Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw koliko si ga platio?niti 100 kn jelda?

120

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Bilo je u algoritmu za cca 100 kn full kolekcija...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Vjerojatno glupo pitanje ali ajde...Imam AK i sad hoću kupiti Premium, da li će mi naplatiti po punoj cijeni ili će mi AK odbiti od cijene?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Promster kaže...

Vjerojatno glupo pitanje ali ajde...Imam AK i sad hoću kupiti Premium, da li će mi naplatiti po punoj cijeni ili će mi AK odbiti od cijene?

Naravno da će naplatiti po punoj cijeni.

Eventualno se prije kupnje možeš dogovoriti s nekim njihovim likom preko live chata da dobiješ 10, 15 ili 20% popusta (tj kupon za popust) pri kupnji Premiuma preko Origina (što te opet izađe skuplje nego na npr g2play.net).

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan
Promster kaže...

rofl pa kupiš premium,pošalješ njima račun od ak-a da vide koliko si ih platio i onda za nekih cca tjedan dana ti origin uplati na tvoj žiro račun tak da nemaš beda.

zeka sve plačaš po punoj cijeni nema nikakvog odbijanja.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
191x7 kaže...
Promster kaže...

Naravno da će naplatiti po punoj cijeni.

Eventualno se prije kupnje možeš dogovoriti s nekim njihovim likom preko live chata da dobiješ 10, 15 ili 20% popusta (tj kupon za popust) pri kupnji Premiuma preko Origina (što te opet izađe skuplje nego na npr g2play.net).

Pa sad baš i ne, Premium je sada na Originu 25€ povodom Halloween-a.

EDIT: Zašto je njihov Live Chat stalno nedostupan?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 13:20 (Promster).
17 godina
ovajonaj kaže...

to je onda neki indezov frend...

ne kuzim samo jednu stvar..ovakvi statsi, a kao koristio cheat... wtf...

hm mozda je i on samo "detektirao" cheatere {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/KillingMachine18/stats/369056482/

Ma vecina bosanaca koje poznajem iz drugih igara su prodali acc i vise ne igraju BF3...tako da ko zna tko je to. Vidim da ima "deLU" klan tag a na PS3 nick armin_blink182. Mislim da sam taj nick znao vidati i na nasim serverima.

bakaxxx
13 godina
Promster kaže...

EDIT: Zašto je njihov Live Chat stalno nedostupan?

Zatrpani su zahtjevima za refundaciju MOHW {#}

BF3: Perky_The_Pica
17 godina
neaktivan
BDS kaže...

Ma vecina bosanaca koje poznajem iz drugih igara su prodali acc i vise ne igraju BF3...tako da ko zna tko je to. Vidim da ima "deLU" klan tag a na PS3 nick armin_blink182. Mislim da sam taj nick znao vidati i na nasim serverima.

Nemoj se sad izvlačit, Baka... Pitanje je dana kad ćeš i ti pasti. Samo me ždere što nisi sinoć upalio hax kad nas je Pain haxao.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
BDS kaže...

Nemoj se sad izvlačit, Baka... Pitanje je dana kad ćeš i ti pasti. Samo me ždere što nisi sinoć upalio hax kad nas je Pain haxao.

Htio sam upalit al Vjestica me upozorila da mi nije upaljena ESL Žica pa sam odustao. Pa nam je Pain zadao tešku bol.

bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 13:53 (BDS).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neki dečko ih Bihaća dobio ban. Vidim da je u BUG platoon , kao i još nekim cro platoonima.

Nick mu je KillingMachine18 btlog, pbbans

Dali ga poznaje netko?

hehe taj.. me je gnjavio da ga dodam na frend listu i bio je stalan na mom serveru... ali je bio ocajan igrac :) BTW. Danny onaj sumljivi SS je bio njegov :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
BDS kaže...
Danny_HR kaže...
BDS kaže...

Htio sam upalit al Vjestica me upozorila da mi nije upaljena ESL Žica pa sam odustao. Pa nam je Pain zadao tešku bol.

Pa ako nije radila žica to je tek zeleno svijetlo za paljenje skripte!

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
BDS kaže...
Danny_HR kaže...
BDS kaže...

Pa ako nije radila žica to je tek zeleno svijetlo za paljenje skripte

Ps: Sry za duplić..alkoholna drhtavica nastupila već lagano

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 14:08 (Zero2).
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
sinoc ispraznim cijeli magazin municije u lika i on me ubije, e sad na onom kill camu liku pise 0% healtha i on dalje trckara mapom????

pa sto sto ima 0 neznaci da se nemoze kretat

===============================================================
17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
Stjepanj kaže...
sinoc ispraznim cijeli magazin municije u lika i on me ubije, e sad na onom kill camu liku pise 0% healtha i on dalje trckara mapom????

pa sto sto ima 0 neznaci da se nemoze kretat

Da, samo u NFS se krećeš teže ako imaš neke štete {#}

Freak Show Inc.
17 godina

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 14:17 (sokre).
17 godina
odjavljen
sokre kaže...

I to što kažeš...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
sokre kaže...

I to što kažeš...

istina, dobro veli čovjek.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Jucer prodao i zadnji svoj BF3 premium od 3 komada koje sam imao,tako da se sluzbeno oprastam sa BF3 i vama.. Trenutno peglanje samo CS:GO na ESL-u pa ako bude tko versus htjeo baciti nek cimne.. Uzivajte!! Pozz! ;)

Fala na vitalnoj informaciji.

[M|C] 7emper_fi
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

da ti budem iskren nisam na originu niti gledao,

zanima me ovako u trgovini da uđem dam nekih 100 kn i kupim igru tak mi je najjednostavnije ,a ne teretit kartice pa pojest će me banka i te kartice ,samo peglam {#}

Ima na lageru (to ti je mali dućan u koji možeš ušetati):

http://www.crovortex.com/webshop/igra-3416-Battlefield_2_The_Complete_Collection.html

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zanima me ovako u trgovini da uđem dam nekih 100 kn i kupim igru tak mi je najjednostavnije ,a ne teretit kartice pa pojest će me banka i te kartice ,samo peglam {#}

http://www.crovortex.com/webshop/igra-3416-Battlefield_2_The_Complete_Collection.html

ali bas ne vidim smisla u kupovini kad nemas sa kime igrati (vrlo vjerojatno)...

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

ali bas ne vidim smisla u kupovini kad nemas sa kime igrati (vrlo vjerojatno)...

Say what?

http://www.gametracker.com/search/bf2/?&sort=c_numplayers&order=DESC

I uzmi u obzir da još nije peak.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
TomoR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

imam,ovi moji hašišari iz kvarta se skupljaju kod jednog frenda i šilje non stop ,to sam jučer saznao,budem ih išo danas posjetit da vidim,ali htio bi imat u kolekciji oriđiđi,i nije neka lova cca 100 kn pa ajde ,kupit ću je,neću bit pakšu pa je skidat.

i imaju nekakve modove svakakva čuda ,pa rokaju protiv botova i tak neke šprehe.

ali to su malo stariji dečki od mene ,nežele se oni pretjerano zahebavati po multiju i tak,oni se nađu cugaju duvaju i zahebancija :))) ma ekipa je spaljena ,zato bi to instaliro i šiljio malo s njima.ovo šiljijo zvučim ko danny boy {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

Say what?

http://www.gametracker.com/search/bf2/?&sort=c_numplayers&order=DESC

I uzmi u obzir da još nije peak.

da, a koliko ljudi u svijetu igra igru? steta sto jedna takva igra nema popularnost CS-a.

15 godina
Battlefield 3

lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

da, a koliko ljudi u svijetu igra igru? steta sto jedna takva igra nema popularnost CS-a.

Dovoljno da uvijek možeš naći nekoliko servera za bacit par partija. A to je ono šta je bitno.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

gdje se inaće skupljate, na kojim serverima? prvi put igram bf3 pa nemam pojma...

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo dodaj ekipu za frendove i prati kam god idu.

1 0 hvala 1
17 godina
studentvz kaže...

gdje se inaće skupljate

Najcesce oko pojila...

13 godina
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice