Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo malo "profica" da vidite kak igraju. Mec je bio jucer, GO4BF3#45, EyEballers vs Team Rock-Alienware 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:07 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...

pokleknulo je i napajanje koje je sada na servisu. I biti ce jos nekih dva- tri tjedna.

u hebote koliko problema

makar je i meni nedavno vrisnulo novo napajanje,ali mogu ti reć da u velikoj večini slučajeva dobiješ novo,tak da bi ga mogo i ti dobit,novo

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kad sam ja neki dan rekao da ne valja balans kao i obično javila su se dvojica ili trojica iz tima koji je cijelu tu večer pobijeđivao i rekli: Ma ne baš su bile balansirane i dobre runde danas.

A ono mi izgubili 7 partija,2 dobili od toga 5 izgubljenih u nizu od toga 4 čisto rejpanje. Naravno kad pobijeđujem i meni su dobre runde, sve do kad me ne poču rejpati.{#}

Rekao sebi dobro nek im bude, nadam se da će uskoro osijetiti na svojoj koži taj "balans i dobre runde". Kad ono jučer dođem na server, opet u tim koji je rejpan, ali ovaj put su i ovi koji su mi neki dan govorili da je balans u redu bili samnom u timu. Te su upravo ta dvijca počeli prvi prigovarati balansu timova.

Nemogu opisati kako mi je bilo drago što su okusili to na svojoj koži.{#} Nikad se nisam tako veselio izgubljenim partijama kao jučer{#}

Joj joj joj 

Ma vec mi je muka cim si se ti javio .....pa ti stalno nesto fantaziras..... ako ti smeta server imas milijun servera za okolo igrati ali NE ti zelis s HR kremom igrati.....pa neka su te rejpali kada si noob i neznas se potruditi da to takticki rijesite i pobjedite. 

Do not blame the game blame te players!! 

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
16 godina
DarthBajo kaže...

Joj joj joj 

Ma vec mi je muka cim si se ti javio .....pa ti stalno nesto fantaziras..... ako ti smeta server imas milijun servera za okolo igrati ali NE ti zelis s HR kremom igrati.....pa neka su te rejpali kada si noob i neznas se potruditi da to takticki rijesite i pobjedite. 

Do not blame the game blame te players!! 

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim ekipica je našla okupljalište, morat ću obnoviti hax supskripciju pa da vam pokažem kako se igra.{#}

Razmazio me Diablo, opušten sam dok igram, zabavljam se, ne pi*dim, u krevet odem potpuno miran, zadovoljan i sa tlakom 110/70... Ne valja to, moram se vratiti BF3-u i vama gadovima.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Basta kaže...

Sanjao sam ono tvoje britansko govno i za odmazdu odma isao ujutro nekoj babi cupat zube :)

A Dzukela i Maxon ko da su vezani pupcanom vrpcom, kad jednog ubijes znas odma da je i drugi tu :p

A kad smo sami u svkadu, u našem timu je bilo 16 skvadova po dva čovjeka, očigledno jer nitko neće da puni skvadove lol. :)

Ali da te pitam, kako ti se samo da, uvijek bit na istim mjestima i uvijek m16 setup? Ne kažem da je to loše, samo ti deri, svatko igra svoju igru, ali nekad malo smiskat ubacit drugi setup, rolu, pušku?

Co7 kaže...

Ne znam koliko puta sam se jucer prebacivao, cak sam par puta izlazio i ponovo ulazio jer nakon drugog prebacivanje vise ti ne mozes nista napraviti.

Po kojoj logici dva puta za redom server stavi MC, CHC i neki strani klan na istu stranu a na drugoj neki random i low lvl likovi.

Poludim na takve stvari, ali ajde suradnjom PRI ovaca, ChCovaca i nas uspili smo par puta izbalansirati server i bilo je odlicnih partija... nazalost svaku trecu partiju balans ode u tri pm.

Odvratno mi je kada sam u ekipi koja gazi nekog, cak i gore nego kada mene gaze. ALi me uzasno zivcira kada ljudi koji tu seru protvi balansa ne zele sami nesto napraviti za taj balans, i zato sam jucer quitao. 

Jbt, desna strana jaca i mi gubio par rundi za redom, sto samo po sebi je i ok jer mi je zanimljivo truditi se. Ali konstantno low lvl se spoji nama, high lvl njima... i to sam bas gledao jucer da bi im se na kraju u Dalja prebaci u team!?!?! wtf?

Nama neki xy lik dodje, njima malaivica, nama neki xy, njima baka, nama neki xy njima danny.

Nije realno ocekivati od PRiovaca da konstantno balansiraju server, oni koji nisu imali svoj server ne shvacaju koliko je to tlaka i koliko se vremena izgubi!

Na kraju se ti najmanje igras!

Mislim da smo dovoljno sposobni da sami balansiramo server posto vec znamo odnose snaga, a od admina bi bilo pozeljno samo da cisti high pingere. 

Ja sam jucer stvarno probao biti posten, nadam se da ce se od sada i drugi truditi napraviti neki balans, jer takve stvari me ubiju, jos mi pocen i laptop stekat na kraju samo alt+f4, gay izdanje smokvinog lista i spavanje.

Sve što sam ja sinoć htio je balans po brojkama igrača, u jednom trenutku je bilo 16v12. Razumijem i stackanje teammateova i klanovaca i sve, i ok, nek se igra tako par rundi, kad izađe njih par uđe par lošijih pa se razvodni igra. ALi kad su ugasili balanser nije se nikako balansiralo, pa smo uvijek manjka bili, a svaki igrač znači u rushu.
Tebi svaka čast na uporsnoti što si se prebacio.
Jack Sparrow kaže...

Kad sam ja neki dan rekao da ne valja balans kao i obično javila su se dvojica ili trojica iz tima koji je cijelu tu večer pobijeđivao i rekli: Ma ne baš su bile balansirane i dobre runde danas.

A ono mi izgubili 7 partija,2 dobili od toga 5 izgubljenih u nizu od toga 4 čisto rejpanje. Naravno kad pobijeđujem i meni su dobre runde, sve do kad me ne poču rejpati.{#}

Rekao sebi dobro nek im bude, nadam se da će uskoro osijetiti na svojoj koži taj "balans i dobre runde". Kad ono jučer dođem na server, opet u tim koji je rejpan, ali ovaj put su i ovi koji su mi neki dan govorili da je balans u redu bili samnom u timu. Te su upravo ta dvijca počeli prvi prigovarati balansu timova.

Nemogu opisati kako mi je bilo drago što su okusili to na svojoj koži. Nikad se nisam tako veselio izgubljenim partijama kao jučer

Znam da misliš na mene, slobodno to i napišeš. Kao što sam već gore rekao ja sam tražio samo balans po brojkama igrača, nije problem igrati protiv stacka pis-mc-.chc. Nakantat će nas i ok, ali da je bar brojčano jednako. Nekad gubiš, nekad pobijediš zavisi kakva je večer. Da je meni do neke ozbiljne igre nosio bi m16/aek/m416 i forsirao nešto. Ovako kad je manje ljudi u našem timu, kud smo bili slabiji velim ali to nije problem, bitno mi je samo da je brojčano 16v16. To sam tražio.

Par večeri prije kad sam rekao da je balans bio dobar i bio je. Bilo je 16v16 i solidni igrači na obe strane. A već odavno je poznato da je domaće teško balansirat jer su svi u klanovima i igraju skupa. Tako je bilo i na bug serveru često, tako je i ovdje i to je ok, sve dok je 12v12, 16v16, 32v32 ja sam zadvoljan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:20 (fila2208).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ako me prilikom ulaska na server stavi u tim koji je rejpan,ja se uvijek potrudim prebaciti u suprotni tim i pomoć ovima u rejpanju slabije ekipe.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

igra je postala teško sranje zbog gomile koji tweakaju i izgleda kao da je svuda hard core gine se na nemoguče načine i daljine sa kojim metkom , jučer na riječkom serveru isto

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Pa lampe u banani možeš ubiti i tako si složiti donekle bolju vidljivost. Mislio sam da za tvojih 400+ sati si to već trebao znati?

Sviđa mi se kakko si složio temperature jezgri kao ljudina. ja sam sebi stavio temperaturu mlijeka u frižderu pa to provjeravam krajičkom lijevog oka dok igram jer mi je bitna ta informacija.

You Sir Just made my Day {#}

Nemoj previše arhivirati da ti se ne napuni memorija :)

pirat kaže...

Ako me prilikom ulaska na server stavi u tim koji je rejpan,ja se uvijek potrudim prebaciti u suprotni tim i pomoć ovima u rejpanju slabije ekipe.

Pa nego, ako si govno, ostani govno do kraja :)) I sam tako nekad volim rejpat, pogotovo ako su u suprotnom timu još mladi orlići onda uzmem lsat i skačem 360° no scopez.
dery kaže...

igra je postala teško sranje zbog gomile koji tweakaju i izgleda kao da je svuda hard core gine se na nemoguče načine i daljine sa kojim metkom , jučer na riječkom serveru isto

I ja kažem, sinoć su svi osim mene bili cheateri nekako, bilo je užasno. It wah horribleeeee

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:31 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

Ali da te pitam, kako ti se samo da, uvijek bit na istim mjestima i uvijek m16 setup? Ne kažem da je to loše, samo ti deri, svatko igra svoju igru, ali nekad malo smiskat ubacit drugi setup, rolu, pušku?

Kad battlelog dodje k sebi, odi na mene i pogledaj, 99.2% svih killova mi je sa M16 i ukupni on-foot traveled u igri mi je 2.7km...

14 godina
neaktivan
Tweak je zasada rjesen jer je dosao update za stream i padaju oo kruskice..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

Hmm, interesantno, imali smo Jackfrags-a sa malim Crosshairom i prije, e sad, dok nije ADS UMP i F2000 mu uopće nemaju Crosshair (ili sam ćorav?). Također za shotgun, ako se ne varam dok nisam ADS, moj Cone je puno veći nego kod nejga na videu:

Što vi mislite?

EDIT: Tu i tamo se nazire, valjda sam ćorav... Godine i to...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:33 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...

Kad battlelog dodje k sebi, odi na mene i pogledaj, 99.2% svih killova mi je sa M16 i ukupni on-foot traveled u igri mi je 2.7km...

Ma ne pitam ja tebe koliko ti je ko i šta, oprosti ako te ne znam uvrijedilo, zanimalo me samo kako ti se da toliko igrat isti setup, isto sve.

TomoR kaže...

Hmm, interesantno, imali smo Jackfrags-a sa malim Crosshairom i prije, e sad, dok nije ADS UMP i F2000 mu uopće nemaju Crosshair (ili sam ćorav?). Također za shotgun, ako se ne varam dok nisam ADS, moj Cone je puno veći nego kod nejga na videu:

Što vi mislite?

Lol tom, hardcore??

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:33 (fila2208).
16 godina
TomoR kaže...

Što vi mislite?

HC

15 godina
Lateralus kaže...

oni koji su kupili Premium za BF3 imaju 50% popusta za novi MOH:Warfighter:

https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en

ali ne morate se zuriti jer pise:
offer expires november 23, 2012 at 11:59 p.m. pdt.

ali za 25€ sam bih mozda cak i kupio taj console port 

opet sam glup i kupujem console portove za pubertetlije {#}

citiram da bumpam da svi vide.

Joj ja bi tako uzeo a bojim se da mi neće radit da ne dam pare bezveze. Jel imaju di sistemski da znam da će sigurno radit?

ističe 23.10. oko koliko, 12+7 je onda naše vrijeme jel tako?

xyan kaže...

evo malo "profica" da vidite kak igraju. Mec je bio jucer, GO4BF3#45, EyEballers vs Team Rock-Alienware 

Pogledao kratko, lik ima par očajno loših odluka i toliko je puta pogriješio. Znam da je to trema i to, ali očekivao sve sve one hit heashot uberflip headflip na toj razini igre :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:43 (fila2208).
16 godina
xyan kaže...

evo malo "profica" da vidite kak igraju. Mec je bio jucer, GO4BF3#45, EyEballers vs Team Rock-Alienware 

Lame, not 'pro'.

Najbolja vehicle based igra današnjice je spala na to da su kvazi pro igrači i kvazi pro liga inf.only mape i serveri....

Kakav idiotizam.

Da je neki 10-10 cq, sa squadom u viperu, 2 jeta, ostali u ground vozilima, pa da se vidi ko šta zna i što je TEAMPLAY, a ove CS i COD šprehe u ovakvoj igri su retardacija žešća, pogotovo uzevši u obzir sam engine igre....

Ako je point biti 'pro' u čučanju iza zidića po bazaaru ili na prozorima u seine crossingu, onda u v.m. i igra i igranje, IMHO.

@fila - moh ponuda istječe 23.11., a ne 23.10. kak si ti napisao, NOVEMBER je istaknut....

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:45 (jopis).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Lateralus kaže...

ali ne morate se zuriti jer pise:
offer expires november 23, 2012 at 11:59 p.m. pdt.

Joj ja bi tako uzeo a bojim se da mi neće radit da ne dam pare bezveze. Jel imaju di sistemski da znam da će sigurno radit?

23 november... 23.11. Tako da stvarno imaš vremena za razmislit.

16 godina
moderator
Battlefield 3

Do 23.11 će ionak svi prestat igrat MOH i polako se vračati na BF i Aftermath.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
jopis kaže...
xyan kaže...

Lame, not 'pro'.

Najbolja vehicle based igra današnjice je spala na to da su kvazi pro igrači i kvazi pro liga inf.only mape i serveri....

Kakav idiotizam.

Da je neki 10-10 cq, sa squadom u viperu, 2 jeta, ostali u ground vozilima, pa da se vidi ko šta zna i što je TEAMPLAY, a ove CS i COD šprehe u ovakvoj igri su retardacija žešća, pogotovo uzevši u obzir sam engine igre....

Ako je point biti 'pro' u čučanju iza zidića po bazaaru ili na prozorima u seine crossingu, onda u v.m. i igra i igranje, IMHO.

@fila - moh ponuda istječe 23.11., a ne 23.10. kak si ti napisao, NOVEMBER je istaknut....

Slažem se za post i hvala za isticanje ovog što sam previdio. Kreten :)

hvala.

LudaVjestica kaže...

23 november... 23.11. Tako da stvarno imaš vremena za razmislit.

Znao sam da nisam trebao odmah početi piti od rano ujtro :)
previdio sam november. Pa to je super, hvala.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

citiram da bumpam da svi vide.

ne, 23.11. (znaci vec ce igra biti vani odavno), ako nije greska u tekstu sto ne bi bilo cudo jer se ipak radi o EA

engine je isti i mape su sigurno manje od BF3, mogla bi raditi i bolje, ovisi koliko dobro portaju na PC {#}

nego, shvatio sam naveci plus kupnje MOH:W = pristup BF4 beti {#}

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:52 (Lateralus).
17 godina
Battlefield 3

Battlelog up, popravljeni equipment killovi.

EDIT: @Latex, rekao si još jučer da nećeš kupiti MoH... Razočaran sam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:52 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Tom, i ja sam razocaran sobom {#}

tjesi me da cu igrati BF4 betu

btw. jos uvijek cekam svoj BF3 beta key koji mi je EA obecao ako preorderam BF3 LE {#}

evo Aftermath:

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:57 (Lateralus).
17 godina
fila2208 kaže...

Ma ne pitam ja tebe koliko ti je ko i šta, oprosti ako te ne znam uvrijedilo, zanimalo me samo kako ti se da toliko igrat isti setup, isto sve.

Evo, hoćeš danas Kalaš? :)

P.S. Nije isti, prije 10 dana maknuo grip i umjesto Kobre stavio Reflex - nova puška sam tak {#}

15 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...

Evo, hoćeš danas Kalaš? :)

P.S. Nije isti, prije 10 dana maknuo grip i umjesto Kobre stavio Reflex - nova puška sam tak {#}

Ma bmk igaj što hoćeš sam me zanimalo. Hvala na odgovorima.

14 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...

Lame, not 'pro'.

Kakav idiotizam.

care svaka čast na postu!!

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Lateralus kaže...
TomoR kaže...

Tom, i ja sam razocaran sobom {#}

tjesi me da cu igrati BF4 betu

btw. jos uvijek cekam svoj BF3 beta key koji mi je EA obecao ako preorderam BF3 LE {#}

evo Aftermath:

Jaj naočale imaju i novi su likovi jej neće više sunce smetatat :)

o yebo ih taj crossbow, oće stvati i one glupe cod: bo modove sa crosbowom...lol, dajte nam puške yebote.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Što vi mislite?

EDIT: Tu i tamo se nazire, valjda sam ćorav... Godine i to...

To je ta paranoja o kojoj se pričalo koju stranu prije, svatko ko ubija malo bolje gleda ga se kao potencijalnog čitera. Gaming 21 stoljeća

Battlelog: Mali_Playa
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...

Lame, not 'pro'.

Kakav idiotizam.

da, da svakako...vidio bi koliko bi izdrzali protiv njih. vjerojatno 5 ticketa max, a onda rape. BF3 zadovoljava vecinu segmenata zahtjeva, od inf only do 32v32 vehicle. Sta se tu ima buniti? Ako zelis igrat war sa vozilima odes na 8v8, gdje mozes igrati i fly i inf mape. Jest da je Rosval napravio par gresaka, ali hej, pa nije ni druga strana noob? mozda je druga strana bila bolja u tim situacijama? 

Ako mislis da nema teamplaya u ovakim 5v5 mecevima, onda si ti fulao cijeli film. Ima ga enormno vise nego na publicu, s vecinom igraca IQ velicine morske spuzve, kako je pirat postao

14 godina
neaktivan
Bf 3 i CoD nisu prvi FPS sa samostrelom... Meni je u HL bio jedno od drazi oruzja :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
xyan kaže...
jopis kaže...
xyan kaže...

Lame, not 'pro'.

Kakav idiotizam.

da, da svakako...vidio bi koliko bi izdrzali protiv njih. vjerojatno 5 ticketa max, a onda rape. BF3 zadovoljava vecinu segmenata zahtjeva, od inf only do 32v32 vehicle. Sta se tu ima buniti? Ako zelis igrat war sa vozilima odes na 8v8, gdje mozes igrati i fly i inf mape. Jest da je Rosval napravio par gresaka, ali hej, pa nije ni druga strana noob? mozda je druga strana bila bolja u tim situacijama? 

Ako mislis da nema teamplaya u ovakim 5v5 mecevima, onda si ti fulao cijeli film. Ima ga enormno vise nego na publicu, s vecinom igraca IQ velicine morske spuzve, kako je pirat postao

Kad shvatiš o čemu ja pričam, onda možemo dalje razgovarat ;)

Hint - spor engine igre, VEHICLE BASED igra, hit detekcija, itd itd.

To koliko bi netko izdržao protiv 'pro' čučavaca, ti nit možeš znat nit možeš sudit, a o tom 'strašnom' teamplayu, dovoljno taj i masu videa s bazaara govori sam za sebe.

Ali, as i said, kad shvatiš o čemu ja, onda možemo debatirati o igri, no znam da je pointless pričati o tome sa inf.only igračima, jer ne vide baš dalje od bazaara i zidića....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice