Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja da imam server, stavio bi m16a3 only. i sve bi ostale banao.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Tonči, igram BF3 cca 700 sati, ne pričam bez veze.

Statistike su ti također dobar pokazatelj, a one kažu da je M16 najkorištenije oružje u igri.

Ma da, ali na statistike i utječe ovo. Ja sam sad odmah išao probati :D Situacijski je to sve...

Troll level: sensei
17 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

odi igraj robin hood xbow only servere da se uštosaš malo, da se skinut ekipu koja ide prema tebi iz hipa.

Najjače je kad oba fulate pa dok punite skakućete okolo kao kreteni i tako dok netko ne pogodi.

btw. bolt je ionako showoff da se prikurčiš malo, a kad gubiš medkit/rpg ili c4 to je velik gubitak za jednu klasu, treba se naviknut.

C4 nisam nikada koristio osim sada da unlockam ove stvari u AM. A bilo kakav only server bih zabranio istog trena. Pri tome mislim na knife only, pistol only i sl sranya (oružja, ne mape). To je totalno gej...

Ne samo da je "gej" nego je i zabranjeno - Dice/EA to kažnjava. Igrači koji igraju na takvim serverima bez problema dobiju reset statistike i svih postignuća zbog "stats padinga". https://help.ea.com/article/bf3-rules-of-conduct

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:47 (191x7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma koliko server košta na 3 mjeseca?

btw može ofišli link di se "iznajmi" sever.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma koliko server košta na 3 mjeseca?

btw može ofišli link di se "iznajmi" sever.

evo

https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers/bf3

Battlelog: ljudina
16 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...
Danny_HR kaže...

Statistike su ti također dobar pokazatelj, a one kažu da je M16 najkorištenije oružje u igri.

da, ali sad se supression efekt primjenjuje i na m16 tako da kad pucate jedan na drugog nije vise onaj sa m16 u prednosti...

ne znam... ja zadnja 3 mjeseca igram sa l85a2 i puno mi je draza od m16 i nisam primjetio da sam u nesto podredjenijem polozaju u odnosu na nekog sa m16...

Aha, znači prije je bio bug da supression nije djelovao na M16? Zato je popularna? :D

14 godina
neaktivan

fak ,na đobu mi je stranica filtrirana :/

morat ću kad dođem doma pogledat,

hvala ljudina {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Ja da imam server, stavio bi m16a3 only. i sve bi ostale banao.

Modni mačak isto...

Freak Show Inc.
14 godina
bmwhartge kaže...

Odes na metro i lijepo vjezbas xbow. kada je rejp uzmem balance sa optikom a na cq uzmem bez scopa onu prvu strelu jer ima veci damage.

fila napisoa sam gore da ces sa m16 izbubiti 90 posto dvoboja protiv ovih gore zvjerki.

A dobro da, hoćeš, ali ako igraš protiv igrača koji zan tu pušku koristit. Možeš ti uzet m60 i satrat neke njubove, ali kad naletiš na nekog sa dobrom puškom yebao si ježa.

Nisam gledao, pa mi ti reci ovako iz prve ruke, koliko se često sreću druge puške sem m16/m416/aek na eslu? Onako informativno pitam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

da tonci... prije supression nije djelovao na m16 i mogao si laganini pucati po nekome bez rasipanja metaka...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 1
17 godina
Tonči kaže...
ovajonaj kaže...
Danny_HR kaže...

da, ali sad se supression efekt primjenjuje i na m16 tako da kad pucate jedan na drugog nije vise onaj sa m16 u prednosti...

ne znam... ja zadnja 3 mjeseca igram sa l85a2 i puno mi je draza od m16 i nisam primjetio da sam u nesto podredjenijem polozaju u odnosu na nekog sa m16...

Aha, znači prije je bio bug da supression nije djelovao na M16? Zato je popularna? :D

Da, to maknuli tek u zadnjem patch-u (M16 i M5K):

Fixed a bug where suppressive fire had reduced effect on the M16 and M5K when compared with other weapons.

http://bf3blog.com/2012/11/new-battlefield-3-patch-details/#more-9564

16 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

da tonci... prije supression nije djelovao na m16 i mogao si laganini pucati po nekome bez rasipanja metaka...

LOL, pa to onda objašnjava ovu nelogičnu pomamu za M16 i dojam da je bolja. Normalno da je bolja kad najvažniji efekt u borbi na nju ne djeluje. Hahaha, svašta.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I opet počinje priča koja je puška najjača. kratko i jasno M16A3 jer da nije tako onda nebi 90%  ljudi igralo sa istom.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

I opet počinje priča koja je puška najjača. kratko i jasno M16A3 jer da nije tako onda nebi 90%  ljudi igralo sa istom.

Mozda je to neki placebo efekt?

Ljudi su ko guske u magli uvjereni da je najbolji i zato ga koriste. :)

Ja neznam dal su dirali sta na A-91,ali to je cudo od puske. Masakrira

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Odes na metro i lijepo vjezbas xbow. kada je rejp uzmem balance sa optikom a na cq uzmem bez scopa onu prvu strelu jer ima veci damage.

fila napisoa sam gore da ces sa m16 izbubiti 90 posto dvoboja protiv ovih gore zvjerki.

A dobro da, hoćeš, ali ako igraš protiv igrača koji zan tu pušku koristit. Možeš ti uzet m60 i satrat neke njubove, ali kad naletiš na nekog sa dobrom puškom yebao si ježa.

Nisam gledao, pa mi ti reci ovako iz prve ruke, koliko se često sreću druge puške sem m16/m416/aek na eslu? Onako informativno pitam.

Ja mogu samo reći da sam par puta naletio na ESL-u na likove koji sa AN-94 skidaju nenormalno....naravno nema ih toliko puno, ali i ti koji su tamo znaju sa njima igrati....

My BF3 Battlelog: MasterYca
13 godina
jopis kaže...
letece_prase kaže...

evo nakon 1000 sati igre sam skužio da suvozać u scaut heliju može laser painterom lokat vozila na zemlji {#}

{#}mijenjaj nick, odmah{#}

Btw, to ti je tek od predzadnjeg patcha tako (kad je armored kill izišao). Do tad si normalno mogao equipat laser painter kao pilot scout heli-a, sada je ovako, da se kakti potakne teamwork, pa da imaš nekog sa sobom u scoutu....

nisam imao pojma., obično se svičam iza da mogu popravljati ako sam ko suvozač u heliju. bogati ako je tako, squad inzinjeraca sa javelinima i repair toolom u scaut heli i udri{#}

16 godina
Hedrick kaže...

Ne bi išlo.

Na infantry-u vjerovatno, ali globalno u bf3, ni blizu{#}

Npr., dvojica s ts-a su u top 100 u svijetu s dao-12, treći je 136 s m1014, a njubare.

http://bf3stats.com/leaderboard/pc_wep.sgDAO#start_0

http://bf3stats.com/leaderboard/pc_wep.sgM1014#start_100

Sve je to stvar izbora i navike, a i moda koji se igra. Generaliziranje tu ne prolazi baš....

17 godina
drahic kaže...
Hedrick kaže...

Mozda je to neki placebo efekt?

Ljudi su ko guske u magli uvjereni da je najbolji i zato ga koriste. :)

Ja neznam dal su dirali sta na A-91,ali to je cudo od puske. Masakrira

E to je to. Psihološki effekt. Ako većina kaže da je puška najbolja to mora biti istina. Ja sam igrao sa raznim puškama i svaka puška ima svoje dobre stvari. Ja sam najviše igrao sa G53 jer mi je nekako više pasao. Malo sam se prebacio na A-91 koji je odličan. Pa sada idem sa MTAR i isto mi je super puška.  Stvar je da svaka puška može biti super ako malo dulje igramo s njom i naučimo kontrolirati njen recoil.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

gluposti gluposti gluposti.

da vidim još kaj ćete izmislit.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ne samo da je "gej" nego je i zabranjeno - Dice/EA to kažnjava. Igrači koji igraju na takvim serverima bez problema dobiju reset statistike i svih postignuća zbog "stats padinga". https://help.ea.com/article/bf3-rules-of-conduct

Osim kaj EA zaboli kita za to šta su tu napisali.

Dokazano više puta.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

RPK+silencer, ili heavy barel, ovisno o situaciji FTW, pogotovo nove mape. Bez problema se moze oko 20 posto Acc imati, 46 metaka je dovoljno za njih par istuci, a uvijek mozete nositi c4 ili XBOW sc za snipere :D do mid rangea puska trga, preporucam silencer za preciznost

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
jopis kaže...
Hedrick kaže...

Ne bi išlo.

Npr., dvojica s ts-a su u top 100 u svijetu s dao-12, treći je 136 s m1014, a njubare.

Sve je to stvar izbora i navike, a i moda koji se igra. Generaliziranje tu ne prolazi baš....

Pa moš ti bit najbolji na svijetu sa čime oš, uzmi brate jedan gun i igraj ga cijelih 1000 sati.

I šta si time dokazao da gun koji igraš je najjači? Sry ali nema ti smisla post.

Mislim da je semper fi među prvih 100 sa acr ako se ne varam, jel zato acr najjači na svijetu? Ne, semper snjim igra otkako je došao u patchu i to je to.

m16 statistički, barem što sam vidio po rconetu od servera i to uvijek je top, e sad kako i zašto ne intersira me, ali je, a brojevi ne lažu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

ma aek je po meni bog i batina za close combat i infantry.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ACR je u igri? Da? Otključava se?

Inače, M16 nije loš, da. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 13:31 (Tonči).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Nick_Diamond kaže...

Upgrade je bil totalni. Novi CPU, nova matična, novi RAM, fresh instal windoza... 

GFX je od prije. Prije sam imal Core 2 Duo i 4 GB RAMA i nisam primječival takav stutter iako nisam imal visok FPS (oko 30).

najviše gra primječujem na rubovima objekata (poput ograda, rub zida) u horizontalnim kretnjama.

Kao da ti rubovi zatitraju. Čak sam mislil da je problem u mišu, al sumnjam.

Bas cudan opis! Daj link kad upladas video.

Evo da se pohvalim - stuttering 

Pa probal stare drivere pa isto, Pa stavil zadnje pa dobil disko

I čirilicu

17 godina
Danny_HR kaže...
191x7 kaže...

Osim kaj EA zaboli kita za to šta su tu napisali.

Dokazano više puta.

Ne bih to baš tako tvrdio kao što ti tvrdiš. Naime, dobio sam ban na jednom serveru zbog igranja s sačmom. Nakon prijave servera s servera je uklonjeno "pravilo" zabranjene sačme i poništeni banovi.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Inače, M16 nije loš, da.  

ne fakat Tonči dobro ti je spelac reko kao da si tek iz zatvora izašo {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

Inače, M16 nije loš, da.  

Nisam dugo bio ingame :D Otključao sam ga ni ne znajući. Hahah, fora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 13:35 (Tonči).
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

Inače, M16 nije loš, da.  

Zanimljivo, pojavio se kad i Gotovina. Nije sumnjivo, uopće, jel...

Freak Show Inc.
16 godina
fila2208 kaže...
jopis kaže...
Hedrick kaže...

Ne bi išlo.

Pa moš ti bit najbolji na svijetu sa čime oš, uzmi brate jedan gun i igraj ga cijelih 1000 sati.

I šta si time dokazao da gun koji igraš je najjači? Sry ali nema ti smisla post.

Mislim da je semper fi među prvih 100 sa acr ako se ne varam, jel zato acr najjači na svijetu? Ne, semper snjim igra otkako je došao u patchu i to je to.

m16 statistički, barem što sam vidio po rconetu od servera i to uvijek je top, e sad kako i zašto ne intersira me, ali je, a brojevi ne lažu.

Koji si ti lik. Reko sam ti da ti je trollanje ošlo u troku.ac od jutros.

Ajde sad duboko udahni, razmisli, i pročitaj franckov post, pa moj odgovor. Pa POKUŠAJ shvatit o čemu se priča.

Boldat ću ti, jer vidim da slabo vidiš{#}

Ili da ti pojednostavim, u mojih debelo preko 2000 odigranih rundi na conquest large mapama, mogu ti na prste jedne ruke izbrojit kad me netko ubio sa m16a3, a isto takvo mišljenje ima i ekipa s ts-a. Ili mi nismo dovoljno na 'pro' serverima {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:03 (jopis).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice