Specko me traži da instaliram igru nakon updejta?!
Naravno ne mogu ništa instalirati jer sam sve instalirao, skinuo patch i stavio eng fileove...
Repairaj igru(desni klik na BF3 u originu i repair)
Specko me traži da instaliram igru nakon updejta?!
Naravno ne mogu ništa instalirati jer sam sve instalirao, skinuo patch i stavio eng fileove...
Repairaj igru(desni klik na BF3 u originu i repair)
Taman našao taj vražji repair... Popravio i sada mi ulazi. power_user
Ajmo van netko sa servera, 4. sam u redu trenutno
Može li tko pomoć kako da instaliram eng patch na bf-u sa ruskim key-em ako ima kakv tutorijal il dobar čovjek da pomogne da mi frend može igrat
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
Prvo ono na dnu, onda ono gore.
Sve sam ovo napravio i opet na kraju mi se uvjek isto dogodi, kada idem se logati na server samo crni ekran i glazba u pozadini dok me ne disconecta, a kad idem sp mogu micati kameru prema nekim dijelovima izbornika. Neznam što sad, kako?
(jbt kako ovaj monitor bljesti, svijeto od tipaka se ne vidi :D)
Dell 24neštoneštoUM?
trebaš ga kalibrirati.. tj u tvojem slučaju (ako je Dell 24xx) staviti brightness na 35%. odi vamo da provjeriš da li sve štima sa 35% -> Link podesi po potrebi.
na mojem Dellu 2312HM brightness je na 25%.
Može li tko pomoć kako da instaliram eng patch na bf-u sa ruskim key-em ako ima kakv tutorijal il dobar čovjek da pomogne da mi frend može igrat
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
Prvo ono na dnu, onda ono gore.
Sve sam ovo napravio i opet na kraju mi se uvjek isto dogodi, kada idem se logati na server samo crni ekran i glazba u pozadini dok me ne disconecta, a kad idem sp mogu micati kameru prema nekim dijelovima izbornika. Neznam što sad, kako?
E vidiš problem je u tome što i meni nije radilo po toj stranici. Ja u registru promjenim samo Locale iz ru_RU u en_US i igra radi bez problema. Kada promjenim i GDFBinary_ru_RU.dll u GDFBinary_en_US.dll onda imam problema.
Znači Locale mora biti en_US
GFFBinary_ru_RU.dll
Večeras prvi puta igrao na bug serveru. Bilo je dobro. Ekipa ne kampa, svima je više do zajebancije nego do statsa i baš je dobro. Izuzev par curica koje su kukale zbog igle, sve 5!
Večeras prvi puta igrao na bug serveru. Bilo je dobro. Ekipa ne kampa, svima je više do zajebancije nego do statsa i baš je dobro. Izuzev par curica koje su kukale zbog igle, sve 5!
Jedina primjedba je da nema onaj autobalance bolji dodan, default autobalance u igri dozvoljava switchanje dok nije 4-5 ljudi više u jednom timu nego u drugom, što često još više smanjuje šanse da se tim koji gubi vrati u igru.
http://img832.imageshack.us/img832/9901/screenshot001wjf.jpg
link za autobalancer plugin : http://www.phogue.net/forumvb/showthread.php?2866-TrueBalancer-BF3&p=25813#post25813
Kad je bio taj autobalanser onda se ekipa plakala da im razdvaja squadove. Nikad zadovoljni.
Ma bilo je super danas opet. Par partija smo mi guzili..par partija smo bili guženi ali Firestorm je bilo odličan i izjednačen.
Meni večeras užas...stalno mi je lagalo i štekalo,a oman me dotukao. Kad ti nije dan, nije ti dan.
Treba skužit kak se taj bug dobije, ja bi odma drugi account kupio i knife only god mode igro.
ma klinac, ja znam kako se desio meni ali to je isto kao i varanje! Ali isto, razlika je sto je ovo besplatno.
ma klinac, ja znam kako se desio meni ali to je isto kao i varanje! Ali isto, razlika je sto je ovo besplatno.
Da je samo tak izvazvat taj bug onda bi svi to radili. Znam i ja "kako sam to dobio", napravim to isto i ništa se ne dogodi.
Meni se dogodio tako da sam prekoračio zaklon, što me odbacilo do auta 10 metri iz nekog razloga, ušao sam u auto i kamera mi nije pratila auto. Izašo sam van i bio sam 3rd person.
To je kompliciran bug kao dupanje itemsa u Diablu 3, praktički nitko nezna što točno treba napraviti.
(I bolje, nisam ozbiljno mislio napravit drugi account samo radi buga lol)
Reko, idem spavat, pa ono ogledam na brzaka na http://stalkdice.com/, pa vidim da igra jedan sa DICE friends dog tago-om (to još gun master gdje nož caruje), a treba mi u kolekciji
Rezultat:
Virus se zaljubio....
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539442_10151211216751605_1067362506_n.jpg
ma sa guided rockets mozes gadat preko cijele mape, a gunner sad mora ili zoom ili thermal optics... a TV je must, jer ako ides nesto lockat za guided missle, gotov si.
Premium ti je paket dodataka za BF3 i ne sadržava BF3
E Vash, sorry za jučer :)
Kad je bio taj autobalanser onda se ekipa plakala da im razdvaja squadove. Nikad zadovoljni.
Nista gore nego kad ti squad razj..be! Ne kuzim se u balancer, koliko kuzim pokusava squadove sacuvati, pa posto je ovo timska igra, pa onda bolje ovako.
A lošem k_rcu svaka dlaka smeta ... :)
Dobro je bilo daj, neki su mi išli na živce, nekima sam ja išao na živce ali tako je to uvijek :)
Drago mi je da je BUG server opet aktivan!
Ping?
Na router pod firewall, pogledaj da li mozes ugasiti ili upalit, ovisi o ruteru, ICMP promet, allow ping ili sl. Nadam se da pomogne.
Allow ping se odnosi na dolazne pingove a ne na odlazne.
? A sta sam ja rekao u svom postu, ako je allow ping on, jel to odlaz ili dolaz?
Danas opet? :D
A sutra ce biti pakleno! Akcija od 19h pa do ranih jutarnjih sati... ili do isteka zaliha :)
Bajo, skupi ekipu za navecer pa se vidimo na bugu, vrata naseg TSa su vam otvorena.
Ne pratim baš temu neko vrijeme i ne igram bf3 ali planiram sad opet počet kad se opremim sa i5 3570k za armored kill, vidm da je došao update i serveri kada nama premium igraćima otvaraju vrata?
Kaj to ne treba tek za negdje 10 dana. Već me hvata panika da nebi to izašlo a i5 nije kod mene.
? A sta sam ja rekao u svom postu, ako je allow ping on, jel to odlaz ili dolaz?
Ako ugasiš ping to znači da TEBE ne može nitko pingati a ti možeš pingati sve druge bez problema. A u slučaju BF3 neće server pingati tebe nego obrnuto. A to znači da uključivanje/isključivanje ove opcije na routeru ima učinak kao HDZ-ova borba protiv korupcije.
Ako ugasiš ping to znači da TEBE ne može nitko pingati a ti možeš pingati sve druge bez problema. A u slučaju BF3 neće server pingati tebe nego obrnuto. A to znači da uključivanje/isključivanje ove opcije na routeru ima učinak kao HDZ-ova borba protiv korupcije.
dodal sma te na fejsu, pardon b-logu jos te sad regrutiramo pa da si protiv bratica igras