ja onaj koji se pokrece svaki zasebno (valjda je to novi) nisam uspio naci - ako imas posalji link
Aha pa da me ubijes
ja onaj koji se pokrece svaki zasebno (valjda je to novi) nisam uspio naci - ako imas posalji link
Aha pa da me ubijes
Aha pa da me ubijes
ja nemogu pogodit ni more da gađam sa dna
Ima negdje popis promjena koje taj vaš tviker radi?
Jer generalno nije najpametnije pustiti rendom apovima da vam mijenjaju registry.
Jer generalno nije najpametnije pustiti rendom apovima da vam mijenjaju registry.
Popravlja hitreg.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip\Parameters]
"ICSDomain"="mshome.net"
"SyncDomainWithMembership"=dword:00000001
"DataBasePath"=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,\
00,74,00,25,00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,\
64,00,72,00,69,00,76,00,65,00,72,00,73,00,5c,00,65,00,74,00,63,00,00,00
"NameServer"=""
"ForwardBroadcasts"=dword:00000001
"IPEnableRouter"=dword:00000000
"Domain"=""
"SearchList"=""
"UseDomainNameDevolution"=dword:00000001
"EnableICMPRedirect"=dword:00000001
"DeadGWDetectDefault"=dword:00000001
"DontAddDefaultGatewayDefault"=dword:00000000
"EnableIPAutoConfigurationLimits"=dword:00000001
"EnableDca"=dword:00000001
"DefaultTTL"=dword:000000c8
"EnableTCPA"=dword:00000001
"MaxForwardBufferMemory"=dword:00000258
"NumForwardPackets"=dword:00000025
"MaxNumForwardPackets"=dword:00000032
"TcpWindowSize"=dword:0000fffe
"TcpMaxDupAcks"=dword:00000050
"SackOpts"=dword:00000001
"EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001
"EnablePMTUBHDetect"=dword:00000001
"EnableWsd"=dword:00000001
"QualifyingDestinationThreshold"=dword:00000003
"Tcp1323Opts"=dword:00000003
"MaxUserPort"=dword:0000fffe
"TcpTimedWaitDelay"=dword:00000000
"DisableTaskOffload"=dword:00000001
"TCPMaxDataRetransmissions"=dword:00000001
"MaxDupAcks"=dword:00000003
"SynAttackProtect"=dword:00000001
I još par sitnica sa tcpoptimizerom, vidlivo na slikama.
Čisto usput, na Win8 pol tih stvari ne radi.
Počeo sam imat jako velikih problema sa bf3. Kad alt tabam igru obavezno se sruši sa servera, kad izlazim bude mi crni ekran po nekih 2 minute i tek onda izađe, i to kad izađem sa exit i sa alt f4. U igri znam imat veliki fps dropove koji traju po 4-5 sekundi, i to dropove do 2 fps-a. Mape mi se učitavaju po 2-3 minute. Dali bi mogao bit problem šta su windowsi stari već preko godinu dana? Planiram kupit ssd i malo rama nadodat, ali do tad samo da mi radi kao i prije.
Koga briga, kaže ovaj koji je napravio da odmah imaš francuski hitreg, dakle ako oćete pwnat, morate primit taj fix u registry :)
Gledam za par dana uzet Bf3, našao sam key za 15€, isplati se ili ima negdje jeftinije?
Nije premium, nema nikakav DLC, običan Battlefield 3 (btw znam da je bio prije par dana Bf3+B2K na eplati za 13€, kasno sam vidio akciju :/)
Sretan Uskrs svima.
Hit Fix osim čita ne postoji ovo što tu pišete je čisto naštimavanje svojeg kompa tj. windoza i ni kur.u nije cisti placebo i dalje ste na bakru i to je to. Izbjegavajte igranje vikendom i blagdanima i igrajte iza 24 h imati će te približan osjećaj kao na optici.
Nego evo drugog našeg zajedničkog treninga sVeU16 vs PrO Sena
Metro Nex ide sutra. Naravno kome se da gledati bila je rovovska borba skoro dva sata na Seni i Metrou...
Sretan Uskrs svima.
Hit Fix osim čita ne postoji ovo što tu pišete je čisto naštimavanje svojeg kompa tj. windoza i ni kur.u nije cisti placebo i dalje ste na bakru i to je to. Izbjegavajte igranje vikendom i blagdanima i igrajte iza 24 h imati će te približan osjećaj kao na optici.
Nego evo drugog našeg zajedničkog treninga sVeU16 vs PrO Sena
Metro Nex ide sutra. Naravno kome se da gledati bila je rovovska borba skoro dva sata na Seni i Metrou...
Neradi ovo.
Evo sada bas gledam neke videe od switcha, dame i ostale ekipe i njima je accuracy odlican, npr ja kada pucam u lika puska abnormalno trza cak ni spustanje misa prema dole nepomaze, ako netko ima jos kakve tehnike bilo bi lijepo da ih podjeli s nama
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/NoClan_QzzA/stats/857196115/
legit my ass
http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=NoClan_QzzA
200+h battlefielda i koljen se ko budala za lvl 18
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/klapa012/stats/368445864/
Evo sada bas gledam neke videe od switcha, dame i ostale ekipe i njima je accuracy odlican, npr ja kada pucam u lika puska abnormalno trza cak ni spustanje misa prema dole nepomaze, ako netko ima jos kakve tehnike bilo bi lijepo da ih podjeli s nama
pretpostavljam da ti je prevelika osjetljivost misa u igri. smanji i acc ce biti bolji.
Sinoć nakon dugo vremena odigrao Bandar desert. Predobro čovječe!!!
pretpostavljam da ti je prevelika osjetljivost misa u igri. smanji i acc ce biti bolji.
Ovo sto kaze Soldier!
A i isprobaj M16A3 za assaulta. Nisi napisao s kojom puskom igras pa bi to mogao biti problem. Jer su ogromne razlike u recoilu i spreadu izmedju razlicitih oruzja. Kad igras dulje s istim oruzjem naucis ga kontrolirati. A M16 je poznat po malom spreadu i predvidljivom recoilu.
Ovi iznad dobri igraci imaju stotine i stotine sati s istim oruzjem. To se jednostavno mora vidjeti u samoj igri.
Ovo sto kaze Soldier!
A i isprobaj M16A3 za assaulta. Nisi napisao s kojom puskom igras pa bi to mogao biti problem. Jer su ogromne razlike u recoilu i spreadu izmedju razlicitih oruzja. Kad igras dulje s istim oruzjem naucis ga kontrolirati. A M16 je poznat po malom spreadu i predvidljivom recoilu.
Ovi iznad dobri igraci imaju stotine i stotine sati s istim oruzjem. To se jednostavno mora vidjeti u samoj igri.
Igra sa AEK-om i M16 ali gotovo polovicu vremena u igri je proveo u vozilima. I to vrlo šaroliko... Tu je problem!
200+h battlefielda i koljen se ko budala za lvl 18
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/klapa012/stats/368445864/
antitalent
i meni se dogodilo par puta da su mi maknuli muziku iz videa... to se moze popravit, mozes vratit sve nazad samo je proces dosta zaheban i ja ga se ne sjecam tocno.. te probleme sam redovito imao tamo 2008 i 2009 kad sam radio filmice za cod2
odi na "video upravitelj", onda stisnes "uredi" kod filmica na kojem su ti mutali zvuk, onda lijevo imas "obavjesti o autorskim pravima" , tu ce ti pokazat di sve postoje problemi, onda stisnes na "Podudarajući sadržaj treće strane." sljedece stisnes "Ospori" .. e i sad ovo je dio kojeg se ne sjecam. ovdje sad nesto treba stisnuti , a sta tocno nezzz... probaj nac na googlu
^^ Čak i tete u konzumu ga znaju. Jako poznata faca. Za čitere sam se odavno prestao živcirat. Alt+F4 i aj bok. Može cijela Hrvatska haksat Bmk.
Više me živcira kad netko sa 1000+ sati ima spm 100 u cijeloj rundi i pazi na kdr, stoji i traži neki head glich i ne mrda nigdje.
Igra sa AEK-om i M16 ali gotovo polovicu vremena u igri je proveo u vozilima. I to vrlo šaroliko... Tu je problem!
Ma kažem mu ja da je vehicle noob
A naravno moje savjete da si smanji osjetljivost odbacuje, ali čim netko odavde to spomene...
NEGO, oću svoj as val nazad kakav je bio, prokleti Dice i njihova "poboljšanja", šmrc, mooj vaaaleee
Počeo sam imat jako velikih problema sa bf3. Kad alt tabam igru obavezno se sruši sa servera, kad izlazim bude mi crni ekran po nekih 2 minute i tek onda izađe, i to kad izađem sa exit i sa alt f4. U igri znam imat veliki fps dropove koji traju po 4-5 sekundi, i to dropove do 2 fps-a. Mape mi se učitavaju po 2-3 minute. Dali bi mogao bit problem šta su windowsi stari već preko godinu dana? Planiram kupit ssd i malo rama nadodat, ali do tad samo da mi radi kao i prije.
prodaj taj procesor i zaobilazi AMD u sirokom luku!i ja ga imam i stalno yebeni framedropovi,jedva cekam da ga neko kupi i da stavim neki intelov i5 ivy/sandy bridge!jako su jeftini,mozes uzeti i5 3330 sa jeftinom maticnom u 24diskontu za 1500kn,a ima i rabljenih i5 2500k po 1349 kn na njuškalu!
hmmm ceco banan sa svog servera???
hmmm ceco banan sa svog servera???
Sigurno je išao zgličati PB