Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: no progamer

Koji k, nisam ni uso?

Kickalo te na osnovu k/d, ranka ili nešto slično po čemu je plugin zaključio da si predobar za njihov server.

Za ostale, uočite razliku:

progamer

programer

BF3: _P3rky_xXx
17 godina
odjavljen
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: no progamer

Koji k, nisam ni uso?

Kickalo te na osnovu k/d, ranka ili nešto slično po čemu je plugin zaključio da si predobar za njihov server.

progamer

programer

Ahahahaha, što smo glupi svi odreda ispali {#}!

I to nam još oči otvori čovjek koji u svakom bitnom meču ubija svoje suigrače {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Potejto potato.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...

Koji k, nisam ni uso?

progamer

programer

Snake eyes perki!!

Očito da kika za prevelik kdr, to je to.

Ali da, idem skočit do optike malo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...

Koji k, nisam ni uso?

progamer

programer

Uuuuu Svaka cast - Kako su pticice propjevale -

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

jučer sam igrao cq i rush na novim mapama,nije loše...rush-triple kill sa javelinom lol{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Probao staviti na 1600×1200 rezu i vratio se na 800×600

Pa zašto pobogu to.. još si nadogradio komp, trebao bi iskoristiti to..

Viđao sam i prije da ljudi igraju na ful low rezoluciji, ali neznam kako možete progutati takvu rezu u današnje vrijeme. Jasno mi je kad je neki stari laptop ili stari komp u pitanju, ali ovi što imaju dobre mašine, to mi ne ide u glavu.

Zadnji put sam igrao igru na 800x600 prije 15 godina..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
Zbog navike. Moram se još poigrati sa postavkama da nađem optimalne. Sinoć mi se igralo jer nisam 4-5 dana i nije mi se dalo zafrkavati /)
13 godina
Arabarran kaže...
Zbog navike. Moram se još poigrati sa postavkama da nađem optimalne. Sinoć mi se igralo jer nisam 4-5 dana i nije mi se dalo zafrkavati /)

Poserem ti se na naviku :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
I na sranja sam navikao.
Like a walk in the park… ;)
14 godina
Skilledžija kaže...
Arabarran kaže...

Poserem ti se na sranje xD

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Zero2 kaže...
Skilledžija kaže...
Arabarran kaže...

Inception sranje!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Usrani smrde usrano! ;)
15 godina
Arabarran kaže...

Stavi si 1366x768.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...
Skilledžija kaže...
Arabarran kaže...

Inception sranje!

Tak je...mindfuck teži :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne mogu skontati tko je u petak od forumaša završio u zatvoru zbog divljanja na tekmi. A čisto sumnjam da nije nitko!

Basta je pušten uz jamčevinu...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala svima za savjete i pomoc!

17 godina
Battlefield 3

Programer, ploglamel, progamer, plogamel

Shitception

Nego, za ozbiljno, kad je idući Double XP?

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne mogu skontati tko je u petak od forumaša završio u zatvoru zbog divljanja na tekmi. A čisto sumnjam da nije nitko!

Basta je pušten uz jamčevinu...

Kolege s informatickog foruma pa da divljaju na tekmi? ar ju kiding?

a sto je Basta radio, pa nije bilo protivnickih navijaca da ide cupat zube? Jel nagovarao pripadnice mupa na snosaj pa ga uapsile, a nakon snosaja i oslobodile?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bastu su uhapsili jer je pišao po zaštitarima vičući "Megota za precjednika". Još pokušavaju otkriti što je to točno značilo i što ga je potaknulo na tu činidbu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Bastu su uhapsili jer je pišao po zaštitarima vičući "Megota za precjednika". Još pokušavaju otkriti što je to točno značilo i što ga je potaknulo na tu činidbu.

Jel to onaj admin Meggot koji rejpa na serveru, jel zbog njega server prazan? 

Zasto ti daju TD, djeli kartone muckim provokatorima?!

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Megot je sve pobenao, pa nitko ne može unutra.

2 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Nisam nikom na stadionu cupao zube, majke mi, a policajke imaju toliko armora na sebi da bi prije penetrirao u neku zatucanu katolkinju koju tata drzi zakljucanu u podrumu!

Sve je to bila nevina zezancija, vrijedjenje na nacionalnoj osnovi, ustasko-patriotsko-djecje pjesme, konzumacija alkohola, ponizavanje drugih i uriniranje u javnosti. Ono, nist ozbiljno/znacajno {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Ono, nist ozbiljno/znacajno {#}

Drugim riječima - davno odrađeni assignmenti...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Basta kaže...

Ono, nist ozbiljno/znacajno {#}

Drugim riječima - davno odrađeni assignmenti...

Haha, upravo tako.... jos '89. ili '90. :)

13 godina
b00 kaže...
fila dodaj me na battlelog bolz27 treba mi neko da im tenk vozi !!

Malo kasnim, al da ogovorim :)

Napisat cu u stilu za potpune pocetnike, koji prvi put igraju, pa ignoriraj ako vec ovo znas. Pitaj ako nesto ne kuzis.

Ja sam tu i tamo u tenku, pa bi mi dobro dosao dobar gunner.

Ako se pridrzavas ovih pravila slobodno me pronadjes na battlelogu i upadnes mi u igru. Nemogu te dodati za frenda, pun mi je popis. Nadmak mi je isti ko i na forumu.

-gunner je uvijek engineer sa repair toolom

-gunner bi trebao imati Proxymiti pod lodaut tenka, a vozac Reactive armor.

-ispada van kad je tenk ostecen i popravlja ga. Ako je tenk u opasnosi cak i za vrijeme opake borbe, makar i poginuo

-ako vozac ima reactive armor na tenku (mozes se nauciti kako izgleda tenk sa i bez nejga) mozes i njega popravti ako poslije sredjenog tenka nastavis popravljati na tom mjestu gdje je nestao armor

-ako imas otkljucano trece mjesto u tenku (CITV) pitaj preko chata vozaca dal ima gudied. (Ako jos ne znas, chat se pokrece sa "K" ako niste u squadu, "L" ako jeste. A "J" je chat prema svima na serveru) i ako ima guided upadas na to mjesto kad god nema pjesadije ili lakih vozila oko tenka. Ja uvijek imam guided shells. Mjesta u vozilima se mjenjaju sa F1, F2, F3....

-ne pucas na tenkove i anti air jer ih ne mozes ostetiti. Za to vrijeme mozes uci na trece mjesto i navoditi rakete, ili gledati dal je netko izasao iz neprijateljskog tenka da ga popravlja.

-ne pucas bez veze jer nas time otkrivas na minimapi neprijateljima

-koristis Q kad ugledas neprijateljsko vozilo ili pjesadiju da bi ih spotao (kratki klik na Q, a ne drzati da se pojavi ComoRose)

-desna tipka je zoom kad si na drugom mjestu u tenku

-za vrijeme voznje gledas na suprotnu stranu od vozaca (smjer tvoje i vozaceve cijevi su nacrtane dolje desno) u slucaju da se netko prikrada sa C4 ili da dolazi vozilo natovareno s eksplozivom

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...

Koji k, nisam ni uso?

progamer

programer

Lol i ja mislio programer {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam cuo da je COD BO puno bolji od BF3.

Razmisljam da uzmeme bf3 ali ako je COD bolji nema smisla da bacam novce, a zapravo nikad nisam volio pucacine.
Sims mi je prva ikad, sta vi mislite, da promjeni graficku?
Popodne mi je skola.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
6 7 hvala 0
15 godina
Co7 kaže...

Ja sam cuo da je COD BO puno bolji od BF3.

A ja sam cuo da je novi PES puno bolji od BF3. {#}

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 17:56 (athlon64).
16 godina
neaktivan

hvala promatrac,to mi je puno pomoglo.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice