Ne nego su navodno ukinuli sa novim patchom najveci minus HC moda. Nije vise 60% nego 100%.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel postoji mogucnost da se iz origina igre prebacuju sa jednog accounta na drugi??
Ne. Provjereno.
mad jel ti ikad spavaš?
Pa očito nije spavao ni kreten koji je napravio screenshot
Pa dobro, možda čovjek morao na posao pa upalio računalo dok kavu pije.
Btw. nije moj screenshot, ja neam aero (ljudina tips&tricks)
Jel postoji mogucnost da se iz origina igre prebacuju sa jednog accounta na drugi??
Ne. Provjereno.
a u pm.
dao sam d3 za origina acc sa bf3+b2k , bc2+vietnam i moh.
mislio sam si sve osim bf3-a prebacit na moj account ,a onda sad kad si frend složi komp njemu dat bf3.
ništa ako nemože dat ću onda sve to frendu.
@zenge idi cendrat na suport,možda ti prebace(deni je tako dadi prebacio bc2)

@zenge idi cendrat na suport,možda ti prebace(deni je tako dadi prebacio bc2)
e super ajde baš ću probat :)
tnx
mad jel ti ikad spavaš?
Ja sam robot. Robotima san nije potreban.
Samo mi treba 2-3 sata da napunim baterije.
Ak mi platiš litru pive, e ulja 0W-40, onda ti mogu objasniti svoju životnu priču.
mad jel ti ikad spavaš?
Ak mi platiš litru pive, e ulja 0W-40, onda ti mogu objasniti svoju životnu priču.
Koliko ti jezika govoriš čovječe??? Jutros si nadrobio neke gluposti na njemačkom. Meni podočnjaci do poda, gledam u to i kontam si WTF...
mad jel ti ikad spavaš?
Pa kad pogledam 1900 sati, mislim si dečko zbilja je robot, ili samo nema život :)
ali u svakom slučaju, čestitke na dogtagovima.
Špelac znaš šta ti je činiti sad...
mad jel ti ikad spavaš?
Koliko ti jezika govoriš čovječe??? Jutros si nadrobio neke gluposti na njemačkom. Meni podočnjaci do poda, gledam u to i kontam si WTF...
Živio 8 godina u Njemačkoj, engleski koristim mnogo ba poslovno (pomoglo je i dva mjeseca Kalifornije xD), učio ruski godinu dana, nabadam slovenski...
Ne igram praktički ništa drugo osim BF3, i nemam Public 1900 sati, ukupno je valjda preko 2000.
Ne smijem. Ako igramo skupa i server me prebaci na drugu stranu on mi odmah šalje poruke "jesi se ti to namjerno prebacio na drugu stranu"
Živio 8 godina u Njemačkoj, engleski koristim mnogo ba poslovno, učio ruski godinu dana, nabadam slovenski...
Da, primjetio sam da i engleski jako dobro pišeš po forumima. Još jedan lik iz ove teme (ne znam tko) isto jako dobro barata engleskim. Ali ovo za njemački si me baš iznenadio.
mad jel ti ikad spavaš?
Pa očito nije spavao ni kreten koji je napravio screenshot
Ne smijem. Ako igramo skupa i server me prebaci na drugu stranu on mi odmah šalje poruke "jesi se ti to namjerno prebacio na drugu stranu"
Bez obzira na to, ni jedan ni drugi si nismo uspjeli pokazati dršku noža...
Pa da, zanimljivo. Ali ne idem previše za tobom na servere jer si uglavnom na caspianu ili nekom rushu.
Pa da, zanimljivo. Ali ne idem previše za tobom na servere jer si uglavnom na caspianu ili nekom rushu.
Eh, ova dva dana sam dosta Nosharao i Zibario da brže skupim killeve za assignmente/dogtag.
Dakle napokon si naišao na nekog kome ne možeš skinuti ''muf''. Očito da je njegovih 4 i pol tisuće sati previše za tebe :(
razočarao si me kao čovjeka i kao psa.
Dakle napokon si naišao na nekog kome ne možeš skinuti ''muf''. Očito da je njegovih 4 i pol tisuće sati previše za tebe :(
razočarao si me kao čovjeka i kao psa.
Ma svakom se može (meni je neki njub na kanalima prije 2 dana skinuo 2 u rundi dok sam podešavao afterburner) ali s njim sam sve skupa do sada odigrao možda 5-6 partija i svega 2 puta na drugoj strani...
Ma svakom se može (meni je neki njub na kanalima prije 2 dana skinuo 2 u rundi dok sam podešavao afterburner) ali s njim sam sve skupa do sada odigrao možda 5-6 partija i svega 2 puta na drugoj strani...
Ne cendraj! Znam tebe, kad se zaintačiš, svima ga uzmeš, samo te treba dobro motivirat za to...ako te ovaj zlatni ta ne motivira onda ne znam šta će te.
Ne cendraj! Znam tebe, kad se zaintačiš, svima ga uzmeš, samo te treba dobro motivirat za to...ako te ovaj zlatni ta ne motivira onda ne znam šta će te.
Jako malo ljudi će ga uopće imati. Ali past će koji sigurno. Nego, sad se zabavljam na malo drugačiji način - ubijam sa smoke-om. Sinoć na khargu preko 20 killova sa smokeom i završim kao drugi na mojoj strani . Perky je dobio 3-4 puta
Jako malo ljudi će ga uopće imati. Ali past će koji sigurno. Nego, sad se zabavljam na malo drugačiji način - ubijam sa smoke-om. Sinoć na khargu preko 20 killova sa smokeom i završim kao drugi na mojoj strani . Perky je dobio 3-4 puta
Channeliraj to znanje u squad rush i bit ćete majstori.
To smo se poslije one bruke išli malo oraspoložiti!
Trebao bi ti češće na ts i igrat sa dečkima znaš smrade.
Trebao bi ti češće na ts i igrat sa dečkima znaš smrade.
Reci to mojoj ženi...
Zašto nakon pacha ne mogu igrati ove DLC -ove ?
Jesi ti siguran da imaš premium
Zašto nakon pacha ne mogu igrati ove DLC -ove ?
Jesi ti siguran da imaš premium
Ima ali nešto mu se izgleda syebalo...
http://www.esl.eu/hr/bf3/infantry/5on5/ladder/
Dajte ljudi...pa jesmo tako malo organizirani, tako slab community? Kad se slikalo došlo je preko 60 ljudi...da se sad ne može složit bar preko 10 ekipa na ladder? Hrpa ljudi odavde igra svaki dan, ne razumijem di je problem. Klanova imamo hrpe, nitko ništa? Zašto, gdje je problem?
Plakat ćemo da nam treba liga, kup, a kad se napravi nitko da se bar i prijavi.
Žalosno, ali stvarno je...da se nemre skupit 10 ekipa a ovdje ima preko 100 aktivnih igrača svaki dan...
jad i bijeda.
Dajte ljudi...pa jesmo tako malo organizirani, tako slab community? Kad se slikalo došlo je preko 60 ljudi...da se sad ne može složit bar preko 10 ekipa na ladder? Hrpa ljudi odavde igra svaki dan, ne razumijem di je problem. Klanova imamo hrpe, nitko ništa? Zašto, gdje je problem?
Žalosno, ali stvarno je...da se nemre skupit 10 ekipa a ovdje ima preko 100 aktivnih igrača svaki dan...
jad i bijeda.
Dosadno je igrati 5vs5
jad i bijeda.
Dosadno je igrati 5vs5
Zato jer nikad nisi probao. Nije ti to 5v5 dok se server puni.