- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda da nema toma,malo čudno
Ako ga nema na battlelogu ili je umro ili je otet!
Ziher skuplja zlato u Dijaboličnom tri
Trenutno ni jedno ni drugo, imam i obitelj
Ali inače jesam za letenje ili da budem letan.
Hajdemo pice Hamza vas ceka :)
Poz raja dal zna ko koliko tosi bf3 interneta po satu?
Ovisi koliko pucaš i koliko je ljudi na serveru..ako je puno znaju krasti promet
pa otprilike dali vise od 100 mb po satu?
HAHAHAAHAHAHAH
pa otprilike dali vise od 100 mb po satu?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625233200625/
EDIT:
Over the course of three evenings each consisting of 2 hour gaming sessions, Battelfield 3 consumed a total of 255.6MB of data.
za sada sve bez greske
koji su drajveri bili prije 320.18?
320.0
WTF, vec je GTX 780 tu?
http://www.geforce.co.uk/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-780
320.0
te samo beta ja mogu nac
Skini ove nove, imaju nesto novo, zove se NVIDIA GeForce Experience, kao optimizira igru tvojem pc-u, pokazuje ti cijeli pc...
Pa beta i je.. nema još službenih, ali trebali bi izaći za koji dan koliko sam informiran sa zelenog tabora
PS. Ovaj Nvidia ex je smeće teško. Uopće ne optimizira kako treba
Skini ove nove, imaju nesto novo, zove se NVIDIA GeForce Experience, kao optimizira igru tvojem pc-u, pokazuje ti cijeli pc...
iste sekunde sam to iskljucio, uvijek cu sam optimizirati bolje nego pustit nekom programu da mi prcka tamo nesto..
Pa beta i je.. nema još službenih, ali trebali bi izaći za koji dan koliko sam informiran sa zelenog tabora
PS. Ovaj Nvidia ex je smeće teško. Uopće ne optimizira kako treba
pa 320.18 su sluzbeni
maloprije skinuo 320.18 i oooopet poslije 314.22 koj je po meni bio nabolje optimizirani driver za bf3,mi se javlja tkz. artifact i neke lude boje,neznam sta da rasim,vec sam lud!!!ima li ko kakva druga isukstva?!
maloprije skinuo 320.18 i oooopet poslije 314.22 koj je po meni bio nabolje optimizirani driver za bf3,mi se javlja tkz. artifact i neke lude boje,neznam sta da rasim,vec sam lud!!!ima li ko kakva druga isukstva?!
Pa vratiš na stare? AKo novi ne rade dobro tebi, zašto ih forsiraš?
pa ja bi ipak nove,trebali bi biti bolji nee?!
Ne.
Pokusavaju nabrijati FPS-e u novijim igrama, a ocito useru stare.
Ponekad i ne. Dobro je svaku instalaciju od drivera spremiti pa ako novi ne budu dobri, vratiš stare. Bitno je kako tebi driver sjednu i kako igra radi. Bili to stari driveri ili novi, bitna je fluidnost igre. Šta ti vrijedi novi driver i loše performanse?
Samo vrati stari, i čekaj neki još noviji pa testiraj opet. Sretno,.
svidja mi se ovo sa optimiranjem kod drivera sto su spakovali ... bas cu da isprobam jel donosi stogod
OK je dečki, nisam pao ipak, false positiv je bio!