Maloprije mi se javila jedna koka iz Dice-a, kaze uspjela je dobiti rendanu sliku od novog melee oruzja iz Endgame...
:)
daj slikaj najbrutalniji equipment koji imaš u ordinaciji?
Maloprije mi se javila jedna koka iz Dice-a, kaze uspjela je dobiti rendanu sliku od novog melee oruzja iz Endgame...
daj slikaj najbrutalniji equipment koji imaš u ordinaciji?
Ebote ovaj MOH izgleda ima orange filter, nekako je glinena grafika i ovo sto ocrtava igrace i iza zidova kao wall hack.Zvuk od puski isto katastrofalan, lol koji fail od igre, ja sam mislio da ce to biti nesto bolje
Uzas da, pljunuti Cod BO ili vec neki noviji, ugl preskačem, kupujem Aftermath, mozda Endgame i čekam BF4.
Ebote ovaj MOH izgleda ima orange filter, nekako je glinena grafika i ovo sto ocrtava igrace i iza zidova kao wall hack.Zvuk od puski isto katastrofalan, lol koji fail od igre, ja sam mislio da ce to biti nesto bolje
Totalno e. Dobro mi je došao taj video! Hvala Bogu pa danas mi nije radio onaj promo kod za popust jer bih ga kupio. Odustajem skroz od toga.
Igra uopce nije losa. I od kad je tebi ljudina grafika bitna..lol..pa igras sve low na digitron rezoluciji. Prvo probajte pa onda komentirajte.
Ahaha vrh mi je kad inf only ekipa sere po igri koja je inf only fight.
Bit će da ne valja jer nema ko rev da bude što bolji kdr.
Meni je igra osobno odlična i popunjava rupe koje bf3 ima i popravlaj dosta toga. Od par kolega čujem samo pozitivne dojmove pa se nadam da ću ih i ja moći napisati čim zaigram.
Ok, velim svatko ima svoje mišljenje i to, ali malo mi je smiješno reć da je igra smeće, a praktički je ono što igraš u bf, inf only mod .)
nhf ne želim prepirku samo kažem.
I btw. ima vam filter jer nakon bf3 sve izgleda nerealno...a azapvrao bf3 ima plavi filter i izgleda nerealno.
I da, btw. suditi po streamu na 640x480 o grafici, je smiješno :)
Sta vi ocekujete od Moh-a neki novi BF3 DLC... ova igra to nije... igra je putpuno drukcija... kao i sto bi trebala biti... nema nista zajednicko sa BF3 osim Frosbite-a... da je smece ne bi rekao, ali nije ni nesto puno bolje od bf 3...
I onda se zubari čude što ih se ljudi boje... Pa ovo što držiš izgleda kao nešto iz logora, za mučenje. Doduše, moja zubarka je komad pa volim otići...
Sta vi ocekujete od Moh-a neki novi BF3 DLC... ova igra to nije... igra je putpuno drukcija... kao i sto bi trebala biti... nema nista zajednicko sa BF3 osim Frosbite-a... da je smece ne bi rekao, ali nije ni nesto puno bolje od bf 3...
Od tebe čekamo popis glitcheva...
potpisujem!!
sva sreća da je izašao taj video jer mi je jučer malo falilo da je kupim
odustao u zadnji čas
A onda niiti ja ne kupujem ....
To izgleda kao neka igrica prije 10 godina ...
Nerealno je ikako uspoređivati BF3 i MOH WRF. To aspolutno nisu iste igre, da čak kažen niti slične. Morate shvatiti da će teško koja igra nadmašiti BF, a mislim da EA nisu skupina budala koja sama sabi radi konkurenciju. Htjeli su parirati CODu, što sa BFom nisu mogli jer privlači drugi tip igrača, nego nam je došao MOH. Stvar je u tome da ne trebate uspoređivati BF vs MOH, nego MOH Vs COD, i koliko ja, kao igrač i štovatelj BFserijala, vidim, MOH mi je puno ispred CODa. Ima one elemente BFa koji CODu fale: recoil, pažljivije kretanje i najvažnije suradnja igrača. Mislim da svaki igrač BFa, u iščekivanju Aftermatha i End Game-a, naravno koji ima love, treba uzeti MOH čisto kao odmor od BFa, jer samo to i igrate (kao i ja). Pa nisam skoro upalio drugu igru ima godinu dana skoro (jbt kupio komp da igram BF, eeee...!!!).
edit: Moram reći da i COD ima svojih zanimljivosti naspram BFa, i sada smo dobili te neke zanimljivosti upakirane u BFov engine To je sasvim OK.
upravo tako, i jos kada jel lik uzeo snipera a ononeki bijeli sa tockicama kao 101 dalmatinac. pukao sam od smjeha. iako igram na digitron rezoluciji bf3 puno bolje i ozbiljnije izgleda nego moh na full hd ultra. Kakav im je ono zvuk pusaka i kakav je ono kill cam bzvz.mozda ga poslije i kupim ali samo ako cijena bude 10 eura. bc2 mi se nije svidio zbog glinene grafike jer mi nepasu te boje a ovdje mi se cini da se to opet ponavlja.
upravo tako, i jos kada jel lik uzeo snipera a ononeki bijeli sa tockicama kao 101 dalmatinac. pukao sam od smjeha. iako igram na digitron rezoluciji bf3 puno bolje i ozbiljnije izgleda nego moh na full hd ultra. Kakav im je ono zvuk pusaka i kakav je ono kill cam bzvz.mozda ga poslije i kupim ali samo ako cijena bude 10 eura. bc2 mi se nije svidio zbog glinene grafike jer mi nepasu te boje a ovdje mi se cini da se to opet ponavlja.
Ljudna razumijem tvoju frustraciju i post. Snajper i sve ostale puške moš farbat kako oš, dok u bf3 su svio drkali da sdobiju neku kamuflažu za pušku koja ionako liči zaqurac.
Moh ne pokušava bit bf već svoja igra, ali sa par poznatih elemenata tako da privuče i bf3 igrače ali i brže igrače sa coda (brže, sa manjih mapa)
MIslim da je igra radi toga pun pogodak. Znam po sebi, igramo sinoć rush/conq malo veliki i dopiz.dilo nam pa smo išli dve rnde na bazzar malo se ispucat.
e sad bacim poar rudni veliki conq rush i onda na moh malo se ispucat, upravo sam ga radi toga uzeo.
A velim, ok je steći prvi dojam o igri preko tralera ili neznam streama, ali moraš odigrat bar 10-20 sati da možeš reći pošteno e gle ovo valja ovo ne valja zar ne?
Ugl. neam ništa protiv tebe, sam tvrdim da igra nije tako loša. Naravno da ne može bit boljaod bf3, ali svakako je odmah iza njega i prati ga :)
u današnje vrijeme generičkih shootera koji su svi isti, moh svojikm konceptom pokušava malo osvježiti to sve ;)
Medal Of Honor Warfighter ima svoje mjesto i dobar je no svjedno mislim da ga neću kupiti.
Imam BF3 i zavolio sam conquest caspian, firestorm, khrag i kanale. Dok prije dok sam igrao COD nisam igrao ništa drugo osim TDM i FFA.
Medal Of Honor Warfighter ima svoje mjesto i dobar je no svjedno mislim da ga neću kupiti.
Imam BF3 i zavolio sam conquest caspian, firestorm, khrag i kanale. Dok prije dok sam igrao COD nisam igrao ništa drugo osim TDM i FFA.
strava pa jedino kaj valja i zanimljivo je search and destroy.
što se tiče moh-a nevjerujem da je odmah iza bf-a ali da dajem 50 eura za nekaj kaj mi na pogleda neizgleda ,neznam baš.
a i da idem probat single player to je ništa jer je multiplayer nekaj drugo.
neznam ni sam nisam pametan,ali ako će bit za nekih 20 eura 25, možda ga i piknem tek tolko da ga piknem,da nisam samo na bf3 navučen
Ljudna razumijem tvoju frustraciju i post. Snajper i sve ostale puške moš farbat kako oš, dok u bf3 su svio drkali da sdobiju neku kamuflažu za pušku koja ionako liči zaqurac.
Moh ne pokušava bit bf već svoja igra, ali sa par poznatih elemenata tako da privuče i bf3 igrače ali i brže igrače sa coda (brže, sa manjih mapa)
MIslim da je igra radi toga pun pogodak. Znam po sebi, igramo sinoć rush/conq malo veliki i dopiz.dilo nam pa smo išli dve rnde na bazzar malo se ispucat.
e sad bacim poar rudni veliki conq rush i onda na moh malo se ispucat, upravo sam ga radi toga uzeo.
A velim, ok je steći prvi dojam o igri preko tralera ili neznam streama, ali moraš odigrat bar 10-20 sati da možeš reći pošteno e gle ovo valja ovo ne valja zar ne?
Ugl. neam ništa protiv tebe, sam tvrdim da igra nije tako loša. Naravno da ne može bit boljaod bf3, ali svakako je odmah iza njega i prati ga :)
u današnje vrijeme generičkih shootera koji su svi isti, moh svojikm konceptom pokušava malo osvježiti to sve ;)
Ispričavamo se ponizno gosp. inžinjeru....
što se tiče moh-a nevjerujem da je odmah iza bf-a ali da dajem 50 eura za nekaj kaj mi na pogleda neizgleda ,neznam baš.
neznam ni sam nisam pametan,ali ako će bit za nekih 20 eura 25, možda ga i piknem tek tolko da ga piknem,da nisam samo na bf3 navučen
Pa jesam ti već dva put rekao da je 25 eura na popustu ako imaš premium?
pa zato sam i uzeo, inače nema šanse da uzmem lol.
daj pogledaj warfighter temu tamo sve imaš.
.
A ne bi tih 25E radje u kasicu prasicu za novi PC?
.
A ne bi tih 25E radje u kasicu prasicu za novi PC?
Ma ne, dok ovaj kalkulator to sve goni, dobar je :)
Gotovo je, sad si se jinxao; calculator self combustion inevitable
On ti je inžinjer - da hoće igrao bi na alienware-u. Ali radije igra ovako, hipster je u duši...
Meni je opet dosadan search&destroy. Ja sam počeo multiplayer igrati sa Unreal Tournament i svdjelo mi se TDM, FFA i dominacija. E sad Conquest nije ništa drugo nego dominacija sa većim mapama i vozilima. Samo mi u UT dominacija bila bolja jer su tamo zauzete točke igrale samu ulogu. Pa se manje kampalo. Nikoga nije bilo briga za K/D nego da tvoj tim pobjedi u dominaciji drugi tim.
S&D sam probao par puta, čak sam i gledao par puta i jednostavno mi je bilo dosadno. Sve se zakempaju i dočekuju jedni druge.
No o ukusima se ne raspravlja.
Sto bi rekao Cartman "...God damn hippies!!!"
On ti je inžinjer - da hoće igrao bi na alienware-u. Ali radije igra ovako, hipster je u duši...
kako kad je jos neki dan pisao diplomski XD
kako kad je jos neki dan pisao diplomski XD
U HDZ-u je...
I spavao je sa dekanom!
U HDZ-u je...
sta ce mu onda diploma? XD
I Ljubo Ćesić Rojs je diplomirao na Prometnom dok je bio u HDZu!!!! Go figure...