Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
AmDCluB kaže...
LudaVjestica kaže...

Just for the record ja te NE doživljavam kao nekog tko diže nos u nebo i ne mislim da je to razlog zbog kojeg te ljudi ne vole (ili vole, kako tko :)).

a po cemu ja to dizem nos u nebo? neki primjer. 

sa time sam htio reci da sam iskren jer me boli briga dali ce me netko mrziti ili voljeti jer vecinu tih ljudi neznam tako da mi nije ni bitno sta misle o meni. razumis?

{#}

battlelog: Xtream_Nick
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
LudaVjestica kaže...

Just for the record ja te ne doživljavam kao nekog tko diže nos u nebo i ne mislim da je to razlog zbog kojeg te ljudi ne vole (ili vole, kako tko :)).

a po cemu ja to dizem nos u nebo? neki primjer. 

sa time sam htio reci da sam iskren jer me boli briga dali ce me netko mrziti ili voljeti jer vecinu tih ljudi neznam tako da mi nije ni bitno sta misle o meni. razumis?

Ne znam, ja sam napisala da te ja ne doživljavam tako.

U stvarnosti treba lagat da bi te ljudi voljeli? Mislim kužim da si vjerojatno htio reć da smo u stvarnosti ipak prisiljeni malo pripazit na riječi ponekad i bit pristojni kad nam to i nije prvo na pameti...

Laku noć :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa sta je ovo?? danas nam je vec 2 puta nestalo internata, svima koji imaju tcom {#}

bf3: [G]carapa_junior
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Markocvp pusti pacijente da pišu što žele i zabavljaju se svojim ozbiljnim pro spikama, a ti samo postaj svoje videe i dalje.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

10 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
MARKOcVp kaže...

BTW - Troll moments 4, nisam tu shero, pa ajd

koji dio videa je tu trollanje?

Dobar dio videa je trollanje, dio nije, video je ok, samo nastavi tako.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
Danny_HR kaže...

Prije bih se odrekao igara za vijeke vjekova nego igrao tako. Ne, nije dobro.

Pa zasto se onda neodreknes? I ja bi se odrekao da sam na tvome mjestu.

tako bi on mogao reci za tebe da bi se odmah odrekao igara da igras toliko dugo od kada battlefiled postoji i da se jos nije naucio igrati, za tolike godine ja bi se odrekao igre i presao na nesto drugo. primjera radi.

Ne razumijem kakavo vam je ovo zakljucivanje znaci ako igra toliko dugo igru mora biti neki uber mega super pro?Koja glupost mozda je jednostavno igra sto voli igrati i sto mu je na kraju najvaznije da se dobro zabavi i nasmije za razliku od drugih koji igru igraju samo mehanicki vise je niti i ne dozivljavaju kao stvar zabave nego samo imati 100-3.A sto je rekao kako igras igru i jest upravu jednostavno je preglupo igrati ovu igru sa onim postavkama na kojima je ti igras,samo se nadam da nemas neki bjesan comp a igras je onako.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 5:28 (scarface797).
16 godina
AmDCluB kaže...
red_bull kaže...
zdenko1991 kaže...

Ako ti mislis da me crt cini boljim probaj. Kazem ti zbog glatkoce. Usporedba ti je blentava. Ovaj quad koji ja vozim (bf 3)  nije bas super, ak me kuzis. Daj pls, ne razbijaj glavu glupostima, briga te ko sta radi i kako.

Upravo tako baš me briga.

No imam pravo komentirati ako hoću, a ti se imaš pravo uvrijediti.

Odoh po crt na tavan i idem malo ownat, možda i stavim colorblind mode pa da budem još malo bolji a tko zna moda piknem i skriptu  ili zakeljim babin križ na sredini monitora pa idem na HC. e da i obavezno moram overklokirati monitor

Ma ustvari neću jer je to blentavo!{#}

evo nasao sam frajera koji bi se frajerisao sa crt-om. 

Ti baš nisi ovo shvatio...

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ništa neobično.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...

Pa sta je ovo?? danas nam je vec 2 puta nestalo internata, svima koji imaju tcom {#}

jučer su javili na anteni zagreb da će u utorak i srijedu poslije 12 navečer biti nekih smetnji u telefonskim linijama jer "kao nešto rade" (t-com)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Prepirete se stvarno oko gluposti....ali stvarno i meni digne tlak kad sniper udje u jet samo kako bi iskocio na 2000 metara nadmorske visine i za pola sata napravi 3 killa....a takvih je na klasiku more...das 100 eura za igru i pitaj boga koliko za hardver da bi čubio na nekoj anteni...strašno
Moj PC  
8 7 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer su javili na anteni zagreb da će u utorak i srijedu poslije 12 navečer biti nekih smetnji u telefonskim linijama jer "kao nešto rade" (t-com)

Jučer ujutro (cca 9-10) je kompletan Iskon imao "ispad", apsolutno ništa nije radilo na nekih 2 sata...

I ne čudi pošto koriste sestrinske T-Com kablofe :)

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
Battlefield 3

Ne pitajte kako, napokon sam nabavio fotku Mudine dok owna njubare na ESL-u.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
30 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Marko nemoj se ljutiti, ali meni ovo sto ti radis nema nikakvog smisla. Ne vidim stvarno kakav doprinos ti das svom timu time sto unistavas svoja vozila sa c4 ili se 5 min razmisljas kako da ubijes snajpera dok on skida tvoje suigrace.

Cilj igre je pobjeda, pa cak i na publicu. Zapravo,  cilj bilo kojeg natjecanja je pobjeda. Nisi sigurno vidio Messija da je stao na sred igralista i zonglirao ili Vettela da je radio donutse na sred staze samo zato sto mu je to zabavno.

Mene osobno, a vjerujem i vecinu igraca, ispi.di kad vidim da neko trola po mapi ili nicim ne doprinosi (poput ovih sto uzmu heli samo da bi se transportirali pa iskoce i pobiju sve u njemu), dok se mi drugi fajtamo za pobjedu....

11 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
....ali stvarno i meni digne tlak kad sniper udje u jet samo kako bi iskocio na 2000 metara nadmorske visine i za pola sata napravi 3 killa....a takvih je na klasiku more...das 100 eura za igru i pitaj boga koliko za hardver da bi čubio na nekoj anteni...strašno

ja neznam koliko ti igraš classic ,ali na 32 igrača na velikoj večini servera di ja igram takvih je 1 na 32 igrača AKO.

svatko igra kako god želi i hoće.

izađeš iz njegovog squada uđeš u drugi i priča gotova, isto tako taj jedan šta snajpa ne radi nekakavu drastičnu razliku između teamova ,tak da je i opet sasvim svejedno.

a kad si već kod igre za 100 eura i skupim hardwearom.

koja je razlika između takvog šta čubi na anteni po pola sata sa mrcinom od kompa ili komp od 20000 kn ,sve low i crt 17 inčni ?

meni ne smetaju niti jedni niti drugi , svatko igra kako želi i kako mu paše ,a ti ,ja ili netko treći nije taj koji će reći šta je u ovoj igri ispravno ,a šta nije.

bezveze i oko bezveznih stvari se raspravljate.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Battlefield 3

Nemate pravo nekome govoriti kako on treba igrati jer je kupio igru i igra je kako želi. NEMATE TO PRAVO!

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Kuky je papak, živio MarkoVCPMK!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
Skilledžija kaže...

Kuky je papak, živio MarkoVCPMK!!!

Zašto, zašto?

http://i.imgur.com/OKTEp.gif

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:20 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan

zapravo je pravo svakog da kaze sto zeli...kao sto je i pravo Marka ili bilo kog drugog da trola

...ja sam samo rekao da je meni to bezveze i nevidim zasto bi taj stav promijenila cinjenica da je netko kupio igru

14 godina
protjeran
Maddog_HR kaže...

Marko nemoj se ljutiti, ali meni ovo sto ti radis nema nikakvog smisla. Ne vidim stvarno kakav doprinos ti das svom timu time sto unistavas svoja vozila sa c4 ili se 5 min razmisljas kako da ubijes snajpera dok on skida tvoje suigrace.

Cilj igre je pobjeda, pa cak i na publicu. Zapravo,  cilj bilo kojeg natjecanja je pobjeda. Nisi sigurno vidio Messija da je stao na sred igralista i zonglirao ili Vettela da je radio donutse na sred staze samo zato sto mu je to zabavno.

Mene osobno, a vjerujem i vecinu igraca, ispi.di kad vidim da neko trola po mapi ili nicim ne doprinosi (poput ovih sto uzmu heli samo da bi se transportirali pa iskoce i pobiju sve u njemu), dok se mi drugi fajtamo za pobjedu....

Ja mislim da je cilj zabaviti se, pobjeda nije vazna.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok, to je tvoj stav

ja mislim da gubitnici uvijek koriste floskule tipa "bitno je sudjelovati" ili "bitno je zabaviti se"

8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Maddog_HR kaže...

ok, to je tvoj stav

ja mislim da gubitnici uvijek koriste floskule tipa "bitno je sudjelovati" ili "bitno je zabaviti se"

a ti stalno pobjeđuješ?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Maddog_HR kaže...

zapravo je pravo svakog da kaze sto zeli...kao sto je i pravo Marka ili bilo kog drugog da trola

Dosta je bilo toga da ljudi govore što žele a pogotovo je dosta trolanja!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Maddog_HR kaže...

ok, to je tvoj stav

Ajde daj battlelog kad se toliko hvalis da si neki pobjednik, pro ili stovec.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
neaktivan

Zenge, naravno da ne......ne vidim da sam icime to implicirao

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:35 (Maddog_HR).
13 godina
neaktivan

Marko, molim te da procitas moje postove i ukazes mi na dijelove u kojima sam se ja hvalio necime ili isticao da sam "pro", "pobjednik" ili "stovec"...

i da, uvijek igram da pobjedim i naravno da se usput zelim zabavti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:34 (Maddog_HR).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Maddog, kakvog utjecaja na tebe ima to što se čovjek zabavlja snimanjem ovakvih stvari? Čak i da se kojim slučajem nađete na istom serveru lako ga napustiš i spojiš se na jedan od tisuća drugih dostupnih servera.

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Danny, samo sam rekao da mi je to bezveze....ne znam cemu sad ulazimo u toliku raspravu oko iznosenja stava.....

Ima utjecaja kad tim gubi zbog takvih likova; i da, u tom slucaju najcesce promijenim server....

16 godina
Battlefield 3

Samo papci mjenjaju server kad gube. Treba se truditi jače i pokušati pobijediti.{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Šta bi onda da dođeš s nama na server...

mi 4{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 10:41 (pirat).
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ja mijenjam server kad pobijedim!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice