Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.098.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

Ja ušao na battlelog...

I ne znaš reći "Dobro jutro". {#}

Dobro jutro svima! Nek Vam kave bile tople i kroasani meki. {#}

Sorry {#}

Kakve kave i kroasani, pije se rakija...

Nadam se da kombiniraš s masnim kako bi upilo alkohol {#}

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol nije isfucana možda ovak na prvu izgleda uništeno ali vidjet ćeš i sama nakon cca 2 i nešto godine koliko je imam još se u dobro drži :) rubovi će ti se prvi "podignut".što se tiče podloge kaj stoji naopako eto da nisi rekla nebih ni skužio :)) tak da nije razlog  izlizanost nego čista slučajnost.btw ova mi je podloga puuuno puuuno bolja od one druge razer koja je hrapava,rak da si dobro izabrala :)

Što se tiče mojih laktova dok igram oni su obavezno na naslonjaču od stolice ,pa nebi mogo igrat da mi barem desni lakat nije podbočen na nekom pedersko-svijetlo plavom jastučiću lol XD 

Hm ja sam kupila control edition, a to je ona hrapava. Do sada sam imala speed edition (glatku), ali nije mi neka velika razlika, ali mislim da mi ipak malo bolje paše ova hrapava.

Ja imam kutni stol pa mi je lakat kompletno na stolu, iako sam dosta vremena igrala nekako blesavo da mi je ruka visila, ali sam se konačno priviknula postavit se malo bočno da mi ruka lijepo stoji gore.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
2 12 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

KDR manji od 5 {#}

Briši post ili ispadaš iz pisa čovječe...

Freak Show Inc.
16 godina
zdenko1991 kaže...

Zanimljiv naziv servera, još zanimljiviji ostatak ekipe...

BF3 nick: mrxa [CROG]
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Bilo je i vrijeme {#}

Hvala Pamark {#}

HEHE ajd da sam i ja necemu posluzio, lipo je opet rokat nakon mjesec i po{#}

BF3: [G] Pamark
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
zdenko1991 kaže...

Tu ste si negdje.

17 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...
zdenko1991 kaže...

U svijetu slijepih jednooki je car...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 3

nekad mi se dogodi da mi tenk proizvodi zvuk pucnjave, onda moram izac iz njega i vratit se kako bi to prestalo, ali samo zvuk, znaci nista ne ispaljuje ali buka se cuje, WTF?

i na koju foru meni lik jednim pucnjem (iz svog tenka) snizi health sve do nekih 55%, a ja moram njega 4 puta pogodit bez da ga on ili njegov gunner popravlja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
b00 kaže...

nekad mi se dogodi da mi tenk proizvodi zvuk pucnjave, onda moram izac iz njega i vratit se kako bi to prestalo, ali samo zvuk, znaci nista ne ispaljuje ali buka se cuje, WTF?

i na koju foru meni lik jednim pucnjem (iz svog tenka) snizi health sve do nekih 55%, a ja moram njega 4 puta pogodit bez da ga on ili njegov gunner popravlja?

Reactive armor? A ovisi i gdje tko koga pogodi. Cyber će ti reći sve o tome čim izađe iz tenka kad ga potjera pišati... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
b00 kaže...

Meni se jako često čuje nekakvo zveckanje lanaca u tenku,isto kad izađem i uđem prestane.

A ovo za damage ovisi kao što Friday kaže,o tome jel imaš reactive ili ne,je li čitav na sve tri strane,gdje te pogodio drugi tenk,pod kojim kutem itd..

Evo video o reactivu od najboljeg tenkiste u BF3

Lt_SexyGruber
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 16:29 (OneGuy).
15 godina
b00 kaže...

Kad ti se čuje taj zvuk pucanja, meni se često zaglavi zvuk strojnice, onda samo počenš opet pucat i prestaneš i stane.

Što se tiče skidanja healtha na 55%, vjerovatno te je pogodio u guzicu ili ravno u kupolu, to te možda odmah disableat. Ili si možda blizu mina ili si imao c4.

Kad ratuješ sa tenkom nije ti dobro rushat na njega sa sprintom jer ako te pogodi u kupolu/cijev često te disablea sa jednim hitom, bez obzira na armor.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Battlefield 3
MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
odjavljen

Double experience... Ja toliko sa nožem nabijem jebote!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Double experience... Ja toliko sa nožem nabijem jebote!

Pirat samo pogleda u ugasen komp i dobije 100k x 100 k exp. Tako je i postao 100. glavic..ovaj grlic tak brzo. Tolko je pro.

Sto znaci da je cijelo vrijeme igrao zatvorenih ociju i bez monitora samo da bi nam dopustio da mu budemo blizu. Jos je i obziran, to se ne susrece tako cesto da je netko pro a i da je obziran. Ma dusa od covjeka

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 18:32 (lollik91).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Momci da nabacim knalizaciju na servah posto je dupla penetracija, neku sa malo jacim tiketima ?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Beš ovo, daj mi tenkića  {#}

Ili možda ne, ionako je utakmica {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ili možda ne, ionako je utakmica {#}

Ova tema baš obiluje muškarcima koji prate sport... Bitch please, idemo si na TS psovati mater!

Freak Show Inc.
17 godina
fila2208 kaže...
b00 kaže...

Kad ti se čuje taj zvuk pucanja, meni se često zaglavi zvuk strojnice, onda samo počenš opet pucat i prestaneš i stane.

Što se tiče skidanja healtha na 55%, vjerovatno te je pogodio u guzicu ili ravno u kupolu, to te možda odmah disableat. Ili si možda blizu mina ili si imao c4.

Kad ratuješ sa tenkom nije ti dobro rushat na njega sa sprintom jer ako te pogodi u kupolu/cijev često te disablea sa jednim hitom, bez obzira na armor.

Yep, ima Bug/feature od početka kako je igra izašla. Čak i ako imaš reactive armor, na 100% si i krećeš se, te te pogodi u kupolu, onda se računa kao da ti je prošlo mimo reactive-a i pogodilo te u motor - tj. one hit disable.

13 godina
Battlefield 3

evo jedna runda sa cecinog clusterfuck kanala,covjece gore od metroa.Nekuzim zasto ovaj vas 53krki me stalno vote banao,samo imam framedropove nista drugo.Al partije su super. {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62522378/369270339/

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 21:28 (Doca15).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

evo jedna runda sa cecinog clusterfuck kanala,covjece gore od metroa.Nekuzim zasto ovaj vas 53krki me stalno vote banao,samo imam framedropove nista drugo.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62522378/369270339/

Ja sam imao užasne dropove kod knifeanja. Cijela animacije prođe u doslovce 3 frejma!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
b00 kaže...

Reactive armor? A ovisi i gdje tko koga pogodi. Cyber će ti reći sve o tome čim izađe iz tenka kad ga potjera pišati... {#}

Izasao :)

Prekasno, sve su ti rekli :)

Ima bugova, mjesto pogotka, reactive, mine, C4....

Nazalost u BF3 nema sto postotnog recepta za uspjesan pogodak iz tenka :)

Najjbolje je kad na mapi vidis drugi tenk, a ti nisi spotani, pa mu dodjes s ledja. Ako nema reactive, a ti ga pogodis tocno ravno s ledja, odma mu je disable. I jos jedan pogodak i mrtav je.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Najjbolje je kad na mapi vidis drugi tenk, a ti nisi spotani, pa mu dodjes s ledja. Ako nema reactive, a ti ga pogodis tocno ravno s ledja, odma mu je disable. I jos jedan pogodak i mrtav je.

Nekad su dovoljna 3-4, a ponekad treba 5-6-7 pogodaka, smotana igra...

13 godina
protjeran
Šef kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako ima reactive armor onda moze trebat puno pogodaka, gledas da ga gadas uvijk u isti dio, dakle kad razneses armor, gadaj u taj dio bez armora, nemoj ponovo gadat u drugi komad armora.

Uvijek gledas da ga gadas u engine ili pod 90 u bocnu stranu, ako nemozes u engine. Kupolu nemoj nikad gadat, isto tako u onaj prednji dio.

Recimo kad ti dode tenk, ako imas reactive, kad ti raznese jedan komad, samo okreni malo tenk, da pogodi u drugi armor, i tako ti ne nanese damage dok ti njega razneses.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 22:36 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
Krki ti je nas Antraks :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Šef kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako ima reactive armor onda moze trebat puno pogodaka, gledas da ga gadas uvijk u isti dio, dakle kad razneses armor, gadaj u taj dio bez armora, nemoj ponovo gadat u drugi komad armora.

Uvijek gledas da ga gadas u engine ili pod 90 u bocnu stranu, ako nemozes u engine. Kupolu nemoj nikad gadat, isto tako u onaj prednji dio.

Recimo kad ti dode tenk, ako imas reactive, kad ti raznese jedan komad, samo okreni malo tenk, da pogodi u drugi armor, i tako ti ne nanese damage dok ti njega razneses.

Reci to Cyberu, on ti je pomalo noob u tenku. Tek se uči. Ja to znam već sve  {#}

17 godina
Battlefield 3

Vidim da PBBans radi punom parom opet:

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-4d785461-vb302793.html

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/sanci1/

Preko 190 sati i ni jedan jedini Nemesis Ribbon...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Vidim da PBBans radi punom parom opet:

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-4d785461-vb302793.html

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/sanci1/

Preko 190 sati i ni jedan jedini Nemesis Ribbon...

nema veze, ionako je napravio BF4 preorder {#}

Battlelog: LateralusX
13 godina
Šef kaže...

Reci to Cyberu, on ti je pomalo noob u tenku. Tek se uči. Ja to znam već sve {#}

Pa da, bas gledam.. Ide tebi objasnjavati... {#}

EDIT: 1 sat, 37 minuta. Epic runda :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62538142/349418125/

Kalimero, Hell, Pamark i ja se trudimo a ostali kempaju.

Pogotovo na drugoj strani, pogledajte im K/D:

72 - 12, 56 - 0, 41 - 9

Dobar recept za izgubiti zastave i rundu {#}

I u ovoj rundi niste htjeli igrat protiv Kalimera. Na blef skidao avione i helice {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 1:53 (CyberDemonVZ).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice