Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3
BASTA ima selotejp kroshejr na dellu,pogledajte dobro na Lanu,J1ka mu poslao poštom svoj + i malo francuskog karbofixa pa si prikeljio na montač.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Ma da. Kada vidiš neki video gdje ekipa dobro igra., strpljivo, možeš primijeniti na svoju igru i poboljšati je. 

Je dva tri killa pričekaš, fino igraš,  ubije te netko iz nemoguće sitauacije, rage i onda samo prst na sprint :))

to je to,jos kad vidis da si u minusu samo srljas...e ne igra se to tako...ne lude oni kao mi kad ih neko ubije...pogledao sam sto videa i niko nema taj ludi temperament kao mi...joj kako me ubio ,cheater i te fore!pa tako mi je rekao papus iz UNIVERSA da nemaju para za putovanja jel kao nemaju sponzora.
15 godina
Hrca1981 kaže...

to je to,jos kad vidis da si u minusu samo srljas...e ne igra se to tako...ne lude oni kao mi kad ih neko ubije...pogledao sam sto videa i niko nema taj ludi temperament kao mi...joj kako me ubio ,cheater i te fore!pa tako mi je rekao papus iz UNIVERSA da nemaju para za putovanja jel kao nemaju sponzora.

Šteta jer vidim da su dečki zbilja dobri, koncentrirani i determinirani jako, i mogli bi daleko i bolje od preseravotora poput luxa itd.

Vidiš slabija zemlja i odmah qurac sponzora nemaš i moš se yebat. Tako bi bilo i kod nas kad bi bio neki tim koji bi igrao još agresivnije na tom nivou nebi imao sponozra.

Ono sponzori Dukat i Konzum lol dođeš u majicama a preko njih ogromno k i slike krava i mlijeka i onda razvališ sve na lanu i ideš doma.

Jikka za nagradu jer je imao najbolji acc dobije pisoar sa svojim imenom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jikka za nagradu jer je imao najbolji acc dobije pisoar sa svojim imenom.

hahaha pa već ga ima {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidim ekipa non stop spominje u temi battlefield 4 128 igrača.

čemu??

pa jel vi vidite na što liče 64 igrača serveri,kamoli još da ih je toliko.

po meni bf3 "radi" najbolje na 24 igrača. (pričam o inf only mapa metro-bazaar-seine)

em je bolji hitbox,em radi uglađenije igra,tečnije,bolje,nije gužva,uvijek je neka akcija,imaš vremena za razmislit,pričekat.....

neznam idealno mi radi na 24 ,makar je i 32 ok.

ali 128?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu??

po meni bf3 "radi" najbolje na 24 igrača. (pričam o inf only mapa metro-bazaar-seine)

em je bolji hitbox,em radi uglađenije igra,tečnije,bolje,nije gužva,uvijek je neka akcija,imaš vremena za razmislit,pričekat.....

ali 128?

Pa zašto ne? Ekipi koja igra CS (stari) je praktički i 20 igrača nezamislivo puno. To ti je sve do mapa. Iskreno se nadam da će postojati neke uber goleme mape za barem 256 igrača gdje će se voditi nešto što stvarno sliči ratu. Zašto ne? A mjesta za optimizaciju itekako ima pa ne mislim da bi hitreg ili nešto drugo trebalo biti problem.

Freak Show Inc.
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu??

ali 128?

24...24 igrača je maks. konzolama...see where Iam getting?

najbolje igra radi na 24 igrača jer je port sa konzola.

Ali u načelu se slažem, serveri od 64 igrača su ionako clusterfuck yebeni

10 snipera se gađa sa brda na brdo, 10 ljudi u bazi uništava vozila, 4 lete, 8 igra medica sa sačmom i skida te sa 870metara.

Friday kaže...

Pa zašto ne? Ekipi koja igra CS (stari) je praktički i 20 igrača nezamislivo puno. To ti je sve do mapa. Iskreno se nadam da će postojati neke uber goleme mape za barem 256 igrača gdje će se voditi nešto što stvarno sliči ratu. Zašto ne? A mjesta za optimizaciju itekako ima pa ne mislim da bi hitreg ili nešto drugo trebalo biti problem.

Nema to smisla moj špelac...svi su plakali kako je bandar prevelik na 64 igrača, sudeći po dice da može bit 128 igrača napravili bi mapu veličine svih armored kill mapa u jednoj. Pa se zovemo na mobitele e ajde kod b da se pucamo.
Ionako hrpa igrača igra bazzar siene metroe..nema smisla.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 13:59 (fila2208).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne znam... Meni nema ništa gore nego onaj yebeni metro gdje se nagura 60 ljudi sa granatama, 320-kama i rivajv vlakićem! Ako je to battlefield...

Freak Show Inc.

8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu??

ali 128?

Pa zašto ne? Ekipi koja igra CS (stari) je praktički i 20 igrača nezamislivo puno. To ti je sve do mapa. Iskreno se nadam da će postojati neke uber goleme mape za barem 256 igrača gdje će se voditi nešto što stvarno sliči ratu. Zašto ne? A mjesta za optimizaciju itekako ima pa ne mislim da bi hitreg ili nešto drugo trebalo biti problem.

znaš kaj? ako ćemo iskreno,

ovi iz dice su njubine žešće.

umjesto da daju igru van pravim ljudima da je testiraju KAKO BIT TO TREBALO IZGLEDAT ZAPRAVO ,a ne onako kako je oni igraju i testiraju.

valjda kužiš na kaj ciljam.

a ovih 258 igrača uopće neželim komentirat.

lol

mape od cs su takve kakve jesu i napravljene su za malo igrača.

u bf3 kad igraš 64 igrača u velikoj večini je bejsrape.

ma koliko bejsrejpa sam doživio u svojih 700 sati igranja pa nema im broja.

a ja se dam okladit u svoj akaunt da njubine dok su testirali nisu se bejsrejpali niti jednom,a da ne spominjem jačine oružja i tak to sve.

zato su i petčali igru sa onim gb patchevima već ohoohoo puta.

slušaju djecu po forumu umjesto da daju ljudima koji ZNAJU igrat ovu igru da je testiraju.

pogledaj im samo najave za dlc ,sve do jedne situacije je narihtano ,a ja i ti znamo da niti jedna situacija iz tih njihovih filmića nije izvediva kada igraju PRAVE EKIPE!

to je totalno drugačija igra kad igraju ljudi koji je znaju igrat ,a ne proklete dice njubine.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne znam... Meni nema ništa gore nego onaj yebeni metro gdje se nagura 60 ljudi sa granatama, 320-kama i rivajv vlakićem! Ako je to battlefield...

ajde probaj odigrat par rundi 24 igrača metro ,i onda reci dojam.

nema zastajanja,trčanje,akcija,zauzimanje non stop,ako i je bejsrejp 90% ti je šansa da ćeš se probit do prve ili zadnje zastavice,

dok je u 32 igrača ili više 10% AKO ćeš se izvuć iz bejsrejpa.

kažem ti ,probaj 24 igrača par rundi i onda javi dojmove.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Budem im drugi put kad se čujem s njima rekao da obavezno za testiranje zovu Zengića, Zdenka i Ljudinu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu??

ali 128?

hoću u bf4 kanale tdm sa 128 igrača{#},al ono da je ista veličina mape pa da su svi na hrpi,hitbox će radit ko blesav

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Budem im drugi put kad se čujem s njima rekao da obavezno za testiranje zovu Zengića, Zdenka i Ljudinu.

super.

ja nisam rekao da sam ja taj koji je idealan primjer za testiranje,ali kad se skupi PRAVE EKIPE na serveru to bude dragi moj deni boy druga igra,a ti se sprdaj kolko oš.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

ja sam upao u jedan takav rejp,dakle svi ammo box i samo se bacaju u bunar granate i tako non stop...ali metro je zanimljiv kad nema granata,c4,itd. onda je ok,igrao sam na takvom serveru

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu??

Jesi probao Planet Side 2?

Tamo na serveru ima nekoliko tisuca igraca a u bitkama nekoliko stotina. I napravili su to kako spada.

Da sad ne gledamo cijeli MMO svijet, nego samo jednu bitku:

Znaci moze se napraviti da se oko jedne baze moze boriti nekoliko stotina igraca i da to bude zabavno.

Kako? Ne znam, jos nisam igrao, samo sam isprobao igru na nekoliko minuta. :)

Npr, mogao bi u BF4 biti jedan mod igranja s puno igraca. Ili jedan DLC. I da mape budu promjenjive velicine.

I da izmisle nacin da se onemoguci base rape.

Npr, da svaka strana ima nekoliko baza.

Ili da se moze spawnati negdje van baze. Ili kad se izgube sve zastave da slabiji tim dobije drop ship, ili padobrance...

A dizajn mape da bude nesto u stilu da postoji zatvoren dio do kojeg ne mogu vozila, i tamo se dobija nekoliko zastava, tako da i pjesadija ima jako velik dio posla...

Ma, milion ideja. Ne znam zasto odma to odbijas?

Pa Dice uglavnom zna sto radi.

Pogledaj Back to Karkand. Pogledaj Aftermath.

Zapravo, i Armored Kill je dobar, samo sto iznenadjujuce malo igraca voli/zeli/zna igrati s vozilima. 

Npr. od nekoliko stotina ljudi koje sam gledao na Battlelogu i koje imam u frendovima, samo 3-4 imaju 5000 ili vise killova s tenkom, sto je npr. nekakva normalna brojka za jedno od standardnih oruzja.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54863642/1/446974236/#!/bf3/battlereport/show/54868719/1/446974236/

Jedna bolesna.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Npr, mogao bi u BF4 biti jedan mod igranja s puno igraca. Ili jedan DLC. I da mape budu promjenjive velicine.

I da izmisle nacin da se onemoguci base rape.

Npr, da svaka strana ima nekoliko baza.

Ili da se moze spawnati negdje van baze. Ili kad se izgube sve zastave da slabiji tim dobije drop ship, ili padobrance...

A dizajn mape da bude nesto u stilu da postoji zatvoren dio do kojeg ne mogu vozila, i tamo se dobija nekoliko zastava, tako da i pjesadija ima jako velik dio posla...

Jedino ovako, kao zasebni dlc i set mapa posebno dizajnirane za tako velike bitke, a ne standarne mape sa dve tri nove zastavice e gle imate sad veću mapu.

Trebali bi složi setove mapa, od 24-32-64-128 igrača

Neke mape da budu kompatibilne, a recimo mali conq. od 24 se igra na jednom malom djeliću ove od 128 itd.

Ova fora sa vozilima da, da se moraju uzeti stare baze ili rafinerije di su vozila koja se tek otključaju nakon što se točka uzme od bilo koje strane.

Dalo bi se tu puno napraviti ali mislim  da to diceu nije interes. Glavni interes je što manje novaca, što manje vremena, samo izbaci to van, stavi manje mape, da se ljudi što više ubijaju i igraju.

Mislim da bf4 može puno toga ostvariti...ne treba se nadati ničemu pa će nas bilo šta obradovati, ako očekujete puno mogli bi se razočarati :(

zdenko1991 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54863642/1/446974236/#!/bf3/battlereport/show/54868719/1/446974236/

Jedna bolesna.

Ne kužim,.leaveao si jer su vas rejpali?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 14:48 (fila2208).
13 godina
Hrca1981 kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Ma da. Kada vidiš neki video gdje ekipa dobro igra., strpljivo, možeš primijeniti na svoju igru i poboljšati je. 

Je dva tri killa pričekaš, fino igraš,  ubije te netko iz nemoguće sitauacije, rage i onda samo prst na sprint :))

..... niko nema taj ludi temperament kao mi...joj kako me ubio ,cheater i te fore.....

To je najveći problem. Ali kako to riješiti???????

Dama_The_Crow
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zapravo, i Armored Kill je dobar, samo sto iznenadjujuce malo igraca voli/zeli/zna igrati s vozilima. 

Npr. od nekoliko stotina ljudi koje sam gledao na Battlelogu i koje imam u frendovima, samo 3-4 imaju 5000 ili vise killova s tenkom, sto je npr. nekakva normalna brojka za jedno od standardnih oruzja.

To ti je zato što je teško nači ekipu za tenk. Sam u tenku ili sa nekim koji pobjegne čim netko pogodi tenk = smrt. Sljedeće, tenk je užasno loš protiv pješadije, ako nisi pogodio pješaka direktno sa granatom nije kill. Prije ga ubiješ pištoljem nego tenkom. Jednom samo igrali zajedno na Caspianu i znaš kako smo skidali heliće i druge tenkove, ali samo zbog toga jer volimo tenkove i znamo kako igrati sa njima, a to je na random serverima nemoguća misija, zato i izbjegavam tenkove. 

K4lim3ro
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...nt :))

.....  niko nema taj ludi temperament kao mi...joj kako me ubio ,cheater i te fore.....

To je najveći problem. Ali kako to riješiti???????

ja sam znal kutiju cigara skurit u 3 sata BF-a... nije pomoglo  {#}

Battlelog: 8string
13 godina

Vec smo ti rekli, prije nego kliknes "Pošalji" izbrisi  #!/   iz linka, onda neces imati ovaj problem razdvajanja linka.

Nego, zasto bolesna? Los balans? Cheateri?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam ja izbjegavam vozila jer sam njubina ,još pogotovo u heliću ili avionu,

ali solo u heliju mi je ravno smrti,niti komunikacije ikakve niti potpore ,ma ništa,i sa helijem nemogu igrat,

prvih 200 sati sam učio one osnove kako ga podignut ,nagnut se i tak te elementarne stvari,

evo baš došo neki dan frend koji već ne igra gro ovu igru ,prije smo zajedno igrali ,i kaže on meni ajde me profuraj u heliju da vidimo šta znaš,i tako ušli mi u heli i tip nakon 5 minuta ostao paff,

zašto?

jer do nedavno se nisam znao spustit ravno na cestu s tim da sam solo na serveru {#}

to je bilo prestrašno , tak da sam te helije odhebo u startu i tek nedavno počeo vozit kako se vozi.

isto tako jet,

a tenk da ne spominjem,ja solo igram , i nitko te neželi popravit ,ma katastrofa ,tak da i ak igram veliki cq provozam se ja,ali nije to to.

nemam komunikaciju kao niti potporu.

lako nekome tko igra sa svojim ljudima u squadu i u kontaktu je sa njima,

neznam ja dajem puno više kao pješak nego dok vozim vozila zato ih i toliko ajmo reć "izbjegavam".

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Hoce doci i moj pr0 prijatelj semper na lan? :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde jedno pitanje tenkistima.

kako je moguće da mi netko tko me pogodio od naprijed sa ajmo reć nekih cca 150 metara skine 70 % healtha ??

di se treba gađat?

ok jasno mi je za guzicu ,i spojeve ali od naprijed kada gađam,di trebam pogodit da mu što više "uzme" ?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kako je moguće da mi netko tko me pogodio od naprijed sa ajmo reć nekih cca 150 metara skine 70 % healtha ??

di se treba gađat?

ok jasno mi je za guzicu ,i spojeve ali od naprijed kada gađam,di trebam pogodit da mu što više "uzme" ?

Zato jer ima bug kad drzis boost i kad te pogodi sprijeda u kupolu skida 70 posto,registrira rear hit.I ja to neki dan saznao.Bas je to na nas XxX forum danas nas tenkista Master stavio da znamo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 15:25 (Blade Runner31).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

di se treba gađat?

Teoretski, nije moguce.

U igri je :)

Moguce ako je navodeca raketa da nije ispalio ravno nego u zrak i ona te pogodi od gore ili pod nekim kutem.

A sto se tice normalnih tenkovskih granata, mislim da je nekakav bug.

Ili postoji fora da se mora pogoditi neki dio tenka, npr. spoj kupole i donjeg dijela. Ili neki dio kupole. Ako je ovo onda za to ne znam! A i to je u samoj igri onda (skoro) ne moguce namjerno izvesti, jer jos nisam dozivio da je neprijateljski tenk stajao 5 metara od mene i nije se micao.

Uglavnom, Bruno i ja imamo jako puno iskustva u tenkovima i jos nam nije bilo jasno kako smo pogadjali jedan drugog na Armored kill mapama.

Ono, jedan pogodak i disable a imao si cak i armor. Ili pogodak, pa ne izgubis bas nista. I slicno.

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

di se treba gađat?

Kad se tako nešto dogodi, očito si bio ispred mine, ili ti je C4 bio zalijepljen na tenku. Nema načina da ti pogodak sprijeda skine toliko. Stavljao sam ovo već jednom, ali evo opet:

http://punkposse.com/IP/files/posted_images/105/vehichart.png

Još jedino može biti neki glitch, a znamo da je ova igra prepuna istih.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 15:24 (animosity_frenzy).
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

di se treba gađat?

He who dares, wins
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Kad se tako nešto dogodi, očito si bio ispred mine, ili ti je C4 bio zalijepljen na tenku. Nema načina da ti pogodak sprijeda skine toliko. Stavljao sam ovo već jednom, ali evo opet:

Lol, vidi sto gore kaze Blade!

@Blade_runner, imas mozda kakav link gdje je to napisano?

Al ni to ne objasnjava sve jer ima slucaja kad ti skine premalo :)

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
animosity_frenzy kaže...

Lol, vidi sto gore kaze Blade!

@Blade_runner, imas mozda kakav link gdje je to napisano?

Al ni to ne objasnjava sve jer ima slucaja kad ti skine premalo :)

Neznam di je to Master nasao,evo napisao sam gore da je on to stavio na nas forum a di je pronasao neznam,pitat cu ga.Pise da ima bug koji se zna pojavit i onda to sto sam napisao,znaci nije uvijek

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 15:28 (Blade Runner31).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice