretno!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Ima li koja dobra osoba da mi pokloni bf 3 kljuc

Sad košta kao ravno dva piva u jeftinoj birtiji(ili pola piva ako živite u Dubrovniku), uz to dobiješ još 7 drugih igara i još svih tih ogromnih 25 kuna ode u dobrotvorne svrhe i dalje bi besplatno.

Pa mislim stvarno...

15 godina
neaktivan

bas sam jucer bio kupio, 29.60 kn 

17 godina
zdenko1991 kaže...
TomoR kaže...
zdenko1991 kaže...

Omfg. I normalno da jesam. Zast si odustao? 2stronk? ovi kaj ste mu dali 2 tda, dajte molim vas  sredite se.

Sa svojih 40 godina sam prestar da se živciram (jer uvijek igram na pobjedu ako je ikako moguće), a onda prečesto moram rushati sam - na ESL-u to je stalna frustracija i smrt. Godine ipak nose danak malo sporije reakcije.

Kad sam još bio u Madcroats pokušavali smo nešto, ali to je bilo više vike na TS-u nego išta drugo. Kad se spojiš u random ekipu dođe lik koji samo pljuje po nama ostalima a on najviše gine i quita.

I najgore od svega - i sam znaš da je ESL pun neotkrivenih (i otkrivenih) čitera - te da su makroi (no recoil i razni drugi) skoro pa normalni kod "najboljih" igrača. Recimo da sam valjda 2 od 10 rundi mogao igrati normalno i da me nisu "čudno" ubijali. Naravno bilo je rundi gdje i gaziš ostale - mislim da imam oko 40% pobjeda na ESL-u BTW.

S time da u tih 60% poraza, ima bar 10 mečeva gdje je Wire čudno radio (ili nije radio uopće). Trebalo mi je mjesec dana da ga natjeram da radi koliko toliko.

Naravno, ako imaš svoju ekipu koja uvijek igra ESL, to je već druga priča (recimo vidio sam da 7emper često zna sam ići igrati, svaka mu čast), ali em mi se ne traži takva ekipa, em mi je 5vs5 malo tupav.

A 8vs8 sa vozilima (koja ipak preferiram, no može se reći da ipak imam i dovoljno infantry iskustva) se igra još rijeđe, a tek onda treba imati "pravu" ekipu na TS-u.

Eto, svaka čast onima koji postižu dobre rezultate na ESL-u (pogotovo ako ne koriste ništa granično - no recoil makroi, A4tech miševi, itd), svjestan sam da nije lako biti dobar na ESL-u.

Također, ne smatram se nekim posebno dobrim igračem, ali bar malo boljim od prosjeka - nisam "pr0" u ničemu u BF3, ali se snalazim u svemu dovoljno dobro.

13 godina
Winchester01 kaže...

Haha, dobro dosao u svijet Battlefielda 3! {#}{#}

Iskljuci UPNP na routeru i mozda u Windowsima:

UPnP - Router:

1. Log into your modem / router.
2. Turn OFF UPNP.

Turn off PC UPnP Service:

1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery
6. SAVE CHANGE

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Distehomići?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

7 3 hvala 1
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Distehomići?

Mislim da je većina u muškom WC-u BF4:

WC je pravo mjesto za &quot;akciju&quot; WC je pravo mjesto za "akciju"

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 11:20 (dekstroza).
13 godina
Danny_HR kaže...

Distehomići?

LOL, koji upad {#}

Kaj te briga gdi smo {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

el vam rade origin i battleog? o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

NE. Ne radi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
zdenko1991 kaže...

ovi kaj ste mu dali 2 tda, dajte molim vas  sredite se.

Počeli su mi davati TD na sve postove (bili konstruktivni, loši, dobri...). Počeo sam ih ignorirati, osim toga pretpostavljam da se radi o nekom teenageru koji ne zna šta bi sa sobom sad dok nema škole.

A ako se radi o nekoj odrasl(ij)oj osobi, neka se zamisli o svojem životu.

BTW, na tvojem fragmovie-u se vidi da ti čak i M16-ica skače (za razliku od nekih drugih), kao što skače i meni.

Također ako se ne varam, vidio sam malo sa i malo bez foregrip-a. S obzirom da imaš toliko iskustva s njom, što je bolje?

A Battlelog malo radi, malo ne radi. Moguće da pripremaju nešto u backendu za Gamescom.

EDIT:

Jučer kick of the day, na Armored Shield mapi, no C4 gadgets allowed (a disable-ao mi je destroyera, iskočio sam van i brzo mu zalijepio C4...). Štoviše, to autokick. Vratim se na server, IGLA/Stinger, RPG/SMAW, sve to se može koristiti, nema u opisu servera da je C4 zabranjen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 11:58 (TomoR).
13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

el vam rade origin i battleog? o.O

evo radi sad :D

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
zdenko1991 kaže...

ovi kaj ste mu dali 2 tda, dajte molim vas  sredite se.

Počeli su mi davati TD na sve postove (bili konstruktivni, loši, dobri...). Počeo sam ih ignorirati, osim toga pretpostavljam da se radi o nekom teenageru koji ne zna šta bi sa sobom sad dok nema škole.

A ako se radi o nekoj odrasl(ij)oj osobi, neka se zamisli o svojem životu.

BTW, na tvojem fragmovie-u se vidi da ti čak i M16-ica skače (za razliku od nekih drugih), kao što skače i meni.

Također ako se ne varam, vidio sam malo sa i malo bez foregrip-a. S obzirom da imaš toliko iskustva s njom, što je bolje?

A Battlelog malo radi, malo ne radi. Moguće da pripremaju nešto u backendu za Gamescom.

EDIT:

Jučer kick of the day, na Armored Shield mapi, no C4 gadgets allowed (a disable-ao mi je destroyera, iskočio sam van i brzo mu zalijepio C4...). Štoviše, to autokick. Vratim se na server, IGLA/Stinger, RPG/SMAW, sve to se može koristiti, nema u opisu servera da je C4 zabranjen.

Ovisi o tvom stilu pucanja. Ja koji sam burstas. Meni sa foregripom. Ako sprayas bez foregripa.

17 godina
Battlefield 3

Evo mali muzički Intermezzo:

Kad sve zbrojiš, ogroman je taj BF3 (mape i modovi, u očima se vidi odsjaj kada se puca, itd.)

Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina
TomoR kaže...

Kad sve zbrojiš, ogroman je taj BF3 (mape i modovi, u očima se vidi odsjaj kada se puca, itd.)

Nego, samo +30gb :)

Šalim se, stvarno što je je, ogromna i kvalitetna igra, a očekuje je još veći nastavak. Mislim da moramo biti počašćeni što imamo takvu igru za igrati :)

13 godina
TomoR kaže...

Ali sve je to bzze.....primjetio sam da kad uđem u vodu nema ribica koje bježe od mene {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice