Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
fallout3fan kaže...
Ljudovi, evo konfa je skoro pa gotova, sam sastavit treba. Dajte sad velite jel battlefield i premium moguće nabaviti u kombinaciji ispod 300 kn? Sa neke potvrđene i pouzdane stranice? Hvala!! See you on the battlefield!

Nisam ti siguran u pouzdanost ove stranice pošto još nisam kupovao preko njih ali imaju jednu od najnižih cijena za BF3 Premium Edition- 42,95€. Jedino provjeri da li je višejezična ili njemačka verzija igre pošto je stranica iz Njemačke. Imaš i live support pa probaj kontaktirati (trenutno su online).

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
protjeran
fallout3fan kaže...
Ljudovi, evo konfa je skoro pa gotova, sam sastavit treba. Dajte sad velite jel battlefield i premium moguće nabaviti u kombinaciji ispod 300 kn? Sa neke potvrđene i pouzdane stranice? Hvala!! See you on the battlefield!

http://base-host.com.hr/battlefield/37-battlefield-3-premium-cd-key.html na g2play imas 20 kn jeftinije pa biraj LP

16 godina
Stjepanj kaže...

Čini mi se da je mislio na kompletno: BF3 + premium

14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

moram rec da me se dojmio video

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Doca15 kaže...

moram rec da me se dojmio video

Da, ivek je objasnio stvari...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
fila2208 kaže...

Za sve vas koji se dvoumite da uzmete MOH. Moj savjet je sljedeći:

Ako još uvijek perete bf3 sa smiješkom na licu, nije vas dosadio i dalje ga ''otkrivate'' onda nemojte kupovat da vam ova igra ne stoji, da date pare u nešto a da dalje igrate bf3

Ako ste kao i ja, malo se zasitiili bf3, pa bi malo promjene, onda uzmite.

200kn potrošite jedan jači vikend, žrtvujete ga i kupite si.

Igra forsira teamwork, bez teamworka nemaš šanse. Bolji je teamwork nego u bilo kojoj bf3 partiji,a  igrao sam sa public ekipom :)

ugl. nadam se da sam vam bar nekima dao savjet i pomogao pri kupnji :)

daaaa, al je hitreg u qrcu, nema noscope pucanja, jer neces nikog tako ubiti...

hit reg je odlican.. ono sto ciljas pogadjas.. daleko bolje nego u bf3 i nema pogodaka iza zaklona... ali hip fire ne postoji u igri..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...

hit reg je odlican.. ono sto ciljas pogadjas.. daleko bolje nego u bf3 i nema pogodaka iza zaklona... ali hip fire ne postoji u igri..

Hitreg je odličan, tiočno osjetiš kako mu svaki metak uleti, čuješ onaj tupi udarac o pancirku.

Ali hip je ludilo neprecizan, ne postoji kao što cecko kaže. Pokušam i fore čuč i micanje na stranu u hipu ali nula.

Ali fora mi je to.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Hitreg je odličan, tiočno osjetiš kako mu svaki metak uleti, čuješ onaj tupi udarac o pancirku.

Ali hip je ludilo neprecizan, ne postoji kao što cecko kaže. Pokušam i fore čuč i micanje na stranu u hipu ali nula.

Ali fora mi je to.

Pa to mi je ok. Realno (oni koji su pucali zapravo znaju) - nema šanse da išta pogodiš. Zbog toga ne možeš zamjeriti...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Ali fora mi je to.

Pa to mi je ok. Realno (oni koji su pucali zapravo znaju) - nema šanse da išta pogodiš. Zbog toga ne možeš zamjeriti...

Ma fora mi je to velim, kad se nađeš u hipu prsa o prsa pobjeđuje sretniji, ali onaj ko i pobijedi ostane na 10% :)

špelac jel ti uzimaš?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ma fora mi je to velim, kad se nađeš u hipu prsa o prsa pobjeđuje sretniji, ali onaj ko i pobijedi ostane na 10% :)

špelac jel ti uzimaš?

Ma uzimam qrac. Da sam inžinjer i imam brdo para uzeo bih {#}

Serem, ne stignem ni bf3 igrati koliko bih htio. A i da budem iskren - moje kriterije u potpunosti zadovoljava bf3 pa mi se ne da prelaziti na išta drugo...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Znam da ovo nije tema posvećena za MOH ali može jedna mala anketa za ove koji su ga kupili... jer čujem svakojake komentare. Mislio sam ga uzeti ali nakon što sam čitao pojedine komentare pojavila se dilema.

Igra je loša, ne uzimaj. Mislim da ne postoji niti jedan element u kojem je bolja od BF-a, iako isti ima već godinu. Dobro, mora se priznati da je hitreg bolji, ali zayebi. Sva sreća da sam platio 25€, pa ajde nije mi toliko žao. Na metacriticu ljudi već lagano počinju pokapati igru. Za jedno 3 mjeseca se neće moći naći server sa više od 10 ljudi. Bf3 me jednostavno razmazio. Nevjerojatno je kolko je ta igra ispred ostalih, pogotovo sada kad sam dosta igrao MoH. Ako ništa, valjda ću dobiti pristup zatvorenoj beti BF4.

edit:

evo i prvog review-a:

http://www.destructoid.com/review-medal-of-honor-warfighter-237311.phtml

sa završnim komentarom i numeričkom ocjenom se slažem u potpunosti.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 22:01 (animosity_frenzy).
13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Znam da ovo nije tema posvećena za MOH ali može jedna mala anketa za ove koji su ga kupili... jer čujem svakojake komentare. Mislio sam ga uzeti ali nakon što sam čitao pojedine komentare pojavila se dilema.

Mrski jedino kome moš vjerovat je meni :)

šalim se.

Igra je ok, vrijedi 25 eura, i simaptična. Par dobrih modova, malo manje mape, više akcije.

Ako ti je dosadio bf pomalo uzmi dok čekaš aftermath, ako nije nemoj.

Nema destrukcije i nije ovo bf, ali ima dobre dodatke koji je čine zanimljivom, čak ekipa i više surađuje :)

Da mi to netko drugi kaže ili čak ti prije par dana uzeo bih to s rezervom, ali ovako kad ti to kaže jedna visoko obrazovana osoba onda nema druge nego te poslušati {#}
Ne znam nekako me previše podsjeća na COD ali možda griješim.
Iskrene čestitke na diplomi džukac...........šta si ono sad ......inžinjer prava {#}{#}

15 godina
animosity_frenzy kaže...
MRSKI kaže...

Igra je loša, ne uzimaj. Mislim da ne postoji niti jedan element u kojem je bolja od BF-a, iako isti ima već godinu. Dobro, mora se priznati da je hitreg bolji, ali zayebi. Sva sreća da sam platio 25€, pa ajde nije mi toliko žao. Na metacriticu ljudi već lagano počinju pokapati igru. Za jedno 3 mjeseca se neće moći naći server sa više od 10 ljudi. Bf3 me jednostavno razmazio. Nevjerojatno je kolko je ta igra ispred ostalih, pogotovo sada kad sam dosta igrao MoH. Ako ništa, valjda ću dobiti pristup zatvorenoj beti BF4.

edit:

evo i prvog review-a:

http://www.destructoid.com/review-medal-of-honor-warfighter-237311.phtml

sa završnim komentarom i numeričkom ocjenom se slažem u potpunosti.

Lol lol i lol, šta si odigrao dve runde i umro 10 puta jer si trčao sam?

Ova igra nije nit želi bit bf. I već sam rekao, ako ti se još igra bf, šta si uzimao išta novo pa onda plakat za te pare.

Ugl. ne znam šta ste očekivali, bf ali u manjim mapama lol? pa to je drugi proizvođač, zajednički je samo engine.

Ja sam se evo maloprije zabavio iako sam yebeno uvijek bio sam nemam buddya. Tukli su petari  bandera u drugom skvadu, prašlili smo fino. Sve timski, držiš se svojih i to ide.

Zaletio sam lone wolfat i onda imao 5/10

pa se sjetim e da nije ovo bf.

Defintivno luda igra, dosta forsira teamwork što mi se sviđa.

Ako bi na skali od 1-10 bf. dao nekih 8.5 ili 9 ova igra defitivno uzima 7 do 7.5

MRSKI kaže...

Da mi to netko drugi kaže ili čak ti prije par dana uzeo bih to s rezervom, ali ovako kad ti to kaže jedna visoko obrazovana osoba onda nema druge nego te poslušati {#}
Ne znam nekako me previše podsjeća na COD ali možda griješim.
Iskrene čestitke na diplomi džukac...........šta si ono sad ......inžinjer prava {#}{#}

A gle stari, veli ako igraš bf i neda ti se sad nanovo učit sve nemoj, jer ćeš bit ljut na mene. Moraš se privić opet na manje mape, cod sistem mješan sa bf skvadovima i modovima. Igra je nekako sporija, ali opet se gine. Treba još dosta patcheva, ali zasad je ok.

Da injižer prava lololo :)

Velim ako ti bf nije dosadan nemoj, ako ti je, uzmi :)

14 godina

Evo ovdje sam ja uzeo neki dan za 305 kn  Premium Edition, provjerena stranica i mislim da je trenutno to najjeftinija opcija.

Imaš i neki kod koji ti smanji cijenu za par kn ako ih lajkaš na faceu. ;)

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-Edition-CD-Key-for-Origin.html?setCurrencyId=3

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jeftino i sigurno ja  kupio.

http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon sve sređeno! :) Weeeeee

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

24 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel sigurno kupiti BF3 sa g2play.net? Vidim 68% discount pa bih mogao kupiti za 120 kn key :)

Može li mi netko na PM reći ako zna što sve trebam napraviti? Platio bih preko PayPala, a ne bih se htio zeznuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Lol lol i lol, šta si odigrao dve runde i umro 10 puta jer si trčao sam?

Ova igra nije nit želi bit bf. I već sam rekao, ako ti se još igra bf, šta si uzimao išta novo pa onda plakat za te pare.

Ugl. ne znam šta ste očekivali, bf ali u manjim mapama lol? pa to je drugi proizvođač, zajednički je samo engine.

Ja sam se evo maloprije zabavio iako sam yebeno uvijek bio sam nemam buddya. Tukli su petari  bandera u drugom skvadu, prašlili smo fino. Sve timski, držiš se svojih i to ide.

Zaletio sam lone wolfat i onda imao 5/10

pa se sjetim e da nije ovo bf.

Defintivno luda igra, dosta forsira teamwork što mi se sviđa.

Ako bi na skali od 1-10 bf. dao nekih 8.5 ili 9 ova igra defitivno uzima 7 do 7.5

Drago mi je ako se tebi sviđa, ali recimo pitat ću te za 2-3 mjeseca. S obzirom na to da se radi o AAA produkciji, imam pravo za igru reći da je loša i da je smeće. I kakve su to fore koje se svako malo bacaju da se ne može uspoređivati bf i moh? Naravno da će ih se uspoređivati. Neću uspoređivati elemente tipa conquest-sector control ili ova puška je u jednoj igri ovakva a u drugoj onakva itd... Ono što se može komentirati je sigurno količina i kvaliteta isporučenog sadržaja. Moh vrtim sve na ultra i ide stvatno glatko, ali pas mater ako bi reko da je isti engine! BF izgleda prekrasno, dok moh izgleda kao mješavina proljeva i rigotine. Na bolovanju sam i patim od nesanice, pa ću napisati u moh temi osvrt na cijeli debakl zvani moh:w, pa zato ovdje neću elaborirati dalje.

KILL! Have no fear!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo nije tema o MoH: Warfighteru.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

animosty frenzy@ ti si osljepio od plavog filtera na BF 3... igra ne izgleda nista puno losije od BF 3... samo sto ovdje mozese cak i pogledat u izvore svjetla tipa vatra itd. a da ne okreces glavu od monitora i govoris uh koja grafika.. i ova igra nije novi DLC BF3.. vec nesto sasvim drugo.. sto mislis da su izbacili iz iduceg patcha opciju za iskljucit plavi filter u BF 3? 

uostalom imas temu za MoH...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 2:41 (ceco22).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

pa snimaj ti,pa da vidimo zenge osim sto znas kampati na sienni u onoj kuci 10min sa m320 to ti je super,LoL {#}

osim što znam kempati i tebe skinuti par puta za redom da rage quitaš? lol znam i uzeti bolt sniper na khargu rushati na najjače ,postaviti od 5 bomba od 6 i tebe skinuti par puta ,na takvo kampanje misliš? i da,biti mvp u toj rundi :)

što se tiće m320 pogledaj mi sveukupne killove sa njim,svega 190 komada {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako, pošto sam namještao saturation na 135 i brightness na 20 u ati controlu da mi budu žarkije boje u bf3-u

kada snimam u playclaw-u bez kompresije neda mi izrezivati taj filmić u movie makeru pošto nije dobar format,šta bi ga trebao odmah pretvorit u filmić za youtube?s kojim programom to radite??(znam da mogu direkt iz movie makera to napravit)

e da što se tiče ati controla i tih mojih postavka ,znaći kada idem gledat tu snimku sve super,odradim je u movie makeru ,sve napravim save-am je ,i onda kada bi kao takvu snimku trebao stavit na youtube onda je toliko žarka da je to prestrašno.

šta da radim?

dal da onda kada sam snimio snimku prije obrađivanja dal da sve te boje vratim na default ili??

ne kužim to.

recite vi koji snimate sa playclawom kako ste namjestili kompresiju i to sve , i kako i u čemu obrađujete taj filmić prije stavljanja na yt? mislim da je move maker fuul jednostavan za korištenje

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo nam i godišnjica izlaska BF-a 3.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
klic kaže...

Evo ovdje sam ja uzeo neki dan za 305 kn  Premium Edition, provjerena stranica i mislim da je trenutno to najjeftinija opcija.

Imaš i neki kod koji ti smanji cijenu za par kn ako ih lajkaš na faceu. ;)

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-Edition-CD-Key-for-Origin.html?setCurrencyId=3

Imaju već u ponudi i BF4 za 37,76 €.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@ Zenge: Sony Vegas, to ti manje vise svi koriste... nema nekog jednostavnog i besplatnog programa

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

E, moja Tunguska,

jest da si ruska.

Al kad Noshar od najezde braniš,

samo nemoj da mi se pokvariš.

Na početku pazi,

da te netko ne zgazi.

Jer do nje trči se grupno,

no ne može se ući skupno.

Ovaj puta uzeh je ja,

K/D mi popravila!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/47119478/1/199586046/

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:52 (TomoR).
Moj PC  
22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

@ Zenge: Sony Vegas, to ti manje vise svi koriste... nema nekog jednostavnog i besplatnog programa

znaći za obradit filmić je to najbolji program?

nisam skužio jel besplatan ili ??

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

znaći za obradit filmić je to najbolji program?

nisam skužio jel besplatan ili ??

Bitch please...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro znaći nije besplatan,ja pitam za neki besplatan program koji je najbolji pošto ja to radim u movie makeru i on je čist ok i jednostavan za korištenje

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

animosty frenzy@ ti si osljepio od plavog filtera na BF 3... igra ne izgleda nista puno losije od BF 3... samo sto ovdje mozese cak i pogledat u izvore svjetla tipa vatra itd. a da ne okreces glavu od monitora i govoris uh koja grafika.. i ova igra nije novi DLC BF3.. vec nesto sasvim drugo.. sto mislis da su izbacili iz iduceg patcha opciju za iskljucit plavi filter u BF 3? 

uostalom imas temu za MoH...

Ma ceco pusti ih, fanboys will be fanoboys. N ekužim ljude koji su u stanju igrat jednu igru konstantno i za sve drugo reć da je smeće.

Prvih dva sata mi je bila osrtednja, dok nisam se skompao sa frendomm u skvad, a onda smo sinoć zaružili do dugo, jedva se skinuo s nje lol :)

Men je zvuk aposultno predobar, užitak je igrati i slušati igru :)

ontopic: znege skini si sony vegas 11 plationum hd, taj mislim ja koristimm, super je

TomoR kaže...

E, moja Tunguska,

jest da si ruska.

Al kad Noshar od najezde braniš,

samo nemoj da mi se pokvariš.

Na početku pazi,

da te netko ne zgazi.

Jer do nje trči se grupno,

no ne može se ući skupno.

Ovaj puta uzeh je ja,

K/D mi popravila!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/47119478/1/199586046/

Jel otključao tko smaw/rpg u suprotnom timu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:35 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice