Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde jedno pitanje tenkistima.

kako je moguće da mi netko tko me pogodio od naprijed sa ajmo reć nekih cca 150 metara skine 70 % healtha ??

di se treba gađat?

ok jasno mi je za guzicu ,i spojeve ali od naprijed kada gađam,di trebam pogodit da mu što više "uzme" ?

Ili te pogodio raketom ili nažalost u 90% slučajeva u novije vrijeme ima demage pojačan kao i na puškama.

K4lim3ro
14 godina
neaktivan
Upravo tako Cyber, ekipa kuka na metro , bazzar , kanale i sienu.. A uvijek visi tamo. Cak jedina mapa koja i ovdje ne ide na 64 igraca je metro koja ogranicena za dodatne manevre. BF 3 ima odlicne mape za vozila , ali ce teze privuci igrace nego npr. Ove inf. Mape.
Btw. Jel bug krema i ostatak foruma zainteresiran da sibnemo veceras aftermath, nesto karkanda i AK.. Bez problema ubacim nove mape u rotaciju ;) a imam pei ruci server di nas se vecina moze nagurati
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Lol, vidi sto gore kaze Blade!

@Blade_runner, imas mozda kakav link gdje je to napisano?

Al ni to ne objasnjava sve jer ima slucaja kad ti skine premalo :)

Nda, prvi put čujem za to... Baš ću probati iako sumnjam u to. Nekako mi se čini da bi se to stalno događalo da je istina. Događale su mi se teško opisive stvari u tenkovima, ali to najčešće pripisujem kaotičnim okolnostima zbog kojih jednostavno ne skužiš šta je sve oko tebe.

KILL! Have no fear!
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Hoce doci i moj pr0 prijatelj semper na lan? :)

Ne, trudan je! To je jedino objašnjenje što je takav cendrav u zadnje vrijeme...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Kad se tako nešto dogodi, očito si bio ispred mine, ili ti je C4 bio zalijepljen na tenku. Nema načina da ti pogodak sprijeda skine toliko. Stavljao sam ovo već jednom, ali evo opet:

http://punkposse.com/IP/files/posted_images/105/vehichart.png

Još jedino može biti neki glitch, a znamo da je ova igra prepuna istih.

ne ,nije bila niti mina niti c4.

eto jučer su bili dado,antrax i elponero na serveru i tip me pogodi ,imao sam 100% stajao sam na mjestu ,i skine mi 70%

čak sam i na chat napisao jel to moguće.

zato mi nije jasno,

i dobro kaže cyber ima toliko situacija i uvijek je nekak drugačije,

jednom ga pogodiš disable dobiješ ,nekad ga pogodiš po tri puta nije disable,tak da više niti neznam.

nisam neki iskusan tenkist pa pitam.

a i čini mi se da me pogodio iznad cijevi,znaći baš u kupolu (ili mi se tako činilo).

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo tu je nasao to za tenk,pri dnu prvog posta http://forum.symthic.com/battlefield-3-technical-discussion/1023-tweaked-tank-armor-strength-new-data-april-server-patch/

A evo vec je bilo mislim ali to je tako nesto 

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 15:36 (Blade Runner31).
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ima čudnih situacija sa healtom u tenkovima. Kad smo igrali protiv bugovaca bili smo na 100% (ja taman popravio i ušao u tenk) i mislim da nas je cyber pogodio (granatom, ne raketom) i eksplodirali smo. Ne prozivam ga za čit, samo kažem da ima čudnih momenata.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Btw. Jel bug krema i ostatak foruma zainteresiran da sibnemo veceras aftermath, nesto karkanda i AK.. Bez problema ubacim nove mape u rotaciju ;) a imam pei ruci server di nas se vecina moze nagurati

Dođem. Bilo bi super kad ne bi bilo ovih pro-revive vlakić prkno mapa, ali ako se i na takvim ekipa skupi, fukk it doću.

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Zato jer ima bug kad drzis boost i kad te pogodi sprijeda u kupolu skida 70 posto,registrira rear hit.I ja to neki dan saznao.Bas je to na nas XxX forum danas nas tenkista Master stavio da znamo

kako misliš?kad držim kao taj sprint/boost da dođe do nekakvog buga?

eto baš to mi se jučer dogodilo ,a reko gle slobodan tenk ajmo rejpić neki bacit {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kako misliš?kad držim kao taj sprint/boost da dođe do nekakvog buga?

eto baš to mi se jučer dogodilo ,a reko gle slobodan tenk ajmo rejpić neki bacit {#}

Kako sam ja shvatio to nije pravilo nego se desava.A ja ne skidam prst s boosta {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 15:40 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ima čudnih situacija sa healtom u tenkovima. Kad smo igrali protiv bugovaca bili smo na 100% (ja taman popravio i ušao u tenk) i mislim da nas je cyber pogodio (granatom, ne raketom) i eksplodirali smo. Ne prozivam ga za čit, samo kažem da ima čudnih momenata.

Ima da,pa evo kad smo protiv cini mi se CHC igrali dosli smo lavu drito na guzicu na jedno 2-3 metra i Master ga roka i roka da bi mu 3 armora skinuo i ni disable a ovaj okrene top na nas i par hitova i odosmo mi u dim.Eto ima svaceg

13 godina
Friday kaže...

Mozda sam pogodio Nexusov C4? {#}

Nego, sve je snimljeno na videjima koje sam poslao, pa ako imas viska vremena da pronadjes taj dio, pa da vidimo.

Ja se osobno ne sjecam da sam ikad jednim pogotkom unistio tenk, a imam preko 1000 komada unsitenih. (osim kad je netko naljepio C4 pa sam mu uzeo kill, toga je bilo!)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
...

a tenk da ne spominjem,ja solo igram , i nitko te neželi popravit ,ma katastrofa ,tak da i ak igram veliki cq provozam se ja,ali nije to to.

nemam komunikaciju kao niti potporu.

lako nekome tko igra sa svojim ljudima u squadu i u kontaktu je sa njima,

neznam ja dajem puno više kao pješak nego dok vozim vozila zato ih i toliko ajmo reć "izbjegavam".

Naravno, zavisi s kim igras.

Kad igram s random ljudima, uvijek ulijecem vozacu u tenk, sjedam za masinku i spotam, te rokam pjesadiju, a on roka granatama.

U vecini slucajeva pogibam s tenkom ili dok ga pokusavam popraviti.

Naravno veci je gust igrati s nekim poznatim, jer zna da ga necu ostaviti na cjedilu.

Pogotovo, ako ima radar, a ekipa se pokusava s bazukama pribliziti s leda, te ih doceka rafal iz masinke {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam neki dan otisao na prazan server,na Caspian i stavio tenk do tenka i pokusavao tako gadjat u kupolu,izmedju kupole ma svugdje da vidim koliko sta skida.Gadjao sam tako jedno 20ak min i uvijek bi kad gadjam izmedju kupole ostalo nekih 63 healta i bilo mi dosta jer nisam uspio ali pucao sam jos par min,nakon toliko gadjanja puknem ja isto kao i sto puta prije toga i tenk pocne gorit,ostalo mu je 23 healta.KAKO?Pokusavao sam opet i vise nisam ni jednom uspio.Sta se desilo taj put pojma nemam

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Npr, mogao bi u BF4 biti jedan mod igranja s puno igraca. Ili jedan DLC. I da mape budu promjenjive velicine.
I da izmisle nacin da se onemoguci base rape.
Npr, da svaka strana ima nekoliko baza.
Ili da se moze spawnati negdje van baze. Ili kad se izgube sve zastave da slabiji tim dobije drop ship, ili padobrance...

A dizajn mape da bude nesto u stilu da postoji zatvoren dio do kojeg ne mogu vozila, i tamo se dobija nekoliko zastava, tako da i pjesadija ima jako velik dio posla...

Jedino ovako, kao zasebni dlc i set mapa posebno dizajnirane za tako velike bitke, a ne standarne mape sa dve tri nove zastavice e gle imate sad veću mapu.
Trebali bi složi setove mapa, od 24-32-64-128 igrača
Neke mape da budu kompatibilne, a recimo mali conq. od 24 se igra na jednom malom djeliću ove od 128 itd.

Ova fora sa vozilima da, da se moraju uzeti stare baze ili rafinerije di su vozila koja se tek otključaju nakon što se točka uzme od bilo koje strane.
Dalo bi se tu puno napraviti ali mislim  da to diceu nije interes. Glavni interes je što manje novaca, što manje vremena, samo izbaci to van, stavi manje mape, da se ljudi što više ubijaju i igraju.

Mislim da bf4 može puno toga ostvariti...ne treba se nadati ničemu pa će nas bilo šta obradovati, ako očekujete puno mogli bi se razočarati :(

zdenko1991 kaže...
  Jedna bolesna.
Ne kužim,.leaveao si jer su vas rejpali?
 Ne????? 4puta sam switchao tim i opet sam pobijedio.
Ne koji k, nije to ta.
Ova je ta.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 15:58 (zdenko1991).
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
 Ne????? 4puta sam switchao tim i opet sam pobijedio.
Ne koji k, nije to ta.

Ma ti ne znaš ni link postat.. noobe

Valjda si mislio na ovu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54868719/1/446974236/

HR_Nick
15 godina
Blade Runner31 kaže...

Ja sam neki dan otisao na prazan server,na Caspian i stavio tenk do tenka i pokusavao tako gadjat u kupolu,izmedju kupole ma svugdje da vidim koliko sta skida.Gadjao sam tako jedno 20ak min i uvijek bi kad gadjam izmedju kupole ostalo nekih 63 healta i bilo mi dosta jer nisam uspio ali pucao sam jos par min,nakon toliko gadjanja puknem ja isto kao i sto puta prije toga i tenk pocne gorit,ostalo mu je 23 healta.KAKO?Pokusavao sam opet i vise nisam ni jednom uspio.Sta se desilo taj put pojma nemam

treba gađati u cijev da uđe shell unutra,kaboom.

14 godina
neaktivan
@flaming oda nam tajnu :[
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
Hoce doci i moj pr0 prijatelj semper na lan? :)

Rado bi doša ali neman prilike sada, posao i to trenutno tako da ne mogu dva dana odvojit, nažalost :(

A i dug je to put do osijeka na kraju krajeva :)

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde jedno pitanje tenkistima.

kako je moguće da mi netko tko me pogodio od naprijed sa ajmo reć nekih cca 150 metara skine 70 % healtha ??

di se treba gađat?

ok jasno mi je za guzicu ,i spojeve ali od naprijed kada gađam,di trebam pogodit da mu što više "uzme" ?

Zato jer ima bug kad drzis boost i kad te pogodi sprijeda u kupolu skida 70 posto,registrira rear hit.I ja to neki dan saznao.Bas je to na nas XxX forum danas nas tenkista Master stavio da znamo

Bože sačuvaj kakva igra... E pazi ovo, ako držiš boost ( a uvik ga držin kao i w :) ) skida ti 70%. ahahahahahhahahahahahah krasno...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
nooir kaže...

Bože sačuvaj kakva igra... E pazi ovo, ako držiš boost ( a uvik ga držin kao i w :) ) skida ti 70%. ahahahahahhahahahahahah krasno...

Da ni ja ga nikad ne pustam,stalno drzim

13 godina
Battlefield 3

ok, isprobat cu, snimiti, pa posaljem rezultate.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Upravo tako Cyber, ekipa kuka na metro , bazzar , kanale i sienu.. A uvijek visi tamo. Cak jedina mapa koja i ovdje ne ide na 64 igraca je metro koja ogranicena za dodatne manevre. BF 3 ima odlicne mape za vozila , ali ce teze privuci igrace nego npr. Ove inf. Mape.

Može, Bandar Desert!{#}

A kaže Antraks da bi on rado Alborz Mountains, cijelu večer!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 17:51 (Šef).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobar video kako dobro radi hit reg

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Dobar video kako dobro radi hit reg

ma predobar video kako shitreg radi... ^^

15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Iskreno se nadam da će postojati neke uber goleme mape za barem 256 igrača gdje će se voditi nešto što stvarno sliči ratu. Zašto ne? A mjesta za optimizaciju itekako ima pa ne mislim da bi hitreg ili nešto drugo trebalo biti problem.

Napokon da imam istomišljenika.

Uvik sam mislia da bi tako nešto bilo predobro, totalni kaos.

Ogrooomna mapa, vozila, pješadija... čista simulacija nekog većeg ratnog okršaja.

Bilo koja era (povijesno), bilo koji teren (osim možda planinskih vukojebina).

S tim da bi tu definitivno morao postojat command chain neke vrste, zapovjednici i slično

jer bi u protivnom to bilo mješano (topovsko) meso.

Recimo da je to u mojoj glavi nekakva kombinacija Red Orchestre, BF-a (starog) i Arma-e.

Da nije predosadno ni prestatično a opet da ima konstantne akcije koja nije potpuni kaos, mjesta za manevar.

Mark my words, kroz 4-5 godina bi lako mogli imati takav jedan AAA naslov.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Friday kaže...

Iskreno se nadam da će postojati neke uber goleme mape za barem 256 igrača gdje će se voditi nešto što stvarno sliči ratu. Zašto ne? A mjesta za optimizaciju itekako ima pa ne mislim da bi hitreg ili nešto drugo trebalo biti problem.

Napokon da imam istomišljenika.

Uvik sam mislia da bi tako nešto bilo predobro, totalni kaos.

Ogrooomna mapa, vozila, pješadija... čista simulacija nekog većeg ratnog okršaja.

Bilo koja era (povijesno), bilo koji teren (osim možda planinskih vukojebina).

S tim da bi tu definitivno morao postojat command chain neke vrste, zapovjednici i slično

jer bi u protivnom to bilo mješano (topovsko) meso.

Recimo da je to u mojoj glavi nekakva kombinacija Red Orchestre, BF-a (starog) i Arma-e.

Da nije predosadno ni prestatično a opet da ima konstantne akcije koja nije potpuni kaos, mjesta za manevar.

Mark my words, kroz 4-5 godina bi lako mogli imati takav jedan AAA naslov.

Ja bih volio da naprave neki mod tipa clan wars, sa esl pravilima ili sl., laderom na battlelogu i da mape prilagode tome. Znači da ima u sebi integriran neki sustav natjecanja. 

Dakle kao i ESL ali bolje balansirano i unutar same igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 18:14 (D4RKR1DE).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ako nemisle poboljsati hit reg tj, net code bolje bi im bilo da ni neprave bf4, sve bih progutao od mapa oruzja vozila ali ako se radi o fps igri hit reg mora biti primarna stvar. bez toga bi im bilo bolje da se neupustaju u taj projekt.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma da oni sklone onaj supres igra ce biti odmah bolja bez obzira na hit reg.
MoHW ima odlican in game rank. Radi na principu esl-a i svakim mechom dizes rank platoonu. S tim da se vodi rank za svakog pojedinog igraca
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Osnovni popis igraca za Hrvatska vs Francuska 32 vs 32 ove subote u 20:00

Check it out

http://www.pis-klan.com/

3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice