Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.156.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

francuski kup live http://www.dailymotion.com/video/xoystf_team-ldlc-web-tv-3_videogames?start=156#.UYT3Icp6BWC mozda budete imali vise postovanja prema nekim igracima a ne srat samo da su cheateri

Moj PC  
2 11 hvala 2
17 godina
Re: Battlefield 3
Hrca1981 kaže...

francuski kup live http://www.dailymotion.com/video/xoystf_team-ldlc-web-tv-3_videogames?start=156#.UYT3Icp6BWC mozda budete imali vise postovanja prema nekim igracima a ne srat samo da su cheateri

{#}{#}

Mama, I tw'ked ma Game, now some PB is kicking me out.

OK, son, get daddy's Credit card again.

14 godina
Battlefield 3

Koji vrag se opet dogada sa igrom i serverima?

Pred kraj runde svaki server se jednostavno srusi. Poizbaciva sve igrace,sa porukom Game disconected from EA online uopce se battle reportovi ne dobivaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 14:37 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

evo dobio sada poruku od pb-a kao i jedan kolega iz  klana. jel zna tko sta znaci?

http://image.svijethardvera.com/images/cudno.jpg

Ljudina jel ti inače imaš 180 otvorenih tabova dok igraš bf3???? Meni bi trebalo 50 hit indikatora da bi mi priznalo kill u ovakvim okolnostima

16 godina
SC0RPl0N kaže...
AmDCluB kaže...

evo dobio sada poruku od pb-a kao i jedan kolega iz  klana. jel zna tko sta znaci?

Ljudina jel ti inače imaš 180 otvorenih tabova dok igraš bf3???? Meni bi trebalo 50 hit indikatora da bi mi priznalo kill u ovakvim okolnostima

Ako imas dovoljno RAMa ne osjeti se. Ja uvjek imam preko 100 otvorenih tabova, nema neke razlike, a imam, danas prosječnih, 8GB.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
power_user kaže...
SC0RPl0N kaže...
AmDCluB kaže...

Ako imas dovoljno RAMa ne osjeti se. Ja uvjek imam preko 100 otvorenih tabova, nema neke razlike, a imam, danas prosječnih, 8GB.

imam ja dovoljno rama(isto toliko 8gb) ali ono na što ja ciljam nije ram nego uzimanje mrežnog resursa. Browser preko svih tih tabova komunicira sa nekom adresom na netu u isto vrijeme dok bf3 šalje i prima svoje pakete.Dakle bf3 ima manji ukupni bandwith na raspolaganju a pošto mi u Hrvatskoj u prosjeku inače imamo očajan upload to se itekako osjeti kad igraš. Ja imam 640 kilobita upload i opet osjetim razliku kad imam više tabova upaljenih ili kad mi je samo battlelog aktivan. UDP promet(kad je bf3 u pitanju onda su to paketi sa pozicijom tvojih protivnika na mapi i tvojom pozicijom koju šalješ njima+sve informacije o svakom ispaljenom metku na serveru) pati ako je TCP dominantan što svakako dolazi do izražaja u ovakvom slučaju. Evo ti link na temu u kojoj sam postao više o tome kako sama igra komunicira sa serverima :

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654490111078323/

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudina!

Priznaj da si uyebo one plocice sto si ljepio i da sad trazis nove!

{#}

Moj PC  
26 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
SC0RPl0N kaže...

imam ja dovoljno rama(isto toliko 8gb) ali ono na što ja ciljam nije ram nego uzimanje mrežnog resursa. Browser preko svih tih tabova komunicira sa nekom adresom na netu u isto vrijeme dok bf3 šalje i prima svoje pakete.

Nemoj biti mučki provokator. Ako ti ostanu tabovi otvoreni nakon gašenja browsera oni ništa ne rade nakon što ponovo pokreneš browser nego samo ostane zapamćen link. Tek po otvaranju taba se povezuje na traženu adresu. A i ne znam čemu ta bolesna paranoja? Pa to malo bandwidtha što troše web aplikacije nisu ništa spram npr streamanja. A ljudi svejedno znaju streamati kad igraju, ne?

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Basta kaže...

Ljudina!

Priznaj da si uyebo one plocice sto si ljepio i da sad trazis nove!

{#}

{#}kako si samo skuzio. Ma nije trazio sam broj jer sam narucivao kadu

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nemoj biti mučki provokator. Ako ti ostanu tabovi otvoreni nakon gašenja browsera oni ništa ne rade nakon što ponovo pokreneš browser nego samo ostane zapamćen link. Tek po otvaranju taba se povezuje na traženu adresu. A i ne znam čemu ta bolesna paranoja? Pa to malo bandwidtha što troše web aplikacije nisu ništa spram npr streamanja. A ljudi svejedno znaju streamati kad igraju, ne?

Znam da bi to u teoriji trebalo bit tako, ali kod nas dok smo oboje koristili chrome i imali manju brzinu baš se osjetilo kad bi ostalo nešto otvoreno, i ping nam je znao skakat zbog toga. Dark se naviknuo gasit chrome dok igramo, a ja sam prešla na firefox s kojim nije bilo tih problema, ali sam se isto navikla pozatvarat većinu tabova, max 2-3 ostavim.

13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Znam da bi to u teoriji trebalo bit tako, ali kod nas dok smo oboje koristili chrome i imali manju brzinu baš se osjetilo kad bi ostalo nešto otvoreno, i ping nam je znao skakat zbog toga. Dark se naviknuo gasit chrome dok igramo, a ja sam prešla na firefox s kojim nije bilo tih problema, ali sam se isto navikla pozatvarat većinu tabova, max 2-3 ostavim.

Ma nije stvar ni u tabovima. Izgleda da chrome nakon nekog vremena pokupi nešto što povremeno crpi internet promet. Nekoliko puta sam reinstalirao windowse i svaki put par mjeseci bude sve ok a onda počne skakati ping i legati, s tim da od proširenja nemam instalirano ništa osim bbattleloga. Kad ugasim chrome bude opet ok. Prije nekoliko dana sam stavio win8 i sad ne lega, al vidjet ćemo do kada.  

17 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
Prije nekoliko dana sam stavio win8 i sad ne lega, al vidjet ćemo do kada.  

To mladiću, 8 rula! :)

12 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...
LudaVjestica kaže...

Ma nije stvar ni u tabovima. Izgleda da chrome nakon nekog vremena pokupi nešto što povremeno crpi internet promet. Nekoliko puta sam reinstalirao windowse i svaki put par mjeseci bude sve ok a onda počne skakati ping i legati, s tim da od proširenja nemam instalirano ništa osim bbattleloga. Kad ugasim chrome bude opet ok. Prije nekoliko dana sam stavio win8 i sad ne lega, al vidjet ćemo do kada.  

vidis to sam i ja skuzio. dok sam bio pratio intenret promet. znalo se desiti da ostaivm otvoren chrom sa jednim tabom i odjedanput nista neradi a koristi se 40Kb uploada. i pogledam u program kada ono pise da ga google chrom koristi a u njemu otvoren samo jedan tab. Skroz cudno znaci on  mi je znao gutati  po 80% uploada. sada to ni nepratim ali morati cu preci na mozilu da vidim dali cu onda imati problema sa igrom.

15 godina
Battlefield 3

Ja sam dugo vremena koristio FF, al jedan dan mi se nije želia update napravit, tj. instalirat nakon šta sam ga skinia i od tada mi na FF stoji ona strelica za update, a koristim Crome koji mi nikako nije drag...
Zna li tko slučajno šta napravit da mi se instaliraju ti updatovi na FF jer proba sam sa reinstaliranjem FF al nije upalilo

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...
LudaVjestica kaže...

Pa kud chrome? {#}

(sad će basta pizd1t {#})

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Pozdrav, jel itko zna zašto se nemogu priključit na server ts3.gamersplatoon.com na TS3?
Stalno mi izbacuje ovu poruku sa slika sto sam postavio:

Jučer je sve počelo, pokušao sam sve kemije koje su mi pale na pamet, reinstalacija, mjenjanje postavki, ručno traženje servera, ali neide, internet mi radi kako treba, hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...
Pozdrav, jel itko zna zašto se nemogu priključit na server ts3.gamersplatoon.com na TS3?

Jučer je sve počelo, pokušao sam sve kemije koje su mi pale na pamet, reinstalacija, mjenjanje postavki, ručno traženje servera, ali neide, internet mi radi kako treba, hvala

Smrdi mi na probleme sa DNS-om. Probaj direktno na IP adresu ako ju znaš! Ili pingaj pa vidi jel ti ping prolazi.

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Hrca1981 kaže...

francuski kup live http://www.dailymotion.com/video/xoystf_team-ldlc-web-tv-3_videogames?start=156#.UYT3Icp6BWC mozda budete imali vise postovanja prema nekim igracima a ne srat samo da su cheateri

ma pusti njih hrka. oni misle da se na lanu moze imati aimbot i macro

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 18:04 (AmDCluB).
17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...
Hrca1981 kaže...

Ja sam programer i tvrdim da se može. A ti me uvjeri u suprotno...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Meni isto nije htjelo, pomaže da upišeš ip adresu pod server adress: 144.76.28.115

edit: eto friday ti je već rekao, ne vidjeh.:) Btw. Friday, dobar mi je chrome jer se sa svakog computera mogu ulogirat sa istim postavkama, bookmarcima i dr. Možda više ne bude ni legao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 18:23 (D4RKR1DE).
12 godina
protjeran
Friday kaže...
AmDCluB kaže...
Hrca1981 kaže...

jel gledas ti live stream uipoce? 

17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...
PR0MATRAC kaže...

Meni isto nije htjelo, pomaže da upišeš ip adresu pod server adress: 144.76.28.115

edit: eto friday ti je već rekao, ne vidjeh.:) Btw. Friday, dobar mi je chrome jer se sa svakog computera mogu ulogirat sa istim postavkama, bookmarcima i dr. Možda više ne bude ni legao.

Ma ja imam neku averziju prema tom softveru...

AmDCluB kaže...
Friday kaže...
AmDCluB kaže...
Hrca1981 kaže...

jel gledas ti live stream uipoce? 

Govorim načelno! Ne gledam live stream gotovo nikada. Gledao sam dok je corona streamao, ponekad shinoxa, ovo ostalo mi je bzveze.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudina ti si isto -----------

normalno da moze

koliko njih je vec uhvaceno na lanovima kako cheataju a i kolko ih je proslo

naravno ja ne govorim sad za ovo nego opcenito za sve igre i lanove

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
live4cro kaže...

normalno da moze

dobro opcenito za sve lanove gdje ima svako svoj komp i 200kompjutera. 

Ovdje ima 10 kompova od sponozora i imaju svi iste monitore i moraju igrati na 50hz, mislim ono ajde neka mi neko objasni kako ce varati. zato i  pitam jel gleda jel se sve ljepo vidi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 18:40 (AmDCluB).
17 godina
PR0MATRAC kaže...

Ideš, desktop pozadina ti je Operation Metro Rush, i to još iz Alphe, ili jedne od prvih Beta. 

http://www.bug.hr/_cache/e1c40abab8457af266086ca708710349.jpg

Pogledajte raspored MCOM-ova, a ima i neko vozilo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 18:46 (TomoR).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Vrijeđali bi se a?

Ajde da vas čujem još jedamput da je netko nekoga uvrijedio.Čekam da vidim tko ima muda.

Jel Zengic isao dokazivat da ima muda pa pocrvenio? {#}

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
PR0MATRAC kaže...

Ideš, desktop pozadina ti je Operation Metro Rush, i to još iz Alphe, ili jedne od prvih Beta. 

http://www.bug.hr/_cache/e1c40abab8457af266086ca708710349.jpg

Pogledajte raspored MCOM-ova, a ima i neko vozilo {#}

Bio je LAV u Aphi

16 godina
moderator
desh kaže...

Jel Zengic isao dokazivat da ima muda pa pocrvenio? {#}

Da. :)

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

Smrdi mi na probleme sa DNS-om. Probaj direktno na IP adresu ako ju znaš! Ili pingaj pa vidi jel ti ping prolazi.

Posalo mi je forumaš indig0F10w server address 144.76.28.115:9987 - sad radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 19:08 (PR0MATRAC).
12 godina
live4cro kaže...

normalno da moze

xD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice