Meni je isto neprihvatljiva teza o gubljenju paketa. Ako se tvoji paketi gube kako to da pucaš (i stvarno ostaješ bez metaka)? Nije mi to baš posve jasno a poprilično sam siguran ni da nije većini koja zbog toga kuka i to navodi kao ključan element. Poprilično sam siguran da je nešto drugo u pitanju. Zapravo, da se paketi gube u toj mjeri da ti u nekoga isprazniš cijeli spremnik a zbog tih izgubljenih paketa to nije registrirano... hm, hm... To bi praktički značilo da 2 sekunde nisi imao uopće pristup serveru. Ne pije mi to vodu baš, ali svi znaju da jika ima optiku i dere ko lud pa je to valjda normalno. NHF ekipa ali većina vas drobi bez da znate kako to ispod haube izgleda. Netko je nešto negdje spomenuo o gubljenju paketa i vidi vraga - odjednom svi gube pakete. Ja sam programer, ne kužim se baš u mrežne protokole ali ovo mi je onak "meh" što bi džukac rekao...
meni se jucer par puta dogodilo.. trcim iza frajera i ispraznim pol sanzera u njega sa dva metra doslovno.. i on odskakuta dalje 2-3 puta situacija .. e sad sto je to i zbog cega ajd ga znaj