4on4 Squad Rush Autumn Cup 2012 LINK
daj molim te, tu bilo koga od nas pojedu...
De nas prijavi pa makar izgubili 10:0
De nas prijavi pa makar izgubili 10:0
Istina, ali nisam spominjao da ce netko od nas osvojit turnir il nes sl. samo sam podjelio link i tjt :D
Čestitam Danny. http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img708/8109/bf32012100519041761.jpg
Mislim da je to zbog toga sto svi igracu nemaju pristup tim oruzjima. Malo glupo, buduci da su po dolasku BTK ekspanzije istu trazili za igranje versusa...
edit: jos gluplje je kaj na unranked serverima imas pristup tim oruzjima....
Cek sta i onaj bez premiuma/cq dolc-a na unranked serverima ima pristup tim oruzjima?
To je čovjek!
Drži se dogovora. :)
Cek sta i onaj bez premiuma/cq dolc-a na unranked serverima ima pristup tim oruzjima?
mislim da bi trebali
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45546403/1/299434675/
AS VAL je i dalje odlican PDW... na daljinu bolje sibam sa njim nego sa m16... ali p90 je i dalje kralj bez zamjene...
To je čovjek!
Drži se dogovora. :)
Čiterski dogovoreno = čiteri!
A ne, ne. Nisam mu pustio, našao me kurviš. Potpuno legitimno.
Džukac g3a3 je stvarno haubica j3bote!!!
Nego, pazi gluposti. Maloprije malo udaramo po kanalima i lik kaže da sam čiter. Ajde, to je sad moderno. Ali pazi ovo - nakon što sam ga još par puta oderao kaže lik da imam aimbot i ustraje da me admin bana. Hodam sa faking saigom čovječe pa šta bi mi aimbot pobogu značio???
to su cini mi se htreg nesto zeznuli...tako sam i ja znao na AK mapama, ali fala bogu, 2 šus je obarao. Sa HE granatama na vozilima zna biti tako, jer su one prvenstveno za inf ako se ne varam
Ne, ali ako imaš b2k a nisi otključao recimo L85A2, na unranked serverima ga možeš koristiti..
Pao je danas na moj nož Gustav Halling ili ti ingame nick: cmd85
Mučki si provokator!
Pao je danas na moj nož Gustav Halling ili ti ingame nick: cmd85
H4x0r!
Nego, pazi gluposti. Maloprije malo udaramo po kanalima i lik kaže da sam čiter. Ajde, to je sad moderno. Ali pazi ovo - nakon što sam ga još par puta oderao kaže lik da imam aimbot i ustraje da me admin bana. Hodam sa faking saigom čovječe pa šta bi mi aimbot pobogu značio???
Heh, jučer s Bučerom igram gun mastera. Lika su svaku novu rundu nazvali čiterom
Heh, jučer s Bučerom igram gun mastera. Lika su svaku novu rundu nazvali čiterom
Igrao sam ja pokoji put s njim Gun Mastera, na sreću na njegovoj strani, dobar je - zna se lijepo kretat po mapama, tj. lovi flow spawn-ova. I ja se popravljam po tom pitanju.
Gdje je je nestao live scoreboard na battlelogu?
To sam primjetio prije cca tjedan dana, ali sam u pocetku mislio da se samo mapa loada.
Sta su ga makli nekim blog update-om ili je do mene?
I prije je to tako bilo na nekim serverima.
Neam pojima onda, znam da je meni uvijek normalno prikazivao live sb, a sada nece na niti jednom serveru.
EDIT: osim na unranked
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TMKosmos/stats/787531201/
na prvi pogled nebi reko da je čiter,a tip one shot headshota sa pdwr,acc mu je 10% ? lol skoro pa nema headshota,
bila je i vjestica i dosta naših domaćih i svi su p*zdili,
kako je to moguće?
kome se da nek ga reporta
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45624790/1/430994063/
isto kao i ovaj koji je bio prije na tom serveru,samo što je bio na mojoj strani ali su mi slali poruke da ga prijavim (ovi naši)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Bekasx44/stats/762980891/
pogle mu acc i to sve pa šta je to??šta sad hax može tako prikazivat ne kužim?
lol čak su njih dvoje postali i frendići maloprije hehehe
izgleda da su om ovo novi profili
Damage modifier.
Tome nas je još Neno naučio
Gdje je je nestao live scoreboard na battlelogu?
To sam primjetio prije cca tjedan dana, ali sam u pocetku mislio da se samo mapa loada.
Sta su ga makli nekim blog update-om ili je do mene?
Samo stisnes "refresh" tu gore iznad join server i eto ga.
Ja ne kuzim ovo...Seine Crossing. 5v5. Četvorica ih idu na A (US side), ja sam na B. Ja uspijem sam uzet B i braniti ga, oni ne uspiju uzeti A, a jedan uzima C jedan D. Dakle 3 na 4 i jos iz eSuba.Intel tima. Kak su oni drugi na ESLu?
Ja ne kuzim ovo...Seine Crossing. 5v5. Četvorica ih idu na A (US side), ja sam na B. Ja uspijem sam uzet B i braniti ga, oni ne uspiju uzeti A, a jedan uzima C jedan D. Dakle 3 na 4 i jos iz eSuba.Intel tima. Kak su oni drugi na ESLu?
Ne rageaju dok igraju :D