Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta se tice Lucid Virte - to se upotrebljava samo za cheatanje na HWbotu, tocnije u 3Dčmarovima. Navodno cak i do 200-300 bodova više se dobije, a to je puno :D za bilo koju grafu. Trazim sad al ne mogu naci, citao sam bas clanak o tome i BF3, i mislim da je zakljucak na kraju bio da ne donosi nikakva poboljsanja...barem ne znacajna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

ispravak,zaokruži na 95% {#}
ali da ,izađeš i problem riješen.
ja sam nedavno naletio na tipa koji je bog bogova u jetu,čak i bolji od shinoxa ,i pitam ga pa koi k tak voziš,tip mi kaže da se bavio 1vs1 jet neki turnirčići ovo ono ,kad pogledam tipu profil brijem da je bio prvi ili drugi na svijetu u jetu lol
neću ti ni reć kaj je radio na serveru ,on i njegov kolega , (imao je tip oko 20.000 killova samo u jednom jetu)
ali da,izađeš i bok ,nađeš drugi server i nemaš beda...

Pa takvog samo moš gledat u akciji. Isto bi bilo da dođe netko iz acera ili eyeballersa ili bilo kojeg jačeg tima negdi na domaći server i proda par fora. Bilo bi plakanja da je cheater, a nemoš mu niš kad je dečko pro i owna, jednostavno sanja miš i tipkovnicu i moš mu samo popušit. :)

ugl. protiv normalnih jet igrača(domaći dečki, solidni letači) lijeka ima, ali protiv profesionalaca...e to samo moš zvat drugog profa da ga ubije jer nitko od nas nema šanse.

Wile E. kaže...

Tebi znači m16 = god mode? Ne sjećam se da je tenk sa malo dima spriječio samo jednog vještog pješaka da ga razvali sa SMAW-om (kad ih je 2-3 da ne pričam). Ti ili ne pokušavaš shvatiti što sam ja htio reći ili sam ja toliko loš u izražavanju da sam neshvatljiv... Moja konstatacija je da vještom pilotu jeta, osim drugog vještog pilota jeta teško netko može stati na kraj, a čak mu ne treba niti pomagač, jer sve može sam. Tenk će bez pomoći pješadije u urbanom dijelu mape kratko živjeti, a na otvorenom je laka meta za avijaciju, drugi tenk ili javelin. Samo jet, osim jeta nema dostojnog neprijatelja. Jel ti trebam crtati skupove da bi shvatio? To je iz osnovje škole.

Sinko moj dragi, plačeš bez razloga jer nisi sposoban. Igraš public i plačeš jer te netko owna avionom. Well tvoj problem. Avion kao takav je moćan, ali ne i neuništiv onome tko zna koristit ponuđeni arsenal iz igre. E sad ti igraš 8v8 12v12 i te spike, i onda plačeš kako je avion op, pa naravno da je op jer nema sve skupa 5 ljudi da se udruži da ga sruše. 
Vidiš gore pričaš da su dva tri pješaka dovoljna za tenka, ali avion je neuništiv. Ne, ako imaš soflam i dva tri javelina, i nebo će srušiti zajedno sa avionom.
Ugl. nisam ni trebao ulazit sa tako nekim u raspravu čim sam vidio da snimaš svakog ko ima 23-2 i odmah ti je zato cheater. Moj savjet je kloni se air servera, di su ljudi bogovi u avionima.
SVe u ovoj igri može bit jako ako znaš kako ga koristiti. Pogledaj si malo što je niczdk radio u tenku prije, ili sam sam svejdočio što su exaile i candyman srb radili u heliju. Ako misliš da je heli jednostavna stvar nisi sreo dovoljno dobre igače. to je tvoj problem, naguzio te neki pilot i onda plaćeš kako je jet op.
Lol. Da, jet je op, zato ga svi vozimo i ownamo te.
mrfloyd kaže...
Morao sam se ubaciti. Fila, dobro govori lik, doduse malonjos mora obrazloziti :) Nego, da bi dobrog jet pilota disableao na publicu to je ravno lutriji. Zašto? Zato jer nema sistema komunikacije u masinod 32 playera na istoj strani (mislim da smo govorili o tome pred par stotina strana:) I da, može se Iglama lik potjerati, ali to traje i traži previše igrača koji onda nedostaju pri kepanju flagova. U biti jet i nije tolki problem, koliko je problem što drži nebo čisto za svoj heli, a taj se onda ušika i radi haos. GG je onda tu!!!
Da, ali smiješno je reć jet je op jer ga fura netko tko se kuži u to. Dopeljam ti i helija dečka koji će ga vozit i iće će pisat diceu da nerfaju heli kad vidi šta će mu napravit.
Jet sam ne može ništa, ako imaš team koji će unatoč tom jetu znat igrat, pokirvat se bježat, i opet outcapat ekipu e to je team, ali velim to u publicu doživš jednom u 100 igara.
Činjenica je da je jet moćno oružje, ali isto tako treba ga vježbati i trenirati, da bi bio dobar. Isti taj jet igrač kaska u ostalim segmentima igre, i šta kad dođete na metro ili negje, oće raditi papirnate avione i gađat vas njima? Mislim dečko mora uložiti preko 500 sati da bude tako yeben u jetu da mu nitko ne može ništa. I naravno da uvijek protivnički tim ima jačeg pilota i sam sam svejdočio tome hrpu puta kad vas avion locka gazi i stišće, i šta onda, boriš se kako znaš, a kad vidiš da tvoj tim ništa nit pokušava jednostavno izađeš.
jet kao jet je segment igre koji ima svoje slabosti i prednosti, ali njegove slabosti će lako sakriti onaj tko se zna služiti njime i zagorčat nekom večer na public serveru i to je to, čemu onda plakanje kako je jet op? Velim uđi u koji oćeš sevrer kad je u njemu 1-2 igrača koji su među najboljima na svijetu, pa ubit će te kutijom šibica  a ti ćeš ostati paf i ić odmah vikat kako je op.
mislim...smiješno.
Abatwa kaže...

Evo malo podrške od mene. Nakon dugo, dugo vremena, odlučio sam se naučiti upravljati helijem i ajde nekako to sve ide, ali protiv jeta nula bodova. 

Šta sad si naučio heli u 5 sati igre sanjim i očekuješ da si bog neba snjim ili?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 16:17 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Isto vrijed i za m16. Fila bravo !!!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Isto vrijed i za m16. Fila bravo !!!!!

{#}

Pa bas i nevrijedi... po cemu si to zakljucio?

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 16:29 (berto).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Dajte mi avijon, idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Dajte mi avijon, idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

101 ili Tko pjeva zlo ne misli?
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Ja nemam vremena hidati po takvim bezumno velikim mapama.
Ja ne vrijedam classic, nego kazem sto su pub igraci napravili od njega, a to je neigriv mod.
Neznam sta zelis postici spominjanjem klana.
Mi igramo kompetitivno, a tamo se igraju 4 mape koje mi konstatno vjezbamo. Taki da ne drobi gluposti jer u pisu ima momaka koji su u svemu bolji od tebe. Kako u vozilima tako i pjeske. Da si u klanu i da igras sa prijateljima mozda bi se cak i naucio ku te argumentirano raspravljat, a ne omolavazavat sve sto se tebi ne svida.
Clasic je odlican mod, ali kako su gore ljudi rekli u 95% slucajeva su teamate retardi pa ga ja zato neigram.
Di je ku trebalo bi pisat kulturno glupi mob.

nisi ti mene zdenko skužio,

ja ne vrijeđam a niti umanjujem klan pis.

pis-ovcima skidam kapu ,to bez daljnjeg ,inf only carevi i to je to.jedni od najboljih igrača sa ovih prostora.točka.

ja sam kulturan koliko mogu bit,ipak se niti znamo niti smo se vidjeli tako da prema tebi ili nekome drugem nemoram biti uljudan,to je što se tiče kulture

ali nemoj brijat zdenko da na publicu cq large nitko ne igra objective ili ne pomaže,ok ne pomaže ali ja sam u brdo brdo situacija doživio suprotno.

naravno nećeš očekivati od svih 30 igrača ili 16 nevažno da su svi podređeni tebi i da ce jedino tebe pratit bacat ammo,poravit te ili dignut.

nemoš nit reć za inf only ,

ili možeš?

ok ako imaš tri prolaza i tip ti je bacio ammo pod noge ,hoćeš reć da ti je "namjerno" bacio jer ti nemaš ammo ,pa si stisnuo need ammo?prelol

bacio je pod noge jer nema drugdje di bacit ,jer igra stoji na ta tri prolaza.

nemožeš tako gledat.

classic je classic i on je bog.

to je bf.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina

Jel vama radi Battlelog?? Spoji mi se na origin, ali ne mogu otici u online mod. Što se događa?

EDIT: Sve je u redu, pokusavam ko idiot. Odjednom sve u redu. Oprostite na bezveznom postu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 17:40 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ima onaj neki sumanuti CHC-ovacšto ima milijardu kilova nožem, moram ga pronaći pa vidjeti koliko njemu fali dogtagova

jukakuka777, taj i jetove skida nožem {#} kad god može kill sa nožem, al da ganja dog tagove i ne baš 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 17:44 (ARazer).
16 godina
fila2208 kaže...

Da, ali smiješno je reć jet je op jer ga fura netko tko se kuži u to. Dopeljam ti i helija dečka koji će ga vozit i iće će pisat diceu da nerfaju heli kad vidi šta će mu napravit.
Jet sam ne može ništa, ako imaš team koji će unatoč tom jetu znat igrat, pokirvat se bježat, i opet outcapat ekipu e to je team, ali velim to u publicu doživš jednom u 100 igara.
Činjenica je da je jet moćno oružje, ali isto tako treba ga vježbati i trenirati, da bi bio dobar. Isti taj jet igrač kaska u ostalim segmentima igre, i šta kad dođete na metro ili negje, oće raditi papirnate avione i gađat vas njima? Mislim dečko mora uložiti preko 500 sati da bude tako yeben u jetu da mu nitko ne može ništa. I naravno da uvijek protivnički tim ima jačeg pilota i sam sam svejdočio tome hrpu puta kad vas avion locka gazi i stišće, i šta onda, boriš se kako znaš, a kad vidiš da tvoj tim ništa nit pokušava jednostavno izađeš.
jet kao jet je segment igre koji ima svoje slabosti i prednosti, ali njegove slabosti će lako sakriti onaj tko se zna služiti njime i zagorčat nekom večer na public serveru i to je to, čemu onda plakanje kako je jet op? Velim uđi u koji oćeš sevrer kad je u njemu 1-2 igrača koji su među najboljima na svijetu, pa ubit će te kutijom šibica  a ti ćeš ostati paf i ić odmah vikat kako je op.
mislim...smiješno.

Ne velim da je jet OP, jet samo iz dosade krene trati pješadiju. Ništa nije OP u igri osim tog fakin disbalansa na publicu koji nastaje sa nemogućnošću komunikacije! Ali, jbga, vrtimo se u krug sa ovim temama, ajmo radije  čekati BF4!

Nego, imam pitanje!

Strike at Karkand, assault CQ,  ameri uzmu G (tank spawn) , da li će amerima spawnati tenk dok je ruski živ?

Ne znam da li to pitanje vrijedi za svw CQ točke koje nešto spawnaju!?

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ja uzmem fino jet i ja sam taj koji te zivcira u tenku {#}

Meni bude ok. Radi se masakar,kad pocnu skidat zastavu,idem odmah na nju,ocisitm zastavu i osiguram da ju ne skinu.

ajde ajde još si malo ego diži... nisi dovoljno visoko {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
mrfloyd kaže...

Nego, imam pitanje!

Strike at Karkand, assault CQ,  ameri uzmu G (tank spawn) , da li će amerima spawnati tenk dok je ruski živ?

Jesi li ikad vidio pet aviona u zraku ili tri tenka na mapi gdje su jedan ruski i jedan američki?

K4lim3ro
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...
Friday kaže...

Ima onaj neki sumanuti CHC-ovacšto ima milijardu kilova nožem, moram ga pronaći pa vidjeti koliko njemu fali dogtagova

jukakuka777, taj i jetove skida nožem {#} kad god može kill sa nožem, al da ganja dog tagove i ne baš 

{#}

EDIT:

Njemu ne fali baš puno dogtagova, ima ih more...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 18:29 (Friday).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ARazer kaže...
Friday kaže...

{#}

EDIT:

Njemu ne fali baš puno dogtagova, ima ih more...

ja kad ti njega ubijem s nozom on poludi na TS-u,poslije toga nece moci spavati dok ti ne vrati {#}

battlelog:69KICKASS
14 godina
Battlefield 3

Jel ovi iz Origina opet neš rade...??

Ulogiram se na igru i stalno ,mi javlja da sam offline...??

Probao izać i uci u igru ali opet isto...??
Ima itko kakvu ideju kako da to riješim..??

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Jel vama radi Battlelog?? Spoji mi se na origin, ali ne mogu otici u online mod. Što se događa?

EDIT: Sve je u redu, pokusavam ko idiot. Odjednom sve u redu. Oprostite na bezveznom postu.

Meni ne radi isto,pokušavam se prijavit na battlelog i onda mi izbacuje wrong pass,a znam da nisam mijenjao šifru,na origin se isto tako pokušam prijaviti,ali se prijavi u offline mod...Kako si to rješio? Samo od sebe se riješilo,ili?

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 18:54 (LGA775).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Same here! Već sam mislil da je neki hax u igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ista stvar i kod mene, do prije pola sata sve je radilo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 18:56 (Volume).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
iggy kaže...

koji bolt radi veći damage, balanced ili normal

Normalni ti je do srednje udaljenosti kill bilo gdje da pogodiš. Sa balanced moraš gađati u glavu ako hoćeš kill od prve. Osim ako je čovjek već načet. U tijelo radi damage do nekih 60 po onome što sam ja do sada vidio. Ali sa scoped xbow-om headshot uopće nije problem osim ako se radi o esktremnim udaljenostima.

BA bolt ima onaj  chest multiplier od 1.25 ak se ne varam.

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo uspio nekako jedva uć u Battlelog , al error was reported from EAOnline. A Origin samo u offline modu radi.

Opet nekaj kemijaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nick_Diamond kaže...

Evo uspio nekako jedva uć u Battlelog , al error was reported from EAOnline. A Origin samo u offline modu radi.

Opet nekaj kemijaju

Ne radi im ni support. Obično stave nekakvu najavu da neće biti dostupno na sat vremena, ali ovaj put ništa

16 godina
moderator
Battlefield 3

Cure(i dečki) strpite se malo,nije vrak da je tolika sila.{#}

Evo što kažu dečkići:

Please note our team is looking into users having problems logging in. Offline mode is currently available at this time.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne zamjerajte mi padobranstvo, samo sam preskočio 10ak zadnjih stranica

jer mi upravo baca ovu glupost:

Nemam više pojma svoj pass, zapamćen mi je a ne mogu ga resetirati.

Damn you I EJ.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

znaaal sam, smak svijeta ipak dolazi !!! :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Kendo kaže...
mrfloyd kaže...

Nego, imam pitanje!

Jesi li ikad vidio pet aviona u zraku ili tri tenka na mapi gdje su jedan ruski i jedan američki?

Ne, pod suppressom sam full time pa mi je sve blurano, a i godine su tu pa mi vid slabi :))
14 godina
Battlefield 3

Meni proradilo

edit: i opet me izbacilo{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 19:18 (Volume).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ala su ga opet uhebali nesto, nemos se ni prijavit na origin, na battlelogu izbacuje da moram ussername odabrat, sad se nemos ni na njihovu ea stranicu prijavit izbaci da je server nedostupan.........

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pokreneš fino BFBC2 i uživaš u čarima igre {#} Tamo ništa ne hebe.. Jedino mi je malo pre sporo sve {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog radi,origin i dalje u offline modu {#}

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Battlelog proradio :D, jos da origin proradi :S

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 19:41 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice