ja se još ne mogu spojit na niti jedan server..... a vidim da ni mojih 15-tak frendova sa liste na igra a online su.....nadam se da bude riješeno do sutra kad imam slobodno popodne i noć :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igram. Proradilo?
Pokušavam se spojiti i na taj tvoj, non-stop dobivam "Something went wrong"...
Najveća kriza od velike gospodarske krize 1929. A tom :)
Resetirat će sve bf servere,da se opet nebi netko cendrao kako je bacio par sto kuna a sad igra ne radi...(samo 20min)
https://twitter.com/Battlefield/status/332200432866828290
I double penetracija je od 9-13 ovaj mjesec.
Jbg ja sam si već zel novoga Zetora. Imam sad dva . Oćeš jenoga Pirat? Fal dam..
Najveća kriza od velike gospodarske krize 1929. A tom :)
Da da tu su negdje sta je je
Ako znate da netko hoće BF 3 premium (origin accoun), neka mi se javi na PM, dajem svoj za 100 kn.
Ako znate da netko hoće BF 3 premium (origin accoun), neka mi se javi na PM, dajem svoj za 100 kn.
Ma tu su ti sve igrači sa par tisuća sati, bez premiuma se u ovu temu ne dolazi, vidiš da nas svih kriza hvata nismo igrali već dan i pol zbog ovog sranja sa ea, ruke se tresu, haluciniramo, pjena kroz usta i te fore ;)
Igram. Proradilo?
meni se joina i odma izbaci
Haha, u igri se ispisuje tko se trenutno poceo spajati!. Pola foruma se ispisalo
Samo ja i NickDiamond smo se uspjeli spojiti.
Nema Battlereporta. Svi su bili rank 0.
Nije postojalo ni jedno otkljucavanje.
S tenkom sam srusio petnaestak helica, pretpostavljam da su se samo njubovi uspjeli spojiti Osim Nicka ;)
Resetirat će sve bf servere,da se opet nebi netko cendrao kako je bacio par sto kuna a sad igra ne radi...(samo 20min)
https://twitter.com/Battlefield/status/332200432866828290
I double penetracija je od 9-13 ovaj mjesec.
Jbg ja sam si već zel novoga Zetora. Imam sad dva . Oćeš jenoga Pirat? Fal dam..
a jesam se nasmijao. odi se prijavi za komicara. fore su vam toliko jadne i izlizane da te zalim pa cu ti dati TU da ipak budes stetan da mislis da si duhovit
stvarno cu morati par ljudi staviti na ignore da mi bude lakse pratiti temu od retardiranih fora.
Ništa od igre, ha?
Ne može se joinati?
Ništa od igre, ha?
Ne može se joinati?
Ko na lotu. 1 od 100 pokusaja uspije :)
Al nemas unlocke, nema battlereportova i svi su rank 0. Pa ako te to veseli... :)
a daj oce li vise popravit ovo
The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure
to znaci da su napadnuti?
The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure
to znaci da su napadnuti?
Da, ddos napadi. Denial of service. Toliko ulaznih upita da im se zaguse serveri.
Pise ti na prosloj stranici. :)
meni sve radi
dobro, nije ni novost da im stat serveri, da ih tak nazovem, su nestabilni, pogotovo kad nekaj rade, obicno nakon 2 dana srede tu statistiku....
a jesam se nasmijao. odi se prijavi za komicara. fore su vam toliko jadne i izlizane da te zalim pa cu ti dati TU da ipak budes stetan da mislis da si duhovit
stvarno cu morati par ljudi staviti na ignore da mi bude lakse pratiti temu od retardiranih fora.
Bitno da tebi nitko ne bi smio ništa reći ''uživo'' :D - siguran sam da bi i ti prilazio ljudima s takvim komentarima - odi onda, imaš život!
Ahaha kako krvavo, krene igra, okrenemo meč i onda nas pola tima kika, svako malo lete ljudi van unutra, ludnica živa.
Ništa od igre, ha?
Ne može se joinati?
ja sam se jointo :)
kako da se smirim,kako
Haha a jesam se nasmijao haha
Ako netko trazi, Jopisov server radi savrseno!
Igrao sad prvi put nakon 10 dana, igra radi bolje nego prije....moj osobni dozivljaj. Bolji hitreg, imao sam prvu partiju 35 acc bez problema...treba vise ovih ddos napada napraviti ^^
Igrao sad prvi put nakon 10 dana, igra radi bolje nego prije....moj osobni dozivljaj. Bolji hitreg, imao sam prvu partiju 35 acc bez problema...treba vise ovih ddos napada napraviti ^^
Meni upravo obrnuto..ali neka, nek dođe i tvoje vrijeme :)
e tako, mislim da cu od sada puno lakse pratiit temu i novosti vezane za bf3.
Nisu li to jedini ljudi zbog kojih si ti ovdje uopće? Pa da njih nema, ti nebi postojao?
hahahahaahhahah
Ali brate, atention whore si da nema većeg, ignoraš ljude i umjesto da iskuliraš, ti kao zalijepiš screenshot...lol.
Odat ću ti jednu tajnu, vdijet ćeš ignorane postove kad netko drugi ih kvota ne brini.
Aj sretno :)))
Stari moj neces vise imat sta procitat haha
Stari moj neces vise imat sta procitat haha
Ma svira qurcima, bude klikao na imena da se makne iz ignorea i da pročita pa će vratit, neće on moć izdržat, to je ljudina ffs.