A ako je nekome zabavno uništavati vozila vlastitog tima? I to baš ono čim se stvore?
Da, zabavno je.
Daj molim te fak off i odi tamo na Cod druzit se sa svojim vršnjacima
A ako je nekome zabavno uništavati vozila vlastitog tima? I to baš ono čim se stvore?
Da, zabavno je.
E zaboravio sam. Svaka cast chcu koji ima 2 tima od sad, i crogovcima, koji su isto dali ekipu. Vidio sam i mc danas toooo decki. J.ebem sve one kaj kazu da bf nema community.(jedino mi zao sta se s2 povukao) E a crod, x3m ce biti sta od vas.
Fila,urgiraj i nove mape na taj ladder,da ga hebeš svi imaju premium.ovako nitko nije u hedgličing prednosti jer nitko ne zna na novim mapama igrati.
svi vi ESLovci ste u priličnoj prednosti na vanila mapama i znate svaki spawn point.
E, to, zašto na ESL-u nema novih mapa??? I oružja?
Neznam treba pitat mystika. To je protiv pravila ali ako je ekipa za mogli bi se interno dogovorit za pravila i mape.(bez obzira na pravila, nemoraju admini znat ;))
Da, zabavno je.
, a sad GTFO->
to je jedina stvar koja je zivcira kod ove igre
uđem u tenk i onda se nađe moj debil pa puca po meni do ne izađem van iz tenka
i onda on uđe u njega odfura se negdje i popravi ga
Vrh debilizma
E zaboravio sam. Svaka cast chcu koji ima 2 tima od sad, i crogovcima, koji su isto dali ekipu. Vidio sam i mc danas toooo decki. J.ebem sve one kaj kazu da bf nema community.(jedino mi zao sta se s2 povukao) E a crod, x3m ce biti sta od vas.
da, xxx je dao samo tri ekipe :(
xem sam javio, ništa od njih mislim, crod ništa ne zna i dalje...u prijevodu ne zanima ih.
Corg neće dati više od jedne.
Fila,urgiraj i nove mape na taj ladder,da ga hebeš svi imaju premium.ovako nitko nije u hedgličing prednosti jer nitko ne zna na novim mapama igrati.
svi vi ESLovci ste u priličnoj prednosti na vanila mapama i znate svaki spawn point.
E, to, zašto na ESL-u nema novih mapa??? I oružja?
Neznam treba pitat mystika. To je protiv pravila ali ako je ekipa za mogli bi se interno dogovorit za pravila i mape.(bez obzira na pravila, nemoraju admini znat ;))
Stvar je u premiumu i dlc karkand je na granici.... njega su isto izbacili, ali mi smo ga ostavili. Naime mnogi igrači nemaju premium.
CoronaAce ga nema...
da, xxx je dao samo tri ekipe :(
xem sam javio, ništa od njih mislim, crod ništa ne zna i dalje...u prijevodu ne zanima ih.
Corg neće dati više od jedne.
Ma ne, svaka cast vama, ali to smo znali od pocetka :D
Zasto vi nedate ekipu?
Ako tvoja zabava kvari zabavu većini drugih onda je stvar bontona ne činiti to. Ne odnosi se samo na bf3...
To je samo igra .
Aha, pitaj zdenka...
Vjerojatno bi ali nemam u opcijama od leddera da se ponude druge mape... Bilo bi svakako lijepo vidjeti i druge mape ali imaš neka ograničenja i to je to.
, a sad GTFO->
Jesi ti svjestan da se svadjas s ljudima iz svog klana??
Da, ali postoji kodeks ponašanja da se ne svađaju i prepiru po forumu, imaju forum i ts za to :)
Di si među današnjom djecom vidio kodeks ponašanja i kulturu uopće??
Moj Zdenkec moja ekipa bi to igrala jedino ako oni janjci sto vise na bazzaru budu na raznju. S tim da mogu banat svakoga tko ih ubije vise 3 puta zaredom :D. Uglavnom mogao bi se jedino ja prijavit. Ali posto nove mape i oruzja nisu on jednostavno ne vidim draz. Da se igra CQ DLC e to bi vec oprobao.
Mogučnost predstavljana BF4 putem BF3 march premium videa na battlelogu, i navodno ako ga se pogleda dobiva se i dog tag novi
, a sad GTFO->
Jesi ti svjestan da se svadjas s ljudima iz svog klana??
Ne, neznam ja ko se kako na forumu zove. Uostalom, kakve to veze ima, kad tako moze lijepo pricat, mogu i ja.
Ne, neznam ja ko se kako na forumu zove. Uostalom, kakve to veze ima, kad tako moze lijepo pricat, mogu i ja.
Ti si megatron a ono je heat:) i da u istom ste klanu:)
A ti si Gjurki..isto ste u istom klanu
Nisam ni skonto, kad imate razne nickove :D
Ekipa, moze pomoc - upalim BF, ucitam level, spwanam se i javlja mi connectivity issue (onaj naandzasti trokut u desnom gornjem kutu in-game). Linija mi radi dobro, upnp iskljucen, probao repair isntalacije - sve ok...ima li jos nesto da provjerim?
Nisam mijenjao nikakve postavke na racunalu - odigrao jednu partiju (Metroa :)) i nakon toga izasao, ucitao drugi server i poceli problemi....
uzmem snipe na novoj mapi i gađam direkt u lika i ništa,kao da stoji u gliču...ovaj sniper je beskoristan,pa lakše je 10 puta sa g36c na daljinu
uzmem snipe na novoj mapi i gađam direkt u lika i ništa,kao da stoji u gliču...ovaj sniper je beskoristan,pa lakše je 10 puta sa g36c na daljinu
sad sam i ja primjetio, to se samo na eng game desava, ispalis mu direkt u glavu dok stoji i nista, ko da si promasio
ljudi imam problem.
na svim rezolucijama mogu staviti 75 hz
osim na hd rezoluciji tj 1280 x 720.
tamo mi daje 60 i 59.x(neznam tocno).sto da radim? da igram na 60 ?
ima li kakve razlike strasne