Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MARKOcVp kaže...
fila2208 kaže...

http://www.esl.eu/hr/bf3/infantry/5on5/ladder/

Dajte ljudi...pa jesmo tako malo organizirani, tako slab community? Kad se slikalo došlo je preko 60 ljudi...da se sad ne može složit bar preko 10 ekipa na ladder? Hrpa ljudi odavde igra svaki dan, ne razumijem di je problem. Klanova imamo hrpe, nitko ništa? Zašto, gdje je problem?

Plakat ćemo da nam treba liga, kup, a kad se napravi nitko da se bar i prijavi.

Žalosno, ali stvarno je...da se nemre skupit 10 ekipa a ovdje ima preko 100 aktivnih igrača svaki dan...

jad i bijeda.

Dosadno je igrati 5vs5

Ima više akcije nego na većini 32 slotnih servera.

battlelog: xXxtreme_BushMan
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam jel ok dizat mis ponovo iz mrtvih, al logitech poslao novi, i ostavili mudinin stari. In your face mudina :)

Necu vise pisat nista, da se ljudina/mudina nebi nasao opet nazivciran ili nesto, rekao je da ce mi doma doc na kucnu adresu! 

I ovako sam previse rekao !

Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Infantry 5 na 5 je bzvz.

Mi smo uvijek na dispoziciji ako netko želi dobiti po pičci na classicu, a infantry fore ostavljamo za pro igrače.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 6 hvala 1
13 godina
mislavgray kaže...

Neznam jel ok dizat mis ponovo iz mrtvih, al logitech poslao novi, i ostavili mudinin stari. In your face mudina :)

Necu vise pisat nista, da se ljudina/mudina nebi nasao opet nazivciran ili nesto, rekao je da ce mi doma doc na kucnu adresu! 

Ja sam čuo da mudina ne priča?!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Kako to mislis? 

OT DI JE TAJ ENDGAMAEEE GAGHARHARA, tko ce 12 cekat :(

14 godina
protjeran
mislavgray kaže...

drago mi je sto si dobio novi mis i sto si mene ocrnio sto sam ti poslao samo mis zamotan u papir od tete violete. a sada molim te prestani dok mi nepukne film jer mi se neda sa tobom nonstop natezadi. 

Battlelog: ljudina
15 godina
Skilledžija kaže...

Infantry 5 na 5 je bzvz.

Mi smo uvijek na dispoziciji ako netko želi dobiti po pičci na classicu, a infantry fore ostavljamo za pro igrače.

Subjektivni dojam, jer nisi ni probao, ako jesi vjerovatno si dok si punio server.

5v5 je zanimljiva komponenta igra u svakom slučaju. I sam i dalje više volim classic, fight većih razmjera, ali ponekad mi paše 5v5 odigrat, radi brze akcije i taktikizranja.

Što se tiče dobivanja po pičci na clasicu, morat ćemo se opet čut za 12v12 pa da to riješimo.

Btw. možemo mi probat i napravit ladder neki svoj od 12v12 ali koji klanovi mogu dati toliko igrača...a uostalom i da napravimo, oept bi bilo isto, igrali bi mi, vi i eventualno chc, i opet qurac.

Zaključak: hr community je premali i prerazvodnjen, end of story.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 14:07 (fila2208).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Nemoj se sekirat, umjesto toga pogledaj ovo ljupko mace.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj Fila igrat 5vs5 jos tome ogranicen na vanila mape itd. je kao da pored El Classica odem na tekmu fustala iza kuce. Jednostavno BF 3 nije napravljen za to, ali tu su jos nasa dva hakzora koja su mozemo slobodno reci ubila ono malo HR scene.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
11 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila moj nema tu nista od njih, hrvatska scena je mrtva jer cim ti se jave likovi koji kazu da je 5 vs 5 dosadno a nisu uopce igrali esl vs....Mislim da se vecina boji gricula da ih ne rejpaju. Mi imamo trecu ekipu koja vecinom igra conq. mape ali su se ipak prijavili na ladder jer nisu pice...

8 4 hvala 0
13 godina
Kiki_Cro1990 kaže...

Mislim da se vecina boji gricula da ih ne rejpaju.

Što je to?

Nešto za grickanje?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a i možda ljudi nisu glupi pa nežele igrati protiv evidentnih tweakeraša ?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
11 7 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

drago mi je sto si dobio novi mis i sto si mene ocrnio sto sam ti poslaosamo miszamotan u papir od tete violete.

Poluispravan miš, to si zaboravio napomenuti! Šta misliš zašto su mu ovi iz logija poslali novi?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja sam jučer igrao i bilo je super zabavno unatoč tome što smo izgubili. I nisam tvikeraš... Više onako, alkos!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

daj zenge jel ti zbilja  vjerujes u to...tu svi placu kako nema kupova i natjecanja a kada se jedan uvazeni clan gaming zajednice potrudi da hr dobi ladder onda svi nesta izmisljate samo da nebi igrali..

14 godina
Kiki_Cro1990 kaže...

Fila moj nema tu nista od njih, hrvatska scena je mrtva jer cim ti se jave likovi koji kazu da je 5 vs 5 dosadno a nisu uopce igrali esl vs....Mislim da se vecina boji gricula da ih ne rejpaju. Mi imamo trecu ekipu koja vecinom igra conq. mape ali su se ipak prijavili na ladder jer nisu pice...

I jesi i nisi u pravu.

1. Gricule, Lizardi, XXX i CHC već dosta igraju ESL...imaju puno iskustva i pregaziti će svaku neiskusniju ekipu

2. Inf 5vs5 je dosadan u smislu da se bazira na igranju sa par pušaka i igranju na svega par mapa

3. Inf nije dosadan jer ima taktike i jer je dinamičan ali isto tako za taktiku treba znati hrpu pozicija (čitaj headgličeva) za što casual ekipa ne mari puno (a caualaca je ovdje puno)

4. Nekima se jednostavno neda ili nemaju vremena

5. Neki će sigurno dobiti volju i prijaviti se...ali na ovakav način ih sigurno nećete privući

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 14:49 (Zero2).
17 godina
Friday kaže...

Poluispravan miš, to si zaboravio napomenuti! Šta misliš zašto su mu ovi iz logija poslali novi?

Yebe ga to što nije znao da je i on to mogao napraviti pa dobiti novog štakora {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
odjavljen
Zero2 kaže...
Kiki_Cro1990 kaže...

I jesi i nisi u pravu.

1. Gricule, Lizardi, XXX i CHC već dosta igra ESL...imaju puno iskustva i pregaziti će svaku neiskusniju ekipu

2. Inf 5vs5 je dosadan u smislu da se bazira na igranju sa par pušaka i igranju na svega par mapa

3. Inf nije dosadan jer ima taktike i jer je dinamičan ali isto tako za taktiku treba znati hrpu pozicija (čitaj headgličeva) za što casual ekipa ne mari puno (a caualaca je ovdje puno)

5. Neki će sigurno dobiti volju i 

6. Bude šoranja kod zastave

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Zero2 kaže...
Kiki_Cro1990 kaže...

I jesi i nisi u pravu.

1. Gricule, Lizardi, XXX i CHC već dosta igra ESL...imaju puno iskustva i pregaziti će svaku neiskusniju ekipu

5. Neki će sigurno dobiti volju i 

6. Bude šoranja kod B zastave

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Kiki_Cro1990 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

daj zenge jel ti zbilja  vjerujes u to...tu svi placu kako nema kupova i natjecanja a kada se jedan uvazeni clan gaming zajednice potrudi da hr dobi ladder onda svi nesta izmisljate samo da nebi igrali..

gle ja sam se prijavio.

i meni nije niti najmanji bed dobit po pici,

a ako se netko boji biti rejpan ja neznam zašto onda taj igra ovu igru.

izgleda da više faktora ovdje igra zašto se ljudi slabo prijavljuju.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

a sada molim te prestani dok mi nepukne film

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Battlefield 3

Što vi nama sad solite pamet?!

Odigrajte par partija vi koji ste se prijavili pa onda javite kako je bilo.

Sjećam se BCHR lige - svi napaljeni u pichku materinu, a na kraju igramo mi protiv BUG-ovaca i to je to.

Šatafakapnubs

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Covjek nije poslao "samo mis" Nego pretpostavljam da znas kak izgleda sastavno pakiranje logija. Karton plu izbocena plastika. Da netko stane na to nis mis nebi spasilo. E kutija je bila u papir zamotana. Protection level 99.

Danny_HR kaže...

haha

16 godina
fila2208 kaže...

http://www.esl.eu/hr/bf3/infantry/5on5/ladder/

Dajte ljudi...pa jesmo tako malo organizirani, tako slab community? Kad se slikalo došlo je preko 60 ljudi...da se sad ne može složit bar preko 10 ekipa na ladder? Hrpa ljudi odavde igra svaki dan, ne razumijem di je problem. Klanova imamo hrpe, nitko ništa? Zašto, gdje je problem?

Plakat ćemo da nam treba liga, kup, a kad se napravi nitko da se bar i prijavi.

Žalosno, ali stvarno je...da se nemre skupit 10 ekipa a ovdje ima preko 100 aktivnih igrača svaki dan...

jad i bijeda.

5na5 igrat bf, ne bi išlo, bar ne u mom okruženju, a to je ovih 10, max 20 ljudi s našeg ts-a, tu nema nikog za M16a3 party all time po inf mapama. Mi smo većinom 'stari' bf igrači koji su navikli igrati cq large, koristit sva raspoloživa vozila i tak to ;)

Svakom svoje, jbg.

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kiki_Cro1990 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gle ja sam se prijavio.

i meni nije niti najmanji bed dobit po pici,

a ako se netko boji biti rejpan ja neznam zašto onda taj igra ovu igru.

izgleda da više faktora ovdje igra zašto se ljudi slabo prijavljuju.

Znam  zenge da si se prijavio i to respektiram mozda  ostali nemaju vremena ili volje ali zasto jednostavno ne napisu da nece igrati i gotovo,a ne da fila i hrca dva tjedna pisu o ladderu nadajuci se da ce se netko prijaviti kad nakraju nula.

12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Što vi nama sad solite pamet?!

Odigrajte par partija vi koji ste se prijavili pa onda javite kako je bilo.

Sjećam se BCHR lige - svi napaljeni u pichku materinu, a na kraju igramo mi protiv BUG-ovaca i to je to.

Šatafakapnubs

daj smiri se nitko ti ne soli pamet..ako hoces igraj ako neces netrebas...ali onda nemoj govoriti da je 5vs5 dosadno kad neznas...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam ,evo neznam kaj bi reko.

nisam očekivao ovako slab odaziv

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

5na5 igrat bf, ne bi išlo, bar ne u mom okruženju, a to je ovih 10, max 20 ljudi s našeg ts-a, tu nema nikog za M16a3 party all time po inf mapama. Mi smo većinom 'stari' bf igrači koji su navikli igrati cq large, koristit sva raspoloživa vozila i tak to ;)

Svakom svoje, jbg.

Pa nisi osuđen do kraja života igrati inf only yebote. Ja isto ne volim inf only ali sinoć sam odigrao jednu na ESL-u i baš je bilo zabavno. Danas idem na markaz, boli me kita čovječe. Ali od par desetaka partija jednu odigrati na ESL-u i inf only je zabavno - vjeruj mi. Upravo je to ta raskoš battlefielda - iskoristiti sve što nudi.

EDIT:

Isto tako neki mogu reći da AK nije pravi battlefield jer pješadija ne dolazi toliko do izražaja. Šta će tek biti sa ovim novim mapama gdje će biti samo avioni? Puj puj? Pa no - to sve skupa je BF i treba igrati SVE! Ne ide nam svima baš sve dobro (osim ako si madtom) pa neke stvari igramo više a neke manje ali battlefield je to sve.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 15:17 (Friday).
16 godina
moderator
Battlefield 3

S obzirom da se nemožete dogovoriti najbolje da se počnete vrijeđati.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo prijaviti ce se moj novi prijatelj na leader, MislavGay{#}

jesi kupio igru i koji ti je nick u igri.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 15:16 (bmwhartge).
Moj PC  
5 7 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice