Skonto sma da se samo nama s nvidia-a javljaju ti artefaktici, crashanja i slicno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se ništa ne dešava:)) sva sreća
Skonto sma da se samo nama s nvidia-a javljaju ti artefaktici, crashanja i slicno...
sereš
Pa kad je Nvidia smeće.

mx440 FTW
mx440 FTW
Kod mog šogora u birtiji radi već cca 10-11 godina. 15-20 sati dnevno...
Kod mog šogora u birtiji radi već cca 10-11 godina. 15-20 sati dnevno...
Ta je kartica bila toliko dobra da ju je trebalo zabraniti kako bi ljudi kupovali nove :P
http://www.24sata.hr/gadgeti/stigao-titan-za-obicne-ljude-nvidia-otkrila-geforce-gtx-780-316250
Tko ima para ovo mu je raj na Zemlji :D
... jer imaš po 20-30 ati i nvidia kartica kod kuće i odradio si pošten test?
svatko ko se zalio u u temi ima nvidi-u, netreba bit pametan da skontas
http://www.24sata.hr/gadgeti/stigao-titan-za-obicne-ljude-nvidia-otkrila-geforce-gtx-780-316250
Tko ima para ovo mu je raj na Zemlji :D
Nvidia kaže kako će ove performanse osigurati besprijekornu grafiku na Call of Duty: Ghosts...
to bi mogla i stara ati radeonka 9550 moja, pokoj joj duši.
na 1.35, brutala
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3Wj8n69FEIM#!
Ne znam da li je do mojeg kompa, softvera i/ili set-up-a, uglavnom, imao sam Beta Origin, bio je išao danas novi update bete, ali i Battlelog Browser plug-ina i nakon update-a ostajao sam visjeti na Joining server. Ni restart kompa ni različiti work-aroundi mi nisu pomogli.
Na kraju sam deinstalirao Browser Plug-in, i Origin betu, instalirao "normalni" Origin i Browser plug-in, sad mi opet radi kao i prije (nisam htio napisati "normalno").
Pa ako netko bude imao sličan problem, da zna da nije jedini i da ima metoda kako ga riješiti.
Nvidia Shadowplay ce biti prva liga ako nebude velikog utjecaja na performanse, a nebi trebalo bit jer koristi integrirani keplerov h.264 enkoder, ukratko program automatski snima zadnjih 20min gameplaya, ali ih ne sprema na hdd tako da ne zauzima prostor dok ne stisnes hotkey
... jer imaš po 20-30 ati i nvidia kartica kod kuće i odradio si pošten test?
svatko ko se zalio u u temi ima nvidi-u, netreba bit pametan da skontas
I beg to differ...
U ovoj temi se odavno više ništa ne može skontati!
Da to bude tako velikim dijelom si se pobrinuo baš ti.
Da to bude tako velikim dijelom si se pobrinuo baš ti.
I zato ne trpim kad netko negira očite rezultate
I zato ne trpim kad netko negira očite rezultate
LMAO, care!
sorry na offtopicu ali da pitam
na koliko držite polling rate i dali vam je uključen mouse acceleraction ??
500Hz, bez akceleracije (1800 dpi)
sorry na offtopicu ali da pitam
na koliko držite polling rate i dali vam je uključen mouse acceleraction ??
Za igranje 1000, iskljucen.
U win 500, ukljucen.
ne zanima me za windowse nego baš u opcijama od miša.
koja je točno razlika između primjer 250 i 1000?
i koja je razlika u acc ako je uključeno ili isključeno ??
isto tako el.ofca 1800 dpi ti je mnooogoooo puuuno (barem za mene) ja sam na nekih 800 ili 700 i to mi je postalo previše

isto tako el.ofca 1800 dpi ti je mnooogoooo puuuno (barem za mene) ja sam na nekih 800 ili 700 i to mi je postalo previše
A probaj moje. 0.045 sens ingame, 1000mhz. 500dpi. Muslit ces da ti je lik dobio mozdani. :D. Mouse akceleracija mi je isto ugasena.
pa razlika je u vremenu osvježavanja :P, no koliko sam čitao nije nešto bitno - 1000Hz ujedno više opterećuje procesor. mislio sam da je akceleracija sama po sebi jasna, većini ljudi odgovara raw input (bez acc).
1800 je meni ok - uostalom, 1800 je nativni dpi senzora kojeg imam u mišu pa daje i najbolji LOD.
250 i 1000 je kolko puta u seknudi komp primi podatke od misa.
Vjerojatno ja ne bi primjetio razliku, a nabrijani likovi poput ljudine i zdenka bi.
A sto se tice akceleracije, kod pomaka misa ciljnik ti se prvo polako mice, pa onda ubrza. Znaci na pocetku si precizniji, a onda brzi.
A kod iskljucene akceleracije, koliko mices misa toliko ti se i lik okrece.
E sad, dal je bolje kad si precizniji pa brzi, ili kad tocno znas koliko ces se pomaknut... ne znam, ljudi igraju s obje opcije.
Meni je zvucalo logicnije da cu se naucit pravilno ciljat s iskljucenom acc.. ti sam zakljuci za sebe.

Na lomaču s njim, bogohulnik jedan ;)

Pod odabir drzava servera na Battlelogu nema vise HR i Madjarske :( A bas trazim mali ping da malo isprobam.
Samo Dibaolic je tamo imao servere?
pa meni je 0.02 iliti 1.64% 800 dpi. mislim da smo tu negdje