Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3
Moj PC  
10 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Kolko sam vidio lik igra samo u tenku i to ti objašnjava sve. Vjerovatno ima coaxial pa puno spreja. EDIT: A i to vjerovatno ne igra sam nego nekoliko ljudi na istom računu, kao što je to bio slučaj u BC2. Tamo je račun s najviše sati bio od nekoliko studenata koji su se stalno mjenjali igrali da 24/7.

LMGevi obično svi imaju veliki spreak metka i zato je jako teško biti precizan s njima, pa je zato s njima dobro malo sprejati malo više nego što to radiš s normalnim puškama. Nemaš pojma kolko pomaže, odnosno kolko smeta kad netko opali po tebi 100 metaka.

Naravno da smeta, ali razmisli koliko igrača ima takav stil igre, ako ih ima 100 u cijelom bf-u, da trči mapom i supressa samo, svi su željni killeva :D

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A di ti je sad Dead Space 3? Nešto is govorio da ti je dobra igra.

Prosao. I stvarno je j.ebenica, svima preporucam. (ali na easy modu)

16 godina

Ko je taj mrtvi mis

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
lollik91 kaže...

Ko je taj mrtvi mis

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
lollik91 kaže...

Ko je taj mrtvi mis

Nitko naš,samo ima sličan nick jednom čiteru iz jednog našeg klana...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 19:40 (pirat).
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Lol na battlelog.com nemogu vec 3 dana uc, pise problem loading page, a kad udem preko necijeg battlereporta normalno ude, pa koji qurac? {#}

Provaj obrisati kukije..

[M|C] 7emper_fi
12 godina
protjeran
mrxa1 kaže...
Jarvan kaže...

Uvijek nakon 20 minuta do pola sata igre mi prekine se veza s serverom...koji je razlog tome?

Neinformiranost

Tvoj je post jako koristan...čisto glupo trolanje. Ako ne želiš pomoć onda ne lupaj nepotrebne postove.

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jarvan kaže...
mrxa1 kaže...
Jarvan kaže...

Uvijek nakon 20 minuta do pola sata igre mi prekine se veza s serverom...koji je razlog tome?

Neinformiranost

Tvoj je post jako koristan...čisto glupo trolanje. Ako ne želiš pomoć onda ne lupaj nepotrebne postove.

Tako ova tema opstaje...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

A to je????!?!?!?!?!?!??!?

[M|C] 7emper_fi
15 godina
nooir kaže...
TomoR kaže...

A to je????!?!?!?!?!?!??!?

Tvoj zahrđali smisao za humor.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Moj PC  
18 0 hvala 0
13 godina
Volvox kaže...
Jack Sparrow kaže...

I kakve veze ima preciznost? Što ako igra supporta samo sa LMG, pa pomaže timu i suppresa druge? Ne zanima svakoga preciznost i statistike, neki igraju i iz zabave.

Pa normalno da ima veze lol. Preciznost govori koliko je netko precizan s puškom, šta on s tim lmg-om ne gađa protivnika nego puca oko njega. A i neznam dal troje ljudi igra bf na način na koji ti govoriš. Kad smo već kod zabave, nisam znao da je zabavno trčat po mapi, nikog ne ubija, nego supresat neprijatelje da tvoji teammateovi ih mogu lakše ubit? Ako je to tebi zabava onda super. Nakon 5000 sati igranja bi s tim lmg-om imao preciznost ko jika sa m16.

Evo jedan od tih troje :)

Vec sam se dosta puta nasao, npr na Bazaru, B zastava, LMG sa 200 metaka i silji!!!

Dobijem mozda 4-5 killova i moji zauzmu zastavu!

Odlicno se osjecam jer znam da sam ja osobno pridionio nasoj pobjedi.

Ali tu igru imam jako slab KDR i Acc.

Ali je zbog mene osvojena zastava i kasnije cijeli mec.

I sad vlada podvojeno misljenje dal sam dobar BF igrac ili nisam.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Volvox kaže...
Jack Sparrow kaže...

I kakve veze ima preciznost? Što ako igra supporta samo sa LMG, pa pomaže timu i suppresa druge? Ne zanima svakoga preciznost i statistike, neki igraju i iz zabave.

Pa normalno da ima veze lol. Preciznost govori koliko je netko precizan s puškom, šta on s tim lmg-om ne gađa protivnika nego puca oko njega. A i neznam dal troje ljudi igra bf na način na koji ti govoriš. Kad smo već kod zabave, nisam znao da je zabavno trčat po mapi, nikog ne ubija, nego supresat neprijatelje da tvoji teammateovi ih mogu lakše ubit? Ako je to tebi zabava onda super. Nakon 5000 sati igranja bi s tim lmg-om imao preciznost ko jika sa m16.

Vec sam se dosta puta nasao, npr na Bazaru, B zastava, LMG sa 200 metaka i silji!!!

naravno da jesi :D

[xDx] carapa_junior
12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
AmDCluB kaže...

ili opravdavaju los accuracy sa pomaganjem timu tako sto isplais rafal u sunce. znam istina boli pa su tu uvjek neki izgovori.

http://i.imgur.com/4znk4.gif

Veliki pljesak, znaci tebi je cilj fulati protivnika a ne pogoditi. znaci ti se trudis fulati a nepogoditi, da dobijes suppresion ribon. Molim jedan veliki aplauz za jacka sparowa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 20:09 (AmDCluB).
15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Nisi jedini.I meni nakon 20 minuta izabci "you were disconnected from ea online (1)"

Vidim da imaju nekih problema,ali ja sam mislio da se to odnosi na probleme sa spajanjem na server,a ne kad sam već spojen.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Kolko sam vidio lik igra samo u tenku i to ti objašnjava sve. Vjerovatno ima coaxial pa puno spreja. EDIT: A i to vjerovatno ne igra sam nego nekoliko ljudi na istom računu, kao što je to bio slučaj u BC2. Tamo je račun s najviše sati bio od nekoliko studenata koji su se stalno mjenjali i igrali 24/7.

LMGevi obično svi imaju veliki spreak metka i zato je jako teško biti precizan s njima, pa je zato s njima dobro malo sprejati malo više nego što to radiš s normalnim puškama. Nemaš pojma kolko pomaže, odnosno kolko smeta kad netko opali po tebi 100 metaka.

Evo zasto je meni Kuky jedan od najdrazih BF igraca {#}

Sve tocno u sridu.

I Ljudina, on nije mislio da se tako igra. Nego kad vec imas LMG, i nalazis se na pocetku nekog uskog prolaza.

Onda promjenis stil igre, pocnes pucati ko idiot i ako tvoji imaju mozga krenu naprijed.

Naravno da ovo (cesto) ne pali na ANR-u ili ESL-u.... tako se igra na public 32 slotnim serverima...

Nego, tko mu je kriv sto koristi Coaxial u tenku. Ja imam guided i ACC mi u tenku zna biti i preko 70-80% {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 20:17 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Naravno da je podvojeno:) Pomogao si svom timu što te čini dobrim igračem, ali opet nema tu skila, bipod si stavio i deri, realno to može svaka budala (nemoj me sad prijavljivat da sam rekao da si budala jer nisam to rekao, samo da se osiguram :D), ko voli takav stil igre, meni je to osobno dosadno i nikad nebi to radio, stao 100 metara od mjesta akcije stavio bipod i dero pa ako neki metak zaluta mozda nekog pogodim:) A sad dali si dobar igrač ili ne, zavisi, možda bi netko u istoj toj situaciji dobio 15 killova :D

13 godina
Volvox kaže...

