Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.900
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Dobio betu razerovog gameboostera,,,isti je kao i stari tako da nikakvo pretjerano veselje, ali dobro, što god samo da je besplatno. :)

Dobio i ja. Ima sve fičere prošlog Game Boostera samo ne moraš platiti da bi imao sve dostupno/omogućeno.

I sučelje je ružno, program je totalno nepregledan. Ali radi dobro.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo jedan offtopic ,

kako profinjeno napravljeno,čista brutala ma preodlično!

ovako bi si htio složit svoju buksu :)

Podloga za miša mu je strava. Pretpostavljam da je marke "notes" :D

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Podloga za miša mu je strava. Pretpostavljam da je marke "notes" :D

lol gle fakat XD

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo jedan offtopic ,

Lijepo izgleda ali pomalo je gej. Mislim, nije mi baš doživljaj ako ne mogu u svakom trenu gurnuti nogu u kućište... {#}

Uostalom, držim da ljudi koji drže do sebe nemaju ovako uredne stolove/sobe a pogotovo ne bi dali puste novce za stol (pa bolje uzeti još jednu grafu, ssd, big mac meni ili što god)

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dobio betu razerovog gameboostera,,,isti je kao i stari tako da nikakvo pretjerano veselje, ali dobro, što god samo da je besplatno. :)

191x7 kaže...

Dobio i ja. Ima sve fičere prošlog Game Boostera samo ne moraš platiti da bi imao sve dostupno/omogućeno.

Kakve su točno razlike u preformansama? Odnosno, koliko dobivaš kad igru pokrećeš preko toga?

Radi li se o frejm-dva ili većoj razlici, pod uvjetom da su sve ostale postavke iste?

Da znam isplati li mi se uopće bahćati s tim, dobio sam i ja betu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

191x7 kaže...

Kakve su točno razlike u preformansama? Odnosno, koliko dobivaš kad igru pokrećeš preko toga?

Radi li se o frejm-dva ili većoj razlici, pod uvjetom da su sve ostale postavke iste?

Možda ti ovo pomogne u odluci: http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/utjecaj-game-mode-tu2011-turbo-performanse/111073.aspx

aka ne dobiješ ništa

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A kaj s ovom "snimalicom", jel netko koristio i kakva je u odnosu na FRAPS?

Sve ostale su mi bile šljuka, jer uvijek nekaj skaraju. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ljudi,zašto mi se svako toliko resetiraju server filtri,koristim chrome i kako ugasiti featured today screen pri startanju origina?zašto mi origin ne pamti password?ili da idem na live chat ih pitati?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Sad si me sjetio. Mozda ima zainteresiranih:

MSI Afterburner - najvaili su da uskoro stize nova verzija. Uvest ce, osim defaultnih, da mozes staviti bilo koji codec i kopresiju hoces, a ako odobre iz MSI-a dodat ce i snimanje zvuka u igri  + zvuk mikrofona.

I naravno najveci plus, overclock graficke + povecanje vrtnje ventilatora :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Jesi probao MSI afterburner?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Da, ne paše mi.
Mirilis mi je bio okej, al iz nekog neobjašnjivog razloga mi ne radi Team Viewer kad je uključen Mirilis. Prijavio sam na forum i javilo se nešto ljudi s istim problemom al rješenja nigdje. Pa sam ga otkantao.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

Sad si me sjetio. Mozda ima zainteresiranih:

MSI Afterburner - najvaili su da uskoro stize nova verzija. Uvest ce, osim defaultnih, da mozes staviti bilo koji codec i kopresiju hoces, a ako odobre iz MSI-a dodat ce i snimanje zvuka u igri  + zvuk mikrofona.

I naravno najveci plus, overclock graficke + povecanje vrtnje ventilatora :)

E to te ja pitam. Najgore mi je kad sad nešto snimim čuju se samo frendovi na skajpu a ja ne. Onda kad netko gleda (i sluša) snimak pita "j3bote šta ovi tako nepovezano pričaju" {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

191x7 kaže...

Ja ne vidim razliku nikakvu, već je možda mislim da je razlika, ali nemrem vidjet jesam dobio koji frejm jer je kod mene promjenjivo ko vrijeme u tropskoj prašumi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo jedan offtopic ,

prelose, kako itko moze igrat ili bilo sta radit kad mu je tipkovnica na rubu stola???

lol imam isti monitor XD

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 15:09 (berto).
14 godina
neaktivan
berto kaže...

prelose, kako itko moze igrat ili bilo sta radit kad mu je tipkovnica na rubu stola???

joj i meni je tako,i mis i tipkovnica na 5cm od ruba pa mi je zglob tocno na rubu,a kad mi je tako s prostorom,uf moram nesto smislit jer me zglob boli

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
berto kaže...

joj i meni je tako,i mis i tipkovnica na 5cm od ruba pa mi je zglob tocno na rubu,a kad mi je tako s prostorom,uf moram nesto smislit jer me zglob boli

Prodaj napajanje i kupi duplo slabije. Od razlike novaca ćeš moći kupiti vrlo dobar stol {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Prodaj napajanje i kupi duplo slabije. Od razlike novaca ćeš moći kupiti vrlo dobar stol {#}

haha dobro kazes...

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan

Oprostite gospon Friday, koji ti je nickname u BF3?

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
odjavljen
mabencic kaže...

Oprostite gospon Friday, koji ti je nickname u BF3?

6kNtoucH-jikA
Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

A ti si taj Čučavac...

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

vise nemogu uc na server a da nema baserapea {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ATiGamer kaže...

probaj sa quick match.  svaki puta nade neki ljevi server sa hrpom njubara i niskim pingom. u zadnje vrijem samo quick match., kad sam trazim servere obicno ispadne pusiona.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

poz ratnici,

kao i uvijek new vid, 1080p, nadam se da imate pozitivnih i negativnih primjerki, pa izvolite ;)

hvala unaprijed

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
letece_prase kaže...
ATiGamer kaže...

probaj sa quick match.  svaki puta nade neki ljevi server sa hrpom njubara i niskim pingom. u zadnje vrijem samo quick match., kad sam trazim servere obicno ispadne pusiona.

http://1.bp.blogspot.com/-3MojJkhG4FY/Tb1Ol6y8hZI/AAAAAAAAJXE/XLCa5_JKs-c/s1600/Charlie-Sheen-Winning-GIF.gif

BF3 FlamingKing
17 godina
odjavljen
mabencic kaže...

A ti si taj Čučavac...

LOL, ja sam sve samo ne čučavac. Zapravo sam saiga noob i ACB-90 obožavatelj {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

da samo nevolim ic na random servere

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

4on4 Squad Rush Autumn Cup 2012 LINK

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja se izvinjavam za jos jedan post, al mogli bi pogledati video na mom kanalu .... hvala unaprijed

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

daj molim te, tu bilo koga od nas pojedu...

15 godina
xyan kaže...
Legendic1911 kaže...

daj molim te, tu bilo koga od nas pojedu...

Bit će sad zanimljivo, tko god pobijedi bit će optužen za modanje klasično :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice