Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja se još ne mogu spojit na niti jedan server..... a vidim da ni mojih 15-tak frendova sa liste na igra a online su.....nadam se da bude riješeno do sutra kad imam slobodno popodne i noć :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Igram. Proradilo?

Pokušavam se spojiti i na taj tvoj, non-stop dobivam "Something went wrong"...

Najveća kriza od velike gospodarske krize 1929. A tom :)

[M|C] 7emper_fi
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Resetirat će sve bf servere,da se opet nebi netko cendrao kako je bacio par sto kuna a sad igra ne radi...(samo 20min)

https://twitter.com/Battlefield/status/332200432866828290

I double penetracija je od 9-13 ovaj mjesec.

Jbg ja sam si već zel novoga Zetora. Imam sad dva . Oćeš jenoga Pirat? Fal dam..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
nooir kaže...

Najveća kriza od velike gospodarske krize 1929. A tom :)

Da da tu su negdje sta je je

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako znate da netko hoće BF 3 premium (origin accoun), neka mi se javi na PM, dajem svoj za 100 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
beha kaže...

Ako znate da netko hoće BF 3 premium (origin accoun), neka mi se javi na PM, dajem svoj za 100 kn.

Ma tu su ti sve igrači sa par tisuća sati, bez premiuma se u ovu temu ne dolazi, vidiš da nas svih kriza hvata nismo igrali već dan i pol zbog ovog sranja sa ea, ruke se tresu, haluciniramo, pjena kroz usta i te fore ;)

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
carapa_junior kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Igram. Proradilo?

meni se joina i odma izbaci

Haha, u igri se ispisuje tko se trenutno poceo spajati!. Pola foruma se ispisalo {#}

Samo ja i NickDiamond smo se uspjeli spojiti.

Nema Battlereporta. Svi su bili rank 0.

Nije postojalo ni jedno otkljucavanje.

S tenkom sam srusio petnaestak helica, pretpostavljam da su se samo njubovi uspjeli spojiti {#} Osim Nicka ;)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran
red_bull kaže...
pirat kaže...

Resetirat će sve bf servere,da se opet nebi netko cendrao kako je bacio par sto kuna a sad igra ne radi...(samo 20min)

https://twitter.com/Battlefield/status/332200432866828290

I double penetracija je od 9-13 ovaj mjesec.

Jbg ja sam si već zel novoga Zetora. Imam sad dva . Oćeš jenoga Pirat? Fal dam..

a  jesam  se  nasmijao.  odi  se  prijavi  za  komicara.   fore  su  vam  toliko  jadne  i  izlizane  da  te zalim  pa  cu  ti  dati  TU  da  ipak  budes stetan  da  mislis  da  si  duhovit

stvarno  cu  morati  par  ljudi  staviti na  ignore  da  mi  bude  lakse  pratiti temu od  retardiranih  fora.

14 godina
Battlefield 3

Ništa od igre, ha?
Ne može se joinati

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...

Ništa od igre, ha?
Ne može se joinati

Ko na lotu. 1 od 100 pokusaja uspije :)

Al nemas unlocke, nema battlereportova i svi su rank 0. Pa ako te to veseli... :)

12 godina
Battlefield 3

a daj oce li vise popravit ovo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure

to znaci da su napadnuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
digitall1982 kaže...

The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure

to znaci da su napadnuti?

Da, ddos napadi. Denial of service. Toliko ulaznih upita da im se zaguse serveri.

Pise ti na prosloj stranici. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni sve radi 

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro, nije ni novost da im stat serveri, da ih tak nazovem, su nestabilni, pogotovo kad nekaj rade, obicno nakon 2 dana srede tu statistiku....

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 22:14 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmDCluB kaže...

a  jesam  se  nasmijao.  odi  se  prijavi  za  komicara.   fore  su  vam  toliko  jadne  i  izlizane  da  te zalim  pa  cu  ti  dati  TU  da  ipak  budes stetan  da  mislis  da  si  duhovit

stvarno  cu  morati  par  ljudi  staviti na  ignore  da  mi  bude  lakse  pratiti temu od  retardiranih  fora.

Bitno da tebi nitko ne bi smio ništa reći ''uživo'' :D - siguran sam da bi i ti prilazio ljudima s takvim komentarima - odi onda, imaš život!

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
Battlefield 3

Ahaha kako krvavo, krene igra, okrenemo meč i onda nas pola tima kika, svako malo lete ljudi van unutra, ludnica živa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

kako da se smirim,kako

Moj PC  
19 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ništa od igre, ha?
Ne može se joinati

ja sam se jointo :)

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako da se smirim,kako

Haha a jesam se nasmijao haha

14 godina
Battlefield 3

Uspijem se joinat, i naiđem na idiote koji trpaju C4 na naše helije i onda nas tik pred obalu raznesu.
BOKTE MAZO!!!!

p.s. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Ako netko trazi, Jopisov server radi savrseno!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 23:32 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igrao sad prvi put nakon 10 dana, igra radi bolje nego prije....moj osobni dozivljaj. Bolji hitreg, imao sam prvu partiju 35 acc bez problema...treba vise ovih ddos napada napraviti ^^

Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
xyan kaže...

Igrao sad prvi put nakon 10 dana, igra radi bolje nego prije....moj osobni dozivljaj. Bolji hitreg, imao sam prvu partiju 35 acc bez problema...treba vise ovih ddos napada napraviti ^^

Meni upravo obrnuto..ali neka, nek dođe i tvoje vrijeme :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran
Battlefield 3

e tako, mislim da cu od sada puno lakse pratiit temu i novosti vezane za bf3.{#}

Moj PC  
5 5 hvala 8
16 godina
AmDCluB kaže...

e tako, mislim da cu od sada puno lakse pratiit temu i novosti vezane za bf3.{#}

Nisu li to jedini ljudi zbog kojih si ti ovdje uopće? Pa da njih nema, ti nebi postojao? {#}

šumski put je bio ravan.
12 godina
AmDCluB kaže...

hahahahaahhahah {#}

15 godina
AmDCluB kaže...

Ajoj...a baš sam mislio da se lijepo slažemo u zadnje vrijeme.

Ali brate, atention whore si da nema većeg, ignoraš ljude i umjesto da iskuliraš, ti kao zalijepiš screenshot...lol.

Odat ću ti jednu tajnu, vdijet ćeš ignorane postove kad netko drugi ih kvota ne brini.

Aj sretno :)))

14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Stari moj neces vise imat sta procitat haha {#}

15 godina
Blade Runner31 kaže...
AmDCluB kaže...

Stari moj neces vise imat sta procitat haha {#}

Ma svira qurcima, bude klikao na imena da se makne iz ignorea i da pročita pa će vratit, neće on moć izdržat, to je ljudina ffs.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice