- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel se može negdje vidjeti na kojem serveru player trenutno igra ako ti nije frend?
jel se može negdje vidjeti na kojem serveru player trenutno igra ako ti nije frend?
pa upises mu nick u search, odes na profil, i kraj imena ti pise na kojem je serveru ako igra. ako koristis better b-log onda ga stavis na radar listu pa opet mozes vidit di je.
kak se to stavi ta radar lista? thx
skužio sam gdje se vidi na kojem je serveru...ali volio bi i tu radar listu imati....
kak se to stavi ta radar lista? thx
velim,ako imas instaliran, taj plugin, onda ti se gumb add to radar pojavljuje skorz desno u njegovom profilu ispod win/loss statistike (veliki zuti gumb add to radar). kada zelis vidjeti gdje tko igra sa radar liste, odes na bblog (pokraj homea) i u prvom redu pred kraj ti se pojavljuje opcija radar list,kliknes na nju i izlista ti vojnike koji su na radar listi. kliknes broj kraj njih i odvede te na njihov profil i tamo se joinas na server na kojem igraju
ako nemas,evo skini si ovdje http://getbblog.com/en/
skini za svoj browser i instaliraj
ok.... thx
Nezz jesu nešto popravljali ili šta ali ovo sad onako preko raca dok čekam tekmu igrao....lijepi se ko magnet sve za njih, jako lijep hitreg imao :)
Nezz jesu nešto popravljali ili šta ali ovo sad onako preko raca dok čekam tekmu igrao....lijepi se ko magnet sve za njih, jako lijep hitreg imao :)
Poluvrijeme je pa stignem... hackeru!
Jel mi može netko molim vas dati link na EA live support, hitno mi je a ne mogu ga nikako naći.. hvala
mjenjam Kopljara za peglicu (nemora paliti) ona barem rđa , ovaj ne radi ništa
ma solidan je u obrani, ali nema muda u napadu nikako....
Više volim kad isključi Karabatića, nego sepet karamela.
Kakav win, gg naši.
ma nek onda igra obranu..pogotovo u drugom poluvremenu kad je bio blizi klupi
ma ja mu nebi dao ni da igra za Buzet, koji mrzim
Noćas im nije ni optika pomogla
Ja prokleto nevjeruje ko sve igra esl. Imam 5 uzastopna poraza. Zadnja 4 puta sve likovi 0000 isuse boze dragi place mi se
Neznam zašto se o ovome priča u ovoj temi, ali ako ćemo već pričat ajde onda da to na nešto liči, da nam se ljudi sa strane ne smiju.
Kopljar je kvalitetan igrač samo jako oscilira, od utakmice do utakmice, i to samo u napadu, u obrani je odličan, a u rukometu se puno više cijenu igrač koji zna igrat obranu nego igrač koji zna igrat napad a nezna obranu, znam to jer treniram rukomet već 10 godina.
Tako da nikako nije bezveze igrač.

samo bf, bf bf !:D
Zašto mi se ovo događa?
Game disconnected: your connection to the server timed out.
taman kad se zaigram izbaci me
Zašto mi se ovo događa?
evo ti si več jedno 498230752349857 osoba koja pita to...
evo bit ću pristojan i upoznat te sa svojim prijateljem... zove se Google... obrati se njemu... on uvijek ima sva riješenja
evo bit ću pristojan i upoznat te sa svojim prijateljem... zove se Google...
De pitaj prijatelja gdje je pečat...
Pa kad je tamo valjda 50% ekipe prepuno kompleksa IRL pa ih dolaze liječiti na virtualna bojišta. Srećom, ovo malo što sam odigrao naletio sam na samo jednu grupu takvih, al to je valjda i zato što sam igrao u onim dijelovima dana kad nema previše ekipe pa sam par puta igrao s istima.
Zašto mi se ovo događa?
evo ti si več jedno 498230752349857 osoba koja pita to...
evo bit ću pristojan i upoznat te sa svojim prijateljem... zove se Google... obrati se njemu... on uvijek ima sva riješenja
Da je Cyber dobio hvala svaki puta kad je odgovorio na ovo pitanje već bi bio đeneral tu na forumu :)
Šta je krivo na ovoj slici?
http://img51.imageshack.us/img51/7995/80121533.jpg
?
?
?
?
Čovjek ne igra BF3
BTW, konačno update BF3 Colonel 100 diary-a:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/forum/threadview/2832654625396751348/1/
@Disconnect...
Primijetio sam da zadnjih dana sve češće dobijem server disconnect s time-outom, ali zapravo server padne (druga stvar je naravno uPNP - pogledaj prvu stranicu u temi). Također, igram manje nego inače, ali mi se sad redovito svako večer, bar jednom igra sruši sa BF3.exe has stopped working... I ovaj ESN Sonar plug-in mi zna zrokat Chrome... Awaiting new Battlelog update.
Neznam zašto se o ovome priča u ovoj temi, ali ako ćemo već pričat ajde onda da to na nešto liči, da nam se ljudi sa strane ne smiju.
Kopljar je kvalitetan igrač samo jako oscilira, od utakmice do utakmice, i to samo u napadu, u obrani je odličan, a u rukometu se puno više cijenu igrač koji zna igrat obranu nego igrač koji zna igrat napad a nezna obranu, znam to jer treniram rukomet već 10 godina.
Tako da nikako nije bezveze igrač.
Prica se jer nam se prica jer smo bili poneseni momentom :)
Kopljar nije kvalitetan igrac!! Kopljar je kvalitetan protiv Australije ,Vinkovaca i Donjeg Pizzuda!!! Ceka ga se 5 godina da proigra, kao da je jedini ljevak u Hrvatskoj..glede obrane imas pravo, ali ovo je Vrh hrvatskog rukometa a ne 3 županijska, zato nam trebaju kompletni igraci..ako treniras 10 godina rukomet onda znas da bi i ti proigrao na toj pozicija nakon 5 godina :)..
On je rupa.rupa rupa...i nije mi jasno sada kad su prodali koj k...c ga i dalje forsira.
A da ne budem skroz offtopic cujem da je njubara i u BF3 ... btw zivim rukomet cijeli zivot i dolazim iz rukometnog grada!! Kad tvoje selo bude imaolo rezultate kao i moje mozemo na kavu
Prica se jer nam se prica jer smo bili poneseni momentom :)
Kopljar nije kvalitetan igrac!! Kopljar je kvalitetan protiv Australije ,Vinkovaca i Donjeg Pizzuda!!! Ceka ga se 5 godina da proigra, kao da je jedini ljevak u Hrvatskoj..glede obrane imas pravo, ali ovo je Vrh hrvatskog rukometa a ne 3 županijska, zato nam trebaju kompletni igraci..ako treniras 10 godina rukomet onda znas da bi i ti proigrao na toj pozicija nakon 5 godina :)..
On je rupa.rupa rupa...i nije mi jasno sada kad su prodali koj k...c ga i dalje forsira.
A da ne budem skroz offtopic cujem da je njubara i u BF3 ... btw zivim rukomet cijeli zivot i dolazim iz rukometnog grada!! Kad tvoje selo bude imaolo rezultate kao i moje mozemo na kavu
Ja sam siguran, wolfie, da tebe stave umjesto Kopljara, sa novim zubima, da bi ti sam rastavio Francuze.
Virus ovu krade! :D