meni tako oduvijek radi stvarno,jedino sta imam je onaj hitreg fix sta je na battlelogu i tcp optimizer i to je to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovo meni ne ide u glavu - vidim po tvom imenu da je video snimljen ovih dana. Zadnjih nekoliko dana nama svima igra radi toliko loše da svi već lagano gube živce. E sad kako vama radi tako da svi padaju od nekoliko metaka to je fascinantno. Ako postoji neka fora na koju ste to riješili (legalna dakako) onda bi bilo lijepo da podijelite s nama ostalima. Na kraju krajeva ako ste najbolji, svejedno ćete ostat najbolji. Ili je stvarno samo stvar sreće da nekima to zaista radi ovako....
Stara moja ja sam shvatio da je bolje nis ne kopat,dok sam kopao po net postavkama uvijek nesto nevalja a evo sad sam reinstal napravio nisam kopao ama bas nista i jos mi se nije desilo nista slicno kao prije.Prije mi je transmitalo po 15 minuta,ejjjj pun klinac a sada manje od minute.Najvise sam zeznuo s onim tcp optimizer.Naravno neznajuci sta koja postavka znaci pa kliknem i nis nevalja vise,hitreg nikakav,lag i teleportacije i tako.Kazem zadnjih 5 dana od kad sam sve nanovo stavio i nis ne dirao radi odlicno mogu ti rec.Ne kazem da onaj ko zna nemoze jos malo poboljsat ali ja neznam i pokvarim sve.E da i kad smo s vama war igrali covjece iz banane dodjem i pocnem pucat u darka koji je na velikom sponu u kutu blize kuhinje,ne dobivam iksice i odjednom se pojavi u suprotnom kutu pa opet u onom di je bio,neznas di gadjat.Takve stvari su mi se dogadjale
meni tako oduvijek radi stvarno,jedino sta imam je onaj hitreg fix sta je na battlelogu i tcp optimizer i to je to.
Koji je to fix,jel to onaj fixV2?Netko mi je rekao da to moras uvijek startat kad dignes winse,jeli to istina?
Ako moze linkovi? Hvala!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241578657153/
A evo vam platoon, i tu vam je fix, e sad na vama je hoćete ili nećete se sa ovim zayebavat.
Ja isto kao blade, probao sam prije i syebao sam si da sam samo iksiće dobivao bez killova. Nakon reinstalla winsa i sve čisto, igra radi ok i ne diram više.
Na vama je, sretno.
Ceco, nemoj me banati, prozvali me citerom. :)
Malo sam se provozao u tenkicu s Carapa Brothersima i odma bi me banali.
Fala Carapa Bross sto su ginuli za mene u mojim pohodima po neprijateljskom terenu! GG
Steta sto je lokalna elita bila na drugoj strani. Bas mi je bad pucat po Franku i Nexu.
Slijedeci put bum ja CITV i repairman, koji hoce voziti? :)

Drugim riječima - i na wc ideš tenkom?
covjece odakle ti toliki fps :O, i to dok snimas imas 100 konstantno, znaci bez snimanja jos ljepse igra radi
imas jos uvijek ovaj komp sta ti pise pod moj pc?
ja se borim sa 70-80 fps na toj mapi i to kad bude max 16 igraca, sto vise ih bude to mi fps manji.
i5 3350p
4gb rama
hd7850
800x600 100Hz,ali igram na 1024x768
covjece odakle ti toliki fps :O, i to dok snimas imas 100 konstantno, znaci bez snimanja jos ljepse igra radi
ja se borim sa 70-80 fps na toj mapi i to kad bude max 16 igraca, sto vise ih bude to mi fps manji.
šta fali 70-80, zvijerski fps :)
Ne, sada ima i5. Ali on je pisovac i ako hoće može lockati na 400 fps...
EDIT:
Zakasnio
Drugim riječima - i na wc ideš tenkom?
Samo na Cecinom serveru, kad skupljam bodove. Inace sam support :)

ma zadovoljan sam ja i sa ovim fps ali npr na onoj snjeznoj mapi fps 35 do 60 ide, jos ako ima puno ljudi imam slideshow ispred sebe
ja na ULTRA settings i 1920x1080 imam 47 fps, stavim sve low i rez 640x480 fps 57
kada sam na ultra onda proc radi 90% grafa 90%, kada stavim low onaj graf mi pokazje bottleneck, ona crta na grafu koja oznacava gpu bude pol centimetra ispod crte od proca.. a dogada se to da proc i dalje radi na 90% a grafa na nekih 20%
evo slike svega ovoga kaj sam gore napiso
http://s17.postimg.org/e8lhgy6st/2000ultraon.png
Eto kad smo kod hit rega evo jedan server san naša na kojem mi jako dobro radi.
Ivek te pojede u svim aspektima ove igre... I to pijan i zavezanih ruku iza leđa!
Razlika je u procesoru - tih 20fps mu daje proc za razliku od tvog ja sam presao sa phenoma 840 @ 3.7 na i5 @ 3.5 razlika oko 15fps (ista grafa u igri)
Malo sam se igrao sam tim fixevima danas i stvarno imam dojam da bolje radi. Budem upload-ao rundu sa Canala maloprije da se malo vidi. (Btw Monk me žešće izownao! :)) Ako si snimao baš bih volio vidjeti kako je to sa tvoje strane izgledalo!
Pozz ekipa.
Evo napokon sam nasao malo slobodnog vremena u nocnim satima ,da se odigra taj popularni BF3.
Zanima me gdje se trenutno moze nabaviti najeftniji Cdkey za online play?
Tnx.
Vidim da je Maxon spomenuo moj rijecnik. Ja kad radim nesto, radim to zaprav, ozbiljno. I hvala bogu da se ljutim kad vecinom u ekipi igram sa moronima. U ovoj igri ne treba nesto puno skilla, nije to CS. Treba ti samo malo inteligencije, malo skilla, i mozes se odlicno zabaviti. E sad, kad meni takvi moroni koji ne razmisljaju ni gornjom, ni donjom glavom, kvare gust, naravno da cu im napisat da su retar*irani,a istina nije daleko od toga sta sam i napisao. To ne znaci da sam ja kreten. Samo sam rekao istinu.
A evo vam platoon, i tu vam je fix, e sad na vama je hoćete ili nećete se sa ovim zayebavat.
Ja isto kao blade, probao sam prije i syebao sam si da sam samo iksiće dobivao bez killova. Nakon reinstalla winsa i sve čisto, igra radi ok i ne diram više.
Na vama je, sretno.
Aaaaaaaaaa sad to zovete "hitregfix 2.0",a prije se to zvalo "damage modifier hack" .
Napredujete!...još malo i to će prodavati u spectat kitu na battlelogu.
Na vama je, sretno.
Aaaaaaaaaa sad to zovete "hitregfix 2.0",a prije se to zvalo "damage modifier hack" .
Napredujete!...još malo i to će prodavati u spectat kitu na battlelogu.
Priča se tvikovima a nitko neće ni dati, svi se prave mutavi a koriste vrag zna što.
Ja sam bar bio čovjek i linkao za ono što znam, ko hoće nek se zayebaje sa time, ja sam disclaimer napisao, e sad ko voli nek izvoli...:)
Jel vam se dogada ponekad kad ste u heliju i kad odete u 3rd view pa natrag u kokpit da vam je sve uvecano(nisan, brojke itd), a u jetu mi sve bude smanjeno. Onda moram opet kliknut C pa se vrati na standarno.
Dosta je iritantno.
Jel vam se dogada ponekad kad ste u heliju i kad odete u 3rd view pa natrag u kokpit da vam je sve uvecano(nisan, brojke itd), a u jetu mi sve bude smanjeno. Onda moram opet kliknut C pa se vrati na standarno.
Dosta je iritantno.
Hell no! Ja ako slučike odem na vanjsku kameru odmah suicide... Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi voze sa vanjskom kamerom!
Dosta je iritantno.
U helijima nikad, ali u jetu mi zna kao odzumirat katkad, ali brzi desni klik vrati pogled na ispravan :)
Dosta je iritantno.
U helijima nikad, ali u jetu mi zna kao odzumirat katkad, ali brzi desni klik vrati pogled na ispravan :)
Kakav je to brzi desni klik? Ono da se miš ni ne snađe, ili?
Dosta je iritantno.
U tenku, na gunner poziciji, sve umanjeno. Jako, jako rijetko.