Naravno da je podvojeno:) Pomogao si svom timu što te čini dobrim igračem, ali opet nema tu skila, bipod si stavio i deri, realno to može svaka budala (nemoj me sad prijavljivat da sam rekao da si budala jer nisam to rekao, samo da se osiguram :D), ko voli takav stil igre, meni je to osobno dosadno i nikad nebi to radio, stao 100 metara od mjesta akcije stavio bipod i dero pa ako neki metak zaluta mozda nekog pogodim:) A sad dali si dobar igrač ili ne, zavisi, možda bi netko u istoj toj situaciji dobio 15 killova :D

Znas sto? Slazem se sa ama bas svime sto si rekao :) To moze svaka budala, al ne radi. Svaka budala moze flankati, pa to rade samo pojedinci. Svaka budala moze baciti ammo, pa to skoro nitko ne radi.

A ako to napravim mozda jednom u 10-20 rundi, kad vidim da se bas mora..... Znaci to mi nije ni stil igranja.... a zbog toga moji pokupe pobjedu...

Ja sam zadovoljan, a pretpostavljam i moji suigraci. Meni dovoljno! {#}

Previse tockica...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 21:03 (CyberDemonVZ).
13 godina
Battlefield 3
BE ADVISED

The Battlefield 3 Double XP event previously planned for May 9-13 will be held at a later date. Stay tuned for updates!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

A ako to napravim mozda jednom u 10-20 rundi, kad vidim da se bas mora....

Čekaj, znaš da moraš izaći iz tenka da bi to napravio? {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 3

Resetirat će sve bf servere,da se opet nebi netko cendrao kako je bacio par sto kuna a sad igra ne radi...(samo 20min)

https://twitter.com/Battlefield/status/332200432866828290

I double penetracija je od 9-13 ovaj mjesec.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 20:35 (pirat).
Moj PC  
0 1 hvala 7
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nije uopće podvojeno.

Činjenica je da kad se igraju city mape nitko se ne hvata engija niti supporta, ali svi plaču za metke i svi plaču za lav.

Jučer sam uzeo supporta, malo m249 i ušli smo u L-pass. Sve moji inf. fegeti, ja bacam ammo, pokrivam leđa...kad se nisu mogli probit, reko ajmo, stisni i drži samo naprijed sa punim rafalom, probijemo kuhinju, naši zatvore a flankove i obrane a, uzmemo b i gurnemo ih na c...i onda me dcona naravno.

Ali mogu ti reć da sam uživao u partiji i bio mišljenja, gle nešto smo napravili radi mene. I to je to.

Da sam uzeo m16 kao ostali isto bi drkao i puckao i čekao nečiji res.

Svatko gleda na igru drukčije, zdenko će reć da je support nepotreban...naravno da je, ali kad se zabijete na B i ispucaš sve metke u velike tepihe, dao bi dušu za jednog cyberdemona sa m240b da ti da metke i zasipa malu tepihanu...ja znam da ja bi.

Kvalitetan igrač je u svakoj situaciji izvuć maks. i igrat onu rolu što tim treba i prema tome, ne brini, da jesi dobar si bf igrač. Pa makar završio sa 10acc i kdr 24-20, ali ti si gurnuo tim naprijed i dao im metke i to ti nitko ne može poreći :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel moze netko stavit link od nekog battlereporta da mogu uc u battlelog?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
AmDCluB kaže...

Veliki pljesak, znaci tebi je cilj fulati protivnika a ne pogoditi. znaci ti se trudis fulati a nepogoditi, da dobijes suppresion ribon. Molim jedan veliki aplauz za jacka sparowa.

Oprosti, ali tak si jako promašio poantu da sam dobio suppression čak 35% i sad ne vidim pročitati tvoj post jer mi je sve mutno.{#}

13 godina
Battlefield 3

Igram. Proradilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Igram. Proradilo?

Pokušavam se spojiti i na taj tvoj, non-stop dobivam "Something went wrong"...

16 godina
Jarvan kaže...

Pa šta se ti javljaš frajeru, na cijelom battlelogu piše obavijest i ti se tu čudiš ko pura dreku??

Kako da ti budem od veće koristi nego da kažem da se informiraš :)

BF3 nick: mrxa [CROG]
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Igram. Proradilo?

meni se joina i odma izbaci

[xDx] carapa_junior
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice