Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
berto kaže...
digitall1982 kaže...
PR0MATRAC kaže...
Domz kaže...

I dali BF3 izgleda bolje od Bad company 2 koji je najjacim postavkama..

Uhh DA !

Iako se igra na ovim postavima {#} ...

pa zna se zasto se igra na low postakama, iako i na high mozes imat 60fps :)

Ajde zasto?!?

uuu sad bi mogla izbit rasprava, da nedužimo previse, jednosatvno rečeno dosta si agilniji na mapi i ako imaš imalo skila to sšo imas recimo vise frameova (ja osobno 110LOCK) ti daje određenu prednost nad onime koji igra na 30fps ultra - iako je to jako subjektivno, i svatko treba igrati kako mu najvise odgovara

PR0MATRAC
15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

neznam, pitaj ove pro skillere zasto svi igraju na low a imaju pile za ultra :)

ma nije to bas tako, rijetko ko ima pilu da konstantno na ultra ima min fps iznad 60, a vecina voli lockat na 80-90 fps-a pa zbog toga se i igra na nizim postavkama, sta se tice vidljivosti, na low nemas nikakve prednosti u odnosu na ultra, jedina postavka koja moze imati nekog utjecaja je mesh quality zbog koje ti se predmeti u daljini iscrtavaju tek kad im se priblizis...

Battlelog: xXxtream_mau5
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ispovraćat ću se, već par stranica se priča samo o igri! Da džukac nije stavio svoja jaja već bih ugasio account na forumu...

Freak Show Inc.

3 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

maus koje postavke za mesh su najbolje? high ?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
berto kaže...
digitall1982 kaže...

ma nije to bas tako, rijetko ko ima pilu da konstantno na ultra ima min fps iznad 60, a vecina voli lockat na 80-90 fps-a pa zbog toga se i igra na nizim postavkama, sta se tice vidljivosti, na low nemas nikakve prednosti u odnosu na ultra, jedina postavka koja moze imati nekog utjecaja je mesh quality zbog koje ti se predmeti u daljini iscrtavaju tek kad im se priblizis...

djelomicno da, ali realno lakse primjecujes neprijatelje, pogotovo u mracnijim uvjetima, vecim udaljenostima, (ne iscrtava predmete u daljini ali iscrtava neprijatelja, sto je jos bolje)..

kontrast bolji, manje suncevih odbljesaka, dima, prasine i ostalih efekata koji ti ustvari samo smetaju.. meni osobno je puno lakse na low igrat

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Troll moments 3

Kvaliteta je na 360p dosta shity u pocetku, neznam zasto, valjda zbog duplog rendanja :S

Sorry zbog mislim theif nevalja, nsiam mogo promjenit jer se vegas crasho..... prico sam...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 14:01 (MARKOcVp).
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

maus koje postavke za mesh su najbolje? high ?

uglavnom jedino low ce ti dati neku vidljivu razliku u odnosu na ostale, a fora je u toma da ti neki predmeti u daljini nece biti iscrtani dok ne aimas, pa neke pute mozes u udaljenosti vidjeti nekoga ko se skriva iza neke prepreke, a kad aimas ti se iscrta i vise ga nevidis(ingame wh)... sta moze nekad bit korisno, a nekad zivcira...

btw. friday sorry za {#}  covjek je ljepo pitao pa sam mu morao odgovorit...

13 godina
digitall1982 kaže...
berto kaže...
digitall1982 kaže...

djelomicno da, ali realno lakse primjecujes neprijatelje, pogotovo u mracnijim uvjetima, vecim udaljenostima, (ne iscrtava predmete u daljini ali iscrtava neprijatelja, sto je jos bolje)..

kontrast bolji, manje suncevih odbljesaka, dima, prasine i ostalih efekata koji ti ustvari samo smetaju.. meni osobno je puno lakse na low igrat

"................ Edit: Pardon nisam dobro procitao post.
Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 14:02 (Soldier977).
15 godina
digitall1982 kaže...

Lol ne, uopće nije lakše primjetit nekog bez obzira na postavke. Na sieni u onim mračinim uličicama i trgovovinama ne vidiš niš dok ne spotaš..magla na bazzaru je magla na bazzaru itd itd.

na low ne dobivaš ništa osim možda poneki frame. ne pričaj gluposti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
berto kaže...

btw. friday sorry za {#}  covjek je ljepo pitao pa sam mu morao odgovorit...

No krasno, pa u šta će se ova tema pretvoriti??? Još malo pa ćemo početi drugima pomagati i govoriti im da dobro igraju umjesto da im spakiramo kako god možemo i prozivamo za čit u svakoj prigodi! Još bi samo falilo da dođe ljudina i kaže kako mu je igra jučer dobro radila... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
digitall1982 kaže...

Lol ne, uopće nije lakše primjetit nekog bez obzira na postavke. Na sieni u onim mračinim uličicama i trgovovinama ne vidiš niš dok ne spotaš..magla na bazzaru je magla na bazzaru itd itd.

na low ne dobivaš ništa osim možda poneki frame. ne pričaj gluposti.

fino uzmes pa probas sve od ultra do low, i javis dojmove :)

15 godina
digitall1982 kaže...

Naravno, ono sam napisao jer igru igram 15 minuta i to je to.

Nakon što sam u igri proveo preko 700 sati tvrdim da low i high nemaju razlike u vidljivosti...jer da imaju, bil igra imala smisla, tko bi si namjerno stavio da manje vidi, halo?

Blur da, tko ima blur u igri toga ionako boli ona stvar za igru i score.

Na low se igra da se dobiju frameovi. Kao što rekoh ko u igri uživa na 120fps i super ultra, njega boli njonja i ako hala. tko želi maksimum onda će konfigurirati opcije na low i tako igrati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
digitall1982 kaže...

Naravno, ono sam napisao jer igru igram 15 minuta i to je to.

Nakon što sam u igri proveo preko 700 sati tvrdim da low i high nemaju razlike u vidljivosti...jer da imaju, bil igra imala smisla, tko bi si namjerno stavio da manje vidi, halo?

Blur da, tko ima blur u igri toga ionako boli ona stvar za igru i score.

Na low se igra da se dobiju frameovi. Kao što rekoh ko u igri uživa na 120fps i super ultra, njega boli njonja i ako hala. tko želi maksimum onda će konfigurirati opcije na low i tako igrati.

ne kontas sto ja hocu reci, al dobro.. napravi test, otidi na zibu, stani na jednu stranu hodnika, nek ti frend stane na drugu, pobacajate u isto vrijeme bombe po hodniku, poneki smoke i sl., i nakon sto pocne dim, krs, drmanje, voda spricat sa stropa i sve ostale smetajuce pi*darije, javi tko je koja prije vidio, s tim da je jedan na low postavkama, a drugi na ultra ;)

17 godina
odjavljen
digitall1982 kaže...

ne kontas sto ja hocu reci, al dobro.. napravi test, otidi na zibu, stani na jednu stranu hodnika, nek ti frend stane na drugu, pobacajate u isto vrijeme bombe po hodniku, poneki smoke i sl., i nakon sto pocne dim, krs, drmanje, voda spricat sa stropa i sve ostale smetajuce pi*darije, javi tko je koja prije vidio, s tim da je jedan na low postavkama, a drugi na ultra ;)

Nekako slično je galileo galilei mjerio brzinu svjetlosti.

Freak Show Inc.
15 godina
digitall1982 kaže...

Još jednom ću ti reći ne pričaj gluposti. 

Low i high, razlika je u oštrini tekstura, sjenama itd. Kontam ali nisi u pravu. Stani na bazzaru i gledaj točku, magla i papirići po njoj lete jednako i na high i na low, vidljivost ista.

Ne kontaš ti što hoću ja reći.

Povlačim se iz ove rasprave, hvala.

13 godina
Battlefield 3

Na ovom serveru pazite da ne osvojite sve zastave jer će admin prvo nuke-at sav suparnički team, a onda kada ponovo sve osvojite će kickati igrače  {#}:

http://i.imgur.com/SBxu3r5.png

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 15:28 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Ja igran na medium/high na svojoj konfi i iman uglavnom lock na 60fps kad nema previše igrača, ali kad ima 40-60 igrača imam dropove. Bili smanjenje na low smanjilo dropove kad je više igrača ili ime tu samo cpu koči pa bi bilo isto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 15:30 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RePlaY kaže...

Ja igran na medium/high na svojoj konfi i iman uglavnom lock na 60fps kad nema previše igrača, ali kad ima 40-60 igrača imam dropove. Bili smanjenje na low smanjilo dropove kad je više igrača ili ime tu samo cpu koči pa bi bilo isto?

Pa testiraj si koliko ti radi cpu a koliko grafa? probaj, šta te košta, skini sve na low.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ti se još nikada nisi povukao iz rasprave... Znamo da nećeš ni sada! To je jače od tebe...

Freak Show Inc.
16 godina
fila2208 kaže...
RePlaY kaže...

Pa testiraj si koliko ti radi cpu a koliko grafa? probaj, šta te košta, skini sve na low.

A izgleda da ću morat testirat. Nada san se da je neko već probava pa da nemoran ja, tlaka mi {#}

13 godina
protjeran
RePlaY kaže...

isto ce ti bit i na low. dok ne promjenis cpu. imao sam isti :)

15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ti se još nikada nisi povukao iz rasprave... Znamo da nećeš ni sada! To je jače od tebe...

ma jesam, evo baš stavio na low, ubio sam sa caspiana, na drvo sam se popeo i ubio čojeka koji se penjao na aloborz. Nisam mogao vjerovat koja vidljivost.

Probaj, kao da ti netko kupi nove oči.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 15:38 (fila2208).
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
digitall1982 kaže...

Još jednom ću ti reći ne pričaj gluposti. 

Low i high, razlika je u oštrini tekstura, sjenama itd. Kontam ali nisi u pravu. Stani na bazzaru i gledaj točku, magla i papirići po njoj lete jednako i na high i na low, vidljivost ista.

Ne kontaš ti što hoću ja reći.

nema na cemu

ne pricam gluposti, probao sam. i nisam probao samo ja pa zbrojio dva i dva ;)

over&out

16 godina
digitall1982 kaže...

Hvala, spasija si me muke {#}

A bili još 2gb rama išta pomoglo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 15:43 (RePlaY).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

digitall1982 kaže...

over&out

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
RePlaY kaže...
digitall1982 kaže...

Hvala, spasija si me muke {#}

A bili još 2gb rama išta pomoglo?

da, sa 4gb sam imao nekakav cudan micro stuttering povremeno.. uglavnom nakon 15-20min igranja.. kao da ima memory leak.. inace jos nisam naisao na igru koja jede vise rama od bf3 multiplayer

13 godina
protjeran
Friday kaže...
fila2208 kaže...

digitall1982 kaže...

over&out

{#}

sta je, jesi ljubomoran na nasu ljubav? 

ajde mozes u sredinu izmedu nas :D

ja cu bit iza, tvrd mi je knife :P

btw bilo bi za ocekivati u end game koju mapu sa kisom meteorita.. hodas i samo te spici u glavu lol

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 15:55 (digitall1982).
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Na ovom serveru pazite da ne osvojite sve zastave jer će admin prvo nuke-at sav suparnički team, a onda kada ponovo sve osvojite će kickati igrače  {#}:

Istu stvar radi na AnR-u onaj majmun mizehh-iG
15 godina
berto kaže...
Soldier977 kaže...

Istu stvar radi na AnR-u onaj majmun mizehh-iG

Bolje to nego rejp na skr8 konstantno.

Malo je agresivna ta taktika, ali nukat cijeli tim da ne bude rejpa, zašto ne, par puta sam bio na takvom serveru, upozori te jednom, dva put i onda nuka, oni izađu i igra je opet zanimljiva.

nezz..kako kome

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ma molimte, lik je majmun, ja i kiki smo igrali na njegovoj strani, zauzeli sve zastave i rejp, lik uredno rejpa, prebacili se na drugu stranu, probili i nekraju doveli njega na rejp pa onda odmah nukao 2 puta, svejedno nisu izasli iz baze i onda poceo kickat...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice