Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
Friday kaže...

Ispričaj se danny-ju. Ne pamtim kad mi je zadnji puta dao karton - čovjek je izgubio pojam za prostor i vrijeme!

Zadnji put ti ga je dao u četvrtak 11.10.2012 23:50,zbog nekog linka.(Ne želim kliknuti na taj link,očito neka preverzija)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 12:43 (pirat).
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Ispričaj se danny-ju. Ne pamtim kad mi je zadnji puta dao karton - čovjek je izgubio pojam za prostor i vrijeme!

Zadnji put ti ga je dao u četvrtak 11.10.2012 23:50,zbog nekog linka.(Ne želim kliknuti na taj link,očito neka preverzija)

A zašto? Zato jer si ti spavao... A od onda sam ga trebao dobiti bar još 10 puta! Ali ne može čovjek sam sve stići...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
pirat kaže...
Friday kaže...

A zašto? Zato jer si ti spavao... A od onda sam ga trebao dobiti bar još 10 puta! Ali ne može čovjek sam sve stići...

Ne seri friday, radimo koliko možemo, dajemo kartone i rušimo forum po potrebi. 

Tko si ti da propitkuješ nadređene?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ne dajem kartone. Ja to riješavam na fin i kulturan način, komunikacijom.
Osim ljudini, njemu dajem kartone bez pardona. :) 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 1 hvala 0
12 godina
mrxa1 kaže...
b00 kaže...

zasto je u svim filmicima kaj gledam na youtube ona lista killova ili cega vec zute boje a kod mene zelene

kako da ja promjenim to?

Da ne živiš u neznanju, to je colorblind mod koji dosta ljudi koji nisu daltonisti koristi ;)

Uglavnom, u video opcijama (ako se dobro sjećam) možeš upaliti.

naso sam i upalio.. sad mi igra zgleda ko da wallhack imam{#}

15 godina
b00 kaže...
mrxa1 kaže...
b00 kaže...

zasto je u svim filmicima kaj gledam na youtube ona lista killova ili cega vec zute boje a kod mene zelene

kako da ja promjenim to?

Da ne živiš u neznanju, to je colorblind mod koji dosta ljudi koji nisu daltonisti koristi ;)

Uglavnom, u video opcijama (ako se dobro sjećam) možeš upaliti.

naso sam i upalio.. sad mi igra zgleda ko da wallhack imam{#}

Kdr odmah za 0.5 gore.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
SimoK kaže...

Ništa ja vas nisam skonto šta ste rekli, jednostavno sam pitao koji minimalni ping ne stvara probleme u BF3, konkretno ako mi na nekom serveru pokazuje ping 40, mogul ja to igrat?Ili ako na nekom serveru pokazuje ping 170 moze li se to pikat?

Ma nije važan samo tvoj ping. BF3 je tako čudna biljka da ti igrivost ovisi i o drugima i njihovom pingu. Pa ako ti se na serveru nađu više njih sa preko 200 pinga pozdravi se sa normalnom igrom jer če server lagirati svima, a ne samo njima.

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo drito sad sam popio ban na ovom serveru http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/09830275-9e25-497f-92ad-054e08399962/X3M-Server/

ma mislim svaka čast dečkima ali taman sam navratio poslije AnR servera di me onaj kemper maus zgađo {#} ,a ja konstantno pokušavao rushat {#}

i tak ja uđem u server ,vidim neka imena od jučer kad sam isto navratio, (mislim sve sa namjerom kako je domaći server i ekipa,pa da im pomognem i napunit i malo zaigrat s dječacima {#})

a ono ,ljudi padaju ko pokošeni i to rushanje na najjače sa mšesnajsticom i bebom magnumom

i onda kreće u chat kao ovaj piše daj provjeri zengu

ovaj sad kao nešto gleda ,ja ono wtf , pitam tipa u chat kao kakva provjera?

i onda je krenulo....

i sad igramo mi i dalje ,ja zaboravio screenshotat ,ovi seru nešto konstantno ,ovaj mi se neki mali prijeti a ono rofl

njub nad njubovima, letaju ko muhe bez glave , kad im uletiš jedan na jedan sa prefireom čude se ko pura dreku (nekužim kaj nisu svjesni da neko i sluša kaj se zbiva na mapi i čuje korake i pucnjeve ,heeloooou {#})

ovaj mi govori da sam nekaj uletavao sa defibrom i njega istovremeno ubio, a ubiti imam razer nagu miš i ima sve tipke na sebi i samo svitčaš fuul brzo šta god ti treba, i to sam mu pokušao objasnit ali ne ja imam hack,

ovaj govori da po statistikama nemogu konja pogodit (ja mu opet objašnjavam kako mi je ovo prvi bf i sve kaj sam učio je bilo na ranked serverima , od samog početka , u biti tek sam i" počeo2 sa jedno 550 sati "igrati")

a ovaj njub ima 1600 sati i nemože qurca pogodit  SCORPION

ovo je partija http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/59259734/430994063/ništa posebno , čak sam im i reko ,šta sam i napravio,ne igrat sa m16 više i prešo na aek-a.

šta je najbolje to imam snimano ali taman negdje 3-4 minute do bana , i neke razgovore ,ali neke i nemam {#}

bio je i kolega sa foruma 191x7 ali on je bio sasvim korektan.{#}

ukratko , njuberi ....{#}{#}

ps sad vidim da je na serveru bila i ladykatrin iz PiS-a ??

- samo pogledajte sta mi ovaj pacijent scorpion piše {#}

Priča ti je vrlo jadna kao što si i ti sam kad moraš koristit hack u igri u kojoj i djeca mogu postić solidan rezultat igrajući fer. Ti koji dosad nisi mogao slona pogodit na pola metra ideš pričat o mom aimu?? Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy. A sad da dođemo do toga zašto si popio ban. Svi na mojoj strani uključujući i mene su primjetili da koristiš hack. Pošto ne mogu govorit u ime ostalih navest ću samo ono što sam ja primjetio. U dosta navrata si točno znao gdje ću izvirit i ubio me instantno sa assault rifleom iako ja u većini tih situacija nisam bio spotan. Govorim o situacijama kad sam bio udaljen više od pola mape od tebe pa ti tako priča o slušanju protivničkih koraka pada u vodu ili ti možeš čuti protivnika i na drugom kraju mape? ban si konačno popio nakon što si oživljavajući svog igrača usput ubio i mog koji je bio sa strane i to sve u djeliću sekunde zato nemoj pričat o svom čudotvornom mišu. Da bi ubio nekoga sa defibrilatorom moraš ga uperit u njega i držat barem jednu sekundu ako ne i duže a tebi je defibrilator bio uperen u tvog igrača a moj koji je bio malo sa strane je istovremeno pao mrtav ko pokošen i to sve u djeliću sekunde. Mene samo zanima zašto si odnedavno počeo koristit hack jer ga očito po dosadašnjoj statistici nisi imao. Dosadilo ti je biti luzer ja statsima Steawie Wondera?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 13:24 (SC0RPl0N).
13 godina
Battlefield 3

ZENGE nije haker - makar ja to nisam primjetio.

Dosta dobro igra tako da naoko možda i je sumnjiv, ali iskusnom detektoru poput mene nije nimalo.

Ovo sa defom ne mogu komentirati, ali je malo vjerojatno da je u istoj sekundi ubio i oživio.

To ste vi tako doživjeli, a u stvarnosti se vjerojatno dogodilo nešto sasvim drugo.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

Priča ti je vrlo jadna kao što si i ti sam kad moraš koristit hack u igri u kojoj i djeca mogu postić solidan rezultat igrajući fer. Ti koji dosad nisi mogao slona pogodit na pola metra ideš pričat o mom aimu?? Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy. A sad da dođemo do toga zašto si popio ban. Svi na mojoj strani uključujući i mene su primjetili da koristiš hack. Pošto ne mogu govorit u ime ostalih navest ću samo ono što sam ja primjetio. U dosta navrata si točno znao gdje ću izvirit i ubio me instantno sa assault rifleom iako ja u većini tih situacija nisam bio spotan. Govorim o situacijama kad sam bio udaljen više od pola mape od tebe pa ti tako priča o slušanju protivničkih koraka pada u vodu ili ti možeš čuti protivnika i na drugom kraju mape? ban si konačno popio nakon što si oživljavajući svog igrača usput ubio i mog koji je bio sa strane i to sve u djeliću sekunde zato nemoj pričat o svom čudotvornom mišu. Da bi ubio nekoga sa defibrilatorom moraš ga uperit u njega i držat barem jednu sekundu ako ne i duže a tebi je defibrilator bio uperen u tvog igrača a moj koji je bio malo sa strane je istovremeno pao mrtav ko pokošen i to sve u djeliću sekunde. Mene samo zanima zašto si odnedavno počeo koristit hack jer ga očito po dosadašnjoj statistici nisi imao. Dosadilo ti je biti luzer ja statsima Steawie Wondera?

Zenge ima defibrilator hack! {#} Pa dobro SCORPION, znaš da ono što ti vidiš nije isto kao i ono što zenge vidi u igri. To da li trebaš držati defibrilator uperen u nekoga sekundu ili kraće neznam, al znam da su se događale i čudnije stvari kao ono kad ubiješ nekoga granatom bez da si je bacio, nakon revanja ti se vraćaju meci i sl., iako nisi čiter. Tako da mislim da si prenaglio što se Zenge tiče, nije čiter, samo tvikeraš!{#}

14 godina
Battlefield 3

Ja isto sumnjam da je Zenge čiter. Igra dečko ok sa M16 (kao i hrpa ostalih). E sad da je X3 ekipa lagana na kick/ban okidaču to je poznato tak da ovo nema potreba dalje gurati. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
SC0RPl0N kaže...

Pa trebat će ti još dosta upotrebe downloadanog skilla da ti se statistika približi mojoj a to uključuje i accuracy.

tu statistiku okaci macku o rep. to ne pokazuje apsolutno nista.

jbte ja svako malo pucam po grmovima kada i nevidim lika ali znam da je tamo negdje pa ako ga pogodim pogodim. isto tako rokam i kroz smoke pa i preko cijele mape rafalim svjestan da ga necu ubit al barem da pomognem timu da ga malo ostetim, ispucam 32 meteka ako ga pogodim i jednim dobro je xD.. a da ne spominjem da potrosim 2 rafala skidajuci onaj mali helikopter i ona cuda sta leze po podu za spawnanje koja prihavate svaki 10 metak {#}

a to sta te doceka, mozda ima dobre sluske, dobar timing, razmislja, pretpostavlja i rezultat je tu..... da ima wallhack sumnjam da bi krepo 30 puta iako bi tocno znao di ste

15 godina
Battlefield 3

Dajte lol ako je zenge cheater onda su svi koji imaju bar malo esl iskustva cheateri jer znaju pucat sa m16.

Scorpion, par puta ste po publicu vajnali za cheatere, a nie ih bilo, dakle to baca sjenu na vašu sposobnost da uočite cheatera.

Nije svatko tko je bolji do tebe odmah i cheater. Cijeli pis ste banali a dečki su mašine za igru i rokaju se sa jednim od najjačih europskih klanova...ali za vas su čiteri i ok.

Predlažem vam da stavite da bana svakog ko ima kdr preko 2, tako ćete se riješit svih ''cheatera''

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

X3 klan je po mom osobnom dosadašnjem iskustvu skupina frustriranih debosa, siguran sam da postoje iznimke, ali ovo je generalni dojam. Sličan sam dojam imao o xXx klanu ranije al su se donekle skulirali u zadnje vrijeme. O novom dijelu pisovaca (da Zdenko, da Ljudina, na vas mislim) da ne govorim.

Sve je, naravno, iz različitih razloga, ali X3 se pokazao điberskim klanom još prije par mjeseci kad su počeli benat i kikat svakoga tko je donekle bolji od njih, a da o kempanju u režiji Thompsona, Tode i Silencera (ne znam jesu li još u klanu) za vrijeme dok njihov tim dudla jaja da ne pričam.

Škorpione, imaš li dokaz da je Zenge (kojeg ne volim i ne branim) čiter? Ako nemaš onda ste ga benali jer ste trube i jer ste lošiji od njega. GTFO

Eto sad su svi dobili svoje. Ako koga zanima tko me još iritira nek se javi, baš sam raspoložen za iskreno izbacivanje hipsterskih emo osjećaja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

18 4 hvala 2
12 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...
SC0RPl0N kaže...

Zenge ima defibrilator hack! {#} Pa dobro SCORPION, znaš da ono što ti vidiš nije isto kao i ono što zenge vidi u igri. To da li trebaš držati defibrilator uperen u nekoga sekundu ili kraće neznam, al znam da su se događale i čudnije stvari kao ono kad ubiješ nekoga granatom bez da si je bacio, nakon revanja ti se vraćaju meci i sl., iako nisi čiter. Tako da mislim da si prenaglio što se Zenge tiče, nije čiter, samo tvikeraš!{#}

Ova igra je loše kodirana i tu se slažem sa tobom. Ja sam igrao i protiv tebe i to u rundama gdje si imao accuracy sa m16 skoro 40% pa nisam padao tako instantno kao u ovoj jučerašnjoj rundi.Istina je da je igra totalno desinhronizirana ponekad i dvije sekunde i zna se dogodit da te njub koji ima debelo negativan skor ubije kako se čini instantno a u biti je to zato što te vidi sekund dvije prije nego se on uopće pojavio na tvom ekranu ali neke stvari su ipak nemoguće bez cheata. Nije bilo samo sumnjivo što je svaki al ama baš svaki put znao odakle mu prilazim i to bez obzira na našu međusobnu distancu nego način na koji me skidao. Nije bilo onako u stotinki sekunde kao kad neko ima aimbot uključen ali nešto je definitivno imao. Jeli to aim to bone/no recoil/no spread/damage modifier nije važno nešto je sigurno koristio jer nisam samo ja to primjetio. Nekoliko igrača koji su bili samnom u teamspeaku uključujući i lady Katrin isto su zaključili.

17 godina
Battlefield 3

A čuj, Zenge je tviko net pa mu sad hitreg i na defibu radi puno bolje.

Ali ono, žalili se na M16, pa sam uzeo AEK... {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Ako koga zanima tko me još iritira nek se javi, baš sam raspoložen za iskreno izbacivanje hipsterskih emo osjećaja.

Daj nam nabaci fotku marende od jutros.

Znam da si fotkao sendvič tako da me ne možeš preveslat.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Danny_HR kaže...

Ako koga zanima tko me još iritira nek se javi, baš sam raspoložen za iskreno izbacivanje hipsterskih emo osjećaja.

Moram prvo sredit u pixlr-o-maticu, jer je instagram previše mainstream.

12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

X3 klan je po mom osobnom dosadašnjem iskustvu skupina frustriranih debosa, siguran sam da postoje iznimke, ali ovo je generalni dojam. Sličan sam dojam imao o xXx klanu ranije al su se donekle skulirali u zadnje vrijeme. O novom dijelu pisovaca (da Zdenko, da Ljudina, na vas mislim) da ne govorim.

Sve je, naravno, iz različitih razloga, ali X3 se pokazao điberskim klanom još prije par mjeseci kad su počeli benat i kikat svakoga tko je donekle bolji od njih, a da o kempanju u režiji Thompsona, Tode i Silencera (ne znam jesu li još u klanu) za vrijeme dok njihov tim dudla jaja da ne pričam.

Škorpione, imaš li dokaz da je Zenge (kojeg ne volim i ne branim) čiter? Ako nemaš onda ste ga benali jer ste trube i jer ste lošiji od njega. GTFO

Eto sad su svi dobili svoje. Ako koga zanima tko me još iritira nek se javi, baš sam raspoložen za iskreno izbacivanje hipsterskih emo osjećaja.

Pišeš gluposti i iako nisi ni vrijedan da te uopće komentiram moram te demantirat. Thompson i tode nisu nikad bili kamperi a ti nisi nikad ni bio na serveru x3m klana a pogotovo bio banan na njemu da bi imao pravo ovako nešto pisat. Ubuduće budi toliko fer pa piši samo o onome što si osobno doživio.

14 godina
Danny_HR kaže...
Skilledžija kaže...
Danny_HR kaže...

Ma kitu...naslikaj ga sam sa vodenim bojama i poslikaj tu sliku sa analognim fotićem. Kad razviješ slike, pošalji ih svakom posebno poštom u koverti od recikliranog papira naravno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 14:09 (Zero2).
13 godina
Battlefield 3

joj daj scorpion ti kad igras na publicu vise pises u chat i kempas u bazi kako su svi chiteri a samo si ti čist.Pogledajte malo njegov battlelog profil,nekad je na svaki report pisao da je neko chiter i vrijeđado.Tako sam ga ja na kanalima ubio s magnumom 5 puta i on meni kaze.Tako znaci i vi gricule ste isto chiteri ma znao sam ja.Njemu je svaki 2 igrac chiter i zato ga ne uzimajte zaozbiljno.Evo kad sam bio na serveru od x3m klana nakon 2 min su me optuzivali za cheat na temelju mojih statistika a kasnije su nekog kickali.Druga runda nismo odigrali ni pet minuta i dobili ban a igrali smo s pistoljima.Taj server vjecito zjapi prazan samo oni uvijek igraju.Scorpion pa valjda u 1700h sati igre mozes nauciti da nisu svi chiteri koji su bolji od tebe.Odi malo igrat esl pa tamo malo rageee.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 14:13 (Doca15).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

... a ti nisi nikad ni bio na serveru x3m klana... 

Doći ću vas danas pohaxat.

13 godina
Danny_HR kaže...

Ej, znaš da sam i ja instalirao to govno, ali me svako malo tražilo da upalim internet, kao zbog boljih performansi i sl. a program uopće nije bio upaljen u to vrijeme.

Odmah sam ga maknuo.

Instagram FTW :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Pff, kakav si to hipster?
A hipstamatic?
14 godina
Battlefield 3

Pravi razlog zašto škorpija više ne voli zengača

Moj PC  
24 0 hvala 0
13 godina
SC0RPl0N kaže...

Pišeš gluposti i iako nisi ni vrijedan da te uopće komentiram moram te demantirat. Thompson i tode nisu nikad bili kamperi a ti nisi nikad ni bio na serveru x3m klana a pogotovo bio banan na njemu da bi imao pravo ovako nešto pisat. Ubuduće budi toliko fer pa piši samo o onome što si osobno doživio.

Uvjerio se ja na vlastite oči - ubio kampersku gamad vlastitom M16.

Stoga te molim da ne širiš dezinformacije i lažeš ovaj napaćeni narod.

Free ZENGE!!!

ZENGE is innocent!

ZENGE forever!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Živo me zanima šta si točno upisao u google da bi došao do te slike...

14 godina
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

Koji google....to imam u arhivi {#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Aj,baš me zanima...  

Zero2 kaže...
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

Koji google....to imam u arhivi {#}

Za ne daj Bože,jel.... {#}

15 godina
Battlefield 3

Dobro dečki, možda su xem banali zengu radi tvikanja, jer tvikanje je isto kao i čitanje.

Tako da,ban stoji, zenge je čiter.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

tweakanje je isti qurac ko da čitaš.

koja je razlika?

sve šta nije default s razlogom nije stavljeno pod default.

a onaj video šta je horigan stavio jučer pa ljudi moji šta ono ekipa sve neće pokušat napravit da dobije nekakvu prednost,katastrofa.

umjesto da lijepo upališ igru i igraš ,neee ,moraš napravit 20 stvari prije početka igranja,pa ko je tu lud??

očito je da tweakeraši imaju prednost to je neupitno.

sve bi ih ja banirao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 14:27 (fila2208).
Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice