Sta se tice Lucid Virte - to se upotrebljava samo za cheatanje na HWbotu, tocnije u 3Dčmarovima. Navodno cak i do 200-300 bodova više se dobije, a to je puno :D za bilo koju grafu. Trazim sad al ne mogu naci, citao sam bas clanak o tome i BF3, i mislim da je zakljucak na kraju bio da ne donosi nikakva poboljsanja...barem ne znacajna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pa takvog samo moš gledat u akciji. Isto bi bilo da dođe netko iz acera ili eyeballersa ili bilo kojeg jačeg tima negdi na domaći server i proda par fora. Bilo bi plakanja da je cheater, a nemoš mu niš kad je dečko pro i owna, jednostavno sanja miš i tipkovnicu i moš mu samo popušit. :)
ugl. protiv normalnih jet igrača(domaći dečki, solidni letači) lijeka ima, ali protiv profesionalaca...e to samo moš zvat drugog profa da ga ubije jer nitko od nas nema šanse.
Tebi znači m16 = god mode? Ne sjećam se da je tenk sa malo dima spriječio samo jednog vještog pješaka da ga razvali sa SMAW-om (kad ih je 2-3 da ne pričam). Ti ili ne pokušavaš shvatiti što sam ja htio reći ili sam ja toliko loš u izražavanju da sam neshvatljiv... Moja konstatacija je da vještom pilotu jeta, osim drugog vještog pilota jeta teško netko može stati na kraj, a čak mu ne treba niti pomagač, jer sve može sam. Tenk će bez pomoći pješadije u urbanom dijelu mape kratko živjeti, a na otvorenom je laka meta za avijaciju, drugi tenk ili javelin. Samo jet, osim jeta nema dostojnog neprijatelja. Jel ti trebam crtati skupove da bi shvatio? To je iz osnovje škole.
Evo malo podrške od mene. Nakon dugo, dugo vremena, odlučio sam se naučiti upravljati helijem i ajde nekako to sve ide, ali protiv jeta nula bodova.
Šta sad si naučio heli u 5 sati igre sanjim i očekuješ da si bog neba snjim ili?
Pa bas i nevrijedi... po cemu si to zakljucio?

101 ili Tko pjeva zlo ne misli?
Ja ne vrijedam classic, nego kazem sto su pub igraci napravili od njega, a to je neigriv mod.
Neznam sta zelis postici spominjanjem klana.
Mi igramo kompetitivno, a tamo se igraju 4 mape koje mi konstatno vjezbamo. Taki da ne drobi gluposti jer u pisu ima momaka koji su u svemu bolji od tebe. Kako u vozilima tako i pjeske. Da si u klanu i da igras sa prijateljima mozda bi se cak i naucio ku te argumentirano raspravljat, a ne omolavazavat sve sto se tebi ne svida.
Clasic je odlican mod, ali kako su gore ljudi rekli u 95% slucajeva su teamate retardi pa ga ja zato neigram.
Di je ku trebalo bi pisat kulturno glupi mob.
nisi ti mene zdenko skužio,
ja ne vrijeđam a niti umanjujem klan pis.
pis-ovcima skidam kapu ,to bez daljnjeg ,inf only carevi i to je to.jedni od najboljih igrača sa ovih prostora.točka.
ja sam kulturan koliko mogu bit,ipak se niti znamo niti smo se vidjeli tako da prema tebi ili nekome drugem nemoram biti uljudan,to je što se tiče kulture
ali nemoj brijat zdenko da na publicu cq large nitko ne igra objective ili ne pomaže,ok ne pomaže ali ja sam u brdo brdo situacija doživio suprotno.
naravno nećeš očekivati od svih 30 igrača ili 16 nevažno da su svi podređeni tebi i da ce jedino tebe pratit bacat ammo,poravit te ili dignut.
nemoš nit reć za inf only ,
ili možeš?
ok ako imaš tri prolaza i tip ti je bacio ammo pod noge ,hoćeš reć da ti je "namjerno" bacio jer ti nemaš ammo ,pa si stisnuo need ammo?prelol
bacio je pod noge jer nema drugdje di bacit ,jer igra stoji na ta tri prolaza.
nemožeš tako gledat.
classic je classic i on je bog.
to je bf.
Jel vama radi Battlelog?? Spoji mi se na origin, ali ne mogu otici u online mod. Što se događa?
EDIT: Sve je u redu, pokusavam ko idiot. Odjednom sve u redu. Oprostite na bezveznom postu.
Ima onaj neki sumanuti CHC-ovacšto ima milijardu kilova nožem, moram ga pronaći pa vidjeti koliko njemu fali dogtagova
jukakuka777, taj i jetove skida nožem kad god može kill sa nožem, al da ganja dog tagove i ne baš
Ne velim da je jet OP, jet samo iz dosade krene trati pješadiju. Ništa nije OP u igri osim tog fakin disbalansa na publicu koji nastaje sa nemogućnošću komunikacije! Ali, jbga, vrtimo se u krug sa ovim temama, ajmo radije čekati BF4!
Nego, imam pitanje!
Strike at Karkand, assault CQ, ameri uzmu G (tank spawn) , da li će amerima spawnati tenk dok je ruski živ?
Ne znam da li to pitanje vrijedi za svw CQ točke koje nešto spawnaju!?
Ja uzmem fino jet i ja sam taj koji te zivcira u tenku
Meni bude ok. Radi se masakar,kad pocnu skidat zastavu,idem odmah na nju,ocisitm zastavu i osiguram da ju ne skinu.
ajde ajde još si malo ego diži... nisi dovoljno visoko
Nego, imam pitanje!
Strike at Karkand, assault CQ, ameri uzmu G (tank spawn) , da li će amerima spawnati tenk dok je ruski živ?
Jesi li ikad vidio pet aviona u zraku ili tri tenka na mapi gdje su jedan ruski i jedan američki?
Ima onaj neki sumanuti CHC-ovacšto ima milijardu kilova nožem, moram ga pronaći pa vidjeti koliko njemu fali dogtagova
jukakuka777, taj i jetove skida nožem kad god može kill sa nožem, al da ganja dog tagove i ne baš
EDIT:
Njemu ne fali baš puno dogtagova, ima ih more...
EDIT:
Njemu ne fali baš puno dogtagova, ima ih more...
ja kad ti njega ubijem s nozom on poludi na TS-u,poslije toga nece moci spavati dok ti ne vrati
Jel ovi iz Origina opet neš rade...??
Ulogiram se na igru i stalno ,mi javlja da sam offline...??
Probao izać i uci u igru ali opet isto...??
Ima itko kakvu ideju kako da to riješim..??
Jel vama radi Battlelog?? Spoji mi se na origin, ali ne mogu otici u online mod. Što se događa?
EDIT: Sve je u redu, pokusavam ko idiot. Odjednom sve u redu. Oprostite na bezveznom postu.
Meni ne radi isto,pokušavam se prijavit na battlelog i onda mi izbacuje wrong pass,a znam da nisam mijenjao šifru,na origin se isto tako pokušam prijaviti,ali se prijavi u offline mod...Kako si to rješio? Samo od sebe se riješilo,ili?
Same here! Već sam mislil da je neki hax u igri
Ista stvar i kod mene, do prije pola sata sve je radilo...
koji bolt radi veći damage, balanced ili normal
Normalni ti je do srednje udaljenosti kill bilo gdje da pogodiš. Sa balanced moraš gađati u glavu ako hoćeš kill od prve. Osim ako je čovjek već načet. U tijelo radi damage do nekih 60 po onome što sam ja do sada vidio. Ali sa scoped xbow-om headshot uopće nije problem osim ako se radi o esktremnim udaljenostima.
BA bolt ima onaj chest multiplier od 1.25 ak se ne varam.
Evo uspio nekako jedva uć u Battlelog , al error was reported from EAOnline. A Origin samo u offline modu radi.
Opet nekaj kemijaju
Evo uspio nekako jedva uć u Battlelog , al error was reported from EAOnline. A Origin samo u offline modu radi.
Opet nekaj kemijaju
Ne radi im ni support. Obično stave nekakvu najavu da neće biti dostupno na sat vremena, ali ovaj put ništa
Cure(i dečki) strpite se malo,nije vrak da je tolika sila.
Evo što kažu dečkići:
Please note our team is looking into users having problems logging in. Offline mode is currently available at this time.
znaaal sam, smak svijeta ipak dolazi !!! :D
Nego, imam pitanje!
Jesi li ikad vidio pet aviona u zraku ili tri tenka na mapi gdje su jedan ruski i jedan američki?
Ne, pod suppressom sam full time pa mi je sve blurano, a i godine su tu pa mi vid slabi :))
Meni proradilo
edit: i opet me izbacilo
Ala su ga opet uhebali nesto, nemos se ni prijavit na origin, na battlelogu izbacuje da moram ussername odabrat, sad se nemos ni na njihovu ea stranicu prijavit izbaci da je server nedostupan.........
Pokreneš fino BFBC2 i uživaš u čarima igre Tamo ništa ne hebe.. Jedino mi je malo pre sporo sve
Battlelog radi,origin i dalje u offline modu
Battlelog proradio :D, jos da origin proradi :S