Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Pero Dinamit kaže...

Specko me traži da instaliram igru nakon updejta?! {#}

Naravno ne mogu ništa instalirati jer sam sve instalirao, skinuo patch i stavio eng fileove...

Repairaj igru(desni klik na BF3 u originu i repair)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina

Taman našao taj vražji repair... Popravio i sada mi ulazi. {#} power_user

Ajmo van netko sa servera, 4. sam u redu trenutno {#}{#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
protjeran
Battlefield 3

third person + god mode

Najbolji bug ikad. World first? Nisam nikog još vidio da mu se ovo desilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 21:51 (omgwtfbbq).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Iv4n0u5 kaže...

Može li tko pomoć kako da instaliram eng patch na bf-u sa ruskim key-em ako ima kakv tutorijal il dobar čovjek da pomogne da mi frend može igrat

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Prvo ono na dnu, onda ono gore.

Sve sam ovo napravio i opet na kraju mi se uvjek isto dogodi, kada idem se logati na server samo crni ekran i glazba u pozadini dok me ne disconecta, a kad idem sp mogu micati kameru prema nekim dijelovima izbornika. Neznam što sad, kako?

Zeppe :D
16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
Co7 kaže...

(jbt kako ovaj monitor bljesti, svijeto od tipaka se ne vidi :D)

Dell 24neštoneštoUM? {#}

trebaš ga kalibrirati.. tj u tvojem slučaju (ako je Dell 24xx) staviti brightness na 35%. odi vamo da provjeriš da li sve štima sa 35% -> Link podesi po potrebi.

na mojem Dellu 2312HM brightness je na 25%.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Zeppe kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Iv4n0u5 kaže...

Može li tko pomoć kako da instaliram eng patch na bf-u sa ruskim key-em ako ima kakv tutorijal il dobar čovjek da pomogne da mi frend može igrat

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Prvo ono na dnu, onda ono gore.

Sve sam ovo napravio i opet na kraju mi se uvjek isto dogodi, kada idem se logati na server samo crni ekran i glazba u pozadini dok me ne disconecta, a kad idem sp mogu micati kameru prema nekim dijelovima izbornika. Neznam što sad, kako?

E vidiš problem je u tome što i meni nije radilo po toj stranici. Ja u registru promjenim samo Locale iz ru_RU u en_US i igra radi bez problema. Kada promjenim i GDFBinary_ru_RU.dll u GDFBinary_en_US.dll onda imam problema.

Znači Locale mora biti en_US

GFFBinary_ru_RU.dll

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 22:25 (Hummer).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Večeras prvi puta igrao na bug serveru. Bilo je dobro. Ekipa ne kampa, svima je više do zajebancije nego do statsa i baš je dobro. Izuzev par curica koje su kukale zbog igle, sve 5!

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Večeras prvi puta igrao na bug serveru. Bilo je dobro. Ekipa ne kampa, svima je više do zajebancije nego do statsa i baš je dobro. Izuzev par curica koje su kukale zbog igle, sve 5!

Jedina primjedba je da nema onaj autobalance bolji dodan, default autobalance u igri dozvoljava switchanje dok nije 4-5 ljudi više u jednom timu nego u drugom, što često još više smanjuje šanse da se tim koji gubi vrati u igru.

http://img832.imageshack.us/img832/9901/screenshot001wjf.jpg

link za autobalancer plugin  : http://www.phogue.net/forumvb/showthread.php?2866-TrueBalancer-BF3&p=25813#post25813

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 22:54 (omgwtfbbq).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad je bio taj autobalanser onda se ekipa plakala da im razdvaja squadove. Nikad zadovoljni.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ma bilo je super danas opet. Par partija smo mi guzili..par partija smo bili guženi ali Firestorm je bilo odličan i izjednačen.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Meni večeras užas...stalno mi je lagalo i štekalo,a oman me dotukao. Kad ti nije dan, nije ti dan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...

third person + god mode

Meni se to desilo, i jos par njih :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 0:25 (Co7).
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
omgwtfbbq kaže...

third person + god mode

Evo meni se to desilo, i jos par njih :)

Treba skužit kak se taj bug dobije, ja bi odma drugi account kupio i knife only god mode igro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 0:20 (omgwtfbbq).
16 godina
neaktivan

ma klinac, ja znam kako se desio meni ali to je isto kao i varanje! Ali isto, razlika je sto je ovo besplatno.

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

ma klinac, ja znam kako se desio meni ali to je isto kao i varanje! Ali isto, razlika je sto je ovo besplatno.

Da je samo tak izvazvat taj bug onda bi svi to radili. Znam i ja "kako sam to dobio", napravim to isto i ništa se ne dogodi.

Meni se dogodio tako da sam prekoračio zaklon, što me odbacilo do auta 10 metri iz nekog razloga, ušao sam u auto i kamera mi nije pratila auto. Izašo sam van i bio sam 3rd person.

To je kompliciran bug kao dupanje itemsa u Diablu 3, praktički nitko nezna što točno treba napraviti.

(I bolje, nisam ozbiljno mislio napravit drugi account samo radi buga lol)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 0:39 (omgwtfbbq).
17 godina
Battlefield 3

Reko, idem spavat, pa ono ogledam na brzaka na http://stalkdice.com/, pa vidim da igra jedan sa DICE friends dog tago-om (to još gun master gdje nož caruje), a treba mi u kolekciji {#}

Rezultat:

Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
To sta su syebali gunner poziciju u heliju im nemogu oprostit. Katastrofa. Sa Malaivica sam jucer malo bio igrao u heliju,kao vozac i uzas. Jedino sta mozes je iz daljine da on gada tv om i to je to. Priblizis se,pocnu te lockat,pustim ecm,idem u tzv below radar i tuki,lockaju me opet. Jedino sta se moze je odradit napad u pojedinacnim brzom preletima kad sengada tenk ili slicno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pozdrav!

Možda malo glupo pitanje, ali nisam siguran.
Znači, da li moram kupiti prvo Battlefield 3 igru i onda još dodatno BF3 Premium ili mogu odmah uzeti samo BF3 Premium?

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...
To sta su syebali gunner poziciju u heliju im nemogu oprostit. Katastrofa. Sa Malaivica sam jucer malo bio igrao u heliju,kao vozac i uzas. Jedino sta mozes je iz daljine da on gada tv om i to je to. Priblizis se,pocnu te lockat,pustim ecm,idem u tzv below radar i tuki,lockaju me opet. Jedino sta se moze je odradit napad u pojedinacnim brzom preletima kad sengada tenk ili slicno.

ma sa guided rockets mozes gadat preko cijele mape, a gunner sad mora ili zoom ili thermal optics... a TV je must, jer ako ides nesto lockat za guided missle, gotov si.

17 godina
odjavljen
peterstern9 kaže...
Pozdrav!

Možda malo glupo pitanje, ali nisam siguran.
Znači, da li moram kupiti prvo Battlefield 3 igru i onda još dodatno BF3 Premium ili mogu odmah uzeti samo BF3 Premium?

Hvala

Premium ti je paket dodataka za BF3 i ne sadržava BF3

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

E Vash, sorry za jučer :)

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
17 godina
Danny_HR kaže...

Kad je bio taj autobalanser onda se ekipa plakala da im razdvaja squadove. Nikad zadovoljni.

Nista gore nego kad ti squad razj..be! Ne kuzim se u balancer, koliko kuzim pokusava squadove sacuvati, pa posto je ovo timska igra, pa onda bolje ovako.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A lošem k_rcu svaka dlaka smeta ... :)

Dobro je bilo daj, neki su mi išli na živce, nekima sam ja išao na živce ali tako je to uvijek :)

Drago mi je da je BUG server opet aktivan!

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
17 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...
Milka30 kaže...

Ping?

Na router pod firewall, pogledaj da li mozes ugasiti ili upalit, ovisi o ruteru, ICMP promet, allow ping ili sl. Nadam se da pomogne.

Allow ping se odnosi na dolazne pingove a ne na odlazne.

? A sta sam ja rekao u svom postu, ako je allow ping on, jel to odlaz ili dolaz?
13 godina
neaktivan

Bug server -  Vrhunski igraci, vrhunsko trolanje na chatu , vrhunska igra ali naravno mora se malo balanc neki ukljuciti da bude podjednako igraca a ostalo sve super

I naravno dokaz zasto su neki igraci prvi :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas opet? :D

A sutra ce biti pakleno! Akcija od 19h pa do ranih jutarnjih sati... ili do isteka zaliha :)

Bajo, skupi ekipu za navecer pa se vidimo na bugu, vrata naseg TSa su vam otvorena.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ne pratim baš temu neko vrijeme i ne igram bf3 ali planiram sad opet počet kad se opremim sa i5 3570k za armored kill, vidm da je došao update i serveri kada nama premium igraćima otvaraju vrata?

Kaj to ne treba tek za negdje 10 dana. Već me hvata panika da nebi to izašlo a i5 nije kod mene.

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

? A sta sam ja rekao u svom postu, ako je allow ping on, jel to odlaz ili dolaz?

Ako ugasiš ping to znači da TEBE ne može nitko pingati a ti možeš pingati sve druge bez problema. A u slučaju BF3 neće server pingati tebe nego obrnuto. A to znači da uključivanje/isključivanje ove opcije na routeru ima učinak kao HDZ-ova borba protiv korupcije.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Ako ugasiš ping to znači da TEBE ne može nitko pingati a ti možeš pingati sve druge bez problema. A u slučaju BF3 neće server pingati tebe nego obrnuto. A to znači da uključivanje/isključivanje ove opcije na routeru ima učinak kao HDZ-ova borba protiv korupcije.

dodal sma te na fejsu, pardon b-logu {#} jos te sad regrutiramo pa da si protiv bratica igras {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 9:30 (xyan).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice