Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan video od frenda iz Ukrajne, heli expert. S njim je gušt letit. scout heli je mala beba {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 20:27 (ARazer).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

danas se ljepi svaki metak..{#}  jucer nisam krca mogo skinut.. fracking b net

xfact
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel se može negdje vidjeti na kojem serveru player trenutno igra ako ti nije frend?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Migi86 kaže...

jel se može negdje vidjeti na kojem serveru player trenutno igra ako ti nije frend?

pa upises mu nick u search, odes na profil, i kraj imena ti pise na kojem je serveru ako igra. ako koristis better b-log onda ga stavis na radar listu pa opet mozes vidit di je.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kak se to stavi ta radar lista? thx

skužio sam gdje se vidi na kojem je serveru...ali volio bi i tu radar listu imati....

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:19 (Migi86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

kak se to stavi ta radar lista? thx

velim,ako imas instaliran, taj plugin, onda ti se gumb add to radar pojavljuje skorz desno u njegovom profilu ispod win/loss statistike (veliki zuti gumb add to radar). kada zelis vidjeti gdje tko igra sa radar liste, odes na bblog (pokraj homea) i u prvom redu pred kraj ti se pojavljuje opcija radar list,kliknes na nju i izlista ti vojnike koji su na radar listi. kliknes broj kraj njih i odvede te na njihov profil i tamo se joinas na server na kojem igraju

ako nemas,evo skini si ovdje http://getbblog.com/en/

skini za svoj browser i instaliraj

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:23 (xyan).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok.... thx

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Nezz jesu nešto popravljali ili šta ali ovo sad onako preko raca dok čekam tekmu igrao....lijepi se ko magnet sve za njih, jako lijep hitreg imao :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Nezz jesu nešto popravljali ili šta ali ovo sad onako preko raca dok čekam tekmu igrao....lijepi se ko magnet sve za njih, jako lijep hitreg imao :)

Poluvrijeme je pa stignem... hackeru! {#}

14 godina
Battlefield 3

Jel mi može netko molim vas dati link na EA live support, hitno mi je a ne mogu ga nikako naći.. hvala 

[G] Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

mjenjam Kopljara za peglicu (nemora paliti) ona barem rđa , ovaj ne radi ništa

http://www.pis-klan.com/

3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...

ma solidan je u obrani, ali nema muda u napadu nikako....

15 godina
Battlefield 3

Više volim kad isključi Karabatića, nego sepet karamela.

Kakav win, gg naši.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 23:10 (fila2208).
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
xyan kaže...
Wolf D Baštard kaže...

ma nek onda igra obranu..pogotovo u drugom poluvremenu kad je bio blizi klupi

ma ja mu nebi dao ni da igra za Buzet, koji mrzim

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Noćas im nije ni optika pomogla {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja prokleto nevjeruje ko sve igra esl. Imam 5 uzastopna poraza. Zadnja 4 puta sve likovi 0000 isuse boze dragi place mi se {#}

Moj PC  
3 14 hvala 1
13 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...
xyan kaže...
Wolf D Baštard kaže...

Neznam zašto se o ovome priča u ovoj temi, ali ako ćemo već pričat ajde onda da to na nešto liči, da nam se ljudi sa strane ne smiju.

Kopljar je kvalitetan igrač samo jako oscilira, od utakmice do utakmice, i to samo u napadu, u obrani je odličan, a u rukometu se puno više cijenu igrač koji zna igrat obranu nego igrač koji zna igrat napad a nezna obranu, znam to jer treniram rukomet već 10 godina.

Tako da nikako nije bezveze igrač.

gjurki
17 godina
neaktivan
Nabijem vas na Kopljara, rukomet i sport općenito! :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nabijem vas na Kopljara, rukomet i sport općenito! :)

samo bf, bf bf !:D

gjurki
15 godina
neaktivan

Zašto mi se ovo događa?

Game disconnected: your connection to the server timed out.

taman kad se zaigram izbaci me

16 godina
neaktivan
Već sam i ja počeo pi*diti na idiote na esl-u!! Još ajde nekako kad su slabiji igraći pa izgubimo. Ali,kad počnu plakati usred partije i odu,a partija je donekle izjednaćena ili upiše Nr prije početka partije kad skuži tko mu je na drugoh strani…onda opet čekanje na slijedeću partiju…
16 godina
neaktivan
brico2 kaže...

Zašto mi se ovo događa?

evo ti si več jedno 498230752349857 osoba koja pita to...

evo bit ću pristojan i upoznat te sa svojim prijateljem... zove se Google... obrati se njemu... on uvijek ima sva riješenja

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...

evo bit ću pristojan i upoznat te sa svojim prijateljem... zove se Google...

De pitaj prijatelja gdje je pečat... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Već sam i ja počeo pi*diti na idiote na esl-u!! Još ajde nekako kad su slabiji igraći pa izgubimo. Ali,kad počnu plakati usred partije i odu,a partija je donekle izjednaćena ili upiše Nr prije početka partije kad skuži tko mu je na drugoh strani…onda opet čekanje na slijedeću partiju…

Pa kad je tamo valjda 50% ekipe prepuno kompleksa IRL pa ih dolaze liječiti na virtualna bojišta. Srećom, ovo malo što sam odigrao naletio sam na samo jednu grupu takvih, al to je valjda i zato što sam igrao u onim dijelovima dana kad nema previše ekipe pa sam par puta igrao s istima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Scrappy kaže...
brico2 kaže...

Zašto mi se ovo događa?

evo ti si več jedno 498230752349857 osoba koja pita to...

evo bit ću pristojan i upoznat te sa svojim prijateljem... zove se Google... obrati se njemu... on uvijek ima sva riješenja

Da je Cyber dobio hvala svaki puta kad je odgovorio na ovo pitanje već bi bio đeneral tu na forumu :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 9:37 (Zero2).
17 godina
Battlefield 3

Šta je krivo na ovoj slici?

http://img51.imageshack.us/img51/7995/80121533.jpg

?

?

?

?

Čovjek ne igra BF3 {#}

BTW, konačno update BF3 Colonel 100 diary-a:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654625396751348/1/

@Disconnect...

Primijetio sam da zadnjih dana sve češće dobijem server disconnect s time-outom, ali zapravo server padne (druga stvar je naravno uPNP - pogledaj prvu stranicu u temi). Također, igram manje nego inače, ali mi se sad redovito svako večer, bar jednom igra sruši sa BF3.exe has stopped working... I ovaj ESN Sonar plug-in mi zna zrokat Chrome... Awaiting new Battlelog update.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 9:54 (TomoR).
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Wolf D Baštard kaže...
xyan kaže...
Wolf D Baštard kaže...

Neznam zašto se o ovome priča u ovoj temi, ali ako ćemo već pričat ajde onda da to na nešto liči, da nam se ljudi sa strane ne smiju.

Kopljar je kvalitetan igrač samo jako oscilira, od utakmice do utakmice, i to samo u napadu, u obrani je odličan, a u rukometu se puno više cijenu igrač koji zna igrat obranu nego igrač koji zna igrat napad a nezna obranu, znam to jer treniram rukomet već 10 godina.

Tako da nikako nije bezveze igrač.

Prica se jer nam se prica jer smo bili poneseni momentom :)

Kopljar nije kvalitetan igrac!! Kopljar je kvalitetan protiv Australije ,Vinkovaca i Donjeg Pizzuda!!! Ceka ga se 5 godina da proigra, kao da je jedini ljevak u Hrvatskoj..glede obrane imas pravo, ali ovo je Vrh hrvatskog rukometa a ne 3 županijska, zato nam trebaju kompletni igraci..ako treniras 10 godina rukomet onda znas da bi i ti proigrao na toj pozicija nakon 5 godina :)..

On je rupa.rupa rupa...i nije mi jasno sada kad su prodali koj k...c ga i dalje forsira.

A da ne budem skroz offtopic cujem da je njubara i u BF3{#} ... btw zivim rukomet cijeli zivot i dolazim iz rukometnog grada!! Kad tvoje selo bude imaolo rezultate kao i moje mozemo na kavu {#}

17 godina
Wolfa za precjednika hrvatskog BF3 rukometnog squada! :)
15 godina
Wolf D Baštard kaže...

Prica se jer nam se prica jer smo bili poneseni momentom :)

Kopljar nije kvalitetan igrac!! Kopljar je kvalitetan protiv Australije ,Vinkovaca i Donjeg Pizzuda!!! Ceka ga se 5 godina da proigra, kao da je jedini ljevak u Hrvatskoj..glede obrane imas pravo, ali ovo je Vrh hrvatskog rukometa a ne 3 županijska, zato nam trebaju kompletni igraci..ako treniras 10 godina rukomet onda znas da bi i ti proigrao na toj pozicija nakon 5 godina :)..

On je rupa.rupa rupa...i nije mi jasno sada kad su prodali koj k...c ga i dalje forsira.

A da ne budem skroz offtopic cujem da je njubara i u BF3{#} ... btw zivim rukomet cijeli zivot i dolazim iz rukometnog grada!! Kad tvoje selo bude imaolo rezultate kao i moje mozemo na kavu {#}

Ja sam siguran, wolfie, da tebe stave umjesto Kopljara, sa novim zubima, da bi ti sam rastavio Francuze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 10:48 (fila2208).
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Šta je krivo na ovoj slici?

http://img51.imageshack.us/img51/7995/80121533.jpg

?

?

?

?

Virus ovu krade! :D

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 10:51 (Virus X*043).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice