Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Preporod je za Battlefield 3 prelazak sa phenoma na i5 SB ili IB - ja sam uspio iscicarit svoj proc za 1000kn a maticnih 1155 soc imas za 250kn - svi amd procesori nebitno dali su noviji fx ili stariji phenomi su dobri ali iz nekog razloga imaju probleme sa min fps tj framedropovima
16 godina
carapa_junior kaže...

hmmm ceco banan sa svog servera???

To je globalna lista.. ne samo sa "53" servera. Jedimo ak su složili da se u chatu tak pokazuje. Ipak je 1. april!{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 12:56 (red_bull).
17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...
Preporod je za Battlefield 3 prelazak sa phenoma na i5 SB ili IB - ja sam uspio iscicarit svoj proc za 1000kn a maticnih 1155 soc imas za 250kn - svi amd procesori nebitno dali su noviji fx ili stariji phenomi su dobri ali iz nekog razloga imaju probleme sa min fps tj framedropovima

Budući sam na i7 - jel može netko drugi ovo objasniti? Masa ljudi je sa kojekakvih phenoma prešla na i5/i7 zbog nekih famoznih dropova. Jel to stvarno moguće? Ajd sad za ozbač...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Nego evo drugog našeg zajedničkog treninga sVeU16 vs PrO Sena

A Misticni s cim ti snimas i rendas,zvuk nije sinkroniziran i gubi se,barem meni.Jel vama isto ili?

EDIT-A je citam da si zeznuo nesto,sry

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 13:05 (Blade Runner31).
17 godina
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

Budući sam na i7 - jel može netko drugi ovo objasniti? Masa ljudi je sa kojekakvih phenoma prešla na i5/i7 zbog nekih famoznih dropova. Jel to stvarno moguće? Ajd sad za ozbač...

Ne znam, ja imam relativno slabi kombo (CPU+GPU, ali takav mi je od kad je igra izašla, čak sam još na 12.2 Preview Catalystima), i Framedropove imam samo na 64 igrača i to ne na svim serverima.

A učestalo vidim da se ekipa i sa 2500-2600K i jačim plače da imaju te iste probleme, može onda biti i do određenih servera.

A da mi radilo bolje na i5/i7, bi, al nemam sad za ploču/CPU/RAM (da, još sam na DDR2...). A za ovo svoje bih valjda dobio mizeriju.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

tako je ,AMD ima konstantne famedropove.

svako malo ,na jednom poziciji imam 120 fps-a ,i nekad se samo znam okrenut i padne do 50-a fps-a,nešto nevjerovatno.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
PR0MATRAC kaže...

evo,malo pogledaj video pa ces vidjeti na nekim djelovima kako FPS jako pada

battlelog:KICKASS_HR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni sam nije jasno kako nisu jos uvijek (a ni nece vise) ispavili da se na Seine Crossingu na odredjenim mjestima FPS doslovce prepolovi. Kao da postoje crne rupe na mapi ^^ Zasad sam primjetio kod ruskog spawna 2 komada, jedna kod sredine ograde kod goruceg busa, jedna u samom kutu baze, isto kod preskakanja, i jedna izmjedju J1 u J2 (kuca ispred koje u kontejnerima skupljam boce, prvi ulaz s americke strane)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

@ Friday - sirijesli - amd procesori daju dropove ali za ekipu koja namjerava nadogradjivati kompare pricekajte Btf 4 jer je AMD hatdware partner i mozda je engine modificiran i mozda ce ici optimizacije na stranu multithredinga i amd arhitekture tako da treba pricekati - amd je odabrao najbolji moguci trenutak za predstavljanje radeona 7990 jer do predstavljanja btf 4 postojale su samo asus i club 3d cfx 7970 verzije 7990 sto i nisu bile zapravo 7990 tako da treba pricekati ako planirate upgrade hardwara

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kurt kaže...

vidim protivnici su ti bili baš izazovni, orlić do orlića ;)

15 godina
xyan kaže...

meni sam nije jasno kako nisu jos uvijek (a ni nece vise) ispavili da se na Seine Crossingu na odredjenim mjestima FPS doslovce prepolovi. Kao da postoje crne rupe na mapi ^^ Zasad sam primjetio kod ruskog spawna 2 komada, jedna kod sredine ograde kod goruceg busa, jedna u samom kutu baze, isto kod preskakanja, i jedna izmjedju J1 u J2 (kuca ispred koje u kontejnerima skupljam boce, prvi ulaz s americke strane)

hehe da vidiš kako su meni masivni, zato i pokušavam izbjegavati tamo iza c, i oko d.

Tamo ima puno rupa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
kurt kaže...

vidim protivnici su ti bili baš izazovni, orlić do orlića ;)

jojnao sam se na prvi server i poceo snimati,nisam birao takav server,tek sad vidim da su tako mali rank

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 14:26 (kurt).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne znam, meni ta cijela spika sa dropovima ne drži vodu - gledano zdravo logički a ne na osnovu vlastitih iskustava. Ako postoje dropovi na phenomu trebali bi biti vidljivi i na staroj i7 ragi kao što je moj.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne znam, meni ta cijela spika sa dropovima ne drži vodu - gledano zdravo logički a ne na osnovu vlastitih iskustava. Ako postoje dropovi na phenomu trebali bi biti vidljivi i na staroj i7 ragi kao što je moj.

za vijeme dropa je zakucan na 100%,a ovako varira između 85% do 100%

btw evo malo prije ga je netko kupio za 300 kn,nek si ga nosi doma,jos cu mu platiti {#}

15 godina
kurt kaže...
Friday kaže...

btw evo malo prije ga je netko kupio za 300 kn,nek si ga nosi doma,jos cu mu platiti {#}

ISto ovdje, ja imam na lapu, phenoma n830 3core. Isto od 85 do 99 varira i onda kad skoči na 100 užasni driopovi.

Inače samo da toga nema, da ga toliko ne guši igra bi super radila jer imam i rama i grafa drži sve, samo ybeeni proc.

Ova igra je samo proc, ostalo može bit prosječno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja imam phenom || x4 i jos dosad nisam imal nikakvih problema oko tog...

xfire: leftycro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

svakome radi drukcije

12 godina
neaktivan
kurt kaže...
LeftY_CRO kaže...

svakome radi drukcije

da, to je istina.

par postova iznad svako malo netko napise da amd procesori davaju dropove, a ne da je kod svakog drugacije :)

xfire: leftycro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/
13 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

Mislim da su mnogi procitalo krumpir u zadnjih nekoliko minuta...

16 godina
Battlefield 3

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/server-radio-16-godina-bez-prekida/184114.aspx

Vjerojatno je postao BF3 server kol'ko je igra traljava u zadnje vrijeme

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
LeftY_CRO kaže...

Mislim da su mnogi procitalo krumpir u zadnjih nekoliko minuta...

da, jer iz nekog razloga mi nece prikazivati kad napisem konfig (a ne krumpir) nego pise samo "pricekajte" i tak cjeli dan.

uglavnom, radi se o AMD Phenom II X4 955 (~3.2GHz) procesoru.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
kurt kaže...
Friday kaže...

ISto ovdje, ja imam na lapu, phenoma n830 3core. Isto od 85 do 99 varira i onda kad skoči na 100 užasni driopovi.

Inače samo da toga nema, da ga toliko ne guši igra bi super radila jer imam i rama i grafa drži sve, samo ybeeni proc.

Ova igra je samo proc, ostalo može bit prosječno.

A jel bf3.exe proces posisa proc, ili?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

hahah,ma ti mene trebas vidjeti kad idem igrati,sve je ugaseno!SVE!browser i origin,a u game boosteru je stavljena kvacica na sve(osim drivera i osnovnih stvari koje mi trebaju),cak i explorer.exe,prije par dana je bio frend kod mene i pita me koji mi je qurac da idem sve gasiti :D

15 godina
Friday kaže...

Ma da, toliko sam optimizirao sustav da ono maknuo sam sve skoro sve što ne koristim, sve servise itd, sve nebitne stvari i imam samo taj bf3 nekad i opet.

Jednostvano je premali i preslab, procesor, mislim.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Ma da, toliko sam optimizirao sustav da ono maknuo sam sve skoro sve što ne koristim, sve servise itd, sve nebitne stvari i imam samo taj bf3 nekad i opet.

Jednostvano je premali i preslab, procesor, mislim.

Ali neobjašnjivi su skokovi na određenim dijelovima mape, ne?

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Ali neobjašnjivi su skokovi na određenim dijelovima mape, ne?

Da, radi kao žena, nekad skoči na 51 frejm, nekad padne ispod 20, neobjašnjivo.

Mislim da je to u djelovima di ima puno uništvih zgrada, npr. one zgrade na d siena(mali konkvest) su sve za otvorit ili npr. metro a točka kod rusa isto sve zgrade se daju pootvarat.

Dok npr bazzar radi ok, u kuhinji i tamo, ili metro po B tamo to leti, kad je 5v5, na 16v16 isto igrivo ali kako koji dan, nekad leti, nekad svira qurcu.

To me najviše izluđuje, što tako nekad padne jako i neigrivo je, tako da izbjegavam gledanje takvih zgrada ili idem skroz okolo ako mogu :)

16 godina
Decki s cim letite?

Mouse + WASD ili?

Jer mene ta kombinacija nervira uzasno, presao sam na joystick ali i BF ne prepoznaje sve axis-e
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan

mis+wasd ali samo kad si u jettu povecaj si malo dpi :)

Carapa_junior
17 godina
odjavljen
carapa_junior kaže...

mis+wasd ali samo kad si u jettu povecaj si malo dpi :)

Da nema vas čarapa... svi bismo vjerojatno bili prehlađeni {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan

hahahha :DDD

Carapa_junior
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice