Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Disclaimer:

Nije mi namjera trolat sa ovim filmićem, baš sam jutros gledao malo, pa ovi su brutalni. Volio bih vidjeti ako ima netko video sa vaše strane, ako je tko snimao.

Još jednom, nije mi namjera troll, nego eto da svi vide video, zanima me šta ljudi misle.

Dobri su. Ali kad sam ja igrao dobili smo ih na bazzaru ;)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Disclaimer:

Nije mi namjera trolat sa ovim filmićem, baš sam jutros gledao malo, pa ovi su brutalni. Volio bih vidjeti ako ima netko video sa vaše strane, ako je tko snimao.

Još jednom, nije mi namjera troll, nego eto da svi vide video, zanima me šta ljudi misle.

Meni ovo nije ništ sumljivo.Lik puca kak spada ,kratke rafale, ne zalijeće se, ko ja na njih trojicu, stalno pokriva skoro isti radius i ima pod nogama health. Čak i ako mu je teammate mrtav ne iskače ko muha bez glave i reviva ga da ne otkrije svoj položaj

Neznam meni je ovo čisto..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Disclaimer:

Odlicni su, sta je najvaznije najvecu ulogu ima strpljenje sto recimo ja nemam. ali zato su iducu rundu na bazaru fasovali u base rejpu kao sto zdenko kaze.  jedva su se izvukli iz base rape-a. rekao je anraki da su bili ljuti ko sablja.

Jednostavno moras znati dobro gadati, imati taktiku dobru i sto je najvaznije dobro procjineti situaciju kada cekati a kada rushati. 

Battlelog: ljudina
17 godina
Fore se francuskom optikom odavno vise nisu fora, ajde nest' novo...
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...
fila2208 kaže...

Disclaimer:

Meni ovo nije ništ sumljivo.Lik puca kak spada ,kratke rafale, ne zalijeće se, ko ja na njih trojicu, stalno pokriva skoro isti radius i ima pod nogama health. Čak i ako mu je teammate mrtav ne iskače ko muha bez glave i reviva ga da ne otkrije svoj položaj

Pa i je cisto. Pa ovo priznam u bebu, ovaj decko igra bolje od mene, uzitak je igrati sa i protiv takvog igraca.

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Disclaimer:

Odlicni su, sta je najvaznije najvecu ulogu ima strpljenje sto recimo ja nemam. ali zato su iducu rundu na bazaru fasovali u base rejpu kao sto zdenko kaze.  jedva su se izvukli iz base rape-a. rekao je anraki da su bili ljuti ko sablja.

Jednostavno moras znati dobro gadati, imati taktiku dobru i sto je najvaznije dobro procjineti situaciju kada cekati a kada rushati. 

Jaoo a jesu se najeli massa tu rundu XD

15 godina
bmwhartge kaže...

Jel snimao tko od vaših?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
jopis kaže...
fila2208 kaže...

Disclaimer:

'Malo' su prebrutalni.

Mi smo igrali preksinoć protiv ovog - http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/UNIVERSEsilver/stats/367223286/, lik je rasturao sa f2000 sa nenormalnih udaljenosti, kao sa snajperom, cijeli chat je bio pun ragea protiv njega, ali lik se samo isprdavao u chatu i ubijao kao lud. Sumnjiv do bola...

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=UNIVERSEsilver

A u hedixu mu stoji i 1 ban već - http://cheatometer.hedix.de/ (unesite samo nick u search).

No opet nije kao jika, njemu stoji 17{#}

A još danas vidim i ovo - http://metabans.com/CheatOMeter#enforced_bans (jika je bannan na metabansovom cheatometeru).

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=pLine-jikA

Seems legit{#}

naletio sam neki dan na tog silvera na kanalima...ja pocnem pucati po njemu,a on jos reloada,puknem u njega otprilike 2 metka,a dotle se njemu reload zavrsi i ubije me..imao je score na kraju runde 100-5,700 tiketa 32 igraca

jos ga pitam u chatu koja je njegova tajna,a on meni kaze "camping+good aim"

battlelog:KICKASS_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam evo ja vidim da je svima kao malo boljim igračima špica doć na kanale i kampat sa m16a3.

znate otprilike šta mislim za takvo igranja ,pa eto ,više ne mislim.{#}

od danas ću baš probat igrat sa m16 na kanalim i kampat gore nego neki dan kad sam otkinuo lačić od dade :)

i više nikad neću spomenut m16 u tom kontekstu.

lp

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Jel snimao tko od vaših?

Mislim da imam ja, ali mislim. Dosta je vremena proslo od toga. Vidjet cu doma. Teheran je stariji jos od tog bazzara.

14 godina
neaktivan
Basta kaže...
Fore se francuskom optikom odavno vise nisu fora, ajde nest' novo...

Hvala na prosvijetljenju. Ipak si ti pr0 l33.5t pr0z0r5 sk11l3r m4d4f4ka pWn3r{#}. A razovrsnot u humoru i postanje raznovrsnih slika neću ni spominjati, to je in već 4 godine. {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Pero Dinamit kaže...

CyberDemonVZ kaže...

A ja sam prekinuo snimanje odma na kraju runde, nisam snimio zavrsnu tablicu. Uopce mi nije palo na pamet.

Yebse, samo to si trebao napraviti {#}{#}

{#}{#}

Odgledaj video, valjda sam pred kraj negdje kliknuo Tab.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Jel snimao tko od vaših?

Mislim da imam ja, ali mislim. Dosta je vremena proslo od toga. Vidjet cu doma. Teheran je stariji jos od tog bazzara.

nemam video sorry, a trebao mi je za frag movie ;(

17 godina
nooir kaže...

Hvala na prosvijetljenju. Ipak si ti pr0 l33.5t pr0z0r5 sk11l3r m4d4f4ka pWn3r{#}. A razovrsnot u humoru i postanje raznovrsnih slika neću ni spominjati, to je in već 4 godine. {#}

Ahaha - šibica :)

Ja sam pr0 l33t, a ti si siromaško koji nemaš ni za litru mlijeka i mislim da gubiš vrijeme na ovom forumu; karijera stand-up komičara je pred tobom! {#}

14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Bez daljnjeg da je cisto nego mene zanima ako je netko to od od pisa snimao da vidim kako je to izgledalo iz njihovog kuta,samo to

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Lol na chat 10:18 xD

Ljudina bog :D

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 17:31 (Legendic1911).
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uf što me se na prethodnoj stranici ispljuvalo jer sam rekao da mi je BF3 očajan.

Jel vi shvaćate što ja zelim reć? Igra nema dušu, pa više vrijedi glazba u BC2 Vietnam nego cijeli BF3...

Igra je od novih zasigurno najbolja u klasi ja to ne dovodim u pitanje, al jednostavno BC2 + Vietnam ima bolje mape, priču, atmosferu, što je najbitnije, meni, bez toga mi je jednostavno suhoparna i razocaran bi bio i da sam je 10 kuna platio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 18:15 (johnpr).

1 9 hvala 0
17 godina
odjavljen
johnpr kaže...

Uf što me se na prethodnoj stranici ispljuvalo jer sam rekao da mi je BF3 očajan.

Jel vi shvaćate što ja zelim reć? Igra nema dušu, pa više vrijedi glazba u BC2 Vietnam nego cijeli BF3...

Igra je od novih zasigurno najbolja u klasi ja to ne dovodim u pitanje, al jednostavno BC2 + Vietnam ima bolje mape, priču, atmosferu, što je najbitnije, meni.

OK

Freak Show Inc.
14 godina
johnpr kaže...

Igra je od novih zasigurno najbolja u klasi ja to ne dovodim u pitanje, al jednostavno BC2 + Vietnam ima bolje mape, priču, atmosferu, što je najbitnije, meni, bez toga mi je jednostavno suhoparna i razocaran bi bio i da sam je 10 kuna platio.

johnpr aka Soul Director at DICE...sad bez zaje*ancije zasto si ti jos u ovoj temi?

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
14 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Mi smo davno zakljcili da je BC2 zabavniji i da je imao bolje mape... kasnis dobru godinu dana sa zakljuckom.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
johnpr kaže...

Igra je od novih zasigurno najbolja u klasi ja to ne dovodim u pitanje, al jednostavno BC2 + Vietnam ima bolje mape, priču, atmosferu, što je najbitnije, meni.

OK

Imas bc2 temu. Pozz.

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol, samo opusteno

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Kakvu pa pricu u multiplayeru?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Ja već 3, 4 sata pokušavam u ovoj igri naći neku mapu da valja al ne ide... Dizajn levela preloš. Nevjerovatan korak nazad nakon BC2. Jel to radila uopće ista firma?

Evo recimo ja (očito jedini) se slažem s tobom. Mape na BC2 su bile bolje, zabavnije, zanimljivije. Rush mape su puno bolje

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Šef kaže...
johnpr kaže...

Ja već 3, 4 sata pokušavam u ovoj igri naći neku mapu da valja al ne ide... Dizajn levela preloš. Nevjerovatan korak nazad nakon BC2. Jel to radila uopće ista firma?

Evo recimo ja (očito jedini) se slažem s tobom. Mape na BC2 su bile bolje, zabavnije, zanimljivije. Rush mape su puno bolje

Ima nas još, jedini izuzetak su Aftermath mape koje si mu super. Druge igram jer "moram".

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
Dodinho kaže...
Šef kaže...
johnpr kaže...

Ima nas još, jedini izuzetak su Aftermath mape koje si mu super. Druge igram jer "moram".

Tvrdio sam puno prije da je bc2, bio igriviji, bolje mape...jednsoatvno je bila bolja atmosfera dok igraš, pa su me thumbali.

Bf3 je super igra i daleko najjača igra dnas, ali bc2 je imao ono nešto :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...
Dodinho kaže...
Šef kaže...
johnpr kaže...

Tvrdio sam puno prije da je bc2, bio igriviji, bolje mape...jednsoatvno je bila bolja atmosfera dok igraš, pa su me thumbali.

Bf3 je super igra i daleko najjača igra dnas, ali bc2 je imao ono nešto :)

BC2 je imao sje*an hitbox zbog kojeg sam dobivao najčudnije erekcije {#}
Slažem se da je imao ono nešto :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
Dodinho kaže...

BC2 je imao sje*an hitbox zbog kojeg sam dobivao najčudnije erekcije {#}
Slažem se da je imao ono nešto :)

Meni je bio žas na početku, to što veliš, ludio sam, ali kasnije kad se navikneš, padaju kao na francuskoj optici. 

Dosta offtopica sada, sram nas isti može bit.

Nego da pitam: koji je konkretno najbolji snajper, bolt action u igri, m98b je prije bio sad je nerfan...m40a5?

Zanima me jer sam neku večer malo igrao recona zezao se a ne mogu nać dobar snajper za mene nubaru :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zanima me jer sam neku večer malo igrao recona zezao se a ne mogu nać dobar snajper za mene nubaru :)

Meni osobno M40A5, ali nije ni L96 loš. M40A5 ima veći pad metka, međutim ima brže repetiranje i više metaka u klipu. L96 je bolji na daleko.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 19:21 (Hedrick).
14 godina
neaktivan

E pisovci jel onaj mirko iz filip i jakova ili tu oko zadra???

Je iz filip i jakova. Zasto?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